FatCow 3,15 $ Posebna veza s kuponom

UPDATE: FatCow trenutno nudi svoj najpopularniji hosting plan za najpovoljniju cijenu ikad po cijeni od 3,15 USD mjesečno. Uklonite uštede sada dok prodaja traje!


Kada idete u kupovinu s malim proračunom, obično biste tražili artikle s popustom ili biste ih pokušali potražiti sami. Pa, to je osnovni ljudski instinkt da ako uspijete pobjeći bez plaćanja cijele cijene, sigurno ćete se založiti za to i smatrati to prilično dobrim.

S današnjim rastućim cijenama osnovnih roba, od hrane do mjesečnih računa za vodu i struju, nije ni čudo zašto mnogi radije traže proizvode s popustom. Ali s druge strane, cijena nije uvijek sve. Proizvod može biti niske cijene, ali loše kvalitete, tako da još uvijek nije baš dobar posao.

Kao mudri potrošač uvijek morate uzeti u obzir kvalitetu proizvoda ili usluge bez obzira na cijenu, bez obzira koliko želite uštedjeti. Ali ne u slučaju s FatCowom, popularno pouzdanom hosting tvrtkom od 1998. godine. Nudi posebne popuste bez narušavanja kvalitete svoje usluge..

Otkrijte više o FatCow-u

Tijekom godina, FatCow je kontinuirano opskrbljivao mala i srednja poduzeća sa svojim nenadmašnim hosting uslugama. Kao način zahvaljivanja mnogim zadovoljnim kupcima na njihovom stalnom pokroviteljstvu, FatCow nudi velike popuste kroz svoj poseban kupon od 3,15 USD uz zadržavanje vrhunskih usluga. Ovo će potencijalnim vlasnicima računa dati 65% popusta od prvotne cijene samo u ograničenom razdoblju. Ovo je siguran način da dobiju dojam i ideju o tome kako je FatCow odličan bez da plaćaju punu cijenu. Na kraju razdoblja, ako niste zadovoljni i zadovoljni uslugama koje pruža FatCow malo je vjerojatno, tada možete odlučiti da zaustavite pretplatu. Na taj način kao potrošač uvijek ste u win-win situaciji.

Što je zajedničko hosting?

Da bismo u potpunosti shvatili kako FatCow djeluje, važno je naučiti ili barem dobiti ideju o tome što je zajednički hosting, jer je to obično vrsta hostinga koju nudi FatCow. Dijeljeni hosting je plaćena vrsta u kojoj je vjerovatno da će mnogi korisnici morati dijeliti zajedničke resurse poslužitelja, a samim tim i zajedničku IP adresu. Ovo su značajke zajedničkog hostinga:

Budući da će mnogi korisnici morati dijeliti resurse poslužitelja, propusni opseg i prostor na disku mogu biti ograničeni. Svaki korisnik ima značajnu količinu ovih resursa, ali nakon što njegova web lokacija počne primati puno prometa, trošići mnogo resursa i posljedično utječući na druge korisnike, može biti ili da će mu dobavljač naplatiti u skladu s tim prekomjerna upotreba ili se preporučuje prebacivanje na viši nivo.

 • Idealno za male i srednje poduzetnike
 • Ekonomičniji je u odnosu na namjenski tip jer se troškovi određenog paketa također dijele među korisnicima.
 • Ovisno o davatelju usluga hostinga, neki će vam omogućiti da imate više domena na jednom računu, a druge ne.

Kako je FatCow kao davatelj usluge zajedničkog hostinga?

Od svog predstavljanja 1998. godine do danas, FatCow je stekao uglednu poziciju među jednim od najboljih svjetskih pružatelja usluga hostinga. Mnogi vlasnici malih i srednjih poduzeća nalaze prednost u FatCow-u zbog njegove kvalitetne usluge po pristupačnoj cijeni. Evo nekoliko razloga zbog kojih mnogi postaju obožavatelji FatCow-a:

 • Paketi zajedničkog hostinga podržani su značajnom količinom diskovnog prostora i propusnim opsegom potrebnim da bi web mjesto bilo potpuno funkcionalno i moglo se nesmetano prikazivati..
 • Sa svojim potpuno opremljenim poslužiteljima FatCow će vam omogućiti stvaranje računa e-pošte za onoliko koliko želite.
 • Također nudi besplatne alate za izradu web stranica koji će vam omogućiti da napravite odlične web stranice i koji će vas natjerati da odaberete kako želite da vaša web lokacija izgleda s integriranjem velikog broja predložaka i tema. Ukratko, možete prilagoditi vlastitu web stranicu prema svojoj marki kako biste joj pružili jedinstven izgled i dojam.
 • Na raspolaganju su vam graditelji prodavaonica e-trgovine da biste mogli dodavati proizvode i usluge na svoju web lokaciju u svrhu njihove prodaje.
 • FatCow održava svoje korisničko sučelje koje se pokazuje vrlo jednostavnim za korištenje i upravljanje.
 • Njegova garancija povrata novca je dobra u roku od 30 dana nakon pretplate.
 • Fatcowova skupina za podršku dostupna je 24 sata dnevno 7 sati putem telefona, chata i e-pošte kako bi se zabavili vaši upiti i nedoumice u vezi s vašim iskustvom hostinga.
 • Svaki FatCow račun dolazi s besplatnim marketinškim kreditima s ciljem pomaganja vašoj web lokaciji na visokim stranicama s rezultatima prirodnog pretraživanja.
 • Također nudi dnevne sigurnosne kopije na poslužitelju koje vam omogućuju oporavak izgubljenih datoteka.
 • Praktičan način plaćanja putem integracije s PayPalom.
 • Prije svega, FatCow nudi kvalitetne usluge zajedničkog hostinga po povoljnim cijenama.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map