WordPress Holiday Sales & Deals 2019 – Témák, beépülő modulok, tárhely és egyebek

WordPress üdülési értékesítés témákhoz, beépülő modulokhoz, tárhelyhez és egyébhoz

Csomagolja be az évet a legjobb WordPress üdülési értékesítésekkel, ajánlatokkal, kuponokkal és promóciós kódokkal. A legjobb az egészben – mindet egy helyre helyeztük, csak neked.


2019-ben minden bizonnyal volt emelkedése és bukása, de miért nem fejezné be azt magas hangon? Kényeztesse magát (és a webhelyét) egy új témával, vagy talán jobb tárhelyen. Korlátozott ideig akár 50% -ot vagy akár 100 dollárt is megtakaríthat prémium WordPress témák, WordPress plugins, web hosting és webdesign erőforrásokkal minden webhelyén és projektjénél.

Ne feledje – a legtöbb ilyen ajánlat hamarosan ér véget (mindent megtettünk annak érdekében, hogy az ajánlatok dátumait felvesszük), tehát addig keresje őket, amíg csak tudsz. És mindent megteszünk annak érdekében, hogy naprakészen tartsuk a listánkat, tehát ha talál valami megállapodást, mi hiányzott, ossza meg velünk! Egyelőre ragadjon meg néhány ünnepnapot, és menjünk bele a 2019-es legjobb ünnepi ajánlatokba és lopásokba!

Contents

WordPress téma értékesítés

WordPress téma üdülési értékesítés

Adjon magadnak egy vadonatúj webdizájnot! Ezek a tematikus üzletek mind WordPress témákat kínálnak ünnepnapokon, tehát cselekedj gyorsan és keresd fel ezeket az üzleteket, mielőtt az év vége lenne..

30% kedvezmény a teljes WordPress témához

Takarítson meg 30% -ot, és szerezze be az első számot Teljes WordPress téma mindössze 39 dollárért. Van nincs szükség kódra – kattintson a linkre a mentéshez! Az ajánlat 2020. január 10-én ér véget.

Takarítson meg 30% -ot a teljes témában

33% kedvezmény a Imagely témákról

Minden eladó az Imagely-n, és jelenleg 33% -ot spórolhat meg az összes fényképészeti WordPress-témához kóddal XMAS2019. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 33% -ot a Imagely-nél

33% kedvezmény a Photocrati-tól

Ezen a hétvégén 33% -ot spórolhat meg a Photocrati Pro portfóliójában és a fotósok galéria témájában kóddal XMAS2019. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 33% -ot a Photocrati-on

20% kedvezmény az Astra témához

Takarítson meg 20% ​​-ot az Astra Pro témában, és készítsen saját gyönyörű webhelyet a WordPress segítségével. Használjon kódot CHRISTMAS2019 menteni. Az ajánlat 2019. december 25-én ér véget.

Takarítson meg 20% ​​-ot az Astra témában

30% kedvezmény cssigniter

Takarítson meg 30% -ot prémium témájú tagsággal, rengeteg gyönyörű, niche WordPress cssigniter-ből. Nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár.

30% megtakarítás cssigniternél

30% kedvezmény a CyberChimpsnél

30% megtakarítás a CyberChimps Responsive Pro témában promóciós kóddal XMAS30. Az ajánlat hamarosan lejár.

30% megtakarítás a CyberChimpsnél

Gorilla témák 15% kedvezmény

Takarítson meg 15% -ot a Gorilla Themes-nél ebben a szezonban, amikor kódot használ ÜNNEPEK a pénztárnál. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 15% -ot a Gorilla témákban

50% kedvezmény a HappyThemes-hez

A HappyThemes 50% -ban kínál minden témát és tagságot kóddal SAVE50. Az ajánlat hamarosan lejár.

50% megtakarítás a HappyThemes oldalon

33% Kedvezményes ShowThemes

A ShowThemes korlátozott ideig 33% -ot kínál az összes fantasztikus eseménykezelő WordPress-témához, kóddal XMAS2019. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 33% -ot a ShowThemes-en

30% kedvezmény a Solwin Infotech számára

Takarítson meg 30% -ot minden WordPress-témán és pluginon a Solwin Infotech-nél. No szükséges kód. Az ajánlat hamarosan lejár.

30% megtakarítás a Solwin Infotechnél

33% kedvezmény a TeslaThemes-hez

Szerezzen 33% -ot minden WordPress témához vagy előfizetési csomaghoz, kóddal XMAS2019. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 33% -ot a TeslaThemes webhelyen

30% kedvezmény a ThemeTrust számára

30% megtakarítást vállalkozásának vagy blogjának bármely WordPress-témájával a ThemeTrust programmal kóddal WINTER30. Az ajánlat hamarosan lejár.

30% megtakarítás a ThemeTrustnál

30% kedvezmény a Themify témákra

30% KEDVEZMÉNY minden Themify témához, plug-inhez, kiegészítőkhöz, téma PSD fájlokhoz, tagsági frissítésekhez és megújulásokhoz promóciós kóddal XMAS19. Az ajánlat 2020. január 3-ig érvényes.

30% megtakarítás a Themify-nál

$ 50 Off Themify Lifetime Club

Takarítson meg 50 dollárt a Themify Lifetime Club tagságán kóddal XMASLIFE19 hogy élethosszig hozzáférjen minden termékhez, frissítéshez és támogatáshoz, nagyon alacsony áron. Az ajánlat 2020. január 3-ig érvényes.

Takarítson meg 50 dollárt a Themify-n

WordPress plugin-ajánlatok

WordPress plugin ünnepi értékesítés

Már gondolkodott-e új közösségi hírcsatornát hozzáadni? Hozzáad élő csevegést? Vagy talán egy új csúszka? Rengeteg beépülő modul gyors ajánlatokat kínál, amelyek segítenek felmelegedni webhelyének fantasztikus új funkciókkal történő frissítésében. Nézd meg!

