10 najboljih AI chatbotova

Najbolji AI chatboti


Razmišljate o dodavanju Abot chatbota na svoju web stranicu ili platformu za razmjenu poruka? Ili možda želite nadograditi postojeće rješenje chatbota na ono s umjetnom inteligencijom?

To je odlična ideja.

Da biste odredili koje je najbolje rješenje za AI chatbot, morat ćete uzeti u obzir brojne čimbenike:

 • budžet – jer umjetna inteligencija i automatizacija dolaze po cijenu.
 • kanali – trebate li pomoć na svojoj web stranici, aplikaciji, društvenim medijima, e-pošti ili platformi za razmjenu poruka?
 • Svrha – npr. automatizacija prodaje i marketinga, korisnička podrška, jednostavna pomoć u pitanjima i odgovorima.
 • Postavljanje chatbota i njegovih tijekova rada – tako da možete uzeti u obzir troškove programera ako je potrebno.
 • Integracija aplikacija – tako da vaš chatbot može koristiti i poboljšati postojeće podatke o klijentima.

S pravim chatbotom na vašoj strani možete učiniti puno više… i još učinkovitije. Dakle, što odabrati?

Ispod ćete pronaći naše preporuke za 10 najboljih AI chatbotova na tržištu danas.

Najbolji AI chatbotovi za vaše web mjesto

Chatbot može biti vrlo koristan kada je u pitanju upravljanje korisničkim iskustvom. Bot pokretan strojnim učenjem i obradom prirodnog jezika s druge strane može biti pravi mijenjač igara.

To je zato što nam umjetna inteligencija daje mogućnost da ljudskom glasu i mogućnostima obrade dajemo ono što bi inače bilo samo još jedan dio softvera.

Kao rezultat toga, kupcima se može prisustvovati bolje dok ste oslobođeni da radite više od toga da se zalupite ponavljanjem istih pitanja na ista pitanja.

Naravno, to pretpostavlja da je vaš chatbot dobro dizajniran. Krenuvši s jednim od najboljih AI chatbota, bit ćete dio puta tamo. Na vama je da izgradite chatbot koji će kupci dobiti od vašeg poslovanja.

Pokušajmo ustanoviti koji će vam pomoći da to najbolje učinite:

1. ManyChat (Freemium)

ManyChat - jedan od najboljih AI chatbotova 2020ManyChat je marketinška usluga Facebook Messenger. Iako je chatbot osnovni element, s ovim softverom možete učiniti više, uključujući slanje SMS poruka i pokretanje AI-a pomoću Facebook oglasa.

Na strani chatbota može se postići mnogo stvari. Vaš messenger bot može:

 • Započnite razgovore putem chatova sa posjetiteljima koji prvi put dolaze.
 • Kvalificiranje vodi s nizom pitanja.
 • Navedite citate zainteresiranim potencijalnim klijentima.
 • Pošaljite kupone vjernim kupcima.
 • Rezervacije termina i rezervacije.
 • Prodajte svoje proizvode ili usluge i obradujte plaćanja.

U osnovi, ManyChat chatbot može vam pomoći u pokretanju, njegovanju i održavanju odnosa s kupcima – i to sve putem Facebook Messengera.

Međutim, ManyChat nije samostalno rješenje. Integrira se s drugim alatima koje koristite, kao što su Google Drive, Shopify, MailChimp, HubSpot, Stripe i Zapier.

U smislu početka, to je komad torte. Možete napraviti svoj bot iz unaprijed dizajniranog predloška ili možete upotrijebiti graditelj povuci i ispusti kako biste stvorili svoj chatbot i protok.

Ako niste novi u chatbotovima, pomoću besplatnog plana postavljate sve što vam treba, uključujući sekvence kapanja, segmentaciju publike i izgradnju vizualnog toka.

Ako tražite nadogradnju, Pro plan košta 10 dolara mjesečno i dolazi s naprednim predlošcima, neograničenim pristupom marketinškim alatima i integracijom s drugim kanalima (poput SMS-a, Facebook oglasa i e-pošte).

2. Interfon (Premija)

Intercom - Chatbot rješenjeIntercom je cjelovito rješenje za poslovnu komunikaciju. U središtu je Poslovni Messenger, njegov proizvod za chat.

Business Messenger ipak nije chatbot veličine jednog za sve. Možete sastaviti radne tijekove da biste dovršili brojne zadatke.

