WPExplorer Gratis temadokumentation og brugsvejledning

Følgende indlæg beskriver trinnene til opsætning og brug af et af vores gratis WordPress-temaer. Dette indlæg vil gennemgå visse funktioner, der muligvis ikke er tilgængelige for alle temaerne, så læs nøje. Hvis du støder på problemer, kan du sende en fejlrapport om Github.


Vigtig meddelelse til begyndere: Følgende vejledning antager, at du ved, hvordan du bruger oprindelige WordPress-funktioner. Hvis du er ny inden for WordPress, kan du tjekke vores WordPress-videoguider, der forklarer en masse af de centrale WordPress-funktioner.

Temainstallation

Installation er meget ligetil. Gå til Udseende-> Temaer, og klik på “Tilføj nyt” og vælg den tidligere downloadede zip-fil. Dette skal kaldes noget som wpex-elegant.zip, hvor “elegant” er temanavnet.

install-tema

Opsætning af hjemmeside

Nedenfor er trinnene til opsætning af din startside. Følgende indstillinger afhænger af, om dit tema understøtter forskellige funktioner eller ej. Hvis du f.eks. Bruger et blogging-tema, skal du kun tjekke trin 1, men hvis du bruger et forretningstema som det elegante WordPress-tema, vil du tjekke alle trin ud over det første det vedrører dit tema, skal du læse omhyggeligt!

1. Blogtema

Hvis du bruger et blogging-tema, behøver du ikke at gøre noget, din startside skal som standard vise de nyeste indlæg.

2. Forretning / portefølje / andet tema

Hvis det tema, du bruger, ikke er et standard blogging-tema, skal du oprette startsiden, alt hvad du skal gøre, oprette en ny side og vælge hjemmesideskabelonen. Gå derefter til Indstillinger-> Læsning og indstil denne side som indstillingen “Forside”.

Startside skabelon

WordPress læsningsindstillinger

3. skyderen

Hvis det tema, du bruger inkluderer support til en skyder på hjemmesiden (du ved det, fordi du kan se det på demoen), behøver du ikke at installere nogen tredjeparts plugins eller gøre noget kompliceret for at konfigurere det. Temaet inkluderer en brugerdefineret posttype kaldet “Slides”, og du tilføjer dem ligesom standardindlæg, og hvert indlæg vil være et dias i skyderen.

Vigtig: Hvis du tilføjede dine lysbilleder korrekt og ikke kan se dem på startsiden, betyder det generelt 1 ud af 2 ting. Den ene, du har ikke konfigureret hjemmesiden korrekt som nævnt ovenfor. To, der er en javascript-konflikt på dit websted, prøv at deaktivere alle aktive plugins for at sikre dig, at ingen forårsager problemet.

Hjemmeside skyderen

Hjemmeside skyderen indlæg

4. Funktioner i hjemmet

Nogle af vores gratis temaer inkluderer en brugerdefineret indlægstype kaldet “Hjemfunktioner”. Denne brugerdefinerede posttype er tilføjet for at gøre det nemt for dig at tilføje “funktioner” til din startside. Du kan se et eksempel på den elegante WordPress Theme-demo. Hjemfunktionerne er ikoner og tekst under skyderen, se skærmbillede nedenfor:

Startside Funktioner WordPress

Tilføjelse af startsidefunktioner er meget enkel.

Opsætning af blogside

Hvis du bruger et forretningstema, hvor du muligvis har bloggen på en separat side (ikke hjemmesiden), er det meget let at konfigurere! Opret blot en ny side (navngiv den hvad du vil) og gå derefter til Indstillinger-> Læsning og definer denne side som muligheden for “indlægsside”.

Blog side

Portfolio Setup

Hvis det tema, du bruger inkluderer den tilpassede posttype for Portfolio, skal du følge nedenstående trin for at tilføje dine porteføljeposter samt oprette din porteføljeside.

Tilføjelse af varer

Det er ekstremt let at tilføje varer. Porteføljeposter fungerer stort set som standardindlæg. Opret dit indlæg, tilføj dit indhold, indstil dit fremhævede billede… osv. Når du har offentliggjort et emne, vises det på din hjemmesideskabelon, porteføljeside og porteføljearkiver.

Udvalgt billede: Glem ikke at indstille dit fremhævede billede! Nogle temaer afhænger af det, og hvis et fremhævet billede ikke er indstillet, viser det muligvis ikke noget.

WordPress-portefølje

Oprettelse af din porteføljeside

Portfolio-siden er meget let at konfigurere. Alt hvad du skal gøre er at oprette en ny side og vælge “Portfolio” skabelon.

Porteføljeskabelon

Ombestilling af indlæg

Jeg bliver ofte spurgt, hvordan man bestiller dine indlæg i WordPress. Når du offentliggør et nyt indlæg (hvad enten det er et standard-, portefølje- eller funktionsindlæg) vises det som standard på dit websted i den rækkefølge, det blev offentliggjort. Hvis du vil ændre standardordren, skal du kigge på følgende post til ombestilling af indlæg i WordPress.

Import af eksempeldata (kun premiumversion)

Visse temaer kan købes for en premiumpris på Creative Market (der vil være en meddelelse på temasiden, der siger, at en premium-version er tilgængelig i temadetaljerne), og disse temaer inkluderer en .xml-eksempeldatafil, som du kan bruge til at importere live demo som et eksempel til at begynde med.

For at importere eksempeldataene skal du gå til Værktøjer-> Importer klik på “WordPress” og følg instruktionerne!

WordPress-import

Ændring af dine temafarver (kun premium version)

Hvis du har købt en Premium-version af dette tema, har du adgang til farveindstillinger, så du nemt kan ændre designet på dit tema. Gå blot til Udseende-> Tilpas og find fanen “Styling” i tematilpasseren. Her kan du bruge farvevalgere til at ændre dit design. yay!

WordPress Theme Customizer

Rapportering af fejl og support

At vedligeholde vores temaer ajourført og bugfri er meget vigtigt for os. Vi har oprettet Github-lagre til vores gratis temaer, hvor du kan rapportere et problem. Når vi modtager rapporterne, hvis der faktisk er en fejl i temaet (ikke brugerfejl), svarer vi med det opdaterede tema.

Vigtig: Vores bugrapportsystem er ikke til at søge support (spørgsmål om brug af temaer eller hjælp til ændringer). Alle vores gratis temaer bruger kun oprindelige WordPress-funktioner, og du skal derfor kunne bruge dem uden at have brug for yderligere vejledning. Hvis du har en fejl, er det en anden historie, og vi vil vide det, så vi kan løse det!

Der ydes support til “premium” -brugere. Hvis der er en premiumversion tilgængelig til salg, kan du købe for at modtage ekstra hjælp, hvis du ikke er sikker på, hvordan du bruger temaet, eller hvis du har en fejl, der har brug for øjeblikkelig opmærksomhed. Support inkluderer dog ikke gratis tilpasningstjenester.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map