Da li eHost nudi mjesečno plaćanje?

eHost je ponudio opciju mjesečnog plaćanja do ožujka 2016., a onda su je ukinuli.


U 2017. zatvorili su se, pa sam zbog SEO razloga jednostavno ostavio ovu stranicu, tako da u slučaju da netko traži eHost, na mojoj web stranici sazna istinu o eHost-u.

Koliko vas svejedno plaća mjesečno plaćanje?

Bila sam znatiželjna, pa sam skršila brojeve. Usporedio sam eHost cijene s HostGatorom, jednim od najboljih svjetskih pružatelja usluga web hostinga.

Provjerite tablicu u nastavku da vidite što sam otkrio …

Neograničeno web stranice na 1 računu?
Posebna ponuda
3,98 USD mjesečno pomoću kuponskog koda BUILDPATH
Besplatna domena?
($ 12,95 / godina)
WordPress
45-dnevno jamstvo povrata novca?
Mjesečna plaća
Plaćanje mjesečno nije dostupno. 4,78 USD za prvi mjesec. Obnavlja po 11,95 USD mjesečno
Do kraja prve godine platit ćete 136,23 USD ako odaberete mjesečno plaćanje.
Popust 12 mjeseci
Više nije dostupan. 57,36 USD (4,78 USD x 12 mjeseci)
Uštedite 78,87 dolara ovim planom!
Popust od 24 mjeseca
Više nije dostupan. 125,11 USD (4,78 $ x 24 mjeseca)
Uštedite 154,52 dolara ovim planom!
36 mjesečni popust
Više nije dostupan. 163,27 USD (3,98 $ x 36 mjeseci)
Uštedite 259,76 USD ovim planom!
Bilo koji kuponi?
Više nije dostupan. 3,98 USD / mjesečno veza za aktivaciju
Posjetite web mjesto
Više nije dostupan. Posjetite HostGator

S obzirom na to da obje tvrtke osiguravaju kupnju 45-dnevnim jamstvom povrata novca, možda bi imalo smisla iskoristiti plan od 12, 24 ili 36 mjeseci da biste zaključali uvelike sniženu stopu u slučaju da odlučite zadržati račun.

Ako i dalje više volite mjesečnu opciju, iako dugoročno košta više, HostGator nudi nešto povoljniju, povoljniju mjesečnu mogućnost plaćanja bez ugovora. Plus, imam i ja ekskluzivni kupon to vam daje 60% popusta!

Samo upotrijebite kupon kod BUILDPATH na whpg momentalno ćete uštedjeti 60% od redovnih cijena.

Preporučeno za tebe: Pogledajte ovaj besplatni video trening gdje vam Steffany pokazuje kako napraviti sjajnu web stranicu, korak po korak, koristeći WordPress na HostGatoru.

Što je još bolje, HostGator odaje im 45-dnevno jamstvo povrata novca. Zamišljam da radije kupujete nešto kad znate da je bez rizika. Evo kako HostGator čini rizik za vas:

Jednostavna, stvarna 45-dnevna garancija povrata novca

Kupnja je zaštićena njihovim 45-dnevnim jamstvom povrata novca. Obuhvaća sve planove koje nude.

No, je li zaista tako jednostavno?

Ako ste poput mene, sumnjičavi ste kada vidite takvo jamstvo. Možda se pitate postoje li skrivene „naknade za obradu“ i druge naknade kako vam ne bi morali vratiti 100% svog novca.

Rado ćete čuti da HostGatorova garancija nema skrivene naknade ili čudne odredbe:

Ako niste zadovoljni HostGatorom, vratit ćemo vam novac. Nema pitanja. Tokom prvih 45 dana vratit ćemo vam naknade za hosting. Ako nas isprobate i odlučite da HostGator nije za vas, mislimo da biste trebali dobiti svoj novac.

Ako iz bilo kojeg razloga ne želite zadržati račun, vratit će vam sav novac bez obruča za prolaz. To je nešto što ne vidite mnogi pružatelji usluga hostinga. HostGator to može učiniti jer u usporedbi s konkurentima, više njihovih kupaca ostaje duže vrijeme. Izvrstan proizvod i usluga dugo napreduju u zadržavanju kupaca, omogućujući HostGator-u isporuku ogromne vrijednosti za vas po vrlo povoljnim cijenama, bez prisiljavanja da kupite godinu dana ili više unaprijed.

Zaključak: Mjesečna uplata eHost vs Hostgator

Volio bih da mogu reći, “da, eHost nudi nisko mjesečno plaćanje”, ali to više ne nude. Sada vas prisiljavaju da unaprijed kupite najmanje 1 godinu hostinga. Oni više nisu održiva opcija ako više volite mjesečno plaćanje i nemate ugovore.

Da je eHost voljan biti konkurentan i čvrsto stoji iza svojih usluga, ponudio bi mjesečnu uplatu. U ovom trenutku, jasno mi je da eHost nije 100% uvjeren da ćete ostati klijent ako plaćate mjesečno. Zato vas žele zaključati za barem godinu dana unaprijed. Da budem iskren, ovo je uobičajena praksa za 99% hosting kompanija koje sam pregledao i testirao, tako da se uopće ne čudim. Međutim, mislim da činjenica da HostGator nudi mjesečno plaćanje bez ugovora ili obveza govori sve. Uvjereni su da ćete ostati kupac jer nude sjajno hosting i korisničku podršku.

Koristim HostGator za nekoliko mojih web lokacija, i toplo ih preporučujem za vas, pa ako isprobate HostGator, obavezno upotrijebite kupon kod BUILDPATH na HostGator da biste dobili 60% popusta na svoj hosting.

Želim vam uspjeh na vašoj web stranici,

kicoš
WHPG

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector