Powered Free Blogging WordPress Theme

Pris:Gratis (licenseret under GPL)
Dokumentation:Temadokumenter
Video:Video Guide
Github Repo:Github Repo
PreviewDownload

Nuværende version: 1.1.2


Vil du have en bedre blog? Powered er en helt gratis blogstil WordPress-tema, som vi kodede lige her på WPExplorer. Vi ønskede at skabe et praktisk tema, der kunne bruges af enhver type blog – forretning, teknologi, skønhed, livsstil, rejser, foodie og mere. Det rene og minimale layout på dette tema gør det meget let at navigere og læse. Ja, der er mange gode gratis blogging-temaer derude, men Powered er et godt kodet tema ved hjælp af WordPress-kodningsstandarder, tilbyder nogle premium-lignende funktioner (vælg mellem hundreder af Google-skrifttyper, tilpasses dine bredder, vælg dine menufarver) gør det ikke har spam-links eller krypteret kode, er ekstremt hurtig, nem at bruge og designet til den moderne tidsalder.

Minimal, responsiv og hurtig design

Det Powered-tema er kodet med et minimalt design i gitter-stil, der giver dig mulighed for at fremvise dine nylige indlæg på en meget let at navigere mode og meget ligesom mange populære blogs. Bare gå til WordPress Customizer at vælge mellem 1, 2, 3 eller 4 kolonner til dit gitter. Du kan også vælge uafhængigt af nogen sidebjælke, venstre sidebjælke eller højre sidebjælke til dine arkiver, indlæg og sider. Det valgfrie “Featured Post” viser det første indlæg på dit gitter i et stort format, der tilføjer temadesignet, men vil også øge eksponeringen på dine seneste artikler. Og det valgfrie afsnit “Populære indlæg” inden din widget-sidefod giver dig mulighed for at vise nogle af dine mest viste indlæg.

Customizer-indstillinger og billedstørrelser

Powered indeholder mange nyttige indstillinger for tilpassing, så du kan ændre standardwebstedets bredder, mobilt menupunkt, tilføje et brugerdefineret logo, ændre indtastningsuddragets længde, aktivere / deaktivere forskellige dele af temaet, vælge dine gitterkolonner (1,2,3 eller 4), vælg dine layouts (højre sidebjælke, venstre sidebjælke, ingen sidebjælke), ændr dine relaterede indlægsforespørgsel og vælg hvor mange der skal vises, vælg dit foretrukne antal sidefods widgetkolonner, indtast din brugerdefinerede ophavsretstekst, vælg din standardtype font- familie (vælg mellem hundreder af Google-skrifttyper), indtast dine tilpassede billedbeskæringsstørrelser og mere!

“Anbefalede” billedstørrelser:

Følgende er ikke rigtig “anbefalede” billedstørrelser, men er dem, der bruges i live-demoen, hvis du ville bruge dem eller noget lignende:

 • Fremhævet indtastning: 1100 x 480 x center-center
 • Indgang: 760 x 460 x center-center
 • Enkelt indlæg: 760 x 460 x center-center
 • Relaterede: 760 x 460 x center-center
 • sider: 760 x 460 x center-center
 • Populær: 760 x 460 x center-center

Oversættelser & RTL Support

Det Powered WordPress-tema er fuldt lokaliseret til oversættelse og inkluderer en Powered.pot-fil i mappen sprog. Det inkluderer også 2 funktioner, der kan tilføjes support til WPML og Polylang til oversættelse af nogle Customizer-indstillinger, såsom dit brugerdefinerede logo, hvis du vil have et andet logo til hvert sprog på webstedet.

En RTL CSS-fil er også inkluderet for at yde sprogstøtte fra højre til venstre uden at skulle gøre noget! Vælg blot dit RTL-sprog i WordPress-indstillingerne, og filen indlæses automatisk og flytter forskellige temaelementer automatisk.

Ingen flere konflikter!

Glem konflikter med tredjeparts plugins! Powered er kodet med hver enkelt PHP-funktion, klasse og HTML-id’er og klasser, der er unikt præfixeret for at undgå mulige konflikter med andre plugins. Derudover bruger vi kun kerne WordPress-funktionalitet, vi bruger ikke nogen form for temapaneler fra tredjepart eller billedstørrelsesskript, der kan bremse tingene eller ødelægge ting.

