Aabaco pregled

Prije nego što je Google stupio na scenu da izazove postojeće kraljeve tražilice, Yahoo! bio tamo. Svatko kome je stalo da prati povijest interneta znao bi kako se utjecaj Yahooa vratio u to doba. Priča je duga i vijugava, ali srećom nismo ovdje da bismo se bavili prošlošću, već razgovarali o Aabacu i procijenili njihovu pouzdanost web hostinga.


Možda se pitate kakve veze tražilica ili mrežni imenik ima s web hostingom. Pa, čini se da Google dominira na webu, ali ako postoji jedna usluga na kojoj zapravo nisu upotrijebljeni, to je web hosting. Yahoo! s druge strane, i prije sam dobro znao važnost web hostinga za tvrtke i pojedince koji su željeli biti vidljivi na mreži. Da bi web stranica bila u potpunosti funkcionalna, potreban joj je pouzdan web domaćin. Za održivost, posebno za male tvrtke, potrebna je pristupačnost usluga web hostinga. Ovo su faktori koje Yahoo! znao i iskoristio kada je uveo Yahoo! Mali posao.

Od Yahoo! Small Business za Aabaco Small Business

Yahoo! Small Business bila je posvećena pružanju web hosting usluga prilagođenih i pakiranih za vlasnike malih poduzeća koji su željeli uspostaviti svoju prisutnost na mreži. Međutim, za razliku od ostalih pružatelja usluga web hostinga koji nude široku lepezu hosting paketa, Yahoo! Small Business ponudila je personalizirano rješenje veličine jednog za sve, koje je bilo prepuno korisnih značajki za privlačenje novorođenih.

Kritičari web hostinga ipak su omalovažili značajke koje ih nazivaju općenitim i nimalo neobičnim. Kako su godine prolazile i dalje, kupci su se počeli žaliti na ključnu vrstu korisničke usluge koju primaju i ovo je bila prekretnica Yahoo! Mali posao. U iznenađujućem potezu, pretočili su svoju web hosting uslugu kako bi stvorili nešto za šta su se nadali da će biti mnogo bolje i re-brendirali su to Aabaco Small Business. U osnovi, oni su bili ista ekipa samo da su bili pod drugim imenom.

Trenutno Aabaco Small Business nudi web hosting s istom strašću kao i Yahoo! Mali posao.

Aabaco Small Business

Što se tiče poslovanja, Aabaco Small Business nastavlja se od mjesta na kojem je Yahoo Small Business stao. Skup alata i usluga s kojima je opremljen omogućava mu pružanje puno bolje podrške rastućim tvrtkama. Kad se prijavite s njima, evo nekoliko stvari koje ćete doživjeti.

 • Fleksibilna rješenja web dizajna kako bi vam omogućila graditi web lokacije za e-trgovinu koji profesionalno izgledaju.
 • Pristup širokom nizu uglađenih i lijepo dizajniranih predložaka. Također vam omogućuju prilagođavanje vaše internetske trgovine uz pomoć ugrađenog uređivača i čarobnjaka.
 • Imat ćete pristup softveru treće strane koji će vam pomoći u izgradnji internetske trgovine. Neki od softvera koji su vam na raspolaganju uključuju Adobe GoLive, Adobe Dreamweaver i druge alate za uređivanje HTML-a.
 • Budući da se Aabaco Small Business bavi samo startup tvrtkama i rastućim tvrtkama, oni imaju mrežu programera spremnu da vam pomognu u prilagođavanju vaše web lokacije za e-trgovinu kako bi uključili potrebne značajke kao i funkcije za vaše poslovanje..
 • Pomoću čarobnjaka moći ćete kreirati web stranice koje su SEO prijateljske, kao i optimizirati vaš sadržaj tako da se možete dobro rangirati u tražilicama.

Važno je napomenuti da je i prije tranzicije Yahoo Small Business već bio pružatelj web hostinga, iako nije poznat kao ostale marke. Jedno od objašnjenja tome bila je činjenica da su malo zakasnili. Svakako, Aabaco Small Business nije najbolja opcija za svaku tvrtku i osobu vani. Međutim, postoje neke uzbudljive značajke koje dolaze u paketu s Aabaco Small Business hosting planovima koje vrijedi pogledati.

Jedna stvar koju treba uvažiti je da je Aabaco Small Business dio tvrtke koja ima ogromnu stručnost i iskustvo u ovom polju, a dio ovih znanja i prednosti iskustva prenose svojim klijentima. Oni se trude zaštititi njihov ugled pružanjem najboljih web hosting usluga.

