FatCow Alati za e-trgovinu

FatCow može pružati usluge potrebne za pojedinačne web stranice, blogove kao i za mala i srednja poduzeća. Nudi vrlo razuman web hosting plan koji može zadovoljavajuće pokrenuti web stranicu. FatCow također sadrži aplikacije koje mogu pomoći u pravilnom postavljanju web bloga ili ga poboljšati. Također uključuje alate ili aplikacije za e-trgovinu koje tvrtke zasigurno mogu iskoristiti.


FatCow može pružiti sav softver potreban njihovim poslovnim kupcima za izgradnju njihovih internetskih trgovina. Ovaj softver može sadržavati internetske kataloge, košaricu, namjenske voditelje projekata kao i SSL portal za plaćanje na kojem su integrirane opcije plaćanja PayPal-om i kreditnom karticom. Ovaj pružatelj usluga hostinga također osigurava da se uspostavljanje internetske trgovine obavlja brzo i jednostavno, tako da će korisnici imati prodavaonicu eCommercea na World Wide Webu gotovo prije.

Koji su alati za e-trgovinu kojima možete iskoristiti FatCow?

Ako ste se odlučili za uslugu i pomoć FatCow-a u postavljanju svoje internetske trgovine, nećete dobiti samo određeni alat za e-trgovinu, već i njihov broj koji može pomoći posjetiteljima vaše web stranice da lako i bez internetske kupovine bez problema, to također znači dodatnu prodaju i prihod za vas. U nastavku su nabrojani neki od najvažnijih alata za web stranice putem interneta.

 Košarica

Ovaj će alat pomoći kupcu da bez poteškoća odabere potreban proizvod. To također čini postupak isplate učinkovitijim, jasnijim i sigurnijim. Košarica također osigurava da je kupac odabrao i naručio pravi proizvod te osigurava da detalji isporuke imaju ispravnu postavku. Ovaj alat neće imati koristi samo kupcima, već i vama kao prodavaču. To će vam omogućiti da pratite zalihe ili zalihe internetske trgovine. Stoga lako možete prepoznati koji se proizvodi prodaju poput vrućih kolača, a koji proizvod treba napuniti.

 Plaćanja kreditnom karticom

Ova će značajka omogućiti plaćanje putem Interneta putem kreditne kartice. Ovaj način plaćanja je praktičniji od plaćanja klijentom putem prijenosa novca ili bankovnih depozita.

 Paypal integracija

Paypal je jedan od načina plaćanja na internetu. Budući da puno ljudi ima račune na Paypal-u, za vaše poslovanje je praktično imati ovu mogućnost plaćanja. To je zato što bi mogla privući kupce ili potencijalne kupce širom svijeta, posebno one koji radije podmiruju kupnje putem Interneta koristeći svoje Paypal kredite.

 Dijeljeni SSL

Ova značajka omogućuje vam korištenje SSL značke u vašem mrežnom poslovanju ili trgovini. SSL značka pokazatelj je da su svi podaci koji se prenose na vašu internetsku stranicu zaštićeni. Ovo će vašim kupcima pružiti sigurnost da su njihove kreditne kartice i osobni podaci strogo ograničeni i zaštićeni od pojedinaca koji zlostavljaju..

Koliko ćete morati potrošiti na alate za e-trgovanje FatCow?

Kada se prijavite za uslugu hostinga FatCow, možete dobiti alate za e-trgovinu bez dodatnih troškova. Morate samo platiti hosting plan koji odaberete. To znači da ako se odlučite za plan koji košta 7,49 USD za mjesec dana, možete imati pristup ključnim alatima za e-trgovinu, kao što su košaricu i plaćanje kreditnom karticom. S druge strane, ako želite imati nekoliko opcija prilagodbe, možete nadograditi osnovni plan uključivanja, kao što je Shopping Cartto ShopSite, koji je pogodan za mala i srednja poduzeća.

Koji su paketi ShopSite košarica koje FatCow nudi?

ShopSite je košarica za uobičajeno sučelje (zasnovana na CGI) koja će vam omogućiti izmjenu vaše košarice. FatCow nudi tri ShopSite paketa, a svaki od njih zadovoljava različite vrste poslovanja.

 ShopSite Starter

Idealno za male tvrtke jer ova košarica omogućava 15 proizvoda, 5 stranica prodajnog salona, ​​korištenje dvostrukih valuta, potvrdu o plaćanju nakon uspješnog plaćanja, a omogućuje vam i pristup različitim preferencijama isporuke.

 ShopSite Manager

Ova košarica će omogućiti srednjim poslovnim poslovima da prikažu neograničen broj stranica u vašoj internetskoj trgovini. Uključuje i Google Analytics koji vam omogućuje praćenje statistika posjetitelja vaše web lokacije. Omogućuje vam i mogućnost različitih prilagodbi za katalogiziranje proizvoda, upravljanje internetskom trgovinom putem mobilnog uređaja i kupca putem mobilnog telefona. Nadogradnja na ovu uslugu podrazumijeva naplatu od 79,95 USD za četvrtinu.

 ShopSite Pro

Košarica se preporučuje većim prodavačima koji prodaju različite proizvode. To uključuje stranicu na društvenim mrežama sličnu Facebooku u vašoj internetskoj trgovini koja može privući više posjetitelja. Svojim kupcima možete ponuditi i besplatne kupone ili poklon-potvrde kao promociju vaše trgovine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map