Boldog születésnapot WordPress: Miért szeretünk téged

Boldog 11. születésnapot WordPress! A WordPress évente növekszik és rosszabbá válik, és folyamatosan fejlődik – mind a kódja, mind pedig a fantasztikus CMS-t használó emberek életében. Tehát a WordPress születésnapjának tiszteletére (és a kíváncsiságból) megkérdeztem, miért gondolják az emberek, hogy miért olyan nagy a WordPress. Olvassa tovább, hogy megtudja, mit gondol a WordPress szakemberek, és miért szeretik a WordPress-t.


Miért szeretjük a WordPress-t?

Carrie Dils
Hogyan szeretem a WordPress-t … hadd számoljam meg az utat! Röviden, szeretem, hogy megélhessenek a WordPress segítségével. Van olyan széles felhasználói, termék- és szolgáltatási ökoszisztéma, hogy bárki, akinek van hajlandósága, jó üzleti tevékenységet építhet a WordPress-en.
~ Carrie Dils
Freddy Muriuki
A WordPress megkönnyíti a webhelyek létrehozását. A nap végére teljesen működőképes weboldala lehet! Ettől eltekintve, a platform meglehetősen kibővíthető, mivel szinte bármilyen funkcióhoz beépíthető plugint kap. Sőt, a WordPress szeretetteljesen megtervezett, amely szép, szupergyors és SEO-barátságos CMS platformot biztosít nekünk. A WordPress egyszerűen fantasztikus! Olyan sok nagyszerű dolog mondani a WordPress-szel kapcsolatban, hogy végül egész üzenet írását készítem, tehát csak abbahagyom.
~ Freddy Muriuki
Devesh Sharma
Körülbelül három éve használom a WordPress-t, és mindig élveztem a használatát. Kipróbáltam már más tartalomkezelő rendszereket a múltban, de egyszerűségének, könnyen kezelhető felületének, testreszabhatóságának és erős közösségének köszönhetően imádtam a WordPress-t. Még soha nem voltam tanúja egy másik platformnak ilyen erős közösséggel.
~ Devesh Sharma
Gilbert Pellegrom
A WordPress-szel kapcsolatban szeretem a közösség nyitottságát és azt a tényt, hogy mindenki örömmel tanul egymástól és hozzájárul a WordPress projekthez. A WordPressnek valóban sikerült a „nyílt forrású” etoszokat a lehető legteljesebb mértékben és hatalmas mértékben alkalmaznia, ami nem kis feladat.
~ Gilbert Pellegrom
Brin Wilson
A WordPress gyorsan telepíthető, könnyen használható és komolyan felhatalmazást ad: A WordPress egy rendkívül félelmetes – és nem is beszélve a gyönyörű – eszközről, amely millióinak könnyen elérhető eszközöket biztosít minimális zavarral az online kiadványok világába való belépéshez! Röviden: a WordPress forradalmasítja az online közzétételt – ilyen egyszerű!
~ Brin Wilson
Ahsan Parwez
Nos, nagyon szeretem a WordPress-t, mert nagyon könnyen használható a bloggerek és a fejlesztők számára. Rengeteg beépülő modullal és témával állunk rendelkezésünkre, hogy megjavítsuk a WordPress programot, és bármilyen webhely létrehozására felhasználjuk. A WordPress elkötelezett egyre növekvő közössége szintén segít új barátok létrehozásában a világ minden tájáról, akikkel megoszthatjuk tudásunkat és kérhetünk segítséget. Nagyon lenyűgözött, hogy a WordPress eddig mennyire haladt előre, és azt várom, hogy a WordPress még tovább megy.
~ Ahsan Parwez
Peter Shilling
A HelpForWP.com webhelyen plug-inket fejlesztünk ki a WordPress számára. Csapatunk közel 5 éve WordPress alapú webhelyeket épít..
Miért szeretjük? A fejlesztők szempontjából azért van, mert annyira megközelíthető. Az API-k világosak és egyszerűen használhatók, a Codex-szel felfegyverkezve egy új fejlesztő hamarosan elindulhat. De nem csak a kódbázis, a „megközelíthető” a közösség számára is igaz. Nagyon szeretem azt a tényt, hogy a Twitter-en felkereshetek egy plugin vagy egy téma fejlesztőjét, feltehetek egy kérdést, vagy visszajelzést tudok adni nekik – ez fantasztikus!
~ Peter Shilling
Harri Bell-Thomas
Számomra a WordPress kiemelkedik abban, hogy miként segíti elő és ösztönzi a széles körű testreszabást. Ez lehetővé teszi a plugin-fejlesztők számára, hogy könnyen használhassák kreatív képességeiket, és gyorsan elkészítsenek néhány nagyon erős dolgot. Ezt láthatja a WordPress-bővítmények nagy számán keresztül, