6 moćnih besplatnih alata za analizu hosting usluge

U Velikoj Britaniji postoje tisuće pružatelja usluga web hostinga. Prije nego što odaberete onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama, pročitajte naš članak o čimbenicima koji treba razmotriti prije kupnje web hostinga i koristiti ove besplatne alate za procjenu njihovih mjernih podataka. Pobrinite se za vas Označi ovu stranicu tako da se možete vratiti kad god trebate testirati nešto o svojoj usluzi hostinga ili uspoređujete pružatelje usluga hostinga. Evo alata koji koristimo u prvih 10 recenzija:


1. Provjerite nekoliko parametara hostinga s Hosting Checker alat

hostingchecker2S HostingChecker.com možete analizirati nekoliko važnih stvari o hosting pružatelju. Jednostavno upišite URL same usluge hostinga ili web mjesto za koje znate da pružaju uslugu i kliknite na parametre. Jednostavno.

Pomoću ovog brzog i besplatnog alata možete saznati koliko je brz Odgovor poslužitelja jest dobiti informacije o hostingu kao što su lokacija (važna za SEO i brzu isporuku sadržaja), ISP i IP raspon. Jedan od glavnih čimbenika koji tražilice koriste za rangiranje domene je dob domene. Upotrijebite ovaj alat za dobnu dob domene kako biste pronašli dob bilo koje domene, a možete provjeriti i whois domene.

Besplatni on-page SEO checker za web mjesto ovaj SEO analizator provjerava vaš URL i generira izvještaj o ispitivanju optimizacije za tražilice, rezultat web mjesta.

2. Analizirajte test brzine stranice i vrijeme učitavanja Pingdom

Pingdom-alatMožeš koristiti Alati za Pingdom analizirati izvedbu vaše stranice na mnogo različitih načina. Da biste provjerili performanse web hostinga, utipkajte naziv domene koji se nalazi na poslužitelju na kojem istražujete i kliknite Testiraj sada. Kad su rezultati spremni, prikazat će vam poslužitelj s kojeg testira, prosječnu ocjenu performansi, zahtjeve, vrijeme i brzinu preuzimanja.

Domaćin najvažniji faktor je na prvom redu. Kada to zadržite, možete vidjeti vrijeme koje je potrebno u MS-u da se poveže, pronaći DNS i tako dalje. Ove su mjerne vrijednosti važne kada imate popis pružatelja usluga hostinga za usporedbu i analizu.

Ovdje ćete dobiti više korisnih informacija na kartici Analiza stranice. Prikazuje puno informacija o brzini učitavanja svake domene, učitavanju svake domene, datotekama i tako dalje, tako da možete vidjeti što treba optimizirati.

3. Pronađite bilo kakve probleme vezane uz hosting i poslužitelj MxToolbox SuperTool

mxtoolbox-alatOvaj alat djeluje na autopilotu. Samo idite na SuperTool stranicu i upišite domenu koju želite analizirati i kliknite MX gumb za pretraživanje. Tada ćete vidjeti zeleni gumb na kojem piše Pronađi probleme. Kliknite ga i alat će analizirati mnoštvo faktora povezanih s vašim hostingom – Blacklist, Mailserver, WebServer, DNS i ostali povezani problemi.

Ako postoji greška ili upozorenje, možete kliknuti na više detalja i vidjeti o čemu se radi te možete kontaktirati svog davatelja usluga hostinga da to popravi ili ako razmišljate o kupovini hostinga od njih, da im pošaljete e-poštu i zatražite pitanja o tome ta pitanja.

4. Besplatno testiranje stresa vašeg hostinga Učinak opterećenja

mxtoolbox-alat Učinak opterećenja tester stresa prilično je slatko sredstvo. Besplatno je i ne zahtijeva prijavu. Dovoljno je otići na stranicu i staviti u domenu. Počet će test i pokazati vam što će se dogoditi s vremenima učitavanja vaše stranice ili onim koji istražujete ako na stranici ima više korisnika. Test ide na 150.

Na taj način možete procijeniti što će se dogoditi s korisničkim iskustvom ako povećate posjetitelje zbog dodavanja kampanje ili viralnog posta. Ili kada vaš blog ili web stranica postanu vrlo popularna. To je jedan od važnih čimbenika koji trebate testirati planirate li raditi nešto ozbiljno na internetu.

5. Uptime monitor od Monitor.us

monitorus-alatOvo je vrlo praktično sredstvo. Besplatno je za nadzor produžetka. Morate se s njima prijaviti besplatnim računom, a zatim se prijaviti i dodati domenu koju želite nadzirati. Ne morate ništa drugo kupovati od njih. Postoji veza s alat monitor.us.

Zašto je ovaj alat koristan? Mnogi domaćini oglašavaju da pružaju 99,9% produženog vremena, a vaš je sadržaj gotovo uvijek na mreži, a pružaju i mogućnost povrata novca ako ga ne isporuče. Ali većina ljudi to ne zna jer na bilo koji način ne prati njihova web mjesta. Idite na besplatni račun na monitor.us i držite kartice na vremenu rada vašeg poslužitelja.

6. Sve u jednom provjerite podatke o poslužitelju Mega ček

mega-check-alatMega ček je sve u jednom alat koji je vrlo brz s jednostavnim sučeljem ravno naprijed.

Sadrži tri glavne kategorije – Alati domena, IP alati i Mrežni alati. U domenske alate i mrežu samo upišite web adresu i ona će prikazati podatke. Pretraživanje WhoIs-a je vrlo detaljno.

Za IP alate trebat će vam IP domene ili poslužitelj koji trebate provjeriti i možete ih koristiti http://www.ipchecking.com/ za ovo. Idite upišite domenu, pritisnite strelicu i ona će vam pokazati IP adresu. Zatim ga upotrijebite u Mega Check-u za provjeru neželjene pošte, IP podataka ili rute Trace.

Koristimo ove alate za provjeru web hosting tvrtki koje navodimo na našoj web stranici, pa ako želite uštedjeti vrijeme, provjerite našu stranicu s najboljim recenzijama web hostinga u Velikoj Britaniji i samo odaberite davatelja usluga koji najbolje odgovara vašim potrebama. Ako imate prijedlog alata za koji smatrate da je koristan i koji će se dobro uklopiti na naš popis, predložite ga u komentarima ili na našem Google + profil.

I Googleov alat za bonus – PageSpeed ​​Insights

Unesite svoj url i Google će analizirati brzinu stranice i NX stranice. Kada su rezultati gotovi, provjerite vrijeme odziva poslužitelja. Ako je iznad 200mx, provjerite Google ovaj članak kako to učiniti poboljšati vrijeme odziva na poslužitelju i razmislite o kupnji plana hosting plana s više resursa ili premještanja na drugi hosting.

Sada možete upotrijebiti ove alate za analizu web hosting kompanija s naše najbolje liste pregleda web hostinga i pronađite web domaćina koji će najbolje odgovarati vašim potrebama..

Jedan od glavnih čimbenika koji tražilice koriste za rangiranje domene je dob domene. Upotrijebite ovaj alat za dobnu dob domene kako biste pronašli dob bilo koje domene, možete provjeriti whois domene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map