HostClear pregled

Na površini, HostClear izgleda kao i svaki drugi domaćin web mjesta vani. Nude mnoge uobičajene značajke, niske cijene i svakodnevnu podršku za koju većina drugih domaćina tvrdi. Međutim, postoji nekoliko stvari koje razdvajaju HostClear od njihove konkurencije i čine ih glavnim izborom i ogromnom vrijednošću kao domaćina web mjesta.


Prvo pitanje na koje treba postaviti i odgovoriti prilikom razmatranja domaćina web stranice je: “Jesu li pouzdani?”

Domaćin koji nije pouzdan onaj kojem se jednostavno ne može vjerovati kao opcija, posebno ako planirate pokrenuti mali posao na svojoj web lokaciji. Čak i manje pogreške i promašaji na radaru mogu uzrokovati da potencijalni posjetitelji i potencijalni kupci napuste vašu stranicu i više se ne vrate. Gubitak važnih podataka također može uzrokovati nepopravljivu štetu vašem brandu ili tvrtki.

Srećom, HostClear definitivno prolazi ovaj test. Uz mnoštvo svjedočenja koje su dobili od kupaca koji godinama koriste njihove usluge, oni se također mogu zahtijevati da svoje usluge ugošćuju iz vrhunskog podatkovnog centra. Sigurnost i zaštita koju nude nude se gotovo kod bilo koje hosting tvrtke u industriji.

Budući da prolaze test pouzdanosti, pogledajmo njihovu cijenu i brojne značajke koje nude:

Glavne značajke

Značajke koje pruža HostClear prilično su opsežne i pokrivaju gotovo sve što će početniku ili prosječnom korisniku web stranice trebati za pokretanje, izgradnju i razvoj njihove web stranice. Evo nekoliko glavnih sastojaka onoga što nude:

Upotreba cPanela

Jedna od glavnih osobina povjerenja u HostClear kao domaćina vaše web stranice je da je upravljačka ploča koju koriste je vrlo prijateljska. cPanel, upravljačka ploča koju koriste jedna je od popularnijih opcija na webu. Razlog za to je zato što vam omogućuje jednostavnu navigaciju kroz različite aspekte vaše web stranice, pa čak i instaliranje novih programa na vašu web lokaciju..

Bez obzira želite li prenijeti i preuzeti svoje datoteke ili administrirati svoje domene brzo i jednostavno, cPanel ima sve što je potrebno za što učinkovitiji rad web stranice..

Korisnička podrška

Glavni razlog što je HostClear uspio brzo razviti jedan od najvećih i najboljih ugleda u industriji web hostinga je zbog njihove nevjerojatne korisničke podrške. Ako ste novi vlasnik web lokacije, pokušaj vlastitog otkrivanja ulazaka može biti apsolutna noćna mora.

Iz tog razloga, HostClear nudi podršku 24/7. Iako mnogi drugi mogu tvrditi da nude 24-satnu korisničku podršku, brzo je postalo jasno da je HostClear jedan od rijetkih koji se zapravo mogao pridržavati tog obećanja. Prosječno vrijeme reakcije njihove podrške za ulaznice je manje od jednog sata, što je nečuveno u ovoj industriji. Nude tri različite vrste podrške, uključujući e-poštu, chat uživo i telefon.

Još jedna od glavnih karakteristika njihove korisničke podrške je to što njihov tim za podršku telefonima govori maternji engleski. To može biti apsolutno slanje boga za vlasnike web stranica koje su ljudi navikli da ih zaustave i ne mogu razumjeti. Imaju čak i videozapise kroz mnoštvo i korisnih članaka i za napredne i za početnike domaćinske korisnike.

1-klikom Installs

Raditi s domaćinom što može otežati stvaranje novog sadržaja ili efikasnu distribuciju tog sadržaja na vašoj web stranici može biti nevjerojatno frustrirajuće. Opcije instalacije od 1 klika koje HostClear nudi omogućuju vam jednostavno dodavanje bloga, CMS-a ili čak stvaranje foruma na vašoj web lokaciji. Činjenica da HostClear može poslužiti i kao graditelj web stranica znači da imaju puno više korisničkih značajki koje će korisnici koristiti nego većina web lokacija domaćina.