Integration af sociale medier

Bare fordi designet er enkelt, betyder det ikke, at dette gratis tema ikke er fuld af smukke premium-funktioner. Powered inkluderer indbygget deling af sociale medier på alle dine indlæg til Facebook, Twitter og Google+. Alt hvad dine læsere skal gøre er at klikke på en knap for at dele dine artikler (bare sørg for at konfigurere Åbn graf korrekt på dit websted via et plugin).

Temaet inkluderer også en brugerdefineret widget til sociale medier, som du kan bruge på din sidebar eller sidefod. Bare tilføj widget’en til dit sidepanel-widgetområde, indsæt dine sociale medier-links og gem. Du kan nemt trække og slippe for at nybestille de sociale links samt vælge at åbne linkene i den samme eller nye fane.

Kraftig blogging

Vigtigst af Powered gør blogging let. Der er ikke nogen gimmicks, bare offentliggør dine indlæg, som du normalt gør i WordPress, og hvis du vil, kan du indsætte en oEmbed-kompatibel video- eller lyd-URL. Dine indlæg viser automatisk det fremhævede billede øverst (eller video / lyd) og dit indhold nedenfor. Indlæg viser også en valgfri forfatterboks med bio- og sociale links (indtast dine sociale links via dine brugerindstillinger), næste og tidligere artiklelinks, samt et relateret artikelsektion, der viser andre indlæg fra den samme kategori eller tilfældigt (baseret på dine Customizer-indstillinger).

Powered er en fantastisk mulighed for enhver blog, og vi håber virkelig, at du vil prøve det! Du kan se flere temafunktioner nedenfor, eller bare downloade temaet for at gøre din blog fantastisk i dag!

Powered WordPress Theme Features

 • Helt GRATIS GPL-tema!
 • Responsive design
 • 1-4 Kolonnelayout for dine poster
 • Venstre, højre eller ingen sidepanelindstillinger
 • Ren & minimal gitter – vælg mellem murværk eller pasform
 • Tilpasset billede logo upload
 • Nogle indstillinger for styling og typografi
 • Tilpasset widget til sociale medier
 • Brugerdefinerede nylige indlæg med miniaturebillede-widget
 • Stil forfatterboks med sociale links
 • Standard, lyd og video indlæg
 • Relaterede indlæg
 • Afsnit om populære indlæg
 • Trådede kommentarer
 • Nummereret pagination
 • Brugerdefineret sidefods copyright tekst
 • Tilbage til toppen pil
 • Ren & gyldig kode
 • Og mere!

Powered WordPress Theme Documentation

Kom godt i gang med Powered WordPress-temaet skal være forholdsvis let, men her er et par tip til brug af temaet.

Installation: Installer dette tema, ligesom du ville gøre noget andet WordPress-tema. Download blot zip-filen. Brug derefter WordPress-importøren til at installere og aktivere temaet.

Customizer Valg: Valgmuligheder til dit brugerdefinerede logo, webstedets bredder, kolonner, brugerdefinerede farver og mere kan findes i den levende WordPress Customizer. Naviger til Udseende> Tilpas> Generelle temaindstillinger for at ændre standardtemaindstillingerne. Der er også nogle indbyggede styling / farveindstillinger, du kan få adgang til på Udseende> Tilpas> Styling.

drevne-styling

Billedstørrelser: Som standard beskæres eller ændrer det Powered-tema ikke nogen billeder, men du kan definere din tilpassede beskæring på Udseende> Tilpas> Billedstørrelser. Her kan du indtaste bredde, højde og beskæringsplacering for de forskellige billeder på webstedet. Når det er gjort, skal du sørge for at køre en regenerere miniatureplugin.

drevne-image-størrelser

Blogindlæg: Opret blogindlæg ligesom normalt ved at vælge Indlæg> Tilføj nyt. Dette tema understøtter også fremhævede billeder, video- og lydstilindlæg. Indtast blot dine oEmbed-kompatible links i de aktuelle metafelter, der vises under redigeringsprogrammet.

Afsnit om populære indlæg: Det valgfrie populære indlægssektion vises lige foran sidefodsområdet og kan deaktiveres i Customizer under fanen “sidefod”. Som standard vises det i rækkefølge af de fleste kommenterede indlæg, men du kan også installere Tæller-plugin for indlægsvisninger for at vise dine mest viste indlæg i stedet.

opdateringer: Opdateringer leveres automatisk. Hvis der er en opdatering til temaet, skal det vises i dit WordPress-dashboard. Hvis du bemærker, at der er en opdatering tilgængelig, men du ikke kan se opdateringsmeddelelsen, kan du altid downloade temaet igen og opdatere via FTP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map