FrontPoint sigurnosni pregled

Hej, Johnny ovdje.


Kao što sam siguran da znate, ova se web stranica oduvijek odnosila na web hosting, web dizajn i razvoj.

Dakle, zašto na web stranici za recenziju web hostinga pišem o DIY sustavu kućne sigurnosti?

Mislim da su nedavna dostignuća u kućnoj sigurnosnoj tehnologiji i “internetu stvari” (IOT) stvarno cool.

U 2015. godini više vlasnika kuća povezuje i kontrolira uređaje u našim domovima. Kao dio ove revolucije, nova vrsta kućnih zaštitnih tvrtki promijenila je sigurnost u kući (oprosti, ADT). S tim u vezi, evo mog pregleda kućnog sigurnosnog sustava FrontPointa:

Frontpoint sigurnosni sustav: što trebate znati

Vaša obitelj, imovina i sigurnost neke su od najvažnijih stvari koje vrijedi zaštititi. Međutim, s povećanjem stope kriminala na većini područja pružanje potrebne zaštite može biti izazov – osim ako nemate kvalitetan i vrhunski sigurnosni sustav …

Tržište je trenutno preplavljeno sigurnosnim sustavima, ali ne funkcionira svaki sustav na isti način. Ako doista tražite sigurnosni sustav za kuću koji vrijedi investirati, onda su sigurnosni sustavi koje nudi Frontpoint idealno rješenje. Ispod je pregled karakteristika sustava, prednosti sustava i svih ostalih relevantnih pitanja.

O Frontpointu

Prije nego što uložite u bilo koji proizvod, posebno onaj koji ćete koristiti za zaštitu svog doma i obitelji, uvijek je korisno razumjeti vrstu tvrtke koju kupujete. Frontpoint je relativno nov u poslu kućne sigurnosti.

Tvrtku je osnovala 2007. skupina stručnjaka za kućnu sigurnost, od kojih je svaki želio implementirati ono što su mislili da će biti revolucionarne promjene u industriji kućne sigurnosti. Uspjeh Frontpoint-a uvelike se oslanja na njegovu sposobnost pružanja učinkovite tehnologije, kvalitetne usluge kupcima i izgradnju povjerenja potrošača u marku i sustav.

Tri glavna paketa sigurnosne opreme koje možete odabrati

Kada pogledate sigurnost Frontpoint-a, primijetit ćete da možete odabrati tri glavna paketa sigurnosne opreme.

 • Standardni paket: Za ulaganje od 99 dolara možete se odlučiti za standardni paket. Standardni paket uključuje bežičnu upravljačku ploču koja ima uzlaznu stanicu, bežični senzor pokreta, daljinski upravljač za ključeve, znak dvorišta i pet naljepnica za prozore, te dva bežična senzora za vrata ili prozore.
 • Poboljšani paket: Poboljšani paket košta 164 dolara, a s ovim sustavom dobit ćete standardnu ​​upravljačku ploču koja uključuje uzlaznu stanicu, dva bežična senzora vrata ili prozora, bežični senzor pokreta, detektor dima i topline, daljinski privjesak za ključeve i znakove dvorišta i naljepnice prozora.
 • Paket rasvjete: Paket rasvjete košta 199 dolara i uključuje najpopularniju opremu iz standardnih i poboljšanih paketa, kontrole za dva svjetla u vašem domu. Pomoću ovog sustava dobivate bežičnu upravljačku ploču s uzlaznom stanicom, dva bežična senzora prozora, senzor pokreta, dvije bežične upravljačke lampice, daljinski upravljač za ključeve i znak za ograde i pet naljepnica za prozore.

Iako će troškovi samog sigurnosnog sustava varirati, ovi su paketi jednokratna ulaganja koja možete kupiti kada se prijavite na sigurnosni sustav Frontpoint-a. Ako je vaš dom velik ili ako zahtijeva dodatne sigurnosne mjere opreza, možda biste trebali razmotriti ili poboljšanu ili laganu verziju. Ispod su mnoge značajke koje možete očekivati ​​kada ulažete u Frontpoint Security sustav.

