GoDaddy pregled

Dakle, vi trenutno razmišljate o GoDaddyju kao opciji za svog davatelja usluga web hostinga.


Možda se čak i nadate da ćete pomoću usluge GoDaddy dobiti sreću kao Walter u Superbowlu 2013 Commercial GoDaddy, gdje je poljubio Bar Rafaelija hahaha …

Barem s ostalim značajkama GoDaddyja, možete imati vrlo realna i pozitivna očekivanja – samo ne da jedan.

Konačno, GoDaddy je usluga koja u praksi pruža svojim kupcima atraktivan web hosting s višestrukim mogućnostima. Izuzetno je učinkovit za pojedince početnike ili iskusne stručnjake na web stranicama.

Da biste bili sigurni da donosite ispravnu odluku u vezi sa svojim web hosting potrebama, u nastavku je pregled GoDaddyja i što možete očekivati ​​kada koristite ovu uslugu.

GoDaddy i web hosting – igrač industrije

GoDaddy je istaknuti igrač u industriji web hostinga. Tijekom godina uspio je okupiti preko 13 milijuna kupaca zbog dosljedne brige o kupcima i ekspanzivnog registra registra domena. Oni koji se pridruže GoDaddyju mogu očekivati ​​brojne značajke, ali prije svega je najkvalitetniji web hosting po prihvatljivoj cijeni..

Kako radi GoDaddyjev web hosting

Da biste utvrdili je li usluga web hostinga kompatibilna s vašom web stranicom, važno je razumjeti kako određena usluga funkcionira. Jednom kada kupite hosting plan s GoDaddy-om, vaše web mjesto pohranjuje se na njihov serviser u jedinstveni DNS. DNS poslužitelj omogućuje ljudima širom svijeta pristup i vašu web stranicu. Nakon što riješite preliminarne uvjete, možete razmotriti i tip web hosting paketa koji koristite. Paketi koje GoDaddy nudi bit će dostupni detaljnije u nastavku.

Imajte na umu da oni koji su zainteresirani za kupnju web hostinga preko GoDaddy moraju koristiti ili Linux ili Windows hosting. Oba sustava su dobra, samo izbor koji napravite ovisi o namjeni vaše web stranice. Sve u svemu, jedno od glavnih značajki GoDaddy-a je to što vam pruža dosljedne kvalitetne usluge i korisničku podršku tijekom cijelog postupka. Ako postoji problem, možete kontaktirati osoblje za korisničku podršku i odgovorite na pitanja gotovo odmah.

Opcije nadzorne ploče

Korištenje usluge web hostinga nije uvijek jednostavno. Neke usluge imaju zbunjujuću upravljačku ploču i nadzornu ploču, što vaše cijelo iskustvo čini mnogo frustrirajućim potrebnim. Srećom, GoDaddy teži donijeti izuzetno funkcionalne značajke kada je riječ o upravljačkoj ploči.

GoDaddy koristi cPanel verziju 11.40.1, što je vrlo jednostavno za korištenje.

Sve se temelji na vizualnom kontekstu, tako da ćete samo gledajući ploču moći pronaći upravo ono što tražite. Uz to, ploča je dostupna svim korisnicima, bez obzira na njihov plan.

Važno je ipak napomenuti da iako svi imaju na raspolaganju upravljačku ploču, nemaju svaki plan sve napredne značajke koje su dostupne drugima na upravljačkoj ploči. Na primjer, Ekonomski plan ima mnogo manje značajki od premijskog plana.

Jedini nedostatak koji se tiče upravljačke ploče je to što može potrajati neko vrijeme dok se značajke upravljačke ploče ne pojave ako napravite promjene. Obično je standardni vremenski okvir 24 sata.

Siguran sustav

GoDaddy je jedna od najviše ocijenjenih tvrtki u pogledu sigurnosti. Također, za razliku od drugih poslužitelja web hostinga, GoDaddy ne objavljuje ekonomski plan iz osnovnih sigurnosnih značajki samo zato što je na najosnovnijoj razini.

Oni koji su dio ekonomskog plana mogu očekivati ​​otkrivanje neželjene pošte za e-poštu i otkrivanje školjki. S ovim značajkama i drugim, ako imate premium račun, možete se osjećati sigurno da je vaša web lokacija na sigurnom i upravljivom hostu.

Vrlo WordPress prijateljski

Ovih se dana milijuni ljudi obraćaju WordPressu za razvoj njihovih web stranica. GoDaddy to prepoznaje i pokušava vam olakšati prijelaz ako imate WordPress račun.

Oni s WordPress računima otkrit će da GoDaddy pruža automatsku instalaciju programa. Kad instalirate program, također ćete ustanoviti da su sve potrebne sigurnosne značajke netaknute.

Stoga, na kraju dana, to znači manje posla za vas i lakši trenutak za postavljanje vaše WordPress web stranice putem poslužitelja GoDaddy web hostinga.

Izuzetno rijetka stanka

Prekid rada ozbiljna je briga za većinu vlasnika web stranica, posebno kada je riječ o odabiru web hosting usluga s kojima nisu upoznati.

Kada je riječ o GoDaddy-u, ne morate se brinuti za prekid rada jer ova web hosting usluga vaša će web stranica biti na mreži 99,9% vremena, zajamčeno njima.

Razlika od jednog posto nastaje zbog nesretnih slučajeva i drugih nepredvidivih problema koji se mogu pojaviti. Ali općenito, GoDaddy je tamo gore s najboljim uslugama.

Plan cijena

Vrijeme je za razgovor o cijenama, ali svidjet će vam se ono što ćete čitati – nastavite.

Ekonomski plan (4,99 $ / mj.)

Ekonomski plan idealan je za pojedince koji tek počinju s pokretanjem vlastite web stranice. Pomoću ekonomskog plana možete izgraditi jednu web stranicu i dobiti 100 GB prostora za pohranu, neograničenu propusnost, 100 adresa e-pošte, besplatnu domenu s godišnjim planom i mogućnost registracije za sigurnosnu kopiju i vraćanje web mjesta, što je plaćena opcija.

Deluxe plan (5,99 $ / mj.)

S luksuznim planom, na raspolaganju su vam neograničene web stranice, pohrana, propusnost i 500 adresa e-pošte. Ovaj plan dolazi s besplatnom domenom prilikom kupnje godišnjeg plana. Napokon, postoji i sigurnosna kopija web mjesta i vraćanje ako se odlučite za plaćenu opciju.

Krajnji plan (7,99 $ / mj.)

Konačno, krajnji je plan vrlo opsežan. Ovim planom imate neograničeno web mjesto, pohranu, propusnost, 1.000 adresa e-pošte, besplatnu domenu s godišnjim planom, izradu sigurnosnih kopija i vraćanje kao plaćenu opciju, 2X obradu i napajanje s Linuxom i cPanelom, Premium DNS, jednogodišnji SSL i certifikat za osiguranje podataka o klijentima i povećanje ljestvice pretraživanja.

Plan po vašem izboru ovisit će o vašim potrebama. Krajnji se planovi šire koriste u poslovne svrhe i na pojedince koji gledaju na poduzetničku stranu dizajniranja i upravljanja web stranicama.

Sažetak

Sveukupno, GoDaddy je odlična opcija za one koji su u startu ili koji su s velikim iskustvom u razvoju web stranica. Kad se sve svodi na to, GoDaddy nudi klijentima vrhunsko web hosting iskustvo s nekoliko problema i dosljednu korisničku podršku kad god je to potrebno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map