Detaljan pregled lijepog hotela – WordPress tema

Putovanja i turizam postali su najbrže rastući globalni sektor ove 2016. godine otprilike 3,1% globalnog BDP-a i narastao je veći od automobilske i kemijske proizvodnje. Hoteli i druge tvrtke povezane s putovanjima proširuju doseg gradeći vlastite web stranice omogućujući im pružanje usluga globalnoj publici. Vlasnici tvrtki iskorištavaju ovu priliku jer je ona prikladnija, ekonomičnija i učinkovitija od oglašavanja putem tiskanih oglasa. Ako planirate proširiti svoj hotelski ili turistički posao putem interneta, ima smisla izgraditi i svoju web stranicu!


WordPress je nesumnjivo najbolja platforma za izgradnju bloga ili web stranice bilo koje vrste i veličine. Ne samo da ima ogromnu zbirku dodataka za poboljšanje funkcionalnosti web lokacije, mnogi programeri i dalje stvaraju WordPress teme za gotovo bilo koju vrstu web mjesta. Ako trebate izgraditi hotel ili smještajnu stranicu s WordPressom, premium tema omogućit će vam da lako napravite web mjesto profesionalnog izgleda. Jedna takva tema koja zbunjuje na tržištu ThemeForest tržište je Lijep hotel – WordPress tema.

Nice Hotel je vrhunska WordPress tema koja je dizajnirana namijenjena hotelima i smještajnim mjestima. Uključuje posebne značajke smještaja kao što su mrežni sustav rezervacija / rezervacija, prilagođeni izgled stranice za izlaganje soba, galerije slika i druge elemente potrebne na web mjestu hotela.

U ovom detaljnom pregledu Nice hotela – WordPress tema, otkrit ćemo je li to zaista savršena tema za web lokacije o rezervacijama. Kao i na bilo kojem web mjestu, i dalje biste trebali osigurati dodatne optimizacije maksimizirajte brzinu vaše web stranice za korisnike.

Pregled

Lijep hotel – WordPress tema vrhunska je tema koja je stvorena za hotele, odmarališta, lječilišta, luksuzno poslovanje temeljeno na uslugama i bilo koju drugu vrstu usluge koja zahtijeva sustav rezervacija ili vrsta rezervacije. To je još jedno remek-djelo autorice ThemeForest Elite, QuiteNiceStuff, koji je sebi dao ime razvijanjem i dizajniranjem vrhunskih WordPress tema i HTML predložaka.

Nice Hotel nudi mnoštvo jedinstvenih značajki koje bi hoteli i druge vrste usluga mogle biti korisne. Ima ga za upravljanje uslugama i smještajem, upravitelja događanja, odjeljka za izjave pa čak i rezervacijskog sustava. Ostale značajne značajke uključuju odjeljak bloga, potpuno funkcionalni obrazac za kontakt, integraciju Google mape, skup prilagođenih kratkih kodova, prekrasne ikone na društvenim mrežama i još mnogo toga.

Oblikovati

Lijep hotel – WordPress tema uključuje gomilu jednostavnih opcija za upotrebu tema koje vam omogućuju da konfigurirate web mjesto uz minimalno vrijeme i trud. Ima naprednu tematsku ploču koja je potpuno bez naziva i omogućava vam da lako dodate naziv i logotip vaše tvrtke. Također ima prilagodljiv dizajn tako da savršeno funkcionira na svim uređajima i veličinama zaslona poput iPhonea i iPada. Ima jednostavan i moderan izgled koji ga čini funkcionalnim i jednostavnim za korištenje na web lokacijama koje zahtijevaju puno sadržaja (ili čak i onima sa samo malo sadržaja).

Za razliku od ostalih premium WordPress tema hotela, Nice Hotel je prilično jedinstven jer odskače od svih uobičajenih modernih, ravnih dizajna uobičajenih u današnjim temama. Umjesto toga, drži se onoga što najbolje znamo kada se prijavljujemo na Internet. Ono što je sjajno u tome je što uspijeva izgledati tako atraktivno, unatoč tome što se ne prilagođava nekoj od trendovitijih estetika. Nice Hotel ima fiksnu širinu, uz elegantno mjesto na vrhu stranice, na kojem možete postaviti logotip vaše tvrtke. Možete pronaći čak i gumbe društvenih medija na vrhu stranice, dok se gumb Book Now nalazi upravo tamo gdje će ga gosti i posjetitelji prvi vidjeti. Svi vaši podaci za kontakt pružaju se posjetiteljima da ih vide odmah, a to ostaje pri vrhu stranice čak i kad posjetitelji pristupe vašoj web stranici na svojim mobilnim uređajima. U međuvremenu, klizač služi kao savršeno mjesto za prikazivanje fotografija u hotelskim sobama (ili bilo kojoj drugoj usluzi koju nudite), uključujući modul koji presvlači, kako bi posjetitelji na nju naletjeli kada žele boraviti u vašem hotelu.

