WordPress Emléknap Kedvezmények és Kuponok 2020

WordPress Memorial Day kedvezmények és kuponok 2017

Boldog emléknap hétvégi emberek! Függetlenül attól, hogy háztáji grillhelyen, szellős strandon, kedves tóparton vagy bárhol másutt élvezheti a hétvégét, a BIG megtakarításával néhány WordPress kedvenc oldalán! Megtettük az időt, hogy megtaláljuk a legjobb ajánlatokat az Ön számára, így gyorsan megtakaríthat és visszatérhet a hosszú hétvégéhez.


Contents

WordPress téma ajánlatok

Első fel – téma foglalkozik. A hosszú hétvége ideális alkalom arra, hogy új témát mutasson, és teljesen új külsőt nyújtson a WordPress webhelyének. És ezekkel a nagyszerű ajánlatokkal valójában nincs ok arra, hogy ne.

ChurchThemes 20% kedvezmény

Használjon kuponkódot SAVE20 20% kedvezményt kap az új témák vásárlásáért a ChurchThemes-től. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 20% ​​-ot a ChurchThemes-en

cssigniter 30% kedvezmény

Takarítson meg 30% -ot bármilyen prémium témából vagy tagságból a cssigniter-ben a hétvégi akciójukkal! Csak használja a kódot SAVE30 a pénztárnál. Az ajánlat hamarosan lejár.

30% megtakarítás cssigniternél

CyberChimps 25% kedvezmény

25% -ot takaríthat meg a CyberChimps által létrehozott prémium WordPress-témáról, kóddal HEROES25. A Memorial hét promóciója remek alkalom, hogy megragadja a Responsive Pro másolatát! Az ajánlat hamarosan lejár.

25% megtakarítás a CyberChimpsnél

Themetrust 30% kedvezmény a témákról

A Themetrust hatalmas tavaszi akciókkal rendelkezik – 30% kedvezmény a vásárlásról, ha promóciós kódot használ SPRING30. Az ajánlat hamarosan lejár.

30% megtakarítás a Themetrustnél

WPZoom 35% vagy annál több Az összes téma csomag

Szerezze be a WPZoom összes témát (amely 44 WordPress témát tartalmaz) Alapterv mindössze 129 dollárért (35% kedvezmény) vagy a PRO terv 139 dollárért (70% kedvezmény). Nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár, így takaríthat meg, amennyit csak tud!

Takarítson meg akár 40% -ot a WPZoom-on

WordPress tárhely és domain ajánlatok

Nem szereti a jelenlegi internetes házigazdát? Miért nem gondolkodik egy új tárhelyről? Ezen a héten a legtöbb legnépszerűbb tárhely-szolgáltató foglalkozik, így nagy kedvezményt adhat a mostaninál jobb hostolási tervre..

Bluehost 2,95 USD-s promo hosting tervek

Takarítson meg akár 60% -ot, ha új webtárhelyre jelentkezik, mindössze 2,95 dollár havonta (3 éves tervért) a Bluehost-n. Nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár.

2,95 USD tárhely a Bluehost-tól

GoDaddy $ 1 / hónap tárhely

Most megszerezheti a GoDaddy megosztott tárhelyét havonta 1 dollártól kezdve, bizonyos tervekkel. Nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár.

Get hosting 1 dollárért

GoDaddy 4,99 USD domain

Takarítson meg nagyot, és szerezze be új domain regisztrációját a GoDaddy-től az első évre 4,99 dollárért. Nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár.

GoDaddy 4,99 USD domain

A GoDaddy 30% kedvezmény a vásárláskor

Takarítson meg 30% -ot a GoDaddy következő vásárlásánál, amikor a linket használja. Nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár.

30% megtakarítás a GoDaddynél

A HostGator akár 60% kedvezményt nyújthat

Jelenleg akár 60% -ot spórolhat meg új üzleti vagy Hatchling-terveken (vagy 40% -ot új baby terveken) a HostGator-tól. Nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár.

Mentés a HostGatorban

InMotion tárhely akár 33% -kal

Takarítson meg 20% ​​-ot (megosztott tárhely esetén) akár 33% -ot (VPS-tárolás esetén) az InMotion-on! Nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg akár 33% -ot az InMotion segítségével

Folyékony web 38% kedvezmény

Takarítson meg 38% -ot az optimális felhő-tárhely első 4 hónapjában a Liquid Web-ben kóddal FASTCLOUD38. Gyorsan cselekedj – ez az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 38% -ot a Liquid Web webhelyen

Media Temple 2 hónap ingyenes

Korlátozott ideig 2 hónap ingyenes, ha új éves tárhely-tervet vásárol a Media Temple-től. Nincs szükség kódra. Az ajánlat 2021. május 31-ig ér véget.

Kap 2 hónap ingyenes a Media Temple-en

NameCheap 50% kedvezmény a megosztott tárhelyért

Korlátozott ideig takarítson meg 50% -ot az új megosztott tárhely-tervekkel (az első évre) a NameCheap-en, és takarítson meg saját domain névre is – nincs szükség kódra. Az ajánlat 2020. május 31-ig ér véget.

Takarítson meg 50% -ot a megosztott tárhelyen

NameCheap akár 96% -kal kevesebb domainben

Takarítson meg akár 96% -ot új com, net, online, io és más domain neveknél a NameCheap-en kóddal TLDMAPR20. Az ajánlat 2020. május 31-ig ér véget.

Mentés a NameCheap domainen

A WP motor 10% kedvezmény

Takarítson meg 10% -ot az első befizetésből a kóddal wpe3off. Kombinálva a 2 hónapos ingyenes új éves tervekkel – ez összesen 3 hónap ingyenes tárhelyet jelent a WP Engine-nél! Az ajánlat hamarosan lejár.

10% megtakarítás a WP Enginenél

WordPress beépülő modul ajánlatok és így tovább

Adjon hozzá új funkciókat a webhelyéhez – például egy űrlapot, galériákat, jobb biztonságot és egyebet – ezekkel a WordPress bővítményekkel és szolgáltatásokkal. Függetlenül attól, hogy kifejezetten biztonsági bővítményt keres, vagy csak fantasztikus ajánlatokat szeretne böngészni, itt találjuk.

AppSumo 10-100% kedvezmény

Takarítson meg 10-100% -ot az AppSumo prémium webeszközein. Az ajánlatok naponta érnek véget és változnak, tehát ne felejtsd el gyakran ellenőrizni, hogy mi az új!

Takarítson meg akár 100% -ot az AppSumo alkalmazásban

BigStock 35 Ingyenes fénykép

Jelenleg feliratkozhat egy 7 napos ingyenes próbaverzióra a BigStock-on, hogy 35 prémium stock fotót ingyen letölthessen (naponta 5). Nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár.

Próbálja ki a BigStock alkalmazást ingyen

aMember 17% kedvezmény

aMember Pro tavaszi akció – 17% kedvezmény kóddal 76ECF909. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 17% -ot a aMembernél

Az Envira galéria 15% kedvezmény

15% kedvezmény az Envira galériában – Használjon kuponkódot: SAVE15. Az ajánlat hamarosan lejár.

15% megtakarítás az Envira galériában

Nagyszerű formák: 30% kedvezmény

Takarítson meg 30% -ot új formai licencek licencével (az első évre) kóddal SAVE30, amely rengeteg nagy teljesítményű formaépítési funkciót tartalmaz a webhelyén. Az ajánlat hamarosan lejár.

30% megtakarítás a nagyszerű űrlapokon

iThemes 30% kedvezmény a BackupBuddy-ről

Takarítson meg 30% -ot minden új BackupBuddy csomag vásárlásával az iThemes-től, kóddal ITHEMES30. Az ajánlat 2020. május 31-ig ér véget.

30% megtakarítás a BackupBuddy programban

iThemes 30% kedvezmény a Security Pro-hez

Takarítson meg 30% -ot az új iTunes-ből származó új Security Pro plugin-csomag vásárlásával kóddal ITHEMES30. Az ajánlat 2020. május 31-ig ér véget.

Takarítson meg 30% -ot a Security Pro-n

A LifterLMS $ 1 30 napra

Próbáld ki a LifterLMS-t, és nézd meg, milyen érzés felhasználni kurzusok és tagsági webhelyek felépítésére mindössze 1 dollárért (az első 30 nap során). Nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár.

Próbálja ki az LifterLMS-t 1 dollárért

Link Whisper 25 dollár kedvezmény

Készítsen jobb tartalmat és használjon több SEO-t, amely erősíti a belső kapcsolatokat a Link Whisper segítségével – most 25 dollár. Nincs szükség kódra. Az ajánlat 2020. június 1-jén ér véget.

Takarítson meg 25 USD-t a Link Whisper-en

A MailOptin 25% kedvezmény

Korlátozott ideig az új ügyfelek 25% -ot spórolhatnak meg a MailOptin hírlevelén és az ólomgenerációs plugin szabványán vagy pro tervén, nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 25% -ot a MailOptin-en

A MonsterInsights 50% kedvezmény

Telepítse a Google Analytics szolgáltatást WordPress-webhelyére a MonsterInsights segítségével, és 50% -ot spóroljon meg a kóddal INTRO50. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 50% -ot a MonsterInsights-on

A Ninja 50% kedvezményt kap

Jelenleg az összes Ninja Forms terve 50% -ot tesz ki – ez a legjobb alkalom arra, hogy kezébe kerüljön a WordPress-webhely felső formátum-készítő pluginja. Használjon kódot SAVE50 a pénztárnál. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 50% -ot a Ninja Forms-on

OptinMonster 35% kedvezmény

35% kedvezmény az új OptinMonster tervek vásárlásából – nincs szükség kódra. Az ajánlat hamarosan lejár.

35% megtakarítás az OptinMonsternél

ProfilePress 20% kedvezmény

Vedjen 20% -ot a ProfilePress felhasználói és profilkezelő bővítmény vásárlásából, bármilyen tervből (csak iratkozz fel a hírlevél menteni). Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 20% ​​-ot a ProfilePress-en

SeedProd 20% kedvezmény

20% -ot engedjen meg a SeedProd pluginjainak (beleértve a Coming Soon Pro, a Viral Giveaway Pro, az Notification Bar Pro stb.) Bármelyik kódját SAVE20. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 20% ​​-ot a SeedProd bővítményeknél

Egyszemélyes 10% kedvezmény

Takarítson meg 10% -ot a prémium Soliloquy WordPress csúszkán, ha kuponkódot használ SAVE10. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 10% -ot a Soliloquy-on

Warfare plugins 30% kedvezmény

Korlátozott ideig 30% -ot spórolhat meg a Warfare Plugins bármely nagyszerű pluginjével – ideértve a népszerű Social Warfare-t is – kóddal MEMORIALDAY2020. Az ajánlat 2020. május 26-ig ér véget.

Takarítson meg 30% -ot bármilyen Warfare-bővítménynél

WPEka 50% kedvezmény 1 plugin

50% -ot engedhet meg a prémium WPEka WordPress pluginok (1 licenc) kiválasztásáról ezen a héten, csak kóddal SMB50. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 50% -ot a WPEka-n

A WPForms 50% kedvezmény

Korlátozott ideig a WPForms-ot (az egyik legfontosabb űrlapkészítőt a WordPress-hez) 50% -kal kaphatja meg a kóddal SAVE50. Az ajánlat hamarosan lejár.

Takarítson meg 50% -ot a WPForms-on

Vimeo 10% kedvezmény

Takarítson meg 10% -ot a Vimeo Plus, PRO, Business vagy Premium fiókokon ezen a Memorial Day hétvégén! Csak írja be a kódot Q2PUB1C20 menteni. Az ajánlat 2020. június 30-ig ér véget.

Takarítson meg 10% -ot a Vimeo-nál

Plusz még jönni

Remélhetőleg lesz még néhány üzlet, amelyet hozzáadunk a hétvégén. És mint mindig a mi fordulóinkkal, ha olyan üzletet talál, amiről szeretnénk hallani. Vagy ha van egy üzlete, hozzá kell adnunk, értesítsen minket az alábbi megjegyzésekben, és azonnal felkerülünk a listára, amint látjuk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map