WordPress Labor Day értékesítés, kuponok és ajánlatok 2019

WordPress Labor Day értékesítés, kuponok és ajánlatok

Munkaügyi hétvége van! A hétfő egy hivatalos ünnep itt az USA-ban, ami azt jelenti, hogy míg a legtöbb ember nem vesz igénybe 3 (vagy 4, ha nagyon szerencsés) hétvégi hétvégét, a WordPress tervezői felkutathatnak néhány fantasztikus WordPress Labor Day akciós ajánlatot a legjobb WordPress tárhelyen. , témák, beépülő modulok és így tovább.


Nem számít a világ bármely részén, továbbra is élvezheti ezeket a fantasztikus WordPress kuponokat, akciókat és promóciókat. Fogjon be egy hideg italt (és a pénztárcáját), és válasszon egy édes WordPress Labor Day akciót!

A legjobb WordPress Labor Day foglalkozási témák, tárhely és egyéb témák

Bluehost 2,95 USD tárhely-tervek

Takarítson meg több mint 60% -ot, amikor feliratkozik egy új megosztott hosting tervre mindössze 2,95 dollárért havonta a Bluehoston az iskolába járó promóció során.. Nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár.

2,95 USD tárhely a Bluehost-tól

Kreatív piactervezési ajánlatok

Tudta, hogy több száz elem (témák, plug-inek, stock fotók, ikonok, grafikák és így tovább) mind értékesíthető a Creative Marketben? Menj nézd meg! Nincs szükség kódra. Tekintse meg az egyes ajánlatokat a befejezési dátum megtekintéséhez.

Mentés a kreatív piacon

A GeoDirectory 40% kedvezmény a tagságra

40% -ot engedjen meg egy GeoDirectory tagság megvásárlásával (amely minden témát, terméket, frissítéseket és prémium támogatást tartalmaz) kóddal LABORDAY19. Az ajánlat 2019. szeptember 2-án ér véget.

Takarítson meg 40% -ot a GeoDirectory beépülő modulon

iThemes 2-for-1

Szerezzen iThemes Security Pro & BackupBuddy plugin-eket alacsony áron a két-egy-egy-ajánlat alatt! 50% megtakarítás, ha megvásárolja ezt a bővítménycsomagot, nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 50% -ot az iThemes-en

OptinMonster 50% kedvezmény

Az új ügyfelek 50% -ot spórolhatnak meg az OptinMonster azon terveivel, hogy egyéni optin- és felugró űrlapokat hoznak létre, amelyek konvertálják. Van nincs szükség kódra – csak látogasson el az OptinMonster webhelyre, és használja a képernyő tetején található utasításokat. Az ajánlat hamarosan lejár.

50% megtakarítás az OptinMonsternél

A MonsterInsights 50% kedvezmény

Használjon kódot INTRO50 hogy 50% -kal csökkentse a MonsterInsights vásárlását – a WordPress egyik legerősebb SEO és elemző eszközét. Gyorsan cselekedj, ez az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 50% -ot a MonsterInsights-on

EnviraGallery 20% kedvezmény

Takarítson meg a WordPress EnviraGallery bővítményének 20% -át, és kezdjen el jobb képgalériákat és portfóliókat készíteni webhelyén. Csak használja a kódot SUMMER20 a pénztárnál. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 20% ​​-ot az EnviraGallery-en

Egyszemélyes ár 20% kedvezmény

Használjon kódot SUMMER20 a pénztárnál, hogy 20% -kal csökkentse a Soliloquy-ra reagáló WordPress oldalsó vásárlását. Ez az ajánlat hamarosan lejár, így szerezze be, amíg csak tud.

Takarítson meg 20% ​​-ot a Soliloquy-on

A WPForms 50% kedvezmény

Jelenleg használhatja a kódot SAVE50 50% megtakarítás a WPForms, a piacon az egyik legfejlettebb űrlapkészítő WordPress plugin vásárlásakor. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 50% -ot a WPForms-on

WarfarePlugins 30% kedvezmény

Takarítson meg 30% -ot minden WarfarePlugins vásárláskor kóddal LABORDAY2019 – ideértve a népszerű (és erőteljes) Social Warfare pluginját! Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 30% -ot a WarfarePlugins-on

SiteGround akár 77% kedvezmény

Takarítson meg akár 77% -ot a SiteGround megosztott, kezelt WordPress, WooCommerce optimalizált vagy felhőalapú tárhelyén. Nincs szükség kódra, de ez az ajánlat hamarosan véget ér. Kattintson a linkre, hogy megragadja ezeket az ajánlatokat, amíg csak tud!

Takarítson meg 77% -ot a SiteGround-en

Templomos 10% kedvezmény

10% -ot engedjen meg bármilyen prémium WordPress témától, amelyet a Templatic kínál, nincs szükség kódra. Csak adja meg e-mail címét a kedvezmény feloldásához. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 10% -ot a Templatic-on

A téma megbízhatósága 30% kedvezmény

30% megtakarítást a Themetrust gyönyörű WordPress témáin. Szerezz bármelyik elegáns és professzionális témáját 40 dollárért kóddal SUMMER30. Az ajánlat hamarosan lejár.

30% megtakarítás a Themetrustnél

Mentés az összes témára csomagban

Takarítson meg akár 200 dollárt, és kaphat egy WPZoom összes témát tartalmazó csomagot (amely legalább 38 prémium WordPress témát és PSD-t tartalmaz) – mindössze 99 USD-tól. Nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg akár 200 dollárt a WPZoom összes témájú csomagján

Hiányzott egy WordPress Labor Day Sale?

Hiányzott a bolt hétvégi üzlete? Vagy egy WordPress Labor Day akciót, amelyet megtalált? Frissítjük adatainkat, amikor új ajánlatokkal találkozunk. Csak hagyjon nekünk egy megjegyzést, és minél előbb új ajánlatokat fogunk hozzáadni! Boldog május elsejét!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map