25% kedvezmény a BuddyBoss-on

Takarítson meg 25% -ot a teljes BuddyBoss, témák és szociális tanuló kóddal XMAS19. Az ajánlat 2019. december 21-ig és 2020. január 2-ig érvényes.

Takarítson meg 25% -ot a BuddyBoss-on

25% kedvezmény a WisdmLabs-on

25% -ot spóroljon meg az összes WisdmLabs terméknél és prémium pluginnél kóddal HOLIDAY25. Az ajánlat 2019. december 23-án, 2020. január 2-ig érvényes.

25% megtakarítás a WisdmLabs szolgáltatásban

20% kedvezmény a Beaver Builder számára

Adjon hozzá több mint 60 új modult az oldalkészítőhöz az Ultimate Addons plugin segítségével a Beaver Builder számára. Használjon kódot CHRISTMAS2019 20% megtakarítás. Az ajánlat 2019. december 25-én ér véget.

Mentés a Beaver Builder legújabb kiegészítőire

20% kedvezmény az Elementor számára

Az Elementor Ultimate Addons egy nagyszerű módja annak, hogy 35 hatalmas modult adjon hozzá kedvenc ingyenes oldalkészítőjéhez. És 20% -ot spórolhat meg kóddal CHRISTMAS2019. Az ajánlat 2019. december 25-én ér véget.

Mentés az Elementor végső kiegészítőin

20% kedvezmény a Konvertálás Pro-hoz

Takarítson meg 20% ​​-ot a Convert Pro optin használatával, és kezdje el saját egyedi webhely-optinok létrehozását kóddal CHRISTMAS2019. Az ajánlat 2019. december 25-én ér véget.

Mentés a Convert Pro-ra

20% kedvezmény a WP séma számára

Javítsa és automatizálja a sémamegjelölést a Schema Pro segítségével – most 20% kedvezmény a kóddal CHRISTMAS2019. Az ajánlat 2019. december 25-én ér véget.

Mentés a WP Schema-ra

20% kedvezmény a WP portfólióból

Snag WP Portfolio (gyors és egyszerű módja annak, hogy online portfóliót készítsen) 20% -kal kóddal CHRISTMAS2019. Az ajánlat 2019. december 25-én ér véget.

Mentés a WP-portfólióra

30 USD kedvezmény aMember után

30 dollárt takaríthat meg az élettartamú licencektől az aMember kóddal 76ECF909. Az ajánlat hamarosan lejár.

Mentés a hónapban

10% engedmény az Envira galériában

Takarítson meg 10% -ot a prémium Envira Gallery WordPress galéria plugin vásárlásánál, amikor kódot használ SAVE10 a pénztárnál. Az ajánlat hamarosan lejár.

10% megtakarítás az Envira galériában

40% kedvezmény az iThemes-hez

Használjon kuponkódot HOLIDAY40 az iThemesnél, hogy 40% -ot spóroljon meg minden, a webhelyen található WordPress bővítményről, témáról, oktatásáról, szolgáltatásáról vagy akár az eszközkészletről. Az ajánlat 2019. december 31-én ér véget.

Takarítson meg 40% -ot az iThemes-en

25% kedvezmény a MotoPress-től

Takarítson meg 25% -ot MotoPress tagság, téma vagy plugin vásárlásánál, amikor kódot használ XMAS2019. Az ajánlat 2019. december 27-én ér véget.

Takarítson meg 25% -ot a MotoPress-en

10% kedvezmény a monoloquy-tól

Takarítson meg 10% -ot a Soliloquy WordPress csúszkás pluginnél kóddal SAVE10. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 20% ​​-ot a Soliloquy-nál

35% kedvezmény a TemplateMonster számára

Ünnepeld a TemplateMonster WordPress témáinak 35% -ával. Nincs szükség kódra. Az ajánlat 2019. december 19-én ér véget.

Takarítson meg 35% -ot a TemplateMonster segítségével

50% kedvezmény a WPForms-okhoz

Ebben az évben 50% -ot takaríthat meg, ha megvásárolja a WPForms egyszerű WordPress űrlapkészítőt kóddal SAVE50. Az ajánlat hamarosan lejár.

50% megtakarítás a WPForms-on

WordPress tárhely kedvezmények

WordPress Hosting üdülési értékesítés

A legjobb ajándékokat továbbra is adják, és a WordPress tárhely sem áll le. Nagyon jó ideje a jobb tárhelybe történő befektetésnek a webhely sebességének és biztonságának javítása érdekében. Itt állnak a legjobb WordPress-tárhely-ajánlatok, amelyeket találtunk az ünnepekre.

Web Design ajánlatok

Web Design üdülési értékesítés

Minden weboldalnak szüksége van egy kis extra extrara (például egy ajándék íjra, fa díszekre vagy jegesedés a sütikre), és ezek az üzletek csak annyit jelentenek, hogy weboldalad némi látványosságot teremtsen. Prémium betűtípusok, video tagság, stock fotók és még sok más kedvezményesen!

Kreatív piaci ajánlatok

Több száz prémium téma, betűtípus, stock fénykép, akció, websablon és még sok más található a Creative Marketben. Fedezze fel valami új webhelyét! Ellenőrizze az egyes ajánlatok lejárati dátumait.

Mentés a kreatív piacon

Van még egy üzlet?

Szeretnénk megosztani a lehetséges legnagyobb üzletet, tehát ha valami hiányos lenne, tudassa velünk! Szeretnénk megosztani minden olvasóval. Kellemes Ünnepeket!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map