123-reg hosting pregled

123-reg je najveći pružatelj domena u Velikoj Britaniji s registrirano više od 3 milijuna imena domena i hosting preko 1,7 milijuna web stranica.


Bez obzira na vašu tvrtku, možete ga ostvariti putem interneta 123-Reg. Oni pružaju dobitnu kombinaciju vrlo kvalitetnih, tehnički naprednih, a opet isplativa mrežnih proizvoda kao što su registracija imena domena, hosting web stranica i hosting poslovnih e-pošte kako bi pomogli bilo kojem poslu da započne internetsko putovanje. Pametne, učinkovite i korisničke internetske aplikacije ključ su koji omogućuje svima da, bez obzira na razinu vještine, otključaju svu snagu weba..

Većina web hosting usluga na tržištu ovih dana često zasljepljuje kupce svojim širokim rasponom značajki, inovativnom tehnologijom i što sve ne. Međutim, vrlo malo može ponuditi ono što većina ljudi traži u tvrtki za web hosting – sve prave alate i podršku u paketu u jedan jednostavan paket. To je što 123 Reg u mogućnosti je isporučiti svojim kupcima sa svojim web hosting planovima.

123REG Logo
Uptime
915
UBRZATI
780
PODRŠKA
800
CIJENA
945
ZNAČAJKE
915
GREEN
850
INOVATIVNI
860

Cloud hosting

Hosting sa sjedištem u oblaku stvorio je standard kako postati standard u vezi s web hostingom. Zahvaljujući mogućnosti daljinskog pristupa i prijenosa datoteka, klijentima je lakše ažurirati podatke web mjesta što ga čini kritičnim dijelom bilo koje usluge web hostinga.

123 Reg nudi brz i pouzdan hosting utemeljen na oblaku koji osigurava da vaše web mjesto ostaje stalno i djeluje 24/7. Njegova brzina omogućuje brzo učitavanje svih informacija na web mjestu zahvaljujući sigurnom podatkovnom centru koji radi na mrežnoj vezi od 10 GB / s. S druge strane, njegova velika pohrana daje vam prostor za postavljanje trgovine, a istovremeno vam pruža mogućnost više dobiti u slučaju da planirate nadogradnju na veći web prostor.

123 Reg-hosting temeljen na oblaku omogućuje vam pristup vašoj web lokaciji bilo gdje i bilo kada. Omogućuje brzu brzinu učitavanja, mrežnom vezom od 10 GB / s, a istovremeno vam pruža i ogroman prostor za pohranu koji vam daje fleksibilnost za nadogradnju u slučaju potreba.

Sigurnosne značajke

Internetska ranjivost jedno je od mnogih pitanja koja muče vlasnike web stranica. Iz tog razloga su sigurnosne značajke web hostinga postale jedna od mnogih stvari koje kupci traže kada koriste plan web hostinga.

Što se tiče sigurnosti, 123 Reg nudi mnoštvo značajki koje mogu pomoći u zaštiti vaše web stranice. Tvrtka pruža mogućnost blokiranja IP adresa i na crnoj listi kako bi im se onemogućilo pristup vašoj web stranici. Tu je i ugrađeni antivirus za vašu e-poštu kako bi se osiguralo da nove e-poruke koje dolaze dolaze bez virusa.

123 Reg također nudi program pod nazivom Skener web stranica koji provjerava vašu web lokaciju na otkriće zlonamjernog softvera ili ranjivost koja se može koristiti za iskorištavanje vaše web stranice. Skener web-mjesta može čak nadzirati vašu reputaciju domene, posebno kada je riječ o popisu za blokiranje neželjene pošte.

123 Reg sigurnosne značajke pomažu osigurati da vaša web stranica bude sigurna od bilo kakvih zlonamjernih softvera ili drugih mrežnih napada. Uz široku lepezu sigurnosnih alata koji su vam na raspolaganju, sigurno ste zaštićeni sa svih fronta.

Neograničena propusnost

Tvrtke za web hosting obično ograničavaju propusnost vaše web stranice, ovisno o vašem planu. To se ne događa sa 123 Reg.

123 Reg nudi neograničenu propusnost u svim svojim hosting paketima, od svog osnovnog plana, sve do svog Premium plana. To osigurava da se svi podaci brzo prenesu na vašu web stranicu, poboljšavajući korisničko iskustvo vašeg 123 i smanjujući kašnjenje u vremenu učitavanja.

