Da li InMotion nudi predloške web stranica?

U svakom paketu hostinga InMotion nalaze se dva besplatna, ali snažna graditelja web stranica koja klijenti mogu koristiti za izradu i izgradnju svojih web stranica. Ti graditelji web stranica, naime Premium Web Builder i PowerWebBuilder, aplikacije su u paketu sa značajkama koje su vitalne i korisne u zadatku izgradnje vaše web stranice. Među značajkama ovih graditelja web stranica je galerija od stotine besplatnih predložaka web stranica koje je klijent mogao koristiti kad god je potrebno..
No prije nego što upotrebite bilo koji od njihovih besplatnih predložaka za svoju web stranicu, prije svega, morate instalirati Builder web stranica.


Kako mogu instalirati Premium Web Builder na svoju web stranicu?

Svi InMotion hosting paketi isporučeni su s besplatnom Premium Web Builder aplikacijom; međutim, softver ne dolazi unaprijed instaliran s paketom. To znači da prije upotrebe morate ga instalirati na svoju web stranicu putem Upravljačke ploče računa AMP.
Da biste instalirali Premium Web Builder, sve što trebate učiniti je slijediti nekoliko jednostavnih koraka.

 •  Prvi korak je prijava na upravljačku ploču računa (AMP);
 •  Nakon što ste prijavljeni, kliknite vezu “Install Popular Software”;
 •  Na sljedećoj se stranici pomaknite prema dolje i zatim klikom na nju odaberite “Instaliraj Premium Web Builder”;
 •  Zatim kliknite karticu “Request Builder web mjesta”, a zatim upišite naziv domene na koju želite instalirati Premium Web Builder, a zatim kliknite “Next”;
 •  Ako instalirate svoj prvi Premium Web Builder račun, morate provjeriti i potvrditi podatke prije nego što kliknete gumb “Pošalji”. Međutim, ako instalirate dodatni račun web graditelja, morate platiti iznos od 12 USD po domeni godišnje za dodatnu licencu.
 •  Klikom na gumb “Pošalji”, započinje postupak instalacije i trebao bi vam se Premium Web Builder instalirati na vašu domenu u nekoliko sekundi. Pričekajte poruku potvrde instalacije i zatim, čim je primite, možete koristiti stranicu za prijavu na Premium Builder web mjesta klikom na vezu za prijavu i započnite s izradom vlastite web stranice.

Mogu li odabrati bilo koji predložak za sve web stranice koje izrađujem?

Kao vlasnik web stranice s instaliranim Web Builderom, bilo Premium Web Builder ili PowerWebBuilder, imate pravo odabrati i koristiti bilo koji od više od 500 besplatnih predložaka koji se nalaze u galeriji Web Builder-a. Važno je, međutim, imati na umu da trebate odabrati odgovarajući predložak koji dobro odgovara i koji odgovara vrsti web stranice koju gradite te uslugama i proizvodima koje vaša web stranica nudi.

Koje smjernice trebam slijediti pri odabiru predložaka web stranica?

Iako je odabir predložaka web stranica stvar vašeg ukusa i raspoloženja, uvijek je korisno da vaša web stranica ima predložak koji dobro odgovara vrsti, usluzi i proizvodu vaše web stranice kao i ukusu vaših budućih posjetitelja web stranice..

Prva smjernica u odabiru željenog predloška treba biti vrsta web mjesta koja stvarate. U tom slučaju vam vam aplikacija web builder pomaže u tom zadatku. Jednom kada pokrenete postupak izrade klikom na gumb Start, dat će vam se mogućnost da odaberete vrstu web lokacije koju želite izgraditi, bilo da se radi o običnoj web stranici, fotogaleriji ili blogu. Nakon što odaberete izbor, Graditelj će upotrijebiti podatke i preporučiti nekoliko stranica sa značajkama i funkcionalnim postavkama koje biste mogli poželjeti za svoju web lokaciju. Ako niste sigurni ili vam se ne sviđaju predstavljene mogućnosti, jednostavno možete odabrati jednu i kasnije je promijeniti. Nakon što odaberete željeni odabir, kliknite gumb Sljedeći koji se nalazi u donjem desnom kutu stranice.
Da biste odabrali predložak, morate otvoriti stranicu Dizajn klikom na gumb Dizajn koji se nalazi u gornjoj desnoj alatnoj traci. Na stranici Dizajn ćete naći brojne predloške koje je moguće prilagoditi. Zapravo postoje tri različita načina pretraživanja predložaka:

 •  Jedan je putem vrste kategorije, gdje možete odabrati predloške koji odgovaraju kategoriji koja se nalazi u padajućem izborniku;
 •  Drugo je putem metode pretraživanja, gdje pretražujete predloške koristeći ključne riječi za određene vrste predložaka; i
 •  Ručnim pretraživanjem predložaka po stranici što može potrajati vrijeme, ali može biti i učinkovitije.
 • Nakon što ste u mogućnosti odabrati željeni predložak, jednostavno ga odaberite klikom na njega.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map