Hogy a teljes WordPress téma még félelmesebb lett!

Ha követi a WPExplorer alkalmazást, akkor mostantól valószínűleg hallott már a Total WordPress témáról, és valószínűleg már vásárló! És ha nem, akkor jó ideje megnézni és megnézni, mi hiányzik �� Ez a téma a tavalyi év vége óta nem volt elérhető, és megjelenése óta számos frissítést jelentettem meg, nem csak javításokkal, hanem új fejlesztések / szolgáltatások. Az utolsó 1.5 verzióban valóban átdolgoztam a dolgokat, és így gondoltam, hogy írok egy üzenetet, hogy a jelenlegi ügyfelek áttekinthessék minden újdonságot (a váltási naplók kissé béna lehetnek), és természetesen azoknak, akik fontolóra veszik a vásárlást. a témát, remélhetőleg meggyőzhetek Önt, hogy végre bemerüljön!


Front-end szerkesztés

Valószínűleg a legjobban várt frissítés a Visual Composer első szerkesztőjének támogatása. Az első szerkesztő félelmetes, de ha támogatja azt a témában, amely egyedi modulokkal rendelkezik (az Összesen több mint 20 egyedi modult tartalmaz a Visual Composer számára – portfóliórács, alkalmazotti rács, flexslider, ügyességi sávok, körhinta, képrács… stb.) Lehet egy kicsit trükkös és nagyon időigényes. Egyes témák (például a DT7 téma) beépített modulokkal rendelkeznek, de egyszerűen csak egy kis „négyzetet” mutatnak a front-end szerkesztőben az egyedi moduljaikhoz (csúnya). Ha kibővíti a front-end szerkesztőt, akkor a helyes módon kell tennie! A Total téma összes egyedi modulja az előtér-zeneszerzőben pontosan látható, ahogyan azok megjelennek az élő webhelyen, így valóban építhet a webhelyére a drag and drop segítségével.

Videó példa

Az alábbiakban röviden bemutatjuk a Visual Composer plugin által a Teljes téma front-end szerkesztési funkcióját. Ez semmi esetre sem csodálatos videó (szopok, amikor vetítést készítek), de azt hiszem, hogy legalább megérti a dolgok működését, és megmutatja, milyen könnyű a tartalom hozzáadása a webhelyére..

Optimalizálási lehetőségek

Az 1.5 verzióban új lapot adtam hozzá a témabeállítások panelen, így további optimalizálást végezhet a témában anélkül, hogy webhelyére kiegészítő funkciókat / plugineket kellene hozzáadni. Jelenleg nincs egy csomó lehetőség, de időről időre további lehetőségeket fogok hozzáadni.

Minified Scripts

Persze van egy csomó beépülő modul a szkriptek tömörítéséhez a témában, de néha ezek a beépülő modulok megtörik a kódot, amikor automatikusan megteszik. És néha a szerver már elég gyors, hogy nincs szükség további plug-inek hozzáadására, de a téma-szkriptek tömörítése kissé növelheti a webhely sebességét és a google insights oldalát. A legutóbbi frissítés során hozzáadtam egy style-min.css fájlt, amely tartalmazza az összes CSS-t (style.css, responsive.css és woocommerce.css) tömörített formátumban, és egy total-min.js fájlt, amely tartalmazza az összes js plugin (flexslider, caroufredsel, izotóp stb.) és ezeknek a szkripteknek az init funkciói miniatűr formátumban.

A beépített opcióval könnyen kikapcsolhatja a tömörített szkripteket, és betöltheti a standard szkripteket tesztelési célokra, vagy ha inkább harmadik fél beépülő modulját használja.

teljes-optimalizáció

Gyorsabb adminisztráció panel

A Teljes témaopciók panel a Redux keretrendszer, ami véleményem szerint a legjobb keret az adminisztrációs panelek létrehozására. Rengeteg különféle típusú opciót tartalmaz (színválasztó, szöveges, válogatott, rádió, jelölőnégyzet, képválasztó stb.), De kibővítése és módosítása nagyon egyszerű. És bár a keret félelmetes, régen rendkívül lassú volt (5-7 másodperces betöltési idő). A keret fejlesztőivel együttműködve sikerült NAGYON növelni az adminisztrációs panel sebességét, így 3 másodperc alatt töltődik be! Még a teljes témában rendelkezésre álló rengeteg lehetőség mellett. Tehát most már sokkal gyorsabban szerkesztheti a témát!

Ha még nem hallottál a Redux-ról, akkor mielőtt teljesen ellenőrizted őket (kattintson az alábbi képre). Ez egy nagyon erős keret, amelyet a fejlesztők is támogatnak. És ne felejtse el adományozni, ha éppen most használja vagy fogja használni a Keretet a projektjeiben!

Redux-keret

Hozzászólástípusok Rács Zeneszerző modul

A Total téma számos speciális egyéni modult tartalmaz, amelyek nem tartoznak a Visual Composer készülékbe, például körhintakat, csúszkák, rácsok, ikondobozok, feliratok, gombok stb. A legutóbbi frissítésbe beillesztem egy új Post Post Grid modult, amelyet nagyon igényeltek, hogy bármilyen vagy több egyedi postai típusú rács könnyen megjeleníthető legyen. Ez nagyon hasznos azoknak az embereknek, akik össze szeretnék kombinálni a blog- és portfólióbejegyzéseiket, vagy megjeleníteni egy egyszerű WooCommerce termékrácsot, vagy megjeleníteni egy olyan hozzászólás-típusú hozzászólások rácsát, amelyet plugin vagy gyermektéma révén adtak hozzá..

Összesen-post-típus-rács

Mit szeretne látni a jövőbeli frissítésekben??

Mindig keresek a Total téma fejlesztésének és kibővítésének lehetőségeit, ez a legjobban eladott és legkedveltebb témám a mai napig. Valójában tartom a Total Changelog következő verziójának közelgő szerkesztéseinek listáját, hogy a felhasználók láthassák, hogy én mindig azon dolgozom, hogy jobbá tegyem és javítsam a hibákat. Ha bármilyen javaslata van a jövőbeli frissítésekről, szívesen meghallom azokat, csak hagyj megjegyzést az alábbiakban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map