Na primjer, možete razmotriti prilagođavanje početnog zaslona različitim korisnicima (npr. Novi posjetitelji u odnosu na kvalificirane korisnike). Zatim, neka bot pošalje svakom prilagođenu poruku.

Također možete programirati svoj chatbot za razgovor s ljudima u pravom kontekstu. Na primjer, pomoću svoje napredne značajke ciljanja može prepoznati potencijalne potencijalne klijente, prikupiti relevantne informacije od njih, a zatim ih prebaciti na aktivnu predstavnicu da zaključe ugovor.

AI chatbot također može naučiti predvidjeti pitanja korisnika tako da ih uskladi s onima koja su ranije riješena. Ne mora proći ni niz pitanja. Može predvidjeti pitanja i proaktivno dijeliti odgovore samo riječima koje korisnik upiše.

I može prikupljati i razmjenjivati ​​podatke sa svim vašim ključnim poslovnim aplikacijama, na primjer, Slack, Google kalendar, Stripe, Jira, Zoom. Samo da napomenem nekoliko.

Dizajn internetskog chatbota jednostavan je kao konfiguriranje kontaktnog obrasca u WordPressu. Nije potreban kôd. Samo konfigurirajte svaku postavku, programirajte svoja pitanja i objavite svog bot.

Da biste stekli pristup Intercomovom rješenju za chat, morat ćete se pretplatiti na planove Start, Grow, Accelerate ili Scale..

 • Startna cijena počinje od 39 USD mjesečno i služi za osnovno chat i odlazno slanje poruka.
 • Cijene za rast počinju od 99 USD mjesečno. Pomoću njega možete stvoriti vodeći bot kvalifikacije ili bot s prijedlozima članaka.
 • Ubrzanje počinje od 499 USD mjesečno, a Scale počinje s 999 USD mjesečno. Oboje vam daju mogućnost stvaranja prilagođenih botova.

Ako želite pružiti naprednu korisničku podršku ili dovesti generiranje, potrebna je dodatna nadogradnja.

Dobra vijest ovog chatbota je da dolazi s 14-dnevnim besplatnim probnim vremenom. Na taj se način ne morate baviti skupocjenim softverom bez da ga prvo date u ruke.

3. ChatBot za LiveChat (Premija)

ChatBot za LiveChatLiveChat je cjelovita platforma za usluge kupcima. Ako želite prednosti AI automatizacije, morat ćete uložiti u ChatBot integraciju.

Pomoću ChatBot-a za LiveChat ne stvarate robota za osnovno postavljanje pitanja i odgovora. Ovo je sredstvo kao alat za unapređenje postojeće ponude za usluge kupcima. Kao takav, možete stvoriti botove koji:

 • Uklonite neželjene komentare iz čekanja.
 • Pružite podršku nakon sati.
 • Kvalificirajte i zabilježite potencijalne klijente.
 • Zakažite termine prodaje s potencijalnim klijentima.
 • Označite razgovore tako da se šalju odgovarajućim poslovnim aplikacijama u vašem arsenalu (koje možete programirati putem Zapier-a) i podaci su ispravno uneseni.
 • Napravite ulaznice za podršku s početnim unosom.
 • Napravite pitanja visokog prioriteta živim agentima putem LiveChata.

Još jedna sjajna stvar ChatBot-a je da ga možete programirati da radi na svim platformama za korisničku uslugu: vašoj web stranici WordPress, Facebook Messenger, WhatsApp, Apple Business Chat, SMS i još mnogo toga.

U osnovi, to će pretvoriti vašu službu za korisnike u pravo rješenje višenamenskih kanala.

Imate brojne mogućnosti kada je u pitanju izrada vašeg chatbota.

Možete koristiti predložak izgrađen posebno za zadatak koji trebate obaviti. Pomoću alata za izradu chatbota s povlačenjem i ispuštanjem možete stvoriti vlastiti. Ili možete koristiti otvoreni API ChatBot-a da stvorite nešto uistinu prilagođeno.

Takođe je lako stvoriti “Priče” ili tokove razgovora. Ono što je lijepo u ovoj značajki je to što vam omogućuje kopiranje bilo koje date Story na više platformi za razmjenu poruka, tako da možete uštedjeti puno vremena programiranja svog chatbota.

