WordPress Inspiráció: Fantasztikus valós webhelyek a teljes WordPress téma használatával

A WPExplorernél népszerű blogot működtetünk, amelyben sok cikk, tipp, útmutatás és útmutató található a WordPress használatához, de ingyenes és prémium WordPress témákat is fejlesztünk. Minden idők legnépszerűbb és legjobb témája a Total WordPress téma, amely ezen a ponton már meghaladta a támadást 24 500 eladás miközben fenntartja a 5 csillagos besorolás és következetes frissítések.


A Total WordPress téma nagyon sokoldalú, és az évek során láttuk, hogy a témát jól használják. Sok ügyfelünk a téma felhasználásával nagyon fantasztikus webhelyeket hozott létre, és úgy éreztük, hogy itt az ideje, hogy néhány ilyen webhelyet megoszthassunk veled inspirációként és azt is, hogy láthassa, mire képes a téma. Ez csak egy nagyon kevés kiválasztott webhely a sok közül, amelyeket idővel könyvjelzünk, de sokkal lenyűgözőbb webhelyek vannak a Total használatával. Ha van ilyen, kérlek ossza meg az alábbi megjegyzéseket! Ha még nem használta a témát, akkor feltétlenül nézze meg élő demóinkat, és vásárolja meg a témát még ma.

Social Stream Apps

Közösségi adatfolyam alkalmazások: Teljes WordPress téma

Tudta, hogy a Total hihetetlenül jól működik a népszerű Flow-Flow közösségi adatfolyam, a WordPress bővítménnyel (komolyan a legjobb társadalmi feed-bővítmény, amelyet a pénz vásárolhat)? Ez a két olyan jól működik együtt, hogy Félelmetesnek tűnik (a Flow-Flow alkotói) úgy döntött, hogy a Total alkalmazást használja a Flow-Flow élő bemutatóra! Milyen fantasztikus ez?

Hawaii Egyetem

Hawaii Egyetem: Teljes WordPress téma

A Hawaii Egyetemet 1907-ben alapították, és a saláta állam 10 campusából áll, kutatásra és fenntarthatóságra összpontosítva. Számos alsó fokozatú, posztgraduális és doktori fokozatot kínáló ez a festői főiskola kis osztályokkal és olyan öregdiákokkal büszkélkedhet, mint például Obama korábbi elnök szülei.

Rugós

Rugós: Teljes WordPress téma

Míg a madebysprung.com webhely a Total téma meglehetősen egyszerű megvalósítása, a legfelső szintre bekerítettük, mert Clay Johnston tulajdonában lévő társaság, az egyik legjobb Total theme ügyfelünk tonna és tonna beszerzéssel. A Sprung számos fantasztikus webhelyet hozott létre a Total segítségével, és nagyon ajánljuk szolgáltatásaikat.

Actian adatkezelés

Actian: Teljes WordPress téma

Az Actian egy hibrid adatkezelő és -integrációs vállalat, amely adatszolgáltatásokat kínál a pénzügyi, egészségügyi, SaaS / szoftver- és olaj- és gázipar számára. Az olyan nagy nevek, mint a Citi bank, a Bloomberg, a FICO, a HSBC, az Intuit és még sok más, az Actian-re támaszkodnak adataik kezelésére és elemzésére..

Végső tag

Végső tag: Teljes WordPress téma

Az Ultimate Member egy fantasztikus WordPress plugin, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen ingyenes online közösséget hozzon létre! A plugin lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, és további fejlesztéseket is megvásárolhat!

WPPronto

WP Pronto: Teljes WordPress téma

A WPPronto egy hosting cég, amely a WordPress-t futtató webhelyekre koncentrál. 2009-ben elindították a WordPress eredeti CDN-hálózatát, a nagy teljesítményű tárhely mellett. Most, a WPPronto néven fejlett WP-tárhelyet kínálnak, beépített CloudFlare CDN és Railgun gyorsítással.

