Kedves Napló: A WordCamp San Francisco levele

kedves Naplóm,


Ez volt az első alkalom, hogy a WordCamp San Francisco-ba mentem. Hallottam, hogy ez a WordCamps „anyasága”, és nem csalódtam. A Mission Bay Konferencia Központ folyosója hangos volt az izgalom és a jó beszélgetés dübörgésével – körülbelül 800 WordPress kempingező volt ott!

De mielőtt beindulnék a WordCampbe, hadd készítsek biztonsági másolatot, és mondjak neked egy dolgot csütörtök este. A WordCamp szervezői (tanácsadók?) Fogadót tartottak az előadóknak a Automattic irodák (ezek az irodák fantasztikusak, de erről később bővebben). A denevér után találkoztam Matt Mullenweg-vel (swoon!), És köszönetet mondtam neki egy olyan termék létrehozásáért, amely lehetővé teszi a megélhetést. Nagyon zen-szerű és alázatos. Ha még soha nem hallotta őt beszélni, akkor fizetnie kell a A 2013-as szó állapota. Miután elkészült, természetesen.

Oké, ezután mindent el akarok mondani neked:

Az ülések

Ha valaha is jártál egy WordCamp-ben (természetesen nem is – te egy DIÁR vagy, de viccelsz engem) … nos, döbbenetesnek kell választania egy időrésben három vagy négy félelmetes munkamenet közül. Az idei táborban csak két szám szerepelt: az egyik a Fejlesztők és tervezők és a másik az Felhasználók és vállalkozók.

Vége az volt, hogy az időmet elég egyenletesen felosztottam a kettő között, előre-hátra ugráltam az ülés témájától függően, és alkalmanként azt akartam, hogy tudjam elhelyezkedni (köszönöm a jóságot WordPress.tv ahol az ülések élnek)!

WordCamp munkamenet

Mark Jaquith ülése

A fejlesztő / tervező pályája nehézkes volt a témakörökben, mint például a nemzetközivé válás, az inspiráló tervezés és a pro-tippek a témafejlesztők számára. A felhasználói / vállalkozói pálya sem a szíve kedvéért volt. Megtanultam a BuddyPress és a MultiSite webhelyet, tippeket egy projekthez a nem technie partnerekkel való együttműködéshez, valamint a WordPress közösséghez való hozzájárulás módjait (ez egy nekem közeli és kedves téma!).

Lehet, hogy azon tűnődött, miért voltam abban a hangszóró-fogadásban … Nos, beszélnem kellett Együttműködés és verseny. Itt az alsó sor: Legyen kedves, segítsen mások szintjét kiegyenlíteni, és legyen versenyképes oly módon, hogy jobb termékeket nyújtson ügyfelei számára.

Az emberek

WordCamp Friends

Fotó jóvoltából Raquel Landefeld

Az ülések informatív jellegűek voltak, de a WordCamp valódi varázsa a folyosón és az ebédlőasztalok körül történt. Olyan sok hősöt csodálom, amely a WordPress közösségben található egy helyen. Ráadásul oly sok barátom, akit nem is tudtam, hogy szeretnék találkozni, de boldog voltam.

Egy kis beszélgetés itt, a beszélgetés nagy fordulatszáma. Úgy értem, a feldolgozás eltart egy ideig. Csak nyitva tartva a fülemet, nagyszerű aprításokat vettem fel a használandó eszközökre (különösen a fejlesztéshez és a telepítéshez), a munkafolyamat folyamatához (verzióvezérlést kellene használnom, VISSZA A KÉPESSÉGET), és olyan dolgokról, amelyekről még azt sem tudtam, hogy tudnia kell, mint például a filozófia, ahol egy téma véget ér és egy plugin kezdődik.

De Napló, nem volt ideje, hogy csak légy a falon, és hallgasson. Felmentem, és bemutattam magam az embereknek, akikkel szeretnék találkozni Pippin Williamson, Siobhan McKeown, és Morten Rand-Hendriksen. Nagyobbnak tűnnek, mint az online élet, de a való életben csak hűvös, földönkívüli emberek.

Tudni szeretné a hálózat bővítésének titkait? Vegyen részt egy WordCamp-en!

A Swag

Istenem, felépíthetek egy teljes szekrényt a WordPress pólókból! Legalább nyolc különféle póló-ajándék volt a WordCamp szponzorainál (legtöbbjük fogadó cégek volt), valamint a hivatalos WordCamp San Francisco tee. És matricák? Elegendő volt ahhoz, hogy letakarjam a laptopomat, mint egy nagy WordPress lökhárító-matrica.

WordCamp San Francisco Swag

Egy hétnyi WordPress póló. Nézd, asszonyom, nincs ruha!

Legközelebb, amikor táborba megyek, nem is kell inget csomagolnom. Hacsak az összes szponzor nem kapcsolja be és nem ad kalapot, ebben az esetben új inget vásárolok.

Az Utolsó Párt

Két teljes napi WordCamp munkamenet, és az agyam kiürült. Készen voltam egy kis R&R-re az új tábor barátaival. A szombati ülések befejezése után mindenkit meghívtak a fényes új Automattic irodákba, a Hawthorne St.-en, hogy elengedjék.

WordCamp After Party

Fotó jóvoltából Naoko Takano

Beszéljünk egy pillanatra az Automattic irodákról – a földszinten található egy teljesen felszerelt konyha (ételtörés!), Egy hűtőszekrény, amelyben mindent megtalálnak, ami energiát igényel az intelligens elmék számára, egy fürdőszoba, amely jóga stúdiónak tűnik, és egy múzeum – a WordCamps múltbeli ingéből, és… kapja meg ezt… fedett parkolóhelyet!

Mintha egy félelmetes emeleten sem lenne elég, van egy emelet is. A második emeleten található csoportos kanapék és székek, amelyek a csoportos munkaterülethez felhasználhatók, rengeteg aljzatot tölthetnek fel az eszközökhöz, és egy Rock Band beállítást tartalmaznak a mikrofon őrült siratására. Ja, igen, és egy shuffleboard asztal. És egy végtelen kokszkészlet. Vigyázz Mattre, talán csak beköltözhetek.

A fotó Jaki Levy engedélyével készült (http://www.flickr.com/photos/jackomo/9381307959/in/photostream/)

Fotó jóvoltából Jaki Levy

Oké, hát vissza a partira. Rengeteg nyitott hely a keveredéshez, a tánchoz és a medence játékához. A DJ szivattyúzva tartotta a dallamokat, és megáldja őket, a csapos csapatok folyamatosan folytak az italok mellett. Még WordPress cupcakes is volt, amire snack lehet. Összességében remek idő volt a jó kapcsolatok nyugodt légkörben tartására.

A pletykák szerint még egy utáni parti volt egy karaoke együttesen. A WordCampers tudja, hogyan kell szórakozni.

A közreműködés napja!

Szombaton 11 órától vasárnap 11 óráig az Automattic irodái átalakultak a pártzónából a nagyobb munkaterületre. Több tucat kihúzható asztal állt fel és kibővítőkádakat (BINS!) Hoztak ki a közel 200 ember befogadására, akik megjelentek, hogy segítsenek kiütni a WordPress közösségi munkáját..

WordCamp közreműködő napja

Fotó jóvoltából Naoko Takano

Ez nem csak „hack” nap volt, mindenféle WordPress-munkát elvégeztek, például támogatási kérdések megválaszolását, a dokumentumok frissítését és a trac jegyek rögzítését. Ha körül lennél WordPress.org szombaton lehet, hogy észrevette a tevékenységek szélsőségességét!

Mindenkit kisebb csapatokra osztottak és egy adott támogatási területtel bíztak meg. Nagyszerű volt látni, hogy oly sok különféle készségkészletet használnak együtt a WordPress közösség táplálására. Abban az esetben, ha kíváncsi, hogyan tud bekapcsolódni?, itt egy alapozó.

– Legközelebb

Minden jónak véget kell vetni, ideértve az idei WordCamp-et is, de ez nem jelenti azt, hogy a móka megáll. Nagyon inspirált és izgatott vagyok, hogy kipróbáljam a megtanult dolgokat, és online kapcsolatba lépjem új barátaimmal.

Ha még fantasztikusabb meseket szeretne olvasni a WordCamp San Francisco-ból, akkor nézd meg ezt a nagyszerű cikket, vagy keressen #wcsf a Twitteren.

Még egy dolog, mielőtt lemondok … Tudnia kell, hogy a WordCamp San Francisco nem az egyetlen WordCamp a környéken – ebben az évben már 74 van a világon! A lapátot a legközelebbi WordCamp-hez kaphatja pont itt.  Remélem, hamarosan látlak!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map