Heart Inetrnet UK web hosting pregled

Heart Internet iz više je razloga dospio na vrh naše ljestvice pregleda web stranice u Velikoj Britaniji. Oni su 100-postotna hosting tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji, što znači da od toga možete dobiti sve prednosti – podatkovni centar sa sjedištem u Britaniji za brzu dostavu sadržaja i tehničku podršku u kući spreman je riješiti sve probleme 24×7. Više o Internetu srca pogledajte u donjem pregledu.


Internet na srcu
Uptime
999
UBRZATI
994
PODRŠKA
982
CIJENA
938
ZNAČAJKE
983
GREEN
940
INOVATIVNI
988

Vrhunska tehnologija. Poslužitelji Heart Internet-a nalaze se u najmodernijim centrima podataka za Veliku Britaniju. To osigurava vrlo nizak ping i brzu isporuku vašoj britanskoj publici. Njihova hosting platforma je u potpunosti uravnotežena, što znači da se druge web stranice nikada ne oslanjaju na jedan pojedinačni poslužitelj i ne usporavaju skokovi u prometu. Statistike iz. Također su zaista impresivne Netcraft, Heart Interent ima 100% produženog u posljednjih mjesec dana i 99,98% u prošloj godini sa 99,82% uspješnih zahtjeva.

Heart Internet nudi sve vrste hosting planova od zajedničkog hostinga do virtualnih privatnih poslužitelja i namjenskih poslužitelja. To je razlog zašto je vrlo skalabilan i ako vaš blog ili trgovina postanu veliki, možete se bez problema premjestiti na veći poslužitelj. Ovdje možete vidjeti zajedničke planove hostinga. Preporučujemo plan kuće Pro, jer vam daje više prostora za rad. Dolazi s neograničenim prostorom, širinom pojasa, bazama podataka i ftp računima. Također nudi pristup svim značajkama e-trgovine i instalacijama od jednog klika aplikacija poput WordPressa, Joomla ili Magento koje su odlične za početnike. Ovdje možete usporediti sve zajedničke značajke hostinga koje pruža Internet Internet.

Podrška jedna je od najvažnijih značajki pri odabiru hostinga i Heart Internet ima veliku podršku. Tehničko osoblje iz Velike Britanije sa sjedištem u Velikoj Britaniji može riješiti sve probleme. Imaju opciju Live Chat, britanski telefonski broj i sustav za podršku ulaznica. Dostupan je 24x7x365 i dolazi besplatno s bilo kojim hosting planom koji odaberete. Podrška će vam čak i besplatno premjestiti vaš sadržaj sa starog hostinga (osim na Starter Pro hostingu, koji košta 9,99 £)

Što se tiče cijene, Heartinternet može biti malo skuplji. Za £ 2,99 / m možete dobiti Starter Pro koji je u redu i s njim ste dobili sve prednosti tehnologije i podrške sa Heart Interneta, ali ona također ima mnoga ograničenja. Da biste iskusili svu slobodu i sjajne značajke koje pruža ovaj hosting pružatelj preporučujemo plan kuće Pro, koji iznosi £ 9,00 / m, ali ima neograničen prostor i propusnost tako da se zbog toga nikada ne morate brinuti. Možete testirati uslugu i provjeriti je li vam se svidjela budući da svi zajednički planovi hostinga dolaze s garancijom povrata novca od 30 dana.

Drugi kriterij koji koristimo za procjenu hosting kompanija su pregledi njihovih kupaca. Heart Internet ima PC Pro Awards Best Web Host – 2013 Award i 97% njihovih čitatelja preporučilo bi ovaj hosting svojim prijateljima. Možete i dalje Cvrkut i provjerite što pravi ljudi kažu o Internetu srca.

POSJETITI logotip srca I DOSTAVITE PLAN SA POPUSTOM

srčani internet

tehnička

 • 99,9% neispravno jamstvo
 • Besplatno postavljanje i prijenos (s planom Home Pro i iznad)
 • Neograničen promet, e-poruke, DB-ovi (s planom Home Pro i više)
 • Datacenter sa sjedištem u Velikoj Britaniji
 • Proširena upravljačka ploča
 • Novi brzi poslužitelji s izvrsnim performansama
 • Samo poštanske kutije od 400 MB, veće dostupne za dodatne troškove
 • Start Pro (najosnovniji plan) hosting hosting plan nema puno tehničkih specifikacija, stoga ga prije kupnje provjerite i provjerite zadovoljava li vaše potrebe.

podrška

 • Tim sa sjedištem u Velikoj Britaniji
 • Podrška za telefon u Velikoj Britaniji i chat uživo
 • SysAdmins brine o svojim ulaznicama za 1 sat tijekom radnog vremena i maksimalno 24 sata.
 • Podrška je sjajna, ovdje nema padova.

cijena

 • 30 dana garancije povrata novca
 • Fleksibilni planovi
 • Neka je osnovni plan razumno jeftin
 • Počinje od 2,99 £ / mj.
 • Plan koji dolazi sa svim značajkama je 9,00 £

Backend Pregled

Heart Internet ima prilagođenu upravljačku ploču koja je dostupna i za mobilne uređaje tako da možete upravljati svojim web mjestima u pokretu. Mnogo aplikacija za jedan klik za brze instalacije i tona besplatnih predložaka i grafike koje će se koristiti pri izradi vaše web stranice. Tu je i web stranica za izradu web stranica i popis specifikacija svih tehnologija koje možete vidjeti ovdje u tablici usporedbe planova za hosting.

Evo nekih od usluga hostinga koje smo pregledali i preporučujemo vam:

1.Siteground 2.Godaddy 3.TSOHost.co.uk

a ovdje možete pročitati najbolje recenzije o web hostingu u Velikoj Britaniji i naše Top WordPress hosting u Velikoj Britaniji

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map