WordPress 4.9 kiadás: Szeretetteljes új szolgáltatások

WordPress 4.9 kiadás: Új szolgáltatások

November közepe van, és felfedezzük azt, amely éppen a WordPress történelem egyik legnagyobb számítógépes eladási hete lehet (a fekete péntek és a cyber hétfő értékesítése már megkezdődik). És mintha ez nem elegendő ahhoz, hogy izgatott legyen, a WordPress éppen 4,9-et dobott le, és mi sem tudtuk várni, hogy megmutassuk, milyen volt a frissítéskor. Tehát további beszéd nélkül megfeleljen a WordPress 4.9-nek, szeretetteljesen „Tipton” -nak hívják.


Testreszabási rajzok és ütemezés

WordPress 4.9 testreszabási rajzok és ütemezés

Az egyik szolgáltatás, amelyet örömmel használunk, az új testreszabási vázlatok és ütemezési lehetőségek. Most, amikor az élő testreszabót használja, a módosításokat elmentheti a vázlat, ami rendkívül hasznos egy weboldal újratervezésénél. Így kipróbálhatja a különböző színeket, betűkészleteket, elrendezéseket vagy bármilyen más testreszabási beállítást, amelyeket a téma tartalmaz, közvetlenül az élő webhelyen anélkül, hogy azonnal el kellene vállalnia a változást. Csak mentse, és gyere vissza, hogy később átnézze a tervét. Ne aggódjon, ha elfelejti menteni – a WordPress automatikusan menti a vázlatokat, így ha véletlenül bezárja az ablakot, képesnek kell lennie arra, hogy

Ugyanilyen hasznos, mint a vázlatok menetrend tervezési változás. Ez egy nagyszerű lehetőség a promóciós eszközök, eladási szalaghirdetések vagy szezonális hirdetések weboldalon történő felvételére. Egyszerűen végezze el a szerkesztéseket, majd ütemezze a napot és az időt, hogy új kialakítása életbe léphessen.

Testreszabási együttműködési frissítések

Jó hír a tervező csapatok számára. A WordPress 4.9 új funkciókat is felvesz, amelyek még egyszerűbbé teszik az együttműködést. Az első az testreszabás reteszelése amíg változtat. Ily módon egy másik csapattag nem beavatkozhat a kreatív folyamatába.

A második könnyű megosztani testreszabási előnézeti link opció, amikor menti a vázlatot. Csak másolja és illessze be a linket a csapat Slack-ba vagy csoportos e-mailbe a bejegyzés megszerzéséhez.

Témák a Customizer segítségével

Egy másik szolgáltatás, amelyet meg akartunk érinteni, az volt a tény, hogy most már több mint 2600+ ingyenes témát megnézhet és telepíthet a WordPress.org tárházból közvetlenül a testreszabóból. Ez egy nagyszerű szolgáltatás, különösen amikor először állítja be webhelyét vagy blogját a WordPress segítségével.

Új és frissített kütyü

WordPress 4.9 Galéria Widget

Ez a WordPress frissítés hozzáad egy a új Galéria widget használhatja oldalsávokban, láblécekben és más, a widgethez kész területeken. Ez egy nagyszerű lehetőség a projektképek, az alkalmazottak fényképei vagy valójában bármi más bemutatására.

WordPress 4.9 Galéria widget beállításai

A widget ugyanúgy működik, mint a normál WordPress galéria. Csak kattintson a hozzáadni kívánt képek kiválasztására, valamint az összekapcsolás, az oszlopok, a rendelés és a méret beállításai. Ne felejtse el menteni a galéria behelyezése után, hogy a webhelyén élőben láthassa.

WordPress 4.9 Szöveges Widget

Az összes többi figyelemre méltó változást elvégezték a következőben: javítsa a Szöveg widgetet, amely most támogatja az e-média adathordozókat és elemzi a rövid kódokat. Mit jelent ez számodra? Nos, gyorsan hozzáadhat YouTube-videókat, SoundCloud podcastokat, Polldaddy-felméréseket, Tumblr-hozzászólásokat, Spotify zenét vagy bármilyen más WordPress-támogatást oEmbed médiát egy widget területére a link beillesztésével a szöveges widgetbe (használhatja ezt a praktikus médiabeillesztési opciót, ha szeretné). Vagy ha a témája (vagy bármely bővítmény) tartalmaz rövidkódokat, akkor most már képes lesz arra, hogy sikeresen felhasználja azokat a kütyüben.

Fejlesztések a témák megváltoztatásakor

A témák váltásakor elvesztette a kütyüket, vagy menük nem voltak hozzárendelve a helyekhez? Ez egy általános probléma, amellyel a felhasználók szembesültek weblapjaik frissítésekor, de a WordPress 4.9-rel ez már a múlté!

A WordPress most a legjobban megteszi a menühelyek és a widget-területek fenntartását hasonló azonosítók és elnevezések alapján. Tehát ideális esetben a „felső” és a „fő” menüpontok megmaradnak, amikor átvált az egyik témáról a másikra. Ez feltételezi, hogy mindkét téma hasonló menühelyeket vagy azonos számú menühelyet használ (mivel a WordPress megpróbálja a menüt az első helytől a régi témája szerint az új téma első menüpontjához rendelni). Hasonlóképpen, az oldalsáv-kütyüket az oldalsávon, a lábléc-kütyüket pedig a lábléken kell megtartani (ismét – feltételezve, hogy hasonló helyek léteznek)..

Szerkesztő fejlesztései

A WordPress legújabb verziója a kódszerkesztő új és továbbfejlesztett frissítéseivel is érkezik (bár személyesen SZÜNTETTEN azt javasoljuk, hogy ne használjuk a szerkesztőt), mivel valójában minden változtatást egy egyedi gyermek témán keresztül kell végrehajtani, hogy a szerkesztések megmaradjanak a témák frissítésekor. és plugins).

A WordPress 4.9 Szerkesztő fejlesztései

Ha a Szerkesztőt használja a változtatások elvégzéséhez, örömmel veszi tudomásul, hogy most már támogatja CodeMirror amely formázza a kódot, mint a legtöbb fő kódszerkesztő. Ez a frissítés integrálja a továbbfejlesztett formázást, az automatikus kiegészítést és az élő szintaxis hibajelentését. Ez az új funkció azzal a képességgel is jár, hogy a fejlesztők engedélyezhetik a CodeMirror használatát a pluginekben.

Több fejlesztők számára

Mint mindig, több változás is zajlott a motorháztető alatt. Ez magában foglalja a testreszabót JS API fejlesztések, egy A MediaElement.js frissítése a 4.2.6, REST API frissítések tárgyakhoz, valamint márkához új szerepek és képességek. A teljes leállás érdekében feltétlenül olvassa át a hivatalos személyt dev jegyzetek a Make WordPress Core tracből.

Rajtad a sor

Így játszottunk körül a WordPress 4.9-ben. Nagyon izgatottak vagyunk a testreszabási ütemezés használatakor, különösen az üdülési értékesítések és a sarkon található promóciók során. De mi van veled? Milyen tulajdonságai vannak a 4.9-ben? Tudassa velünk alább!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map