Oprema za kućnu automatizaciju

Frontpoint Security ima mnogo mogućnosti, ali jedna od najpogodnijih za bilo koju vlasnicu kuće je sustav kućne automatizacije i oprema koju tvrtka pruža.

Sustav kućne automatizacije oblik je tehnologije koja vam omogućuje daljinsko upravljanje svemu što ima veze s vašim domom, kao što su brave, vrata, termostat, svjetla i još mnogo toga.

Oni koji se pridruže Frontpoint Securityu mogu kontrolirati uređaje u svom domu putem mobilnog telefona, tableta ili prijenosnog računala. Sa sustavom kućne automatizacije ne samo da možete osigurati da je vaš dom zaštićen 24/7, nego možete zaštititi upravljanje svojim domom dok ste izvan kuće.

Geo usluge

Geo usluge tehnološka su značajka koju ne nude mnoge kućne tvrtke za zaštitu svojih klijenata.

Frontpoint je jedinstven u tom pogledu i sigurno se isplati iskoristiti ovu značajku. Geo usluge su vrsta tehnologije koja vam omogućuje poboljšanje veze s vašim domom. Kroz sustav možete stvoriti “geofence” oko područja svog doma. To nevidljivo područje koje konfigurirate u aplikaciji Frontpoint u osnovi je područje koje je označeno kao potpuno sigurnosno.

Ako kroz geo ogradu prođete bilo što, tada će prevladati sigurnosna pravila koja imate na mjestu. Ova je postavka optimalna značajka ako želite pojačati i nadzirati sigurnost svog doma. Neke od najčešćih postavki koje možete primijeniti s Geo servisom uključuju:

 • Snimanje videozapisa
 • Automatizacija termostata
 • Obavijest o alarmu

Također, sustav geo usluga i velik dio aplikacija Frontpoint kompatibilni su s iOS i Android uređajima, tako da ćete bez obzira na to što imate, i dalje moći nadzirati i kontrolirati sigurnost svog doma.

Mogućnosti nadzora

Vrlo malo kućnih zaštitarskih tvrtki ide toliko dugo koliko Frontpoint radi da zaštiti vaš dom. Većina sigurnosnih sustava kuće pružat će samo standardne fotoaparate za praćenje vašeg doma dok niste kod kuće.

Frontpoint ide gore i dalje pružajući fotoaparate koji imaju izuzetno korisne mogućnosti poput premještanja i naginjanja. Uz to, ako vam treba sigurnost vani, ali unutar parametara vašeg imanja, Frontpoint će vas pokriti njihovim vanjskim linijama kamera.

Nadgledanje paketa

Raznolikost i spektar izbora uvijek je prednost pri odabiru kućnog sigurnosnog sustava.

Uz pakete opreme koje Frontpoint ima na raspolaganju, tvrtka ima tri sustava za praćenje koje možete izabrati između…

 • Nadzor zaštite
 • Interaktivni nadzor
 • Vrhunski nadzor

Svaki od ovih sustava nudi optimalnu zaštitu, ali glavna razlika između ova tri sustava je u tome što za razliku od nadzora praćenja, koji je najjednostavniji sustav, Interaktivni i Ultimate nadzor nad vama pružaju trenutačna upozorenja o požarima i ekološkim prijetnjama.

Također ćete imati na raspolaganju sustav podrške za sigurnost života, profesionalni nadzor koji postoji 24/7 i brojne interaktivne funkcije poput kontrola svjetla, daljinskog pristupa i kontrole, upozorenja putem e-pošte i teksta te upozorenja o padu i smirivanju. Ako tražite nešto naprednije od osnovnog plana praćenja zaštite, onda su interaktivni i vrhunski nadzor glavni izbor.

