ClickFunnels pregled: ubija li vaša web stranica prodajni potencijal?

Bez obzira jeste li marketinški profesionalac ili razvijate posao ili hobi zasnovan na izradi web stranica, pravi resursi su imperativ. Da biste razvili uspješnu web stranicu, potreban vam je web hosting, softver odredišne ​​stranice, softver za automatsko slanje e-pošte, softver za podijeljeno testiranje, softver za pridruživanje, programeri, dizajneri i puno više. Nažalost, za postavljanje svih ovih aspekata vaše web stranice morate se obratiti brojnim uslugama – to jest sve dok nova usluga nije revolucionalizirala web.


Dobrodošli u svijet ClickFunnela – ovdje je sve što trebate znati, pogotovo da li vrijedi ovaj „sve na jednom mjestu“ za postavljanje vaše web stranice..

O ClickFunnelima

ClickFunnels je web usluga koja vam omogućuje izradu web stranica posvećenih prodajnim tokovima. Da bi postupak bio lak, prikladan i bio bez napora, ClickFunnels vam nudi sve što je potrebno za izradu ovih prodajnih tokova. To uključuje web hosting, softver odredišne ​​stranice, softver za automatsko slanje e-pošte, softver za podijeljeno testiranje i još mnogo toga.

Naravno, da biste razumjeli ClickFunnels i koliko je ta usluga zaista sjajna, potrebno je znati što je tok prodaje – tema koja ponekad čak i zbunjuje marketinške stručnjake.

Prodajni tokovi i zašto ih trebate

Prodajni tok izuzetno je popularan i ekonomski učinkovit marketinški alat koji uzima potencijalnog kupca ili vašeg ciljnog kupca i vodi ih kroz proces prelaska iz interesa za vaš proizvod ili uslugu do stvarne kupovine ne samo jedne, već ponovljene kupnje. Oni koji koriste prodajne tokove, mogu bolje kvantificirati broj potencijalnih kupaca u svakoj fazi postupka i pretvoriti više pojedinaca u ponovljene kupce.

Da biste dodatno pojasnili, evo slike prodajnog lijevka:

Kao što možete reći, prodajni lijevak sadrži faze. Najuspješnije su kampanje koje vode napredak kroz tok od početka do kraja.

Sada se možda pitate gdje točno dolazi ClickFunnels. ClickFunnels djeluje kao stranica za hvatanje vaših perspektiva. Stranica za hvatanje u osnovi djeluje kao marketinški tok stavljajući u obzir sve korisnike na vašem proizvodu, potičući ih na zanimanje, tjerajući ih da razmotre proizvod ili uslugu, omogućava im da razvijaju namjeru, pomažu im da pozitivno ocijene odluku i na kraju – vode njih za kupnju vašeg proizvoda ili usluge. U osnovi, ClickFunnels olakšava marketing i uspješnu prodaju vašeg proizvoda.

Kad koristite ClickFunnels, shvatit ćete da postoji više vrsta prodajnog lijevka. Iako gornji standardni lijevak djeluje sjajno, varijacije mogu biti korisne za privlačenje i snimanje različitih izgleda.

Prednosti upotrebe ClickFunnela

Kako spominje ClickFunnels, oni koji koriste njegovu web stranicu mogu uštedjeti više od 1000 dolara mjesečno. Štoviše, ClickFunnels usluga ima i niz drugih prednosti, koje uključuju:


  • Hosting web stranica

Prva prednost upotrebe ClickFunnela je ta da vam usluga omogućuje hosting svih sadržaja na njihovoj web stranici. Hosting cijelog vašeg sadržaja na ClickFunnels je prikladno jer se ne trebate fokusirati na druge usluge i plaćati dodatne naknade drugoj tvrtki. Štoviše, oni koji koriste web hosting izgledaju uglavnom zadovoljni rezultatima.


  • Softver odredišne ​​stranice

Odredišna stranica vaše web lokacije prvi je dio web stranice koju pregledavaju vaši klijenti. Kao rezultat, želite ga učiniti što učinkovitijim. Da biste olakšali postupak stvaranja odredišne ​​stranice, ClickFunnels omogućuje vam dizajn i izradu prodajnih stranica prema vlastitim specifikacijama. Kada pregledavate mogućnosti odredišne ​​stranice, primijetit ćete da je na raspolaganju mnogo različitih stilova.

Ako želite koristiti unaprijed pripremljene odredišne ​​stranice ClickFunnels, to možete učiniti. Postoji sedam različitih vrsta tokova koje možete izabrati, a to su Opt-In lijev za hvatanje vodećih tokova, Prodajni tok, Linija za webinar, Automatski tok vebinarskih tokova, Lijevak za članstvo, Lijak za pokretanje i Prilagođeni tok. Prije nego što odaberete vrstu toka odredišne ​​stranice, možete vidjeti svrhu svakog toka na web stranici ClickFunnels. Pritom možete osigurati da donosite ispravnu odluku za svoju web stranicu.


  • Pošaljite Autoresponder softver

Softver za automatsko slanje e-pošte omogućuje vam upravljanje web stranicom bez potrebe za puno posla. Pomoću softvera za automatsko slanje e-pošte možete omogućiti ClickFunnels da upravlja porukama poslanim na vašoj web stranici. Kad netko pošalje vašu web lokaciju e-poštu, automatski odgovorni program ClickFunnels vratit će poruku natrag u vremenskom intervalu koji odredite.


  • Split softver za testiranje

Softver za testiranje u Splitu neke su ozbiljne stvari i ako ga znate koristiti, onda zasigurno možete iskoristiti sve njegove prednosti i prednosti za web stranicu. Ako ga niste već sreli, podijeljeno testiranje postupak je testiranja dvije, a ponekad i tri verzije vaše odredišne ​​stranice. To je također poznato kao A-B split ispitivanje. Verzije B ili C su stranice na koje unosite izmjene, dok je verzija A kontrolna stranica.


  • Kreirajte račun besplatno

Iako postoji mnogo više prednosti za ClickFunnels, još jedna od najistaknutijih prednosti je ta što vam omogućava stvaranje korisničkog računa besplatno. Većina usluga zahtijeva od vas da prođete kroz dugotrajan postupak registracije i prouzročite brojne troškove. Ovdje možete stvoriti svoju web stranicu i to na način koji odgovara vašem proračunu.

Alat za povlačenje i ispuštanje

Nakon registracije na ClickFunnels, možete odmah započeti s izradom svoje web stranice. Jedan od najljepših alata koji usluga nudi je alat za povlačenje i ispuštanje. Nakon što odaberete tok koji želite koristiti za pretvaranje svojih kupaca u kupce, možete povući slike, videozapise i naslove u uređivač povuci i ispusti kako biste stvorili svoju stranicu.

Na temelju vlastitog istraživanja ClickFunnels i iskustva korisnika, tokovi na web stranici dokazano se pretvaraju. Stoga, bez obzira koji ste odabrali za uređivanje povuci i ispusti, rezultati su na vidiku.

Postavljanje pravila i segmentacije

ClickFunnels vam omogućuje postavljanje pravila za svoju web stranicu na temelju vaših sklonosti. Na primjer, ako želite da samo određene osobe pregledavaju poruke s vaše web stranice, tada možete odrediti takvo pravilo. Osim toga, ClickFunnels vam omogućuje segmentiranje kontakata koje razvijate na vašoj web stranici na osnovu lokacije, bez obzira da li su kupili vaš proizvod, faze u lijevku, društvenih medija, emitovanja i da li su ostavili poruku e-pošte koju je vaša web stranica poslala neotvorena. Sa sposobnostima poput ovih, možete bolje upravljati web mjestom i pozicionirati ga za uspjeh.

U ovom se trenutku možda pitate kako se ClickFunnels postavlja u usporedbu s drugim web hosting uslugama koje imaju nekoliko istih značajki. Srećom, pokrili smo vas.

ClickFunnels vs. LeadPages 

Kad se radi o ClickFunnelima i LeadPagesima, vidjet ćete da je ClickFunnels pobjednik. Evo nekoliko razloga zbog kojih ćete biti zadovoljniji ClickFunnelima:


 • Pogled na dizajn odredišne ​​stranice

Teoretski, ako biste se prijavili za ClickFunnels i LeadPages i pristupili ponudi odredišnih stranica svake web stranice, vjerojatno ćete lako biti pod utjecajem onoga što ClickFunnels može ponuditi. Ponude odredišnih stranica ClickFunnela više su organizirane, raznolike i stalno se ažuriraju. S druge strane, LeadPages nudi niz dosadnih dizajna koji nisu estetski ugodni. Što je još gore, potrebno je neko vrijeme da se češlja kroz njih.


 • Tehnička podrška

Kada je u pitanju tehnička podrška, obje stranice su prilično slične. Oni koji odaberu Enterprise Plan za ClickFunnel dobivaju prioritetnu korisničku podršku. Korisnička podrška dolazi u obliku podrške za chat, telefonske podrške i podrške putem e-pošte.


 • Affiliate Programs

Affiliate programi na ClickFunnelima sigurno pobjeđuju, ali samo dlakom. Oni koji se pridruže ClickFunnel partnerskom programu primaju 35% trajnih ponavljajućih partnerskih provizija. S druge strane, LeadPages nudi pridruženim partnerima 30-postotnu ponavljajuću stopu trajanja.


 • Popusti i perketi

Dok će detalji o ClickFunnel stopama biti raspravljani u kasnijem odjeljku, u usporedbi s LeadPagesima, ClickFunnels je ekonomski siguran izbor. Za razliku od LeadPages-a, ClickFunnels svojim korisnicima nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca i 14-dnevno besplatno probno razdoblje. Alternativno, LeadPages nudi 20% do 30% sniženja na računima kada se prijavite za godišnji plan.


 • Značajke koje treba razmotriti

Konačno, kada su u pitanju značajke, rezultati su pomiješani. Iako obje značajke isporučuju digitalnu imovinu, samo ClickFunnels uključuje značajke kao što su dijeljenje toka s ostalim članovima i postotak klikova toka kroz izgled i povlačenje i ispuštanje stranica. Jedina značajka koju vam nedostaje kod LeadPages-a je Bonus Template Feature.

ClickFunnels vs. Instapage

Kad je u pitanju ClickFunnel vs Instapage, šakom morate prepoznati da su usmjereni prema različitoj publici. Iako svatko može koristiti ClickFunnels, marketinški stručnjaci ga uglavnom koriste zbog svojih profesionalnih alata i specifičnih marketinških resursa. Štoviše, ClickFunnels se neprestano razvija kako bi zadovoljio potrebe svojih korisnika. Evo nekoliko načina na koje ClickFunnels i Instapage uspoređuju:


 • Page Builder

Budući da je ClickFunnels specifičan za trgovce, manje je vjerovatno da ćete postići iste složene stranice koje možete stvoriti pomoću instalacije. Oni koji žele stvoriti složene stranice na ClickFunnelima, trebaju dodati malo vremena i rada. Stoga, ako su vaši ciljevi marketinški specifični, najbolje je odlučiti se za ClickFunnels. S druge strane, ako je vaš cilj jednostavno sastaviti redovitu odredišnu stranicu, onda je instalacija bolja opcija.


 • Marketinški centrik nasuprot ne-marketingu

Još jedna točka koju treba shvatiti kada uspoređujete obje stranice jest da vam ClickFunnels nudi niz marketinških alata koje jednostavno nećete pronaći s Instapage-om. Na primjer, pomoću ClickFunnel-a dobijate alate usmjerene na marketing kao što su upravljanje prodajnim lijevkom u jednom sustavu, marketing putem e-pošte, grupirane web stranice za pregled performansi, praćenje prodaje proizvoda, podijeljeni testovi i tako dalje.


 • Učenje korištenja sustava

Budući da je ClickFunnels marketinški orijentiran, otkrit ćete da ako ste novi na polju, imat ćete izazovno vrijeme učenja sustava. S druge strane, LeadPages je izvrstan za početnike, jer je jednostavan za korištenje, a ograničene značajke se lako uče. Međutim, ako želite samo „uskočiti“ i nemate ništa protiv uzimanju vremena da saznate više o konfiguracijama ClickFunnela, onda vam se trud isplati, posebno imajući u vidu raznolike predloške i alate.

ClickFunnels vs. OptimizePress

Mnogi korisnici koji koriste OptimizePress za svoje odredišne ​​stranice prilično su lojalni usluzi, posebno zbog cijena. No, uspoređujući i ClickFunnels i OptimizePress, ustanovit ćete da postoji razlog za dobar dogovor – s ograničenim značajkama koje OptimizePress nudi, nema smisla podizati cijenu na istu stopu kao ClickFunnels. Dakle, kad je riječ o odabiru između ta dva, vaša glavna odluka počiva na onome što vam treba od usluge odredišne ​​stranice i što ste spremni platiti da biste je dobili..


 • Više značajki s CkickFunnels

Kao što je gore spomenuto, odluka se temelji na značajkama. One dostupne putem ClickFunnela, ali ne i putem OptimizePress, uključuju: A / B podijeljeno testiranje, ažuriranje jednim klikom, dva koraka, trenutno uključivanje, pametno slijedanje e-pošte, prikaz konverzije cjelovitih tokova, jednostavna replikacija stranice / toka, dijeljenje tokova, metrike članova, zaključavanje sadržaja članstva, integracija glavnih plaćanja i 14-dnevno besplatno probno razdoblje. Stoga, ako vam trebaju gornje značajke i nemate smisla plaćati još malo, onda je bolje s ClickFunnelima.


 • Usporedba troškova

U osnovi, OptimizePress košta 97 USD godišnje za osnovni paket, 197 dolara za izdavački paket i 297 dolara za pro-paket. Kao što ćete naći u sljedećem odjeljku, ovo je mnogo jeftinije od ClickFunnela. Ipak opet dobivate manje mogućnosti i mnogo manje marketinški naklonjenu platformu.

Trošak ClickFunnels

Prije prijave na bilo koju platformu, važno je razumjeti cijene. Kao što je opsežno spomenuto u ovoj recenziji, ClickFunnels je skup – čak možete postati pomalo šokirani gledanjem nižih cijena. No ako imate na umu sve dostupne značajke i usluge, onda cijena čini nešto ugodnijom. Još jedna stvar koju morate imati na umu je svrha ClickFunnels-a, a to je poboljšanje prodaje vaših proizvoda. Uz veću prodaju i veću profitabilnost, lako biste si mogli priuštiti strukturu cijena.

ClickFunnel planovi
 • Standardni paket – 97 dolara mjesečno

Kao dio ovog paketa dobijate 20 tokova, 100 stranica, 20K posjetitelja, neograničen broj kontakata i sve dodatne značajke o kojima je riječ u prvih nekoliko odjeljaka.

 • Etison paket – 297 dolara mjesečno

Ovim paketom dobivate neograničene značajke od prvog paketa. Osim toga, dobivate i podršku prioriteta, zahtjeve za prioritetnim predložakom, aktionetiku, program za izradu vizualne e-pošte, upravljanje popisima e-pošte, e-poštu druge emisije, praćenje i otvaranje klikova, seriju automatskog odziva, akcijske tokove, slanje e-pošte na temelju lokacije i još mnogo toga. Ako ste pametni profesionalac u marketingu i trebate niz alata za upravljanje odredišnim stranicama putem jedne web stranice, tada je ovaj paket najbolja opcija za vas i vaše potrebe..

ClickFunnels suđenje za 14 dana naknade

Potrebno vam je nekoliko sekundi da se prijavite na ClickFunnels i ako ste oprezni oko plaćanja mjesečne cijene nakon pregledavanja gornjeg odjeljka, niste sami. Srećom, ClickFunnels nudi ljudima mogućnost da isprobaju njegov sustav besplatno 14 dana.

Ako se odlučite da će vam ClickFunnels biti na raspolaganju nakon 14-dnevne besplatne probne verzije, tada se možete odlučiti za standardni paket ili Etison Suite. Nakon probnog razdoblja, cijena se napušta do standardnih gore navedenih cijena. Otkrićete i da je prijava za besplatno probno razdoblje jednostavno. Samo posjetite web stranicu ClickFunnels i kliknite na probne ponude. Pojavit će se prozor koji će vam omogućiti da unesete svoju adresu e-pošte i zaporku za stvaranje računa. Nakon ovih koraka trebali biste biti spremni.

Besplatne internetske klase hakiranja

Ako volite webinare i tražite načine kako da se osposobite za korištenje ClickFunnela i da steknete uvid u mnoge srodne teme, možda biste trebali isprobati Web klase iz toka. Kroz program webinara nazvan, “Kako postaviti vlastiti prodajni tok u samo 7 minuta”, možete otkriti sljedeće:

 • Kako lako skenirati svoje konkurente i vidjeti što djeluje u vašoj niši
 • Kako iskoristiti ono što trenutno radi na vašem tržištu i kako to iskoristiti da biste „započeli“ s stvaranjem vlastitog lijevka; i
 • Kako možete izraditi popis kupaca od početka ispunjen ljudima koji su već dokazani kupci za vaš proizvod

Ako se želite pridružiti drugima u primanju ovih moćnih informacija od stručnjaka s tog područja, jednostavno registrirajte svoje mjesto ovdje. Sjedala su brza, pa rezervirajte svoje mjesto što je prije moguće.

Sažetak

Sve u svemu, ClickFunnels može koristiti bilo tko. Međutim, posebno se preporučuje marketinškim stručnjacima koji žele poboljšati stopu konverzije, povećati prodaju i poboljšati vidljivost svoje robne marke. S raspoloživim nizom alata i resursa naći ćete ClickFunnels kao pouzdanu platformu za postizanje prepoznatljivosti marke koja vam je potrebna za uspjeh.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map