Web hosting planovi za male tvrtke Aabaco

Osnovna djelatnost Aabaca leži u ponudi rješenja za e-trgovinu i web hosting. Na planovima web hostinga svi su zajednički hostingi. Ispod su detalji o ove dvije glavne linije proizvoda za Aabaco.

Dijeljeni web hosting

Slično kao iPage, eHost, BlueHost i HostGator, Aabaco Small Business nudi tri različita hosting plana u okviru zajedničkog hostinga. To su Basic, Advanced i Premier.

Osnovni plan

Ako gradite osobnu web stranicu ili malu web lokaciju za svoju tvrtku na kojoj neće biti puno prometa, najbolji plan za početak je osnovni plan. Cijene za ovaj plan počinju od 5,99 dolara mjesečno. Međutim, Aabaco obično povremeno donosi popuste, a kada se to dogodi, cijene bi mogle ići i do 3,75 USD mjesečno ako se obvezate držati se Aabaca najmanje 5 godina.

Osnovni plan daje vam 250 računa e-pošte, 100 GB prostora na disku, besplatnu domenu za pokretanje i do 1000 GB mjesečno za prijenos podataka. Osim toga, dobivate pristup alatima za dizajn web lokacije tvrtke Aabaco koji su ogromno olakšanje za osobu ili tvrtku koja nema proračun za izgradnju web mjesta. Ovi alati za dizajn omogućuju vam da napravite svoju vlastitu stranicu i prilagodite je bez da ikada dodirnete kôd.

Napredni plan

Osnivanje poslovne stranice je posao koji zahtijeva resurse u smislu novca, vremena i stručnosti. Često tvrtke troše veliki dio svog proračuna pokušavajući dati outsourcing svojim web aktivnostima. Uz zajednički plan Aabaco Small Business Advanced, ne morate se brinuti kako ćete se povezati s mrežom, oni će vas tamo dovesti. Ovaj plan započinje od 9,99 USD mjesečno, ali s petogodišnjom obvezom, mjesečni troškovi mogu pasti na 5,99 USD mjesečno. Uz ono što nudi osnovni plan, Napredni plan vam daje 500 GB prostora za pohranu, propusnost do 5.000 GB mjesečno za masovne prijenose podataka i neograničene baze podataka.

Iako Aabaco ne nudi upravljanje WordPress hostingom, na ovom planu možete raditi WordPress bloganje. Dodali su i alat za izradu web lokacija treće strane kako bi vam pomogao da osmislite cool web stranice za svoju tvrtku. U pogledu sigurnosti, plan dolazi integriran sa zajedničkim SSL certifikatima koji imaju enkripciju na razini banke.

Premier plan

Ovisno o prirodi vaše web stranice, možda ćete imati gusti promet tokom cijele godine ili sezonske pljuskove. Bez obzira na slučaj, potreban vam je hosting plan koji može ugostiti i izgladiti vašu prometnu aktivnost tako da nitko od njih ne bude frustriran zbog zastoja i usporavanja web mjesta. Premier hosting najbolji je Aabaco Small Business koji ima zajedničke planove. Bez ikakve obaveze držati se Aabaca, morat ćete plaćati 14,99 USD mjesečno, ali taj iznos može se smanjiti na oko 8,99 USD mjesečno ako s njima izvršite petogodišnju obvezu.

Jedna od izvanrednih značajki Premier plana je ta što vam daje neograničen prostor na disku i neograničenu propusnost. Kombinacija ove dvije značajke znači da će se vaši prijenos podataka odvijati neprimjetno, a web stranica će uvijek biti u funkciji i zanemariva je ako je bilo pauze. Računi za e-poštu koje možete postaviti na ovom hosting programu su 1.000, što oslikava sliku ogromne organizacije. Također imate pristup dijeljenim SSL certifikatima za sigurnost web mjesta što je važno ako imate web mjesto za e-trgovinu na kojem kupci ostavljaju svoje osjetljive osobne podatke.

Svi dijeljeni planovi hostinga daju vam oglasni iznos u iznosu od 100 USD u obliku kupona. Aabaco zajednički planovi hostinga svi rade na Unix / Linux operativnom sustavu kao i Apache poslužiteljima. Ako više volite Windows OS i druge poslužitelje, preporučljivo je pokušati negdje drugdje.

Značajke Aabaco hostinga

Ako se zagledate dublje u Aabaco torbu za domaćinstvo, postoji mnoštvo drugih značajki i usluga koje će olakšati pokretanje vaše web stranice. U nastavku su neke od glavnih značajki u kojima ćete uživati ​​kada se pretplatite na njihov web hosting.

Mogućnosti prilagodbe web mjesta

Pomisao na stvaranje web mjesta gotovo je odmah prekinuta činjenicom da možda niste stručnjak za kod. Međutim, razmislite, nisu svi koji vode uspješnu web stranicu znali kako kodiranje funkcionira ili čak izgleda. To je zato što su graditelji web stranica došli u sliku kako bi korisnicima olakšali dizajn vlastitih web stranica kroz vrlo jednostavne procese. Aabaco mala poduzeća također nisu zaostala u ovome. Oni imaju jednostavne alate za web dizajn koji vam omogućuju izradu vlastite web stranice pomoću dostupnih predložaka.

Ako ste previše zauzeti da biste web stranicu postavili odozdo prema gore, ne brinite jer vam Aabaco pokriva leđa. Jedan je od rijetkih web domaćina koji svojim kupcima nude profesionalno dizajnirane predloške koje mogu slobodno prilagoditi za brzu izradu svojih web stranica. Svaka od predložaka ima fleksibilne stranice i izgled stranica prilagođen vrsti poslovanja koju postavljate. U smislu web dizajna, to je ušteda novca koja se može dobro iskoristiti negdje drugdje.

Alat za internetsko poslovanje

Osim ako ste ga željeli pronaći na mreži, mnoga bi poduzeća htjela znati kako napreduju u smislu prometa i angažmana kupaca. Ovdje se pojavljuju analitike. Pružaju vam pregled događaja oko i oko vaše web stranice, tako da možete znati gdje trebate prilagoditi i usmjeriti svoju web stranicu u pravom smjeru. Postoji puno korisnih alata za analitiku koji Aabaco pruža svojim kupcima kako bi im pomogao u nadzoru i analiziranju statistika njihovih web mjesta radi poboljšanja performansi.

Na svoju web stranicu možete dodati Google Analytics i Yahoo Web Analytics kako biste pratili njezine performanse i stekli korisne uvide o ključnim marketinškim mjernim podacima. Pri postavljanju analitičkih računa to biste trebali učiniti zasebno. Uz to, Aabaco ima i druge nevjerojatne alate za analizu poput aplikacije Live Insights putem koje možete pregledati proizvode koje kupuju kupci i stranice koje posjećuju u stvarnom vremenu. Da biste Live Insightsu dali osobni dodir, on je integriran sustav za razgovor uživo kako bi vam pomogao da stupite u kontakt sa svojim kupcima.

Dolazak do ključnih riječi koje će vam pomoći u vidljivosti nije jednostavan zadatak i mnoge tvrtke propadaju. Aabaco putem Live Insightsa omogućuje vam da na prvi pogled odaberete ključne ključne riječi, kao i najpopularnije web lokacije. Kroz sučelje imat ćete ideju odakle dolazi promet koji dolazi na vašu web lokaciju i koji od vaših marketinških napora daju najbolji povrat ulaganja. Što još! Uvidi uživo mogu se besplatno preuzeti na vaš iPhone ili radnu površinu.

Značajke e-pošte

Uz Aabaco, dobivate neograničenu podršku za pohranu e-pošte, protokol poštanskih ureda (POP) i jednostavan protokol za prijenos e-pošte (SMTP), prosljeđivanje e-pošte, kompatibilnost s drugim softverom za e-poštu, kao što su Outlook, pristup internetu i mobilne pošte, Norton Antivirus i osobni kalendar. drugi. Svaki hosting paket dolazi sa sve dostupnim poštanskim sandučićem koji omogućava primanje pošte poslane na vašu domenu koja može biti pogrešno napisana ili pogrešno napisana.

 Interaktivne multimedijske značajke

Ako želite obaviti ankete o kupcima, Aabaco ima potpuno prilagodljive obrasce koji vam pomažu u prikupljanju povratnih informacija. Postoji i karta s uputama za vožnju kako biste pomogli kupcima da dođu do vaše tvrtke. To je svakako plus za tvrtke koje se bave zidarstvom. Stranica za usporedbu fotografija prikazuje slike prije i poslije što je korisno kod izrade slika za web upotrebu. Ostali multimedijski alati uključuju značke za povezivanje svih vaših računa na društvenim mrežama, gumbe Doniraj, Platite sada, Kupite odmah i PayPal..

Promatrajući slične web hosting tvrtke, Aabaco se ističe bogatstvom značajki u svojim zajedničkim hosting planovima. Cijene su odlične i za početnike.