Neograničene adrese e-pošte

Iako mnogi domaćini diljem weba nude neograničene adrese e-pošte, kontrolna ploča koju HostClear koristi čini izuzetno jednostavnom za upotrebu čak i neiskusnim vlasnicima web stranica. Jedna od poteškoća s kojom se susreću mnogi početni korisnici domaćih web stranica je ta što se zbunjuju o tome gdje dalje i kako se rade različite stvari. HostClear nudi jednostavno slijediti smjernice, pa čak i pruža videozapise s treninzima kako biste vas vodili kroz korake potrebne za stvaranje i upotrebu različitih adresa e-pošte.

Dodaci

Svaki domaćin na Internetu počeo je nuditi dodataka kao pomalo marketinški alat za dodavanje vrijednosti svojim uslugama i povećanje broja konverzija. HostClear, međutim, nudi mnoštvo dodataka koje druge web lokacije nemaju. Iako se može promijeniti, glavni dodaci koje nude uključuju 100 USD na Google Adwords, 100 Yahoo Bing $ 100! Bonusi za oglase, 1 GB pohrane u oblaku na Just Cloudu i tona sjajnih alata za bloganje WordPressa. Oni također oglašavaju svoju upotrebu cPanela kao “dodatnog”.

Općenito, dodaci koje nude su zapravo malo više od onoga što nudi većina drugih web lokacija.

Site Builder

Jedna od zgodnih značajki koju HostClear ima u svom arsenalu je graditelj stranica. Čak i ako ste posve novi u izgradnji web mjesta ili radite s domaćinom web mjesta, korištenje njihovih alata za izradu web stranica trebalo bi biti lak. Osim što olakšava izradu vlastite web stranice, graditelj web mjesta također sadrži dodatne marketinške alate koji vam mogu pomoći da svoj sadržaj plasirate na ciljno tržište.

negativi

Ako postoji negativan rezultat za HostClear, čini se da se, kada se koristi njihov graditelj web stranica, njihove ukupne značajke i izgled više usmjeravaju na početnika korisnika domaćina web mjesta nego na nekoga tko je napredan u tom procesu. Značajke su više nego dovoljne za prosječnog ili početnog korisnika, ali napredni korisnici koji traže nešto s mnoštvom opcija i intenzivnijim značajkama možda će htjeti potražiti drugdje.

Ako ipak potražite negdje drugdje, treba naglasiti da ćete vjerojatno platiti znatno veću cijenu. Očekujte platiti barem dvostruko ili trostruko više što HostClear nudi za napredniju, ali usporedivu uslugu.

Još jedan blagi negativ u vezi s HostClear-om je taj što oni nemaju drugačije planove za korisnike. Mnoge web stranice imaju planove hostiranja posvećene različitim potrebama korisnika, dok HostClear nudi samo jedan plan. Jedina stvarna opcija u tom planu je odabir između cPanela i njihovog graditelja web stranica. Također treba napomenuti da, kad odaberete ili cPanel ili graditelja web mjesta, ne možete prebaciti na drugi.

Planovi i cijene

Cijena HostClear vrlo je slična onoj koju ćete pronaći na većini hosting stranica. Iako je glavna cijena koju oglašavaju tačna oko 6 USD mjesečno, oni nude i redovne popuste od čak 50% od redovne cijene.

Vrijednost koju pruža HostClear definitivno je veća od 80% domaćina tamo. Sjajne i jednostavne značajke koje pružaju i predanost da budete tu za vas uz korisničku podršku 24 sata dnevno, kradu vam ono malo novca što ćete platiti za njihovu uslugu..

Završna riječ

Općenito, vrijednost koju pruža HostClear naprosto je jednaka nijednoj. O njihovoj usluzi može se govoriti o vrlo malo negativnih razloga i čini se da njihov popis značajki nije beskrajan. Na kraju dana, zbilja njihova sposobnost da se udovolje i naprednom i početniku web domaćinu ono što ih razdvaja od svojih konkurenata..

Ako tražite web host s velikom vrijednošću, teško je protiviti onome što HostClear može ponuditi. Definitivno bi vam bilo u najboljem interesu da ih pokušate pogledati želite li prenijeti sa svog trenutnog domaćina ili stvoriti novu web stranicu jer kupcima oni čak nude garanciju povrata novca..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map