Najbolji dio je u tome što, bez obzira koliko velika web lokacija bila vaša, nećete morati plaćati dodatni iznos samo za dodatni propusni opseg..

Uz neograničenu propusnost koja se nudi u svim paketima web hostinga, 123 Reg osigurava učinkovitost vaše web stranice tako da se prijenos podataka na vašu web lokaciju vrši brzo i sigurno, umanjeno za dodate troškove.

WordPress i hosting hostinga jednim klikom

WordPress je postao popularan izbor među vlasnicima web stranica – posebno blogerima – zahvaljujući svom čistom i korisničkom sučelju. Međutim, postavljanje kod vašeg web domaćina može biti prilično teško, posebno za one koji nisu iskusni u ovom zadatku.

123 Reg eliminira ovu gnjavažu putem WordPress hosting hostinga jednim klikom dostupan u njihovom paketu Business and Unlimited. Kompatibilno s oba Linux i Windows, ova funkcija omogućuje vam da instalirate WordPress samo jednim klikom gumba omogućavajući vam da počnete koristiti svoj blog ili web stranicu odjednom.

Ostale aplikacije koje se također mogu integrirati na ovaj način uključuju bbPress Forum, Obrazac za e-poštu, RoundCube Webmail, Umbraco 4.7 CMS, MetaCart Košaricu. Potpuni popis aplikacija potražite ovdje: BESPLATNI softver za vaše web mjesto bez potrebe za kodiranjem

123 Reg olakšava integraciju korisnika WordPress i ostale kompatibilne aplikacije u njihov web hosting sustav. Značajka jednim klikom osigurava da se kupci neće morati baviti bilo kojim kompliciranim postupkom postavljanja.

Podrška na temelju SAD-a

Ovih dana tvrtke imaju tendenciju da outsourcing svoj tim za korisničku podršku u inozemstvo. To dovodi do problema u komunikaciji koji kupcima otežavaju pomoć koja im je potrebna.

123 Reg uklanja ovo pitanje tako što ima tim osoblja sa sjedištem u Velikoj Britaniji koji može pružiti korisničku podršku telefonom, chat uživo koji je dostupan ponedjeljkom do petka od 9:00 do 19:00 ili putem e-pošte. Bilo da se radi o jednostavnom istraživanju ili složenom pitanju koji zahtijeva malo rješavanja problema, sigurni ste da ćete dobiti pravovremenu pomoć koja je potrebna kako biste riješili sve probleme s web hostingom s kojima se bavite..

123 Reg pruža korisničku podršku 24 sata dnevno putem telefona, chata ili e-pošte kako bi se riješila sva vaša briga, bez obzira na to koliko su velike ili male. Sa svojim cjelokupnim timom za podršku sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, dobivate kvalitetnu korisničku uslugu svaki put kad nazovete.

tehnička

 • Neograničena propusnost. Bez obzira dobivate li osnovni osnovni plan ili vrhunski Premium plan, zagarantovani ste neograničeni propusni opseg tijekom cijelog boravka sa 123 Reg.
 • Visoka upotrebljivost. Kombinacijom brzog učitavanja vremena i beskonačnom opskrbom širine pojasa, vaši kupci neće imati problema s pristupom i upotrebom vaše web stranice.
 • Baza podataka za svaki plan. 123 Reg osigurava da svi njihovi planovi imaju vlastitu bazu podataka koja vam omogućuje instalaciju i rad sa softverom poput WordPressa ili drugih aplikacija za e-trgovinu i sadržaje.
 • Ograničeni računi e-pošte. Iako svaki plan od 123 Reg kupcima pruža brojne poštanske sandučiće, samo njegovi Neograničeni i Premium planovi nude neograničene račune. Za one koji koriste Essential i Business planove, nećete dobiti toliko u usporedbi s drugim web hosting tvrtkama.
 • Mali skladišni prostor. Početni web prostor koji je za vas dodijeljen 123 Reg prilično je mali u usporedbi s konkurentima. Essential plan nudi samo 10 GB web prostora, dok Business i Premium planovi nude samo 100 GB. Samo njegov Neograničeni plan pruža neograničen prostor za korištenje.