ChatBot ima tri plana za odabir:

 • Starter plan starta od 50 USD mjesečno i daje vam 1 chatbot, 1.000 chatova i osnovne značajke.
 • Timski plan starta od 149 USD mjesečno i daje vam 5 chatbotova, 5000 chatova i napredne značajke.
 • Poslovni plan starta od 499 USD mjesečno i daje vam neograničene botove, 25.000 chatova i napredne značajke.

Svaki korisnik ChatBot pokreće 14-dnevno suđenje. Nakon toga plaćate plan temeljen na tome koliko chatova stvorite, koliko razgovora odvijate tijekom mjeseca i koja vam je značajka potrebna.

4. Chatfuel (Freemium)

Chatfuel Facebook Messenger ChatChatfuel je dobra opcija ako vam je cilj automatizirati razgovore putem Facebook Messengera s potencijalnim klijentima i klijentima.

Pogledajte njegovu web stranicu i vidjet ćete da je Chatfuel pokretač nekih vrlo poznatih marki i njihovih marketinških kampanja Messenger.

 • LEGO je smanjio troškove pretvorbe za 71%.
 • Sveučilište Leeds Beckett samo je u jednom danu zaradilo 3,1 milijuna dolara školarine.
 • HelloFresh smanjio vrijeme čekanja za 76%.

Ako znate da su vaši ciljni korisnici na Facebooku i spremni ste i spremni surađivati ​​s vašim brendom, Chatfuel bi mogao realno porasti u vašoj glavnoj generaciji i naporima na usluzi kupcima..

Važno je razumjeti da Chatfuel-ov bot ne odgovara samo na pitanja i trijažne zahtjeve za podršku. S Chatfuelom možete raditi sljedeće stvari:

 • Pokrenite A / B testove da biste poboljšali protoke svojih chatbota.
 • Podsjetite kupce kada su ostavili stvari u svojim kolicima.
 • Stvorite sličnu i prilagođenu publiku za oglasne kampanje na Facebooku, a zatim analizirajte rezultate sa svojim botom.

A ako ste agencija koja upravlja Facebook marketingom za klijente, možete označiti Chatfuel, tako da vaši klijenti na nadzornoj ploči vide samo ono što želite..

Chatfuel nudi besplatni plan za tvrtke koje tek počinju. Dakle, ako pretpostavljate da ima manje od 1.000 pretplatnika i ne treba vam puno više od standardnih značajki bot, to bi moglo funkcionirati za vas.

Pro plan počinje od 15 USD mjesečno (ovisno o tome koliko je vaš tim). Nema ograničenja za pretplatu i imate pristup naprednim značajkama i prioritetnoj podršci.

Dostupan je Premium plan, iako ćete se s Chatfuelom morati raspitati o cijenama. Ovo je najbolja opcija za agencije koje zahtijevaju dodatnu podršku, bijelo označavanje i druge specijalizirane značajke.

5. Ada (Premija)

Adabot za automatizaciju AdaAda svoju platformu chatbota sa AI napajanjem naziva linijom za korisnike.

To je zato što se integrira s vašim postojećim pružateljima chatova uživo kao što su Salesforce ili Zendesk, omogućavajući vašim agentima da predaju zamorni zadatak odgovaranja na pitanja koja se ponavljaju. A možete ga koristiti gotovo bilo gdje: Twitter, Facebook, Twilio, WhatsApp i još mnogo toga.

Kao što možete zamisliti, ovo nije samo korisno za pojednostavljenje korisničkih usluga i smanjenje troškova podrške za chat, već može poboljšati zadovoljstvo poslom jer posao koji rade vaši agenti uživo završava značajnijim.

Osim pružanja korisničke podrške, Ada chatbot može pomoći u drugim područjima.

Na primjer, možete ga programirati da povećava i rasprodaje kupaca. Možete koristiti i prediktivne prijedloge za osposobljavanje vašeg chatbota da daje odgovore prije nego što su kupci čak i poslali svoja pitanja.

A to može učiniti na preko 100 jezika.

Za izradu chatbota nije potrebno znanje kodiranja. Pomoću blokova povlačenja i ispuštanja bilo je dovoljno lako da svatko gradi, uređuje i duplicira tokove razgovora.

To znači da možete osnažiti profesionalce za korisničku službu – one koji poznaju interakcije s klijentima iznutra i izvana – za izgradnju automatiziranih tokova rada na temelju onoga što će klijenti pitati i koje vrste odgovora trebaju.

Cijene nisu javno dostupne za Adu. Da biste saznali više, trebat ćete zakazati demonstraciju.

