Alati za e-trgovinu InMotion

Jesu li alati InMotion e-trgovine vitalni za moju web lokaciju e-trgovine?

Jedan od ključnih čimbenika uspjeha internetske tvrtke ili uspjeha e-trgovine je izbor i dostupnost pravih alata za e-trgovinu. Korištenje i posjedovanje pravih alata za e-trgovinu već je pola pobjede u vašem online poslu. To je razlog zašto je odabir pravog pružatelja usluga web hostinga od e-trgovine neophodan za uspjeh vašeg e-commerce poduhvata. InMotion je među široko prepoznatim liderom web hostinga za e-trgovinu. Osnovana 2001. godine, tvrtka nudi širok spektar učinkovitih i korisnih alata za e-trgovinu čija se korisnost za e-poslovanje neprestano dokazuje. Osim ovoga, Inmotion je poznat i po pouzdanoj usluzi hostinga, nenadmašnoj izvedbi, prepunoj napajanja i značajnim bogatim hosting paketima koji se nude po vrlo povoljnoj cijeni.


Koje alate za e-trgovinu nudi Inmotion?

Da bi se osigurao uspjeh vašeg mrežnog poslovanja, InMotion kao sljedeće značajke e-trgovine nudi sljedeće alate za e-trgovinu kao standardnu ​​značajku paketa za web hosting e-trgovine:

 Košarice

 PrestaShop

Program otvorenog koda i jednostavan za korištenje koji je prepoznat kao jedno od najboljih rješenja u kreiranju internetskih trgovina. PrestaShop podržava pristupnike za plaćanje kao što su Google Checkout, PayPal, Skrill, Authorize.Net i DirecPay, kao i podršku međunarodnim internetskim trgovinama, višestrukim trgovinama i upravljanjem zalihama i porezima.

 OS Commerce

Još jedan open-source program za e-trgovinu i upravljanje mrežnim trgovinama koji se može koristiti na bilo kojem web poslužitelju na kojem su instalirani MySQL i PHP.

 Zen Cart

Košarica koja se temelji na PHP-u, jednostavna je za postavljanje i vrlo se preporučuje u prodaji putem interneta. Ima višestruke kategorije i potpuno je prilagodljiv alat za e-trgovinu.

 Kocka kocka

Dizajniran za pokretanje na poslužiteljima koji imaju PHP i MySQL podršku, CubeCart je alat dizajniran za brže postavljanje moćnih internetskih trgovina.

 Otvori košaricu

Još jedna košarica otvorenog koda koja se temelji na PHP-u i dobro je poznata kao prilagođeno, robusno i moćno rješenje košarica.

 Premium graditelj web stranica – eShop

Ova aplikacija uključuje internetsku košaricu koja se zove eShop. To je jednostavno postavljanje i jednostavno za korisnika, ali nedostaju mu moćne značajke ostalih aplikacija za košaricu.

 Gateways računa trgovačkog računa

Bankovni račun koji internetskim trgovinama i tvrtkama omogućuje prihvaćanje plaćanja kreditnom karticom ili debitnom karticom i služi kao ugovor između trgovca, banke trgovca i pristupnika plaćanja. Omogućuje siguran prijenos sigurnog prijenosa podataka između vašeg računa trgovca i vaše web stranice.

 Sloj sigurnih utičnica (SSL)

Jedna je od ključnih komponenti uspješne web lokacije za e-trgovinu, jer svojim kupcima jamči siguran i siguran prijenos osjetljivih podataka koje vaši klijenti kodiraju i unose u vašu internetsku trgovinu..

Kako mogu instalirati softver za košaricu?

Instalacija softvera za košaricu je jednostavna upotreba InMotion-a ugrađenog u Softaculous, alata koji se može pronaći u cPanelu. Evo nekoliko jednostavnih koraka koje trebate slijediti da biste instalirali softver za košaricu. Ovi bi koraci trebali djelovati na bilo koju, ako ne i na sve aplikacije koje želite instalirati na račun s hostom InMotion.

 •  Prvo se morate prijaviti u svoj cPanel i kliknuti na vezu “Softaculous” koja se može naći u odjeljku Software / Services;
 •  Kliknite na program koji želite instalirati. Možete pronaći dostupne programe za instaliranje iz kategorija na lijevom izborniku. U ovom konkretnom slučaju potražite softver za košaricu koji želite instalirati.
 •  Kliknite gumb “Instaliraj” koji se obično nalazi iznad softverskog opisa.
 •  Možda ćete trebati ispuniti potrebne podatke o instalaciji, a zatim ponovo kliknite gumb “Instaliraj”.
 •  Nakon što kliknete gumb za instalaciju, trebali biste vidjeti traku napretka koja pokazuje status instalacijskog postupka. Čim instalacija završi, trebali biste vidjeti skočni prozor s porukom sličnom ovoj: “Čestitamo, softver je uspješno instaliran.”

Mogu li košarice InMotion-a zaista pomoći mojoj web lokaciji za e-trgovinu?

Košarice InMotion-a poznate su po brzom učitavanju stranica i po tome što su među najbržim kolicima u industriji hostinga e-trgovine. To je zbog izuzetno brzih MySQL baza podataka koje ove košarice koriste. Možete se pitati zašto bi brza košarica trebala biti pomoć. Pa, kupci ne žele čekati samo da se stranica učita ili ažurira. Stranica za kupovinu puževa tempirana će otjerati kupce, uzrokujući vam gubitak u prodaji, a za posao to sigurno nije dobro.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map