Interjú a MOJO Themes J.R. Farr-szel

Ha nem a Mojo Themes vezetője, itt az ideje. Ők az egyik legnépszerűbb piactér a WordPress témák megvásárlásához. Még mindig viszonylag újak az iparban, de határozottan növekednek. Örültem, hogy J. R. Farr társtulajdonos válaszoljon nekünk néhány kérdésre, amelyek biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogod olvasni!


1. Mikor és hogyan készült a MojoThemes?

Már 2009-ben én és Brady elkezdtük megmunkálni a vételi és eladási piac felépítését. Hónapokig tartó kemény munka után 2010 márciusában végre hatalmas versenyt indítottunk a March Padness néven, és CSAK eladóknak nyitottuk meg az ajtót. Ki kellett építenünk a témák könyvtárát, mielőtt megnyithatnánk a piacot. Miután egy hónap óta feltöltöttük fantasztikus elemeket, mi 2010 áprilisában nyitotta meg a piacot a vásárlók számára. A webhely elindítása óta minden hónapban gyors ütemben növekszünk, és mostanától kezdve csak 100 000 letöltött elemet teltünk át, és 50 000+ felhasználóval rendelkezünk.

A kezdetektől mindketten azt akartuk, hogy a piacterületet a WordPress tetejére építsék, nem csak azért, mert szeretjük a WordPress-t, hanem meg akarta mutatni másoknak is a WordPress mögött rejlő hatalmat. Mivel a piac növekedett egyre több elemmel, több felhasználóval stb., Nyilvánvalóan a WordPress-t rá kellett hajlítanunk az akaratunkra. Jelenleg a piactér 3.0-s verziója vagyunk. A legújabb verzió mind a MOJO Témákat, mind a MOJO Kódot táplálja ugyanazon a kódbázison.

Mojo témák

2. Jelenleg hány ember dolgozik a Mojo Themes-en?

A csapat jelenleg hétünkből áll. Én magam és Brady mint alapítók, 3 fejlesztő, 1 tervező és támogató csapatunk.

3. Tudom, hogy a Mojo Themes a WordPressen fut. Hogyan működött ez neked? Gondolod, hogy ez a legjobb megoldás az áruházához?

Abszolút ez a legjobb megoldás, de nem azt kell mondanunk, hogy még nem volt elegendő részesedésünk a kérdéseiben. A legnagyobb eddig a sebességgel és a teljesítménygel kapcsolatos kérdések voltak. Mivel a WordPress annyira adatbázis-intenzív, a lekérdezések futtatása olyan sebességgel volt, mint mi nem működött. A piac legújabb verziójával (v3) újjáépítettük a piacot, hogy sokkal hasonlóbb legyen a WordPress.com futtatásához. Ilyenek például az új HyperDB beállítások, gyorsítótárazás az alkalmazás elején és hátulján, és természetesen annak ellenőrzése, hogy a megfelelő kérdéseket használjuk-e a sebesség növelésére.

4. Ismer-e olyan témaírókat, akik elsősorban a Mojo témákra támaszkodnak??

Igen és ugyanazon a megjegyzés: sok eladónak nemcsak teljes, nemcsak teljes csoportja van, hogy támogassa az árucikkeit.

5. Észrevettük, hogy új webhelyen dolgozik. Bármilyen besurranó?

Igen! Valójában csak indult. Ez a 2. piac, amelyet hozzáadtak a Mojoness hálózathoz. Új piacunk, a MOJO-Code.com, az új Vásárlási és eladási piac a prémium kód számára. Értékesíthet vagy vásárolhat WordPress-bővítményeket, Magento-bővítményeket, PHP-szkripteket, Java-t, CSS-t stb. Most indult el, de izgatottak vagyunk azért, hogy ez a piac már megindul, és milyen lehetőséget kínál a meglévő MOJO közösség számára..

Mojo Code

6. Hány cikket havonta nyújtanak be az üzletbe, és átlagosan hány terméket fogadnak el?

Igen, minden hónapban több száz feltöltés érkezik, és azt mondanám, hogy átlagosan csak körülbelül 10–15% -uk kap jóváhagyást. A legtöbb tételt többször elutasítják, mielőtt jóváhagynák őket, mivel a feltöltési követelményeink szigorúbbak lettek. Például a feltöltött WordPress témákat három részből bírálják. A tételeknek alapos dokumentációval kell rendelkezniük. A tervezésnek szabványnak kell lennie. A kódot úgy tekintik át, hogy a témát egy teszt WordPress telepítésre tölti fel. Futtatjuk a témaellenőrzésen, a WP Debugon keresztül, és ellenőrizzük, hogy megfelelően telepítve van-e a beállításokon.

7. Van egy csomó témaáruház, amelyek kitűnővé teszik?

Nagy kérdés, és pontosan ez az. Mi nem egy olyan üzlet, ahol csak saját termékeinket árusítjuk és támogatjuk. Olyan piac vagyunk, amely lehetővé teszi a téma tervezőinek és fejlesztőinek, hogy munkájukat a piacon értékesítsék.

Minden nap arra összpontosítunk, hogyan lehetne jobb piacot létrehozni, hogy nagyobb forgalmat és nagyobb értéket teremtsünk eladóknak, hogy egyre több pénzt szerezzünk.

8. Van-e ötlete / tanácsa más embereknek, akik szeretnék megnyitni a saját témaüzletüket?

Ha el akarja nyitni a saját témaáruházát, komolyan leülnék és megfontolnám, mi az a tény. Úgy gondolom, hogy a legtöbb témát tervező úgy gondolja, hogy a piac csak a forgalmat és az árukhoz való marketingt hozza, de van még sok olyan dolog, amelyre értéket adunk. Például a legtöbb nem gondol arra, hogy milyen platformot fog használni az értékesítési folyamat és a digitális kézbesítési folyamat megkönnyítésére. Mi a helyzet a kártyafeldolgozási díjakkal? Visszaterhelési díjak? Kövesse nyomon a témaváltási naplókat? Mi a helyzet a támogatási fórummal? A MOJO Themes mindezt és még sok minden mást kezeli. További információt a MOJO-n történő értékesítésről itt találhat.

Amellett, hogy a MOJO Themes munkatársakon keresztül ügyfélszolgálatunk kezelje az ügyfeleket azáltal, hogy egyszerű kérdésekkel segíti őket a legtöbb eladó cikkel, például: „Hogyan telepíthetem ezt a témát?”, „Hol találok dokumentációt?”, „Hogyan Beállítom a menüt, ezt a portfóliót, a képeim nem töltődnek be, stb.? ” Segítünk kiszűrni az egyszerű kérdéseket és megválaszolni őket, hogy az eladók a fantasztikus termékek gyártására összpontosítsanak!

9. Egyéb gondolatok vagy dolgok, amelyeket megemlíteni szeretne?

Folytassa itt a jó munkát, és nyomja ki a nagyszerű tartalmat és a fantasztikus témákat! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map