Bátor bálna

bátor-bálna

A Brave Whale webdesign és marketing ügynökség. Nemcsak a Total témát használták a saját webhelyükön, hanem sok ügyfelük számára, hogy gyönyörű webhelyeket hozzanak létre. Nagy örömünkre szolgált, hogy számos alkalommal együtt dolgoztunk a Brave Whale (Mark) vezérigazgatójával, mivel nagy segítség volt a témahibák bejelentésében, valamint a Total témafrissítések javításának és kiegészítésének javaslásában. Ezenkívül a Bátor Bálna egyedülálló „Teljes témabeállítási szolgáltatás”Ha a témát szeretné használni, de nincs idő vagy szaktudás a saját kezdeti lépéseihez.

kavyamanoharan.com

kavyamanoharan: Teljes WordPress téma

Gyönyörű és elegáns online portfólió. Ez a webhely nagymértékben kihasználja a Teljes overlay Header funkciót a média divatos megjelenítésére a fő fejléc alatt.

Jóga építés alatt

Jóga építés alatt: Teljes WordPress téma

A Total téma szuper tiszta és minimális megvalósítása. A hollandiai Groningenben található Yoga Under Construction jóga és pilates órákat kínál.

Systems4Knees

Systems4Knees: Teljes WordPress téma

A systems4knees.com webhelyen prémium térdfájdalomcsillapító termékeket vásárolhat. A WooCommerce szolgáltatást használják termékeik bemutatására, és noha a Total által használt verziójuk kissé elavult, a webhely továbbra is fantasztikusan néz ki!

Várakozáson túl

Várakozáson túl: Teljes WordPress téma

Az Exhibitions egy esemény- és esküvőtervező társaság, amely Surreyban és a Délkelet-ben található. Arra koncentrálnak, hogy elegáns és stílusos mintákat hozzanak létre ünnepségekre, esküvőkre és vállalatokra.

SimplyConfirm

Egyszerűen erősítse meg: Teljes WordPress téma

A Simply Confirm egy egységes üzleti menedzsment és biztonságos kommunikációs alkalmazás, amely elősegíti a csapatok jobb együttműködését. A termék magában foglalja az alkalmazottak elkötelezettségére szolgáló szoftvert (az alkalmazottak valósidejű részvételének nyomon követését), az ügyfelek intelligens feladatkezelőjét a vállalkozáson belüli feladatok kezelésére, a biztonságos csevegést, így azonnali üzenetet küldhet a vállalaton belül, titkosított felhő-tárolót a fájlok tárolására, kezelésére és megosztására a csapaton belül – és még sok más!

Sleep Baby Love

Sleep Baby Love: Teljes WordPress téma

Susie Parker, a Sleep Baby Love tulajdonosa, a „Family Sleep Institute” tanúsítvánnyal rendelkezik, és arra készül, hogy segítse a 0-5 éves korosztályú gyermekek különféle alvási problémáival küzdő családokat. Különböző konzultációs szolgáltatásokat és online tanfolyamokat kínál az önök számára.

Metropolitan Veterinary Associates

Metro Veteránok: Teljes WordPress téma

A Pennsylvania állambeli Valley Forge-ban található a Metropolitan Veterinary Associates egész évben sürgősségi szolgáltatásokat nyújt állatgyógyászathoz, műtéthez és háziállatok kritikus ellátásához..

Jennifer Meyering

Jennifer Mayering: Teljes WordPress téma

Jennifer egy fantasztikus blogot működtet, ahol recepteket, barkácsolásokat, kézműves munkákat, fitnesz útmutatót és általános életmód-tippeket oszt meg. A Total témát nagyon egyedi módon használta, rengeteg egyedi falazat-elrendezéssel, egyedi űrlapokkal és egy egyedi stílusú megamenüvel.

Golden Village Palms

Golden Village Palms: Teljes WordPress téma

Egy szépen kialakított weboldal a Golden Village Palms RV Resort-nak Hemetben, Kaliforniában. Társalgó a saját tágas, teljes összeköttetésű webhelyén, merüljön el a 3 szabadtéri medence bármelyikébe, vagy forduljon a versenyszintű pickleballpályákhoz, nézzen meg az edzőteremben, a biliárdasztalnál, a mosodában és még sok másnál!

Webgrowth

Web Növekedési Ügynökség: Teljes WordPress téma

A Webgrowth gyökerei a bejövő marketingben vannak, és 2006 óta nyújtanak segítséget a vállalati ügyfeleknek. Digitális marketing kurzusokat kínálnak, amelyek ma egy 8 hetes alapítványokat és egy éves továbbfejlesztett tanfolyamokat tartalmaznak..