6. Tok XO (Freemium)

Platforma za chat automatizaciju Flow XOFlow XO je proizvod za automatizaciju koji pojednostavljuje stvaranje chatova uz istodobno napredovanje vaše sposobnosti opsluživanja klijenata i kupaca.

Pomoću Flow XO stvarate potrebne tijekove rada. Na primjer:

 • Prikažite poruku dobrodošlice kako biste pozdravili nove posjetitelje.
 • Navedite zanimljive činjenice ili zabavne GIF-ove kako biste privukli pažnju na svoj chatbot, istovremeno pokazujući osobnost marke.
 • Prikupite informacije s vodiča i dopustite uvjetnoj logici da odredite kamo razgovor ide.
 • Nanesite odgovore na najčešće postavljana pitanja.
 • Prihvaćajte plaćanja za proizvode, fakture i usluge.
 • Tranzicija vodi ili kupce u chat u stvarnom vremenu s predstavnikom kad je to potrebno.

Flow XO se integrira s preko 100 aplikacija, tako da postoji mnoštvo načina da se to prilagodi vašim postojećim tijekovima rada i da se automatizira razmjena podataka između svih vaših platformi.

Tu je i fleksibilnost s obzirom na to gdje ga upotrebljavate. Flow Xboboti za prijenos mogu se postaviti, između ostalih, na web stranice, aplikacije, Facebook Messenger, Slack i Twilio.

I iako postoji ogromna količina mogućnosti u pogledu gdje i kako koristite svoj chatbot, izgradnja jednog je vrlo jednostavna. Pomoću alata za izradu povuci i ispusti brzo možete sastaviti svoje tijekove rada i povezati ih s relevantnim platformama putem API-ja.

Postoje dvije mogućnosti za prijavu.

 • Besplatni plan omogućava 500 interakcija, 2 tjedna chat dnevnika i 5 chatbota.
 • Standardni plan košta 19 dolara mjesečno i omogućuje 5000 interakcija, 3 mjeseca chat dnevnika i 15 botova.

Ako premašite bilo koji od ovih ograničenja, primjenjuju se dodatne naknade.

7. LivePerson (Premija)

LivePerson razgovorni AILivePerson je, kao što mu ime kaže, rješenje za razgovor uživo. Njegov je cilj pomoći poduzećima da smanje troškove usluga na licu mjesta niskim pružanjem alata za prodaju i podršku udaljenim alatima potrebnim za povezivanje i pretvaranje kupaca.

Iako LivePerson olakšava korisnicima da upravljaju višekanalnim razgovorima, on ima i konverzacijsku AI značajku.

LivePerson chatbot radi na širokom rasponu platformi:

 • Web stranice i aplikacije
 • SMS
 • Facebook Messenger
 • Što ima
 • Cvrkut
 • Apple Business Chat
 • Google bogate poslovne poruke (RBM)

Prema LivePersonu, oko 70% razgovora koje korisnici obavljaju pomoću widgeta za chat može se automatizirati, pa je dobra ideja koja spaja AI s ljudskom podrškom.

Sposobnosti umjetne inteligencije ovog robota su također prilično impresivne.

Sve započinje vlasničkim instrumentom AI pod nazivom Maven. Ona koristi razumijevanje prirodnog jezika za učenje i otkrivanje korisnikovih namjera. Zatim dinamički usmjerava upita na pravi kanal – bilo da je to AI chatbot ili živi agent.

Obrada prirodnog jezika je ono što omogućava robotu da preuzme upite vaših klijenata i pruži prave odgovore na temelju korištenih riječi i podataka..

Voditelj namjere prati razgovore u chatu u stvarnom vremenu i pomaže u optimiziranju odgovora na licu mjesta. Također može automatizirati radne tijekove ako identificira način da se to postigne.

To nije ovisi ni o AI.

Nadzorna ploča pruža vam podatke o namjerama korisnika, zadovoljstvu, osjećaju i stopama konverzije. Kao što prepoznate trenje ili nedostatke u procesu, možete prilagoditi i u skladu s tim promijeniti prioritete.

Možda ste nervozni da bi nešto tako napredno bilo teško upotrijebiti, ali iznenađujuće nije. LivePerson dolazi s bot predlozima izgrađenim posebno za slučajeve upotrebe u industriji, unaprijed programiranim namjerama potrošača, unaprijed napisanim razgovorima i integracijama aplikacija. Ili možete sami izraditi ako ne pronađete ono što tražite.