Cijene i rizik

Prilikom odabira kućnog sigurnosnog sustava, jedno od prvih svojstava koje mnogi ljudi misle je struktura cijena – i to u pravu.

Kućni sigurnosni sustavi su investicija, ali ako novac odložite, možda biste to mogli učiniti i u tvrtki u kojoj se osjećate ugodno za rad i koja vam pruža značajke i mogućnosti u kojima tražite kućni sigurnosni sustav. U pogledu cijena Frontpoint-a možete očekivati ​​sljedeće:

 • Dostupna su tri plana, počevši od 34,99 USD mjesečno i do 49,99 USD mjesečno
 • Uključeno je 30-dnevno besplatno probno razdoblje – pa ako niste zadovoljni s onim što dobivate, možete ga vratiti besplatno

Općenito, iako Frontpoint može izgledati pomalo skupo u usporedbi s drugim kućnim sigurnosnim sustavima, važno je razumjeti razloge iza strukture cijena.

Za razliku od drugih sigurnosnih sustava koji pokreću fiksne ili širokopojasne mreže, Frontpoint je sigurnosni sustav koji je potpuno bežičan korištenjem staničnih sustava. Pomoću bežične tehnologije dobivate optimalnu razinu zaštite, što je vrijedno neznatno povišene cijene. Pored toga, kao što je već spomenuto, tvrtka nudi 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Ako niste zadovoljni, možete vratiti opremu i dobiti svoj novac besplatno.

Nakon instaliranja Frontpoint

Sigurnosne sustave Frontpoint-a može instalirati vi ili stručnjak. Ako se odlučite za profesionalnu instalaciju, uključena je naknada.

Ako se odlučite za instalaciju Frontpoint-a, tvrtka ima još jednu sjajnu značajku i to su stalna poboljšanja sigurnosti. U osnovi, Frontpoint uvijek nadograđuje svoje tehnološke sustave. Na primjer, trenutni kupci koji koriste kompanijsku kontrolnu ploču Simon ST mogu se nadograditi na kontrolnu ploču IQ-ovog zaslona osjetljivog na dodir tvrtke Qolsys koja im pruža visoko naprednu tehnologiju kućne sigurnosti..

Osim nadogradnje sustava, tvrtka također radi na ažuriranju opreme kao što su senzori, kamere i još mnogo toga. Stoga, s Frontpointom, možete biti sigurni da dobivate najnovije i najbolje kada je u pitanju sigurnosni sustav.

Nedostaci

U cjelini, Frontpoint je tip kućnog sigurnosnog sustava koji je vrijedno ulaganje. Međutim, kao i svi sigurnosni sustavi, možete imati na umu brojne nedostatke.

 • Oprema nije pokriveno doživotnim jamstvom. Umjesto toga, sva oprema ima jamstveno razdoblje od tri godine
 • Ako se odlučite za to sami, instaliranje sigurnosnog sustava Frontpoint samostalno može biti izazovno ako nemate iskustva sa “uradi sam”.
 • Tvrtka ima 28 pritužbi protiv toga na Better Business Bureau. Ako se raspitate, tvrtka će vam poslati odgovor i objasniti okolnosti
 • FrontPoint je relativno nova tvrtka u industriji kućne sigurnosti (osnovana 2007)

Opća preporuka

Da sumiramo – čak i ako ne postigne savršen 10/10, Frontpoint je sigurnosni sustav kvalitete i nadzor sustava u koji vrijedi uložiti.

Korisnici su općenito vrlo zadovoljni razinom usluge i sigurnosti koju pruža tvrtka. Redovne nadogradnje, visokokvalitetna oprema, daljinski pristup i bežična tehnologija čine Frontpoint sigurnosnim sustavom koji će zaštititi vaš dom na najboljoj mogućoj razini.

Uz to, ništa ne može pobijediti 30-dnevnu probu bez rizika koja pruža tvrtka. Takva fleksibilnost i briga za kupce neutemeljeni su u industriji, pa je najbolje iskoristiti je dok je dostupna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map