Zöld szabványok

Zöld szabványok: Teljes WordPress téma

A zöld szabványok segítik a társaságot az felesleges irodai bútorok és felszerelések felelõsségteljes eltávolításában az Egyesült Államokban és Kanadában. Adományozási, viszonteladási és újrahasznosítási stratégiákat nyújtanak az eszközök hasznosításának maximalizálása érdekében, korszerűsítik a közösségi adományozást, és elősegítik a hulladék eltávolítását.

Kanál és stabil

Kanál és stabil: Teljes WordPress téma

A Spoon and Stable egy olyan étterem, amely abban az épületben található, amely korábban lóállomány volt az 1900-as években, Minneapolisban (Minnesota). Az ételek középpontjában a Midwest szezonalitása áll, és a francia séf ihlette.

AliS divattervezés

Alis Fashion: Teljes WordPress téma

Az Alis Fashion-t a menyasszony különböző esküvői forrásaiban mutatták be. Szakterületük az esküvők különböző ruházati igényei, valamint a csúcsminőségű menyasszonyi átalakítások, a férfiak ruháinak testreszabása és egyebek.!

Masterstudio

Mester Stúdió: Teljes WordPress téma

A Masterstudio webdesign szolgáltatásokat kínál. Jelenleg a webhelyen 2 különböző ár található (170 dollár a szokásos csomagért és 240 dollár a teljes csomagért). Weboldaluk félelmetesnek tűnik, és ügyfeleik is működnek, ezért érdemes megnézni őket.

Mobkii

mobkii: Teljes WordPress téma

A Mobkii México-ban található webes / grafikai tervezés és alkalmazásiroda. Webhelyük a Total WordPress téma nagyon tiszta és elegáns megvalósítását mutatja be. Ha segítségre van szüksége a webhelyén, és az elsődleges nyelve a spanyol, küldjön egy üzenetet, hogy megtudja, segíthetnek-e velük..

Moula

Moula: Teljes WordPress téma

A Moula valószínűleg az egyik legfontosabb megvalósításunk a Total téma számára, mivel ez a szuper tiszta kialakítás és a webfejlesztő által végzett speciális testreszabási lehetőségek miatt. A Moula-nál legfeljebb 250 000 dollár üzleti kölcsön igényelhető!

Denny Karchner

Karchner Western Art: Teljes WordPress téma

Denny Karchner fantasztikus művész, és webhelyét lánya készítette pointeradvertising.com a Total téma segítségével. Nem csak nagyszerű művész, hanem a PointerAdvertising fejlesztője, Lindsay Michael is a legkedvesebb ügyfeleink! Megvásárolta a Total téma sok példányát, és vele elképesztő webhelyeket hozott létre. Ha további segítségre van szüksége a webhelyén, vagy szeretne egy egyedi webhelyet, amelyet a Total segítségével készítenek, ellenőrizze a webhelyét.

Nagyon szerencsések is voltak, hogy ajándékot kaptunk Denny Karchnertől, amelyet elkészítettek és felfüggesztettek az irodában – köszönöm!

Elit Akadémia

Elit Akadémia: Teljes WordPress téma

A csekély és modern vállalati példa a teljes WordPress témára, nem kell sokat tennie egy olyan egyedi webhely elkészítéséhez, amely megfelel a márkájának, és átadja üzenetét.

Azt mondja, hogy igen

Azt mondja, hogy igen: Teljes WordPress téma

Kap tippeket az üzleti vállalkozás elindításához, a közösségi média bővítéséhez, a személyes fejlesztési tippeket és még sok más! Ideje elkezdeni a vállalkozói utazást, és azt mondja, hogy segít, hogy elinduljon!

Köröm ékszer Bling

Köröm ékszer Bling: Teljes WordPress téma

A Nail Jewelry Bling e-kereskedelemmel foglalkozó webhely, ahol kis tételű körömlakkot, sablonokat és egyéb eszközöket vásárolhat Instagram érdemes manikűr készítéséhez. Ez az aranyos üzlet a Total felhasználásával egész boltját, blogját és egyedi rendeléseit felhasználja. Ez egy nagyszerű példa arra, hogyan lehet online elérni vállalkozását.

