Jamstvo za povrat novca BlueHost (detalji)

Mnoge tvrtke koje pružaju usluge web hostinga nude garanciju povrata novca, ali kada pokušate dobiti svoj novac, oni će vas iznenaditi užasnom službom za korisnike i beskonačnim trkanjem, uz sporo odgovaranje na vaše upite podrške i telefonske pozive..


Zaslužujete puno bolje od toga! Uostalom, vi ste kupac koji plaća, ulažite im povjerenje u zamjenu za kvalitetno iskustvo gostovanja koje obećavaju.

Zbog toga i dalje istražujem, testiram i pregledavam hosting tvrtke na ovom web mjestu, WebHostingPlanGuide.

Srećom, postoji puno tvrtki koje stvarno poštuju garanciju povrata novca i vraćaju vam novac na vrijeme u slučaju da niste zadovoljni njihovim uslugama. BlueHost je jedan od njih.

S BlueHostom možete bilo kada otkazati svoj račun radi povrata sredstava. Ako dođe nakon prvih 30 dana, izvršit će nadoknađeni povrat za onoliko mjeseci koliko niste koristili.

Ako još nemate BlueHost račun, idite na www.BlueHost.com i kliknite gumb “započnite sada”. Ako koristite ovu vezu, dobit ćete najniže cijene i BESPLATNO domenu.

Ako još niste spremni odabrati domaćina, možda ćete također htjeti usporediti naše najbolje odabranike ili isprobati hosting kviz za personaliziranu preporuku za hosting.

Kako djeluje jamstvo BlueHosta?

Kao što je spomenuto ranije, zadovoljstvo kupaca je glavni prioritet tvrtke BlueHost i uvjereni su da ćete biti zadovoljni njihovim uslugama. Ali ako isprobate njihove usluge i utvrdite da ne zadovoljavaju dovoljno vaše potrebe, možete u bilo kojem trenutku otkazati račun za povrat s obzirom na sljedeće:

 • Ako u roku od 30 dana otkažete svoj BlueHost račun, dobit ćete puni povrat.
 • Ako se otkažete nakon 30 dana, dobit ćete nadoknađeni povrat novca za ostatak svog hosting termina.
 • Naknada za domenu ne vraća se ako se prijavite na BlueHost i registrirate domenu. Ovo će pokriti troškove BlueHosta, kao i osigurati da nećete izgubiti ime svoje domene. Slobodno možete prenijeti svoju domenu nakon traženih razdoblja zaključavanja ili je možete jednostavno usmjeriti na drugo mjesto, ovisno o vašim željama.
 • Jamstvo za povrat novca BlueHosta odnosi se na sve njihove planove hostinga, ali nije primjenjivo na većinu dodatnih proizvoda poput domena.

Jamstvo povrata novca jedan je od najvažnijih čimbenika koje trebate uzeti u obzir pri odabiru pružatelja usluga web hostinga. To je velika prednost za one koji još uvijek nisu sigurni u web domaćina i samo žele prvo testirati vode. Tvrtke koje pružaju usluge web hostinga s garancijom povrata novca kupci često preferiraju jer im to daje sigurnost da njihov novac neće otići u potpuni otpad.

Ograničenja / pravila / odredbe o kojima biste prvo trebali znati:

Kada tražite povrat novca, znajte da će postojati određena ograničenja i drugi uvjeti. Ali ovi su izrazi razumni, pa ih ne morate brinuti. Evo još važnih pojedinosti koje trebate znati o garanciji povrata novca BlueHosta:

 • Jamstvo za povrat novca BlueHosta odnosi se samo na web hosting. Druge naknade povezane sa SSL certifikatima, SEO paketom, nazivima domena ili privatnošću domene NIJE pokrivena.
 • Možete dobiti potpuni povrat novca ako ste otkazali račun u prva tri dana od registracije. Možete zatražiti povrat svih pristojbi. Ako želite zadržati domenu registriranu na vašem računu, naplatit će vam se 14,99 USD.
 • Naknada za ime domene bit će vam naplaćena nakon prva tri dana od registracije.
 • Kupci mogu otkazati usluge u bilo kojem trenutku.
 • Ne možete tražiti povrat novca ako je vaša web stranica koristila bilo koji zabranjeni rad na BlueHostu. Ti činovi uključuju prosipavanje, kršenje prava intelektualnog vlasništva, lažljivost, kršenje povjerljivosti, hakiranje i drugo.
 • Na vašem BlueHost računu nema nikakvih terminskih obveza, nema skrivenih naknada ili kaznenih bodova za rani prekid mandata.

Kako mogu otkazati pretplatu na BlueHost?

Otkazivanje pretplate na BlueHost jednostavno je i jednostavno. Trebate proslijediti zahtjev za raskid na [email protected] Također se možete obratiti njihovom osoblju putem sljedećeg broja: (888) 401-4678. Do njih možete doći i putem chata uživo. Ovaj zahtjev može zahtijevati provjeru vašeg vlasništva nad računom koji otkazujete.

Možete otkazati račun u različitim razdobljima. BlueHost pruža različite postupke povrata sredstava za različita razdoblja otkaza.

 • Prekid pretplate u roku od 3 dana od početne registracije. Ako odaberete ovu opciju, možete dobiti puni povrat novca. To ne uključuje ostale naknade plaćene nepovratnim uslugama. No, budući da BlueHost nudi naziv domene besplatno, kupci se mogu odlučiti zadržati vlasništvo nad njom uz dodatnu naknadu od 14,99 USD.
 • Prekid pretplate nakon 3 dana, ali prije 30 dana od početne registracije. Ovom opcijom još uvijek možete povratiti sav svoj novac. Ali, za razliku od prve opcije, sada je obavezno zadržati vlasništvo nad imenom svoje domene. To znači da morate platiti 14,99 USD.
 • Prekid pretplate nakon 30 dana od početne registracije. Ova garancija povrata novca omogućuje kupcima otkazivanje svog računa za hosting u bilo kojem trenutku. Kupci mogu dobiti procijenjeni povrat novca samo ako otkažu račun nakon 30 dana. Ovaj povrat je još uvijek isključen iz drugih nepovratnih naknada i plaćanja imena domene.

Ili možda radije imate mogućnost mjesečnog plaćanja? Cijena je gotovo dvostruko veća od one koju biste platili ako imate 12 mjeseci unaprijed, no HostGator nudi opciju mjesec do mjesec.

Potrebna mjesečna uplata?

Većina hosting tvrtki (uključujući BlueHost) prisiljava vas da platite 1 godinu ili više unaprijed.

Možete minimizirati svoje troškove i financijski rizik odabirom pružatelja usluga hostinga koji je dovoljno samopouzdan da bi vam mogao ponuditi uslugu mogućnost plaćanja mjesečno. HostGator nudi mjesečne mogućnosti plaćanja za sve njihove planove, a svi planovi dolaze sa 45-dnevnim jamstvom povrata novca.

Uz to možete koristiti kupon kod BUILDPATH da biste danas iskoristili 60% popusta na bilo kakve planove hostinga od HostGator-a!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map