WordPress 4.3 kiadás és új szolgáltatások

Boldog augusztus 18-át! Biztos vagyok abban, hogy nem tudtad, hogy a mai nap olyan izgalmas nap lesz, amikor felébredsz (kivéve, ha természetesen WordPress drogos vagy). A WordPress 4.3-as verzióját, a Billie nevű kódot ma megszüntették, és egy csomó új, feltöltött funkcióval rendelkezik. Vessen egy pillantást!


Új testreszabási szolgáltatások és beállítások

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian tudják és szeretik az élő téma-testreszabót, amelyet a WordPress a 3.4-es verzióban mutatott be – nos, ez csak jobb lett. Vannak új funkciók, valamint néhány régi opció is, amelyeket mind áthelyeztek a könnyen használható testreszabóba.

Webhely-ikon opció a WordPress testreszabóban

hely-icon-testreszabót

A webhelyek ikonjai (vagy bűnbánók, amelyek közül néhányat neked hívhattok) hozzáadódtak a saját „Site Identity” fülhöz a Customizer segítségével. Egyszerűen töltse fel a képet (512 × 512 képpont), hogy felhasználhassa webhelyének ikonján a füleken, és amikor elmenti a mobiltelefon kezdőképernyőire. Ó, és a webhely címe és címke itt is megtalálható itt, a könnyű peasy márkakezelés érdekében.

Menük és menühelyek a WordPress testreszabóban

menü-testreszabási

A menük minden weboldal kulcsfontosságú részét képezik – szó szerint azok ahogyan a vendégek navigálnak az Ön webhelyén. Nos, most már testreszabhatja azokat a Customizer-ből is. Úgy működnek, mint a régi menük. Csak kattintson az „Elemek hozzáadása” gombra az üzenet, oldal, kategória, egyedi linkek és egyebek kiválasztásához, amelyeket a menübe szeretne adni. Még mindig húzhatja és átdobhatja az elemeket az átrendezéshez, és beillesztheti azokat a legördülő menübe.

Új erősebb jelszavak (alapértelmezés szerint)

erősebb jelszavakat

Az erős jelszavak kulcsfontosságú biztonsági követelmények. Felkészültünk arra, amikor a WordPress 3.7 megkönnyítette annak észlelését, hogy erős jelszót használ-e, de az őrült jelszó létrehozása most még könnyebb. Egyszerűen keresse meg felhasználói profilját, görgessen le a jelszó szakaszhoz, és kattintson a gombra új jelszó létrehozásához. Ta-dah! A jelszó, amelyet Ön (és a hackerek) soha nem fog emlékezni ��

Újonnan továbbfejlesztett gyorsszerkesztő hivatkozások

Időnként ropogtatnak az időre … vagy talán ez mindig is így van. Segítő kéz nyújtása érdekében a WordPress beépített néhány csodálatos csillagbillentyűt a tartalom létrehozásának felgyorsítása érdekében. Például, ha egy szöveges sort előz meg a ## szöveggel, így:

quickedits-1

Ezután kattintson az Enter gombra, és történik valami varázslatos esemény. A ## szövege ezt a sorot H2 fejlécré alakítja!

quickedits-2

Komolyan, tiszta varázslat. Íme néhány új parancsikon gyors megsemmisítése, amelyek segítenek a WordPress energiafelhasználójává válni:

 • ## H2 fejezeteknél
 • ### a H3 fejezeteknél
 • #### a H4 fejezeteknél
 • ##### a H5 címsorokra
 • ###### a H6 címsorokra
 • * vagy – a felsorolt ​​listákhoz
 • 1. vagy 1) számozott listák esetén
 • > blokkjegyzetekhez

Megjegyzések a letiltott oldalakról

megjegyzéseket-off

Ok, legyünk őszinték, valójában hány oldalán szeretné, hogy az emberek kommentálják? Valószínűleg nem sok – inkább az emberek kommentálják a blogbejegyzéseidet. Nos, most már nem kell ezzel aggódnia – az új oldalak automatikusan letiltják a megjegyzéseket és a visszakereséseket / pingback-eket. Ha engedélyezni szeretné őket, egyszerűen jelölje be a négyzetet, és mentse el az oldalát.

enable-vita

Jegyzet: Ha valamilyen okból nem látja a tartalom alatt a „Megbeszélés” metaboxot, engedélyezze azt a képernyő jobb felső sarkában található „Képernyő beállítások” fülre kattintva, és jelölje be a Megbeszélés négyzetet..

Új link szerkesztése a hozzászólásokon és az oldalakon

praktikus-edit-link

A WordPress lényege, hogy egyszerű, tehát előrementek, és hozzáadtak egy „Szerkesztés” linket a hozzászólásokhoz és az oldalakhoz, hogy könnyebben kezelje az idejét. Ilyen módon, ha egy olvasó elküld egy linket egy elírásba, akkor nem kell az összes hozzászóláson át kell keresnie a kívánthoz. Csak kattintson a „Szerkesztés” linkre, hogy azonnal eljuthasson az adott hozzászólás háttér-szerkesztőjébe.

Több új szerelem

Nem úgy hangzik, mint egy infomercial, de várjon – van még! Egyéb javítások közé tartozik az admin megjelenésének finomítása (például a fejléccímkék frissítésre kerültek), a Singular.php új oldalsablonként került bevezetésre, maroknyi frissítés történt a többoldalú webhelyen, egy kicsit megtisztult (régi kód a korábbi verziókhoz a téma előző és a zavarásmentes írás eltávolítása) és egyéb változtatások fejlesztők számára (például a PHP4 stílusú konstruktorok elavulása, get_transient () korlátozások, API változások stb.).

Csomagolás fel

Biztos vagyok benne, hogy hiányzott valamit, tehát fizetje meg a a WordPress hivatalos kiadása posta és a WordPress 4.3 Core oldal, hogy megnézze, mi még került hozzáadásra. Mondja meg nekünk, hogy melyik funkciót gyártja, vagy melyiket nem. Csak hagyjon megjegyzést alább!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map