Marley kávé

Marley kávé: Teljes WordPress téma

A Marley Coffee-t Rohan Marley (Bob Marley fiainak egyike) alapította, amikor 52 hektáros farmot vásárolt Jamaikán a fenntartható, bio- és ízletes kávé termesztésére. A Total nagyon jó volt, mivel a beépített csúszkák, színopciók, tipográfiai testreszabások és a WooCommerce támogatás megkönnyítette a Marley Coffee számára egy szép weboldal létrehozását és futtatását, amely időnként megtörtént..

eStore Coaching

eStore Coaching: Teljes WordPress téma

Az eStore Coaching segít abban, hogy felépítse kereskedelmi vállalkozását a 3 kereskedelem pillérével, egy 30 napos kihívással és így tovább. Ezek a szakértők azért választották a Totalot, mert tudják, hogy minden sikeres online üzleti vállalkozás középpontjában egy minőségi webhely található (és a Total valóban az egyik legjobb).

A babér egész növényi szervezete

Laurel: Teljes WordPress téma

A Laurel az egész növényi szerves anyagot felhasználva minden korosztály számára minőségi bőrápoló termékeket készít. Csak a legmagasabb minőségű összetevőket használják, így természetesen a legjobb WordPress témát akarták létrehozni webhelyükre. A Total segítségével képesek voltak létrehozni egy tiszta és minimális online boltot, amely megerősíti termékeik tisztaságát és minőségét.

Paradise helikopterek

Paradicsom helikopterek: Teljes WordPress téma

A Paradise Helicopters túrákat és egyedülálló élményeket kínál a Hawaii-szigeteken. A látogatók élő felvételeket vásárolhatnak a korábbi helikopter-túrákból és a csomagokat egy-egy lenyűgöző egyedi webhelyről, amely a Total WordPress témára épült. Ha a weboldal elrendezése nem veszi el a lélegzetét, akkor a gyönyörű festői videók is megteszik.

Jó & Co

Good.co: Teljes WordPress téma

A Good.co egy olyan hálózat, amely összeköti a szakembereket a munkahelyekkel. Felkérik egy sor kérdésre, hogy megválaszolja az erősségeit, majd elősegíti, hogy kapcsolatba lépjen a jó társaságokkal képesítési szintje érdekében. Nagyszerű munkát végeztek azzal, hogy a Total felhasználásával megjelenítik és megmagyarázzák alkalmazásukat, valamint a csapatot és a tudomány hátterét.

Pilates Fusion

Pilates Fusion: Teljes WordPress téma

A Pilates Fusion a Stott Pilates számára engedélyezett edzőstúdió, amely kiváló módszer a légzés, a testtartás, az emésztés, a csontsűrűség, az állóképesség és az általános jólét javítására. A Total felhasználásával egy szép webhelyet hoztak létre, ahol bemutatják osztályaikat, helyüket, valódi ügyfélajánlataikat, blogját és még csak a tagok körét is..

Keretek most

Keretek most: Összes WordPress téma

A Frames Now kiváló példa a Total-ra egy online áruház létrehozására. A WooCommerce szolgáltatást használták az egyedi kereteik, valamint sok más beépített Total lehetőség (például a portfólió, az egyedi animációk, a szociális linkek, az egyéni blog és egyéb) eladására..

A gördülő vihar

Rolling Storm: Teljes WordPress téma

A Rolling Storm Jason személyes blogja, amely kiemeli a gyönyörű fényképeket, a kulturális referenciákat, az ízletes ételeket és az érdekes karaktereket. Elfogta a Totalot, és létrehozta az egyik legmenőbb naplót az interneten (komolyan – ha elkezdi olvasni, akkor a városba megy, hogy együtt lógni vele).

Élettartam Fogyás: 60 napos kihívás

Élethosszig tartó 60 napos kihívás: Teljes WordPress téma

A Life Time az egyik legjobb fitneszközpont az Egyesült Államokban és Kanadában, fantasztikus kényelmi lehetőségekkel, mint például gyógyfürdők, szalonok, tenisz, olimpiai méretű medencék (plusz vízipark, mint kültéri létesítmények), táplálkozási szakemberek és félelmetes személyi edzők. Kínálnak exkluzív online súlytalan programokat, mint például a 60 Day Challenge, és a Total témát használják, hogy híreket, recepteket és egyéb forrásokat osszanak meg tagjaikkal..

