Da li BlueHost nudi predloške web stranica?

Dakle, razmišljate o BlueHostu za hosting? Mudri izbor.


Provjerimo vrste predložaka / tema koje nude na svom tržištu:

 • WordPress teme
 • Joomla teme
 • Magento teme
 • Prestashop teme
 • OpenCart teme
 • Weebly teme
 • HTML predloške
 • Drupal teme
 • i više…

Primijetit ćete da je WordPress prvi na popisu – to je zato što je do sada najpopularniji sustav za upravljanje sadržajem. Besplatan je i jednostavan za upotrebu – plus što je beskonačno fleksibilan, tako da možete stvoriti bilo koju web lokaciju koju želite, bilo da je internetska trgovina (e-trgovina), lokalna web lokacija tvrtke, blog ili nešto treće. Ova web lokacija koju trenutno radite (WebHostingPlanGuide.com) također je ugrađena u WordPress.

Evo dva načina na koje možete dobiti sjajnu temu za svoju web stranicu. Oba su dostupna s vašeg BlueHost računa. Ako još nemate BlueHost račun, idite na www.BlueHost.com i kliknite gumb “započnite sada”. Ako koristite ovu vezu, dobit ćete najniže cijene i BESPLATNO domenu.

Br. 1: tržište BlueHost-a (plaćene teme)

Mojo Markethouse tvrtke BlueHost dostupan je s vašeg BlueHost računa. Nudi preko 1100 elegantnih, dobro dizajniranih WordPress tema za cijenu od 49 do 59 dolara.

Jedna od najpopularnijih tema je HighEnd jer je jednostavno prevlačenje i ispuštanje, a dolazi sa 16 demonstracijskih stranica koje možete koristiti kao sjajno polazište za svoju web stranicu!

Evo nekoliko primjera demonstracija kako biste dobili predodžbu o tome što možete stvoriti:

# 2: WordPress spremište tema (BESPLATNO)

WordPress tematsko skladište ako je dostupno u odjeljku s temama na vašem web mjestu WordPress na vašem BlueHost računu. Spremište nudi BESPLATNO tisuće tema, a za njihovo instaliranje potreban je samo jedan klik.

Po mom mišljenju, većina ovih besplatnih tema previše je osnovna da bi bila išta više od osobnog bloga. Međutim, postoje neki dragulji koji se koriste za izradu profesionalnog web mjesta koje izgleda dobro.

Evo nekoliko pregleda samo nekoliko od tisuća besplatnih tema na raspolaganju:

============================

Za prosječnog korisnika računala, sama pomisao na stvaranje i upravljanje vlastitom web stranicom može biti pomalo zastrašujuća – iz razloga koji su sasvim očiti. Prvo, čak i ako ste shvatili potrebu za web stranicom, možda ne znate točno odakle početi. Također, možda niste upoznati s tehničkim žargonom, tim više s tehničkim postupcima. Čak i ako znate kako web mjesto pokrenuti i pokrenuti, možda će vam biti teško upravljati i održavati ga dugoročno. Ovo su samo neke od stvari na koje ćete naići na putu, ali znajte da nisu ništa u usporedbi s nagradom koju ćete dobiti jednom kada postavite vlastitu web lokaciju, posebno kada vodite tvrtku..

Zamislite broj kupaca i izglede koje ćete privući ako svoje proizvode / usluge predstavite na web mjestu profesionalnog izgleda. Sjetite se da smo u onom danu i dobu u kojem gotovo svako kućanstvo ima računala, prijenosna računala, pametne telefone i druge uređaje povezane s Internetom postali osnovna roba. Pa zašto ne biste svoje poslovanje odveli na Internet i dotakli još širu publiku?

Mogu li stvoriti vlastitu web stranicu putem BlueHost web hostinga?

HTML i CSS? Zvuče li ti pojmovi zvono? Možda možda ne. Ako nemate prethodno iskustvo ili znanje o tehničkim detaljima web razvoja, onda je BlueHost savršen web domaćin za vas.

S BlueHostom dobit ćete izrađivače web stranica prilagođenih korisnicima koji su alat za ne-tehničke korisnike koji žele stvoriti i upravljati vlastitom web stranicom. Dva najpopularnija graditelja web stranica danas su uključena u BlueHost-ove pakete web hostinga. To su WordPress i Weebly.

Mnogi vlasnici web stranica i web programeri preferiraju WordPress i Weebly iz sljedećih razloga:

 • Ovi graditelji web stranica imaju korisničko sučelje koje je savršeno za početnike i profesionalce.
 • Možete prilagoditi svoju web stranicu u skladu sa svojim željama. WordPress i Weebly dolaze s velikim brojem unaprijed dizajniranih predložaka i tema koje možete koristiti da biste svojoj web lokaciji dali prepoznatljiv izgled i osjećaj, jedinstven od bilo koga drugog. Ova značajka omogućuje vam odabir okoliša vezanog uz vašu marku ili industriju.
 • Ni u jednom trenutku ne možete imati svoju web stranicu jer se one mogu brzo instalirati.
 • Ovi graditelji web stranica također dolaze s podrškom za e-trgovinu, s košaricama koje vam omogućuju prodaju proizvoda i usluga na mreži.

Zašto odabrati BlueHost?

Otkako je osnovan 2003. godine, BlueHost je stekao solidnu reputaciju u industriji web hostinga kao rezultat njihove stalne i nepokolebljive predanosti u pružanju visokokvalitetnih usluga svojim klijentima, po vrlo povoljnim cijenama.

Još uvijek niste odlučili? Evo nekoliko razloga na koje biste se danas trebali obratiti BlueHostu:

 • Optimalna internetska sigurnost.
 • Ako ste suočeni s tehničkim problemima, možete izravno nazvati Grupu za podršku BlueHosta u bilo koje doba dana, 24/7. Oni su samo telefonski poziv. Možete čak doći do njih putem live chat-a ili im poslati e-poštu. Za brz i lak pristup BlueHost čak ima čitavo skladište resursa za samopomoć i forum zajednice.
 • Svi planovi BlueHost-ovog web hostinga nisu ugovorni. To jednostavno znači da neće biti preuzetih obveza i da niste zaključani u određenom ugovoru ili roku. Uvijek možete ukinuti BlueHost račun ako više niste zadovoljni njihovom uslugom.
 • BlueHost ima programere web stranica prilagođenih korisnicima koji omogućuju prosječnim računalnim korisnicima da izrade vlastitu web stranicu bez učenja HTML-a, CSS-a i drugih složenih programskih jezika. Također možete prilagoditi svoju web lokaciju prema vašem ukusu i sklonostima s više različitih dostupnih tema i predložaka.
 • Graditelji web stranica BlueHost podržavaju i e-trgovinu, koja vam omogućuje dodavanje proizvoda i usluga na vaše web mjesto i prodaja putem košarica. Uz to dolazi značajka koja osigurava mogućnosti internetskog naručivanja, tako da će vaši kupci imati mirni osjećaj znajući da su njihovi privatni podaci sigurni i sigurni..
 • BlueHost se ponosi neograničenim diskovnim prostorom i propusnošću. Možete pohraniti onoliko podataka i prenijeti datoteke koliko želite. Također će vam omogućiti da domaćinite neograničene domene, što znači da možete imati više web stranica s jednim BlueHost računom.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map