Rješenja za web hosting e-trgovine

Ako ste mislili da ste vidjeli puno u Aabaco zajedničkim planovima za web hosting, niste još vidjeli ništa! Rješenja za web hosting e-trgovine ono su zbog čega se Aabaco uistinu ističe među svojim vršnjacima. Web lokacije e-trgovine, bez obzira na njihovu veličinu i vrstu, smještene su u obitelj Aabaco Small Business. Pretplata na hosting hosting plan e-trgovine Aabaco znači:

 • Stabilnost – Vaša web stranica ili internetska trgovina podići će se 24 sata dnevno bez prekida, čak i tijekom napornih sezona praznika.
 • Skalabilnost – Šiljci u prometu posebno su izazov mnogim kompanijama za web hosting. U Aabacu imaju iskustva s velikim prometnim klicama i tvrde da su postigli 100% u posljednjih 5 godina. Kada potražnja za web resursima poraste, vaše se web mjesto automatski povećava kako bi se prilagodilo prometu.
 • Sigurnost – Znanje kako postupati s osjetljivim korisničkim podacima daje vam vjerodostojnost na mreži. Budući da se e-trgovina odnosi na transakcije i pojedinosti o kupcima, Aabaco je smatrao ispravnim i prikladnim osigurati sve načine plaćanja i osigurati da su PCI i CISP kompatibilni.

Kako bi bili sigurni da nitko ne zaostaje, Aabaco je personalizirao njihov plan hostinga e-trgovine i podijelio ga u tri pod-plana: Basic, Professional i Premier.

Osnovni plan

Ovaj plan idealan je za internetske startapove. Započinje od 26 USD mjesečno i cilja prodavaonice koje žele stvoriti jednostavne web stranice. Plan uključuje mobilnu trgovinu, besplatnu domenu, 10 računa poslovnih e-pošte za vanjsku i unutarnju komunikaciju, 100 dolara vrijednog Ad kredita od Binga, 1,5% naknade za transakcije, što znači da vam ostaje više novca, vrhunski SEO alati za potrebe vidljivosti i Podrška za PayPal.

Stručni plan

Ako ste tvrtka koja se širi i zbog povećanih proizvoda želite neograničeno skladištenje, profesionalni plan koji započinje s 69 USD mjesečno mogao bi biti vaš odgovor. Ovaj se plan temelji na ponudi Osnovnog plana i povrh toga uključuje pristup API-ja za rješenja trećih strana, naknadu za transakcije od 1% i 30 poslovnih računa e-pošte..

Premier Pan

Ovo je najbolje od paketa za e-trgovinu koji nudi Aabaco Small Business. Nije jeftino, ali daje vam toliko u smislu funkcionalnosti. Ako se pretplatite na ovaj plan, mjesečno ćete potrošiti 249 USD. Cilj ovog paketa su web lokacije e-trgovine koja imaju izuzetno visoke razine performansi.

Alat koji vam stoji na raspolaganju u ovom planu više je nego dovoljan da vašu tvrtku podigne na novu razinu. Imate pristup skočnih 1.000 poslovnih računa e-pošte, izuzetno nisku naknadu za transakcije od samo 0,75%, a povrh toga imate prioritetnu telefonsku podršku. Lijepo je kada vam je dodijeljen određeni upravitelj računa koji će vam pomoći u rješavanju upita i dati vam uvid u to kako bolje upravljati svojom web stranicom.

Jedna stvar koju treba napomenuti je da Aabaco bilježi svoje planove na godišnjoj osnovi. To znači da vaše opredjeljenje treba biti najmanje 12 mjeseci.

Značajke planova za e-trgovinu

Aabaco su usmjereni na pružanje potrebnih alata koji omogućuju rast vašeg poslovanja na webu. Baš kao i kod dijeljenog hostinga, dobivate vrlo prilagodljive predloške koji će vam omogućiti brzu i jednostavnu izradu internetske trgovine. Web stranice koje dizajnirate na Aabacu prilagođene su mobilnim uređajima, a to je važno ne samo kao signal za rangiranje, već i kao platforma koja omogućuje interakciju kupaca na mobilnim i tabletima. Na svojoj internetskoj trgovini moći ćete prihvaćati plaćanja putem različitih pristupnika kao što su American Express, Mastercard, Visa, PayPal i Discover Network. Zahvaljujući integraciji isporuka s uslugama dostave izvan okvira, kao što je UPS, možete postaviti naknadu za dostavu, ispisati etikete i učiniti mnogo više na svojoj internetskoj trgovini.

Ostale značajke uključuju:

Snažne aplikacije za rast vašeg poslovanja

Na Aabaco platformi za elektroničku trgovinu postoji kolekcija aplikacija koje vam mogu pomoći da ostvarite smislene angažmane i zatvorite prodaju bez gubitka previše znoja. Neke od aplikacija uključuju:

 • Prodaja uživo – ovo vam omogućuje da razgovarate sa svojim kupcima i zatvorite prodaju
 • Google Shopping – Pomoću ove aplikacije možete iskoristiti Google kako biste popisali oglase svojih proizvoda
 • Preusmjeravanje – upotrebljava snagu prikaznih oglasa kako bi posjetitelje doveli do vaše web stranice.
 • T-Hub Online – Ovo je upravitelj narudžbi integriran sa QuickBooksima radi lakšeg knjigovodstva.
 • Justuno Social Bribery – Ova aplikacija vam daje jednostavne widgete koji vam pomažu da brzo steknete društvene fanove.

Ostale korisne aplikacije uključuju Olark za razgovore i nadzor posjetitelja, kao i Cinsay za video e-trgovinu.

Upravljačka ploča

Svima je prilično poznat cPanel. Međutim, ako dobijete priliku za interakciju s upravljačkom pločom tvrtke Aabaco, čak možete zaboraviti na cPanel. S ove upravljačke ploče možete pristupiti većini, ako ne i svim alatima koji se nude pod kišobranom Aabacovih web rješenja. Njegovo sučelje je jednostavno i s upravljačke ploče možete jednostavno izbrisati ili dodati stranice, prilagoditi dizajn prema vlastitim željama i po volji promijeniti izgled.

Glavne prednosti Aabaco Small Business

Premda je mnogo gore diskutirano, postoje tri ključne prednosti u kojima želite uživati ​​kada se pretplatite na e-trgovinu Aabaco ili dijelite hosting rješenja. Među njima su:

Zajamčeno vrijeme i pouzdanost – Aabaco ima reputaciju pružanja stabilnih hosting usluga. To je važno za vjerodostojnost na mreži. Ako vaši kupci znaju da je vaša web lokacija uvijek u funkciji, oni će nastojati dati prednost vašoj web stranici drugima.

30-dnevno jamstvo zadovoljstva – ako ste se pretplatili na Aabaco hosting planove i iz nekog razloga niste zadovoljni njihovim uslugama, možete otkazati hosting i oni će vam vratiti novac sve dok je unutar 30-dnevnog prozora.

Korisnička podrška – Aabaco ima ulaznice putem e-pošte, video tutorijale i bazu znanja s kojima korisnici mogu komunicirati dok nauče više o tome kako personalizirati ili optimizirati upotrebu različitih hosting usluga.

Presuda

Osim što Aabaco ne nudi upravljani WordPress hosting, Windows Os hosting i Live Chat, oni su većim dijelom uspjeli uvjeriti mnoge korisnike da su web hosting tvrtka po izboru. Mnoge značajke koje imaju i pod zajedničkim planovima i planovima za hosting e-trgovine izuzetno su korisne za tvrtke koje postavljaju mrežu na mreži.

7.5 Cjelokupna ocjena
Aabaco pregled

Aabaco ima pogled na mala poduzeća. Razvio je rješenja s bogatim značajkama, ali s konkurentnim cijenama, kako bi pružila prednost start-up tvrtkama koje se žele postaviti na mrežu. Njihovi zajednički planovi hostinga: Osnovni, Napredni i Premier i njihovi planovi e-trgovine: Osnovni, Profesionalni i Premier prilagođeni su tako da omoguće tim tvrtkama praktičnost prilikom pokretanja interneta..

Pros
 • Bogati značajkama i pristupačni planovi zajedničkog hostinga i e-trgovine
 • Intuitivni alati za analitiku dostupni na radnoj površini i mobilnim uređajima
 • Interaktivni web graditelji i profesionalno dizajnirani predlošci
 • Mnoštvo alata za e-trgovinu
 • Jednostavna i interaktivna upravljačka ploča
Cons
 • Nedostaju posvećeni, VPS i upravljani WordPress planovi za hosting
 • Instalacija WordPressa dostupna samo na glavnim i naprednim planovima
 • Loši kupci podržavaju i duge linije čekanja
 • Ne mogu se kompetentno prilagoditi vrhovi prometa
 • Radi samo s Linux / Unix operativnim sustavom. Nema Windows OS-a
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map