Barrio étterem és Tequila bár

Barrio: Teljes WordPress téma

A Barrio latin stílusú konyha és tequila bár, amely a Total segítségével irányítja online jelenlétüket. Galériákat, helyszíneket, menüket, foglalásokat, vendéglátó-ipari és közösségi linkeket adtak hozzá, a beépített Total page building modulokkal.

Vista Outdoor

Vista Outdoor: Teljes WordPress téma

A Vista Outdoor nyilvános forgalmazású tervező, gyártó és forgalmazó a csúcsminőségű kültéri sport- és rekreációs termékek számára. Utah állambeli Farmingtonban székhellyel olyan ismert márkákkal működnek együtt, mint például a Bushnell, a Weaver, a Champion, a Camelbak és a Redfield. A Vista úgy dönt, hogy megosztja az összes hírt, SEC információt, közösségi tájékoztató programját és még sok minden mást, a fantasztikus, egyedi weboldalon keresztül, amelyet a Total WordPress témával készítettek.

Punch Pizza

Ütés: Teljes WordPress téma

Punch Pizza (egy finom kinézetű, autentikus pápai pizza otthona Minnesota államában) bízik a Total munkavállalói oldalukon. Kifizetheti az egyéni csúszkájukat, nyitott pozícióikat, karrier útvonalaikat és még sok minden mást, amely a Total programmal készül (plusz akkor is jelentkezhet munkára, ha a piacon van).

Egész életen át tartó edzés: 3. fő

Lifetime Core3: Teljes WordPress téma

Az Life Time (amint említettük) az egyik premier fitneszközpont Észak-Amerikában, és a Total programot választották a Core 3 Training programjára. A Total segítségével lenyűgöző kezdőlapot hoztak létre képzési programjaikhoz, gyönyörű teljes szélességű háttérrel, egyedi tipográfiával, egyedi bloggal és egyebekkel.

Gavin Kaysen

Gavin Kaysen: Teljes WordPress téma

Találkozzon Gavin Kaysennel – egy díjnyertes szakácssal, akinek van szüksége az ínyenc éttermek üzemeltetésére, a Team USA vezetője a Bocuse d’Or nemzetközi kulináris versenyen, és a James Beard Alapítvány Legjobb új étterem díja elődöntője..

Kendall Commercial

Kendall Commercial: Teljes WordPress téma

A Kendall Commercial egy helyi kereskedelmi ingatlan társaság Minneapolis testvérvárosában – Saint Paul. Teljes mértékben kihasználták a Total egyszerű építőmoduljait, testreszabható láblécét, kapcsolatfelvételi űrlap támogatását és a portfólió egyedi posta típusát.

Mazina

Mazina: Teljes WordPress téma

A Mazina egy olyan fényképalbum-gyártó cég, amely innovatív FlexBind tech technológiával jobb albumokat készít a fényképek bemutatására. Ez a családi tulajdonban lévő vállalkozás az Total mellett döntött, hogy reklámozza termékeit, és online üzleti tevékenységet folytatott.

műve

muve: Teljes WordPress téma

A Muve egy olyan egészségügyi kezelő társaság, amely a közös pótló betegek igényeire összpontosít. Sebészekkel, orvosi intézményekkel és betegekkel működnek együtt, hogy racionalizálják és optimalizálják a teljes folyamatot. Mivel annyira arra koncentrálnak, hogy a legjobbat kínálják a betegeknek, természetesen a weboldalukon a hatékony Total témát használják.

Abdo Zoom

Abdozoom: Teljes WordPress téma

Az Abdo Zoom online forrás a gyermekek számára, akik megtanulják olvasni az őket oktató oktatókat. Ez a Total WordPress téma nagyon testreszabott változata, és kiváló példa arra, amit egy tehetséges fejlesztő megtehet egy kis egyedi kóddal (ellenőrizze azokat az egyéni lapok munkatársait).

És ez csak kevés a fantasztikus webhelyek közül, amelyek a Total WordPress témát használják! Létrehozott egy fantasztikus weboldalt, amelynek témája nem szerepel a listán? Hagyjon linket az alábbi megjegyzésekben. Szeretnénk látni őket!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map