podrška

 • Podrška kupcima na bazi UK. 123 Reg-ov tim za korisničku podršku nalazi se u Ujedinjenom Kraljevstvu, pa ako tamo živite, pomoć je udaljena samo jedan kamen. Time se uklanjaju svi problemi s komunikacijom s kojima se obično susrećete kada tim za podršku ima sjedište u inozemstvu.
 • Podrška kupcima na bazi UK. Iako je njegov tim za podršku u Velikoj Britaniji prednost, on djeluje i protiv 123 Reg, posebno ako njihovi klijenti odlaze u inozemstvo. Iako ih je još uvijek moguće nazvati, pozivanje na velike udaljenosti samo radi tehničkog savjeta koštat će ih više.
 • Chat uživo nije dostupan 24 sata. 123 Reg ima samo postavljeni raspored za svoju značajku Live Chat. Za razliku od drugih live chatova koji su dostupni 24 sata na dan, njihova značajka chata uživo dostupna je samo od ponedjeljka do petka, od 9:00 do 19:00, po londonskom vremenu.

cijena

 • Fleksibilni planovi
 • Može se kupiti mjesečno
 • Jamstvo povrata novca. Za razliku od ostalih web hosting usluga, 123 Reg pruža mali mogućnost prilika za prekid ugovora s njima. Ako odlučite raskinuti svoj plan, trebate to učiniti u roku od 15 dana kako biste vratili novac.

Unutrašnjost 123 Reg’s Control Panel

123 Reg-ova upravljačka ploča daje vam razne mogućnosti za učinkovito upravljanje web stranicom. Alati uključuju upravljanje domenom, e-trgovinu, marketing i sigurnost. Iako ploča pruža bitne alate za vas, nudi i druge korisne značajke koje možete kupiti.

Jedan od osnovnih alata upravljačke ploče je alat File Manager. Alat za upravljanje datotekama omogućuje vam ručno uređivanje HTML datoteka. Ovo je korisno ako trebate izvršiti neke brze izmjene stranica u pokretu ili ako nemate na raspolaganju softver za izradu web stranica.

Još jedna značajka koju nudi 123 Reg upravljačka ploča su predloške web stranica. Iako je većina predložaka u dizajnu osnovna, ako niste do stvaranja izgleda, ovi će predlošci raditi za vas. Te se predloške mogu preuzeti i zatim prenijeti putem FTP-a nakon što ih uredite. Također se mogu izmijeniti pomoću alata File Manager.

Iako upravljačka ploča nudi ručno uređivanje i unaprijed formatirane predloške, jedan od njegovih nedostataka je nedostatak alata za web hosting koji su dostupni na ploči. Druga zabrinutost bila je potreba da pomoću gumba za upravljanje pristupite svim alatima upravljačke ploče. Ako ste ovdje novi, a toga niste svjesni, smatrat ćete da ploča nema alat koji biste mogli koristiti.

Nadograđeni planovi poput 123 Reg poslovnog plana nude dodatne alate uključujući AWStats, alat za statistiku web stranica, upravljačku ploču za MySQL bazu podataka, alat naredbenog retka, JavaScript generator, HTML i Perl validator i biblioteku slika.

123 Reg-ova upravljačka ploča nudi i drugi alat nazvan Alat za instant stranice. Alat Instant Site koji vam nudi stotine predložaka web mjesta na temelju vrste web mjesta koju želite stvoriti. Predlošci uključuju predložak fotogalerije, predložak kataloga trgovina i blog samo da biste nabrojali. Instant stranica omogućuje vam i dodavanje widgeta i obrazaca na vaše web mjesto. Alat također nudi dvije vrste nadogradnji – postoji Instant Site Plus po cijeni od 2,99 funti mjesečno što vam daje set od 10 predložaka i Instant Site Pro koji nudi 500 stranica s 4,99 funti mjesečno.

Jedan konačni alat koji možete integrirati s kontrolnom pločom 123 Reg je Graditelj web stranica. Iako nije alat za web hosting, on vam pruža sredstva za stvaranje web stranica učinkovitije pomoću jednostavnog sučelja za povlačenje i ispuštanje. Pomoću ovog alata također na svoje mjesto možete uključiti veze, gumbe, Google karte i košarice za društvene mreže. Cijena alata za izgradnju web mjesta počinje od 3,99 funti mjesečno.

Pročitajte naš popis recenzija Best UK web hosting za više sjajnih rješenja za hosting web mjesta.

Povezane stvari

 • UK2.NET pregled hostinga
 • Oluja Internet hosting pregled
 • Webfusion hosting hosting pregled
 • Pregled hostinga eUKhost
 • Justhost hosting pregled
 • iPage hosting pregled
 • Dataflame hosting pregled
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map