– Da li WebHostingHub nudi mjesečno plaćanje?

Ponudi li WebHostingHub mjesečno plaćanje?

WebHostingHub većina vlasnika novih web stranica smatra dobrim izborom web hostinga jer koristi Dell poslužitelje. Ovi se poslužitelji Dell smatraju moćnim uređajima jer su u CPU uključeni 24GB memorijski čipovi, 24 Intel Core procesora i brzo pohranjivanje RAID 10. To znači da je korištena oprema pouzdana i učinkovita, što je potkrijepljeno 99% produženim jamstvom koje nudi WebHostingHub.


Međutim, većina pružatelja usluga web hostinga otkriva da imaju jamstvo boljeg produženog radnog vremena za 99,99%, što je zanemarivo samo kada se njih dvoje uspoređuju. Razlog za to je što WebHostingHub koristi više podatkovnih centara umjesto uobičajenog za većinu pružatelja usluga web hostinga.

Višestruki podatkovni centri

WebHostingHub ima dva glavna podatkovna centra raspoređena na istočnoj i zapadnoj obali Sjedinjenih Država. Dakle, to znači da vlasnici web stranica na zapadnoj obali ne moraju duže čekati da podaci ili informacije putuju između posjetitelja web stranice i poslužitelja web hostinga. To znači da se poboljšava korisničko iskustvo web stranice, što rezultira boljom povratnom informacijom ili statistikom vlasniku web mjesta. Završni rezultat za to je da je ulaganje vlasnika web stranice na web mjestu maksimalno. To se temelji na činjenici da su podatkovni centri WebHostingHub klasificirani kao kategorija A jer je njihova oprema sukladna za PCI.

Dodatne značajke podatkovnih centara su da koriste više kontroliranih pristupnih točaka s nekoliko izvora energije koji koriste dizel snagu. Čak i ako WebHostingHub koristi dizel električnu energiju, on ima zeleni certifikat za hosting, što znači da je potrošnja energije minimalizirana u centrima podataka. Još jedna prednost postojanja dva podatkovna centra je ta što se koristi za usluge vlasnika web stranica na temelju drugih zemalja, kao što su:

 •  Južna Amerika
 •  Afrika
 •  Europa
 •  južni Pacifik
 •  Azija
 •  Australija i Novi Zeland

Stranica web stranice koja koristi softver za upravljanje sadržajem WordPress se može učitati brzinom od 1,5 s za poslovne web stranice sa sjedištem u međunarodnim zemljama. WebHostingHub dodatno snižava brzinu učitavanja na samo sekundu za poslovne web stranice sa sjedištem u SAD-u, jer podaci ili informacije trebaju prijeći samo kraću udaljenost zbog korištenja više podataka.

Redovne mjesečne cijene

WebHostingHub ima različite mjesečne cijene ovisno o godini usluge koju je vlasnik web mjesta kupio. Najviša mjesečna stopa koju nudi WebHostingHub iznosi 8,99 USD, a najniža do 6,99 USD. Podjela mjesečnih stopa i godina usluge su:

 •  12 mjeseci – 8,99 USD mjesečno
 •  24 mjeseca – 7,99 USD mjesečno
 • 36 mjeseci – 6,99 dolara mjesečno

Nažalost za nove vlasnike web stranica, većina pružatelja usluga web hostinga omogućuje im samo plaćanje godišnje. Ovo je unatoč činjenici da većina pružatelja usluga web hostinga mjesečno promovira i nudi njihove usluge web hostinga. Glavni razlog za većinu pružatelja usluga web hostinga koji nudi godišnji plan je taj što brojni vlasnici web stranica mogu zaboraviti platiti svoje mjesečne cijene i zbog toga web stranica može postati neaktivna.

Ovo se smatra nepovoljnim za vlasnika web mjesta, jer će vrijeme provedeno na razvoju i održavanju web stranice lako proći u roku od tjedan dana nakon isteka ugovora. Dodatni je problem što većina vlasnika web stranica neće moći vratiti uspostavljenu web stranicu ako je plati nakon razdoblja obnove. Razlog za to je taj što se većina imena domena automatski pušta nakon što je istekao ugovorni period web hostinga. To je zato što velik broj pojedinaca radije stječe naziv domene etablirane poslovne web stranice.

Nedostaci korištenja mjesečnog plaćanja

Pojedinci koji su stekli etabliranu web stranicu morat će poduzeti manje promotivnih aktivnosti jer je prethodni vlasnik već učinio naporan dio za njih. Većina vlasnika web stranica može zaboraviti redovito plaćati mjesečnu stopu kada su u pitanju njihove web stranice, jer se oni ne smatraju značajnim dijelom mjesečnih rasporeda. Zaboraviti na plaćanje mjesečne stope značit će da će ulaganje vremena i novca na njihove poslovne web stranice smatrati gubitkom.

Davatelji web hostinga nemaju kontrolu nad objavljivanjem imena domena jer je ovaj zadatak obično pod nadzorom regulatora web stranica, poput Međunarodne korporacije za dodijeljena imena i brojeve (ICANN). ICANN zahtijeva da vlasnici web stranica registriraju svoje poslovne web stranice sa sljedećim podacima:

 •  Ime podnositelja registracije
 •  Poštanska adresa
 •  Email adresa
 •  Broj telefona

Povrat novca zagarantovan

Razlog za koji većina pružatelja usluga web hostinga ne dopušta mjesečni plan plaćanja je taj što će WebHostingHub imati problema s implementacijom 90-dnevne garancije povrata novca. Većina ostalih pružatelja web usluga ima niži rok garancije povrata novca, dok WebHostingHub ima najduži period od 90 dana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map