Nice Hotel također nudi i prostor za upravljanje smještajem na pozadini koji vam omogućuje dodavanje i uklanjanje određenih soba, slika i opisa. S druge strane, sustav rezervacija šalje zahtjeve izravno u vašu mapu. To vam olakšava stvari jer vam gosti više ne moraju zvati telefonom, omogućavajući vam da trošite više vremena na druge aspekte vašeg poslovanja.

Tema je spremna za prijevod, što znači da gosti iz drugih zemalja mogu razumjeti sadržaj vaše web stranice na svom materinjem jeziku. Ovo je vrlo važno za tvrtke vrste usluga, s obzirom na to da ćete imati obavezu da ljudi dolaze u vašu tvrtku iz svih dijelova svijeta. Osim ovoga, možete izabrati između 4 različite kože i dodati područje za upravljanje događajima u kojem možete prikazati velike događaje koji se događaju po vašem terenu. Tu su i odjeljak za svjedočenja, stranice za kontakt, galerija fotografija i odjeljak za blog. Uz ovaj, Nice Hotel je upravo ono što vam je potrebno za uspješnu web prisutnost!

Glavne značajke

Dakle, po čemu se Nice Hotel – WordPress Theme izdvaja od konkurencije? Evo ključnih značajki koje biste se trebali veseliti u ovoj čudesnoj temi:

 • Ploča s opcijama koja se jednostavno koriste. Možete prilagoditi postavke teme i stvoriti jedinstven izgled i dojam svoje web lokacije.
 • Prilagođeni predlošci stranica. Stvorite zadivljujuće stranice s unaprijed pripremljenim predlošcima, zajedno s posebnim izgledima i funkcionalnošću.
 • Upravljanje smještajem. To vam omogućuje dodavanje opisa i slika dostupnih soba i ostalih usluga koje možete ponuditi.
 • Čarobnjak za rezervaciju. Ovdje gosti mogu rezervirati sobu / uslugu koja će biti poslana izravno u vašu mapu.
 • Potpuno radi na stranici s kontaktima. Jednostavna konfiguracija stranice kontakata omogućuje vašim kupcima da uspostave kontakt s vama na najbrži i najpovoljniji način. Također se integrira s Google mapom kako bi gosti lakše pronašli vašu tvrtku.
 • Dijeljenje na društvenim medijima. Korisnici mogu kliknuti ikone na društvenim mrežama kako bi dijelili vaš sadržaj s prijateljima.
 • 4 unaprijed dizajnirane kože. Nice Hotel dolazi s 4 kože, kao i opcijom kreiranja vlastitog odabira boja.
 • Svjetleća kutija. Klikom na sliku ona će se pojaviti u većoj veličini na tamnoj pozadini.
 • Drop-down izbornici. Dio navigacije teme su padajući izbornici i podizbornici.
 • Upravljanje događajima. Ovdje možete dodati sve svoje najnovije i najveće događaje pomoću ugrađenog upravitelja događaja.
 • Upravljanje svjedočanstvima. Neka drugi znaju koliko su vaši kupci zadovoljni s vašom uslugom! Odaberite izjave koje vam se najviše sviđaju i automatski ih dodajte na početnu stranicu vaše web lokacije.
 • Prilagođeni widgeti. Prilagođeni widgeti pružaju specifičnu funkcionalnost za vaše web mjesto.
 • Prilagođeni kratki brojevi. Dodajte posebne elemente u svoje postove i stranice.
 • Slojevite grafičke datoteke. Idealno za one koji žele potpunu kontrolu nad dizajnom teme.
 • Prijevod je spreman. Nice Hotel je kompatibilan i u potpunosti je testiran s najnovijom verzijom WPML-a.
 • Kompatibilno je s mobilnim uređajima. Ova tema je osjetljiva i može se koristiti na raznim mobilnim uređajima poput iPhonea i iPada.

Ostale značajne značajke uključuju:

 • Fiksna širina
 • Gornji izbornik
 • 2 stupca
 • Integracija Google Maps
 • Integracija BuddyPress
 • Integracija YouTubea i Vimeo
 • Integracija putem Skypea, LinkedIna i Gravatara
 • Odjeljak za blogove
 • lokalizacija
 • Automatska promjena veličine slike
 • kartografija
 • Navojni komentari
 • Prilagođene vrste posta

QuiteNiceStuff nudi i vrhunsku podršku, koja je standardna značajka u svim njihovim proizvodima. Oni obično reagiraju u roku od 24 sata tijekom radnih dana. Sve su vaše potrebe prilično pokrivene ovom temom!

Za i protiv

Premium teme postale su vitalni dio profesionalnih WordPress web stranica usmjerenih na putovanja i turizam. Međutim, s puno autorskih autora vrhunskih tema i prodavaonica koje nude trgovine, može biti teško da razmislite o potencijalnim nedostacima proizvoda. Nadamo se da će vam sljedeći nedostaci i nedostaci pomoći ako razmišljate o odabiru lijepog hotela – WordPress tema:

prozodija
 • Premium teme poput Nice Hotela dolaze sa službenom podrškom, obično putem foruma, telefona, e-pošte itd. Korisnici Premium teme obično dobivaju brzi odgovor od autora teme, kao i pomoć u rješavanju grešaka ili bilo kakvih sigurnosnih problema.
 • Kvaliteta premium WordPress tema, čiji je cilj ostvarivanje prihoda, puno je viša u odnosu na besplatne teme. Za vrhunske autore tema i trgovine, visoka kvaliteta stvara pozitivne povratne informacije tamo gdje se njihove teme i dalje poboljšavaju jer ih sve više korisnika dolazi koristiti.
 • Nice Hotel dolazi s naprednom funkcionalnošću poput ugrađene ploče s temama koje olakšavaju prilagođavanje i konfiguraciju web mjesta, napredne dodatke, sustav rezervacija i mnoge druge.
 • Dizajn vrhunskih WordPress tema obično je puno bolji u gotovo svim aspektima, od izgleda stranica, pa sve do widgeta i pozadinskih administrativnih izbornika. Čist i atraktivan dizajn hotela ili smještaja ima dug put prema promociji vašeg branda i privlačenju više gostiju i perspektiva.
 • Sigurnost je glavni prioritet za premium teme poput Nice hotela. Da bi se učvrstili na konkurentnom tržištu, autori premium tema morat će uložiti u ispunjavanje visokih sigurnosnih standarda korisnika.
 • S premium WordPress temama, ciklus ažuriranja je čvršći u usporedbi sa njihovim besplatnim kolegama. To utječe ne samo na kompatibilnost teme s najnovijom verzijom WordPressa, već i na mnoge druge važne stvari koje je potrebno riješiti, poput problema s pogreškama i sigurnosti. Puno problema može proizaći iz zastarjele WordPress teme, pa je jedini način da ih izbjegnete česta ažuriranja, na koja autori premium tema obično budu dobri.
kontra
 • Cijena ove prekrasne i bogate značajke premium WordPress teme može premašiti vaš proračun, ali ipak zahtijeva dodatne naknade za licencu. Ako imate malu web lokaciju s ograničenim proračunom ili jednostavno kao hobi, ona zapravo ne bi mogla zaraditi dovoljno novca da nadoknadi troškove teme. Tema koja zahtijeva godišnje plaćanja licenciranja mogla bi ozbiljno spaliti vaš novčanik!
 • Trenutno još uvijek nema službenog postupka pregledavanja plaćenih WordPress tema, za razliku od besplatnih tema koje prolaze standardni WordPressov postupak pregleda. To znači da proizvođači premium tema mogu lako ignorirati najbolje prakse izrade WordPress-a u određenim aspektima. To može uzrokovati manje probleme ili koštati puno više.
 • Teme Premium WordPress-a obično pate od „naleta“. To je obično kompromis za više mogućnosti i bolju funkcionalnost. Neki će korisnici ipak smatrati da su neke od ovih funkcija nepotrebne i čak mogu usporiti brzinu web stranice.
 • Nakon što se plaćena tema skine s tržišta ili je autor prestane prodavati, više nećete dobiti podršku i ažuriranja. Kad se to dogodi, morat ćete prijeći na drugu temu (što može dugotrajno) i izgubiti ćete novac koji ste uložili.

Doista ne postoji jasan odgovor na pitanje je li premium WordPress tema bolja od besplatne. Vaša je odluka da odaberete premium temu, a to ovisi o potrebama vaše web stranice i proračunu. Dakle, prije kupnje Nice hotela (ili bilo koje druge teme u vezi s tim), obavezno odmjerite prednosti i nedostatke te potražite svjedočanstva kupaca kako biste saznali što govore o ovoj temi.

Konačna presuda – lijepo dizajnirana tema s lijepim sustavom rezervacija

Lijep hotel – WordPress tema jedna je od najbolje ocijenjenih, najprodavanijih hotelskih WordPress tema u ThemeForestu – i to iz mnogih dobrih razloga! Ne samo da je pristupačan i pouzdan, on je lijepo dizajniran i sadrži sve potrebne funkcije za izgradnju profesionalnog i potpuno funkcionalnog hotela, odmarališta, lječilišta ili bilo koje druge vrste web stranica koja zahtijeva dobar rezervacijski sustav. Ne dolazi s “pahuljicama” – upravo odgovarajućom količinom alata i opcija koje ćete zasigurno upotrijebiti, a one koje neće brzinu vaše web stranice povući do jarka. Ako tražite savršenu temu za rezervaciju web lokacija, provjerite Nice Hotel. Sigurno nećete požaliti!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector