Interjú a ThemeFuse WordPress Theme Store-val

1. Mikor és hogyan jött létre a ThemeFuse?

A Themefuse szinte két és fél évvel ezelőtt kezdtük el, amikor a WordPress témák iparága nagyon eltérõ helyen volt. Akkoriban nem volt saját WordPress témájú üzlet, hanem témáinkat csak speciális piacokon tettem közzé, mint például a Themeforest. Nagyon jól sikerült, de mindig úgy éreztük, hogy többet akarunk – a saját helyünket, ahol kreativitásunkat valóban kifejezhetjük. Tehát elindítottuk a saját üzletünket, a Themefuse.com-ot.


Látogasson el a ThemeFuse oldalra

2. Jelenleg hány ember dolgozik a ThemeFuse-n?

Jelenleg csapatunk 12 tagú, ez valószínűleg elég nagynak tűnik az induláshoz, de igyekszünk ezt a számot a lehető legkisebbnek tartani. Nem csak a „nagyobb, annál jobb” filozófia kedvéért akarjuk bővíteni csapatunkat. Úgy érezzük, hogy néha a csapat meglehetősen kicsi tartása a megfelelő dolog. Csak akkor veszünk fel embereket, ha a helyzet valóban megemlíti, és tetszik az a tény, hogy kisebb csapatokban mindenki egy nagy családnak érzi magát.

3. A Themefuse valóban a WordPress-en fut? Miért vagy miért nem?

Igen, természetesen a WordPress-t használjuk webhelyünkre. Kiválóan alkalmas mindenre, amire szükségünk van, és ez az, amit legjobban tudunk. Szóval ez volt a nyilvánvaló választás számunkra. Ráadásul az iparágak egyre több weboldala (nem csak a blogok) kezdik használni a WordPress-t alapul, és ez teszi a leginkább használt CMS-t odakint – tehát ez sok WordPress biztonságot, funkciót és bővíthetőséget jelent.

4. Melyek a 3 legjobban értékesített téma??

A 3 legfontosabb értékesítési téma számunkra:

1. A Welcome Inn, a WP témája szállodák, motelek vagy panziók számára

Welcome Inn Hotel

2. Medica, sablon orvosok, fogorvosok és orvosi személyzet számára

Medica WordPress téma

3. Envision, a WordPress téma vállalkozások, vállalati, internetes kezdők számára.

Képzelje el a WordPress témát

5. Folyamatosan új funkciókkal bővül a WordPress. Mindig próbál-e új funkciókat integrálni a témájába, kérjük, mutasson példát?

Mindig megpróbáljuk a lehető leghamarabb frissíteni a témáinkat a legfrissebb WordPress verzióra, így témáink azonnal támogatják az új funkciókat, amelyeket az automatikus hoz létre minden alkalommal, amikor valamit hozzáadnak. Továbbá, amikor a WordPress iparban vagy általában a webdesignban felmerülő új funkciókról beszélünk, mint például a Rövid kódok vagy az Responsive WD, szeretnénk ezeket elég gyorsan hozzáadni a témához, de csak akkor, ha ez valóban hozzáadott értéket jelent számukra. Tehát általában megpróbáljuk elemezni az elképzelést, mielőtt előbb ugrunk egy fontos fejlesztési ciklusba. Időnként a funkciók túl gyors hozzáadása azt jelenti, hogy sok időt töltenek olyan dolgokon dolgoznak, amelyek még nem bizonyultak megérdemelnek, még a kezdeti hihetetlenül is, mivel a felhasználók hosszú távon nem fogják használni őket.

6. Szóval mi lesz a következő? Bármilyen alattomos csúcs, amelyet megadhat olvasóink számára?

Jelenleg egy klubtagsági funkción dolgozunk a témaáruházunkban, amely rendkívüli boldoggá fogja tenni állandó ügyfeleinket, lehetővé téve számukra, hogy havonta csak néhány dollárt fizetjenek a témakönyvtárunkhoz való teljes hozzáférésért. Webhelyünknek ez a frissítése sok új, nagyszerű szolgáltatást kínál a felhasználók számára – legyen az ügyfél, leányvállalat vagy csak a látogató. Nagyon hamarosan!

Ezenkívül a következő kiadás a mai napja legösszetettebb témája – a HomeQuest Real Estate. Ezt a témát kifejezetten az ingatlanipar számára fejlesztették ki, sok olyan vonzó funkcióval, amelyek megkönnyítik az ingatlanügynökök életét ingatlanjaik reklámozásakor. Tényleg hiszünk abban, hogy az ilyen típusú projekteket, a funkciókkal és a lehetőségekkel együtt, amelyekben sütünk, korábban még nem végeztünk a WordPress témákban. Igen, ez tényleg olyan jó… [A Dribbble-ban néhány hihetetlen csúcs látható]

Ingatlan előnézete

7. Van egy csomó témaáruház, amelyek kitűnnek és miért választhatják az emberek a másokhoz képest a témáját?

A Themefuse az eredeti mintákról és a niche-ötletekről szól. Például megpróbáljuk letakarni a rést sablonokat, mint például Szállodák, Kávézók, Orvosi, Sportmagazinok vagy Ügyvédi irodák témák helyett ugyanazokat az általános étlap-sablonokat készíti, amelyeket sok versengő üzletben lát.

Az általános témák problémája az, hogy bár erőteljesek és sokoldalúak, első látásra nem vonzzák a vásárlókat, mert nem úgy néznek ki, mint amit az ügyfél látni akar vagy vár. De amikor az emberek megvizsgálják a niche-témáinkat, már látják ott a jövőbeli webhelyüket, mert sablonjainkat az iparágban működő ügyfelek pontos igényeihez terveztük és fejlesztettük ki..

8. Van-e ötlete / tanácsa más embereknek, akik szeretnék megnyitni a saját témaüzletüket?

Igen, csak egy: NE! Nem tévesztve, ez az iparág nagyon gyorsan zsúfolódik, és ha nincs lelkesedése és tudása, hogy valami olyat hozzon létre, amely az összes többi szórakoztató üzlet porát hagyja, akkor valószínűleg nem érdemes.

9. Egyéb gondolatok vagy dolgok, amelyeket megemlíteni szeretne?

Csak azt akartam sziasztok mondani a WPExplorer olvasóknak és rajongóknak. Folytasd a WordPress használatát, srácok! Egészségére!

Nézze meg a ThemeFuse-t

Ha még nem járt a webhelyen, akkor érdemes felkeresnie a Themefuse-t, és megnéznie az összes nagyszerű témát, amelyet kínálnak, ki tudja, talán megtalálja az „álom témáját”. Élvezd!

Themefuse

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map