Cijene za LivePerson nisu dostupne na web mjestu. Ako želite saznati više o ovom AI softveru i dobiti korisničku ponudu, zakažite sastanak.

8. Drift Chatbot (Premija)

Drift automatizirani chatbot pomoćnikDrift je višenamjensko komunikacijsko rješenje koje uključuje softver za e-poštu, videozapise, chat i chatbot.

Iako pomoću Drift Chatbota možete obavljati svakodnevne zadatke na svojoj web lokaciji, poput odgovaranja na uobičajena pitanja posjetitelja i pružanja osnovne navigacijske pomoći oko vaše web stranice, najbolje je koristiti za potporu prodajnim naporima..

Chatbot može učiniti sljedeće:

 • Kvalificirajte i postizite bodove. Zatim dodajte te podatke vašem CRM-u i drugom marketinškom softveru.
 • Rezervirajte sastanke danima i u trenucima kada su prodaja zaista dostupna.
 • Ruta vodi pravoj osobi na temelju faktora poput veličine tvrtke, teritorija itd.
 • Usmjerite postojeće vodiče natrag s predstavnikom s kojim su već angažirani.
 • Omogućite VIP putovanjima obilazak kako bi mogli preskočiti popunjavanje obrazaca i odmah započeti razgovor s nekim.
 • Nudite podršku izravno s vašeg portala za podršku ili baze znanja.

Drift se integrira s desecima poslovnih i prodajnih alata – mnoge koje na ovom popisu nećete naći podržane od strane inteligentnih chatbotova. Pronaći ćete aplikacije poput MadKudu-a za bodovanje vodećih rezultata, Optimizirajte dijeljenje testiranja i Front da biste centralizirali sve svoje poslovne komunikacije..

Drift također dolazi s pomoćnicima AI e-pošte.

Razmislite koliko bi koštalo virtualnim pomoćnicima kako bi nadzirali promet svakog dolaznog kanala i dolazni chat tijekom cijelog sata. Naravno, dio ulaganja uložite dodatnom prodajom koju biste zatvorili, ali profitna marža bila bi mala..

Drift Chatbot je skup alat. Međutim, to nije toliko skupo kao tim agenata i pomoćnika koji pokušavaju prisustvovati svakom pojedinom potencijalnom klijentu.

Važno je napomenuti da ne plaćate samo napredne AI mogućnosti. Plaćate za Driftinu stručnost.

Kad se prijavite, Drift surađuje s vama kako bi stvorio savršene tijekove rada za vašu virtualnu pomoćnicu.

Tim će uvesti i analizirati prethodne razgovore s kupcima. Zatim identificirajte obrasce i kategorizirajte ih u skladu s tim.

Tim za bilješke surađuje s vama kako bi osposobio vašeg bot da prepozna namjere i pruži savršene odgovore – ne samo prave odgovore, nego i na jeziku koji biste koristili.

Kao što je već spomenuto, Drift Chatbot je skup.

 • Osnovni plan počinje od 400 USD mjesečno i uključuje usmjeravanje olova i CRM integracije.
 • Premium plan počinje od 1500 USD mjesečno i uključuje automatizaciju marketinga.

Morate platiti i dodatna mjesta za chat i sjedala u kalendaru, tako da imajte to na umu.

9. ChatCreate (Premija)

Dodatak ChatCreate chatbotaDa biste izgradili i koristili ChatCreate AI pomoćnik, morate već pružati korisničku podršku putem platforme poput ZenDesk, Chatfuel, ManyChat ili LiveChat. Možete ga povezati i s drugim platformama pomoću API-ja.

Budući da je ovo dodatak izgrađen posebno za platforme za podršku, vrlo je lako ga instalirati jer je veza već uspostavljena. Na vama je samo da stvorite robota.

Što se tiče rada ovog chatbota, prilično je jednostavno.

Vlasnički prijedlozi ChatCreate-aAI identificirat će uobičajene teme i pitanja koja se pojavljuju u vašoj korisničkoj razmjeni. Učitat će ta pitanja i odgovore u sustav i to je ono što će vaš chatbot moći rješavati. Složenije teme preusmjerit će se vašim agentima uživo.

Međutim, SuggestionsAI nikad ne prestaje nadzirati vaše razgovore. Dakle, ako primijeti da kupci počinju pitati o nečem novom i to se događa dovoljno često, pitanje će se dodati u vaše automatizirane tijekove rada.

Što se tiče prijave, dobit ćete besplatnu probnu verziju od 7 dana. Nakon tog trenutka, imat ćete izbor između dva plana.

 • Osnovni plan započinje od 99 USD mjesečno za svakih 1.000 razgovora vašeg bota.
 • Enterprise plan zahtijeva da zakažete demonstraciju kako biste dobili prilagođenu ponudu. Ali ako imate potrebu za prijedlozima za automatizaciju, pristupom API-ju, povećanom enkripcijom i većom podrškom, vrijedi istražiti..

10. Freshchat (Premija)

Freshchat platforma za razgovor sa kupcimaFreshchat je softver za korisničku podršku koji je dio Freshworks paketa poslovnih alata. Ako ste korisnik Freshworks-a, ovo bi moglo biti najbolje od najboljih AI chatbotova za vas.

Pomoću Freshchat-a možete svojoj web stranici, mobilnoj aplikaciji ili društvenim messengerom dodati i chat uživo i chat na AI napajanje. A može obaviti i razne zadatke:

 • Pošaljite precizne odgovore na najčešće postavljana pitanja.
 • Vodite kupce kroz tijek razgovora kako biste ustanovili pravi put akcije.
 • Proaktivno doprijeti do ciljanih korisnika na temelju demografije, ponašanja, napuštenih kolica i tako dalje.
 • Kvalificirajte potencijalne klijente i planirajte ih razgovarati s predstavnikom prodaje.
 • Usmjerite kupce do agenta za upravljanje kupcima radi rješavanja složenijih stvari.
 • Razmjena podataka između aplikacija koje već koristite (unutar i izvan Freshworks-a).

Kada koristite Freshchat bot, dobit ćete prednosti tehnologije strojnog učenja i obrade prirodnog jezika. To omogućuje vašem botu da čita namjere i osjećaje poruka kupaca i odgovara odgovarajućim odgovorima ili uputama.

U skladu s tim, imate malo više kontrole nad načinom rada vašeg chatbota od nekih drugih proizvoda ovdje.

Umjesto da se prepustite učenju, učenju i predviđanju ponašanja kupaca, možete stvoriti pravila koja ga pokreću da reagira na određeni način. Na primjer, možete pokrenuti poruke na temelju segmentacija kao što su:

 • Posjećene stranice
 • Vrijeme provedeno na licu mjesta
 • Zemljopisna lokacija
 • Uređaj korišten
 • Iznos utrošenog novca

Također možete zakazati da vaš chatbot stupi u interakciju s njima baš kao što bi mogao biti prodajni zastupnik ili agent za korisničku podršku ako aktivno prate stranicu.

Kada je u pitanju izrada Freshchat robota, prilično je jednostavno. Iako nema povlačenja i ispuštanja, s uređivačem teksta i konfiguracijom postavki dovoljno je jednostavno dizajnirati protoke i poruke.

Da biste pristupili Freshchat-ovom chatu s Fred Ahat-om „Freddy“, započet ćete s 21-dnevnom besplatnom probnom razdoblje. Nakon toga imate dva izbora:

 • Plan šuma košta 69 dolara po korisniku mjesečno ako plaćate godišnje (cijena se povećava ako idete iz mjeseca u mjesec).
 • Šumski omnichannel daje vam još više snage umjetne inteligencije, ali košta 139 USD mjesečno po korisniku. Ako su za vaše web mjesto i glasnike potrebni botovi s omogućenim govorom, glasovni botovi, chatbotovi s odgovorima i tokovima, pomoć agentima i bijelim listama, trebat će vam ova nadogradnja.

Završavati

Što bolje dizajnirate svoj AI chatbot, to će se više ljudi baviti njime.

Što se više ljudi bavi s njom, to će postajati veće vaše spremište podataka i interakcija.

I što više podataka imate, spretniji će vaš chatbot obraditi dolazne upite i predvidjeti što trebaju vašim klijentima.

To sa svoje strane olakšava timovima za prodaju, marketing i korisničku podršku da se usredotoče na rješavanje složenijih problema i značajniju interakciju s potencijalnim klijentima i kupcima. Dok vam je osnovni chatbot možda dio puta tamo, AI je ključ za otključavanje ove dodatne produktivnosti i uspjeha.

Sada kada znate više o najboljim AI chatbotovima, koji ćete odabrati?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map