Jamstvo za povrat novca InMotion (detalji)

Što znači garancija povrata novca?

Kao način dokazivanja svojim klijentima da tvrtka može pružiti uslugu hostinga zajamčenog zadovoljstva, hosting tvrtke nude svojim klijentima povrat novca kao „obvezu povjerenja“. Zapravo, ovo je jamstvo jedna od marketinških strategija koje koristi većina tvrtki, posebno onih koje prodaju svoje usluge klijentima. Jamstvo povrata novca, popularnije nazvano “garancija zadovoljstva”, zamišljeno je kao pečat zadovoljstva kupaca i obećanje isporuke kvalitetne usluge. To u osnovi znači da tvrtka jamči kupcu da će dobiti vrhunsku uslugu i potpuno zadovoljstvo uslugom, u protivnom će vam vratiti novac.


Jamstva za povrat novca variraju od tvrtke do tvrtke, neke nude nisku 15-dnevnu garanciju povrata novca kao i 90-dnevnu garanciju povrata novca. Ovo jamstvo postaje primjenjivo, kada iz bilo kojeg razloga klijent otkaže svoju pretplatu kod pružatelja usluga prije isteka roka navedenog u ugovoru. To, međutim, ne znači da klijent neće dobiti ništa od tvrtke kada se otkaz dogodi nakon dogovorenog razdoblja garancije povrata novca, jer neke tvrtke također pristaju vratiti svojim klijentima unaprijed određeni iznos ovisno o duljini vremena proteklom prije otkaz je stupio na snagu.

Što moram znati o jamstvu povrata novca InMotion-a?

InMotion hosting nudi 90-dnevnu garanciju povrata novca za sve njihove usluge hostinga. Ovo je način na koji tvrtka može osigurati svojim klijentima da je tvrtka sigurna da može pružiti vrhunsku kvalitetu i usluge zajamčene zadovoljstvom. Ovo jamstvo znači da, ukoliko iz bilo kojeg razloga, klijent odluči otkazati svoju pretplatu na hosting s InMotion-om prije isteka roka od 90 dana, tvrtka će u cijelosti vratiti klijentu iznos usluge hostinga, bez ikakvih pitanja.
Iako klijenti imaju pravo otkazati svoj hosting račun u bilo kojem trenutku, to ne mora nužno značiti i da ste ga slobodni učiniti prema svojim željama i potrebama. Kao što je navedeno u Uvjetima pružanja usluge, iako klijent može otkazati svoj račun u bilo kojem trenutku, politika otkazivanja jasno daje do znanja da klijent to može učiniti „nakon odgovarajućeg upozorenja kompaniji, prije isteka početnog početnog ili bilo kojeg sljedećeg Uvjeta. ”(Uvjeti pružanja usluge, Ugovor o korisniku 2.c).
Također je uključeno u Uvjete pružanja usluge, Ugovor o korisniku 2.c.i-iii. Da je, jedan, korisnik dužan platiti sve naknade i troškove prikupljene prije razdoblja kada otkaz stupi na snagu; dva, da tvrtka može, ali nije obvezna platiti ili vratiti klijentu sve unaprijed plaćene naknade za osnovne usluge hostinga tijekom čitavih mjeseci nakon otkazivanja i tri, da je klijent obvezan platiti u potpunosti za sve ostale usluge, osim osnovne naknade za hosting, za svaki mjesec preostalog termina.
Otkaz obično stupa na snagu 30 dana nakon odgovarajuće obavijesti o otkazu, tvrtka će primiti službeni obrazac zahtjeva za otkaz..

Što podrazumijeva 90-dnevna garancija povrata novca InMotion-a?

90-dnevna garancija povrata novca InMotion-a jamstvo je potpunog povrata svih naknada koje klijent plaća u vezi s uslugom hostinga prije 90 dana nakon isteka početnog početnog roka. No, izraz “puni povrat” ne znači nužno da uključuje plaćene naknade koje nisu povezane s osnovnom hosting uslugom i smatra se nepovratnim. To je ono što se podrazumijeva pod izrazom “u vezi s uslugom hostinga”. Ove nepovratne usluge su, ali nisu ograničene na:

 Besplatna imena domena:

 •  Ako je korisnik tijekom postupka registracije registrirao bilo koje ime domene u okviru promocije “Besplatno ime domene”, za povrat će se oduzeti iznos od 11,99 USD godišnje plus administrativna naknada od 5 USD. Klijent, međutim, zadržava vlasništvo i kontrolu nad svojim imenom domene.
 •  Klijentima koji su kupili namjensku IP adresu, bit će refundirano po tarifi, što znači da će se iznos koji se vraća temeljiti na razdoblju proteklom između datuma registracije do datuma otkaza i uvjeta pružanja usluge..
 •  Ostale bespovratne naknade kao što je iznos plaćen za SSL usluge i privatnost domene.

Što bi se trebalo dogoditi ako otkažem svoj InMotion račun nakon isteka razdoblja od 90 dana?

Ako se otkaz dogodi nakon 90-dnevnog razdoblja, klijentima će se refundirati pod slijedećim uvjetima:

 •  Klijent će dobiti povratne naknade za naknade plaćene u vezi s uslugom hostinga, pod uvjetom odbitka od 11,99 USD po imenu domene ako je klijent registrirao ime domene u promociji “Besplatno ime domene”.
 •  Klijentu se ne vraćaju naknade plaćene za bespovratne naknade;
 •  Klijentu se ne vraćaju naknade za postavljanje koje automatski postaju nepovratne nakon 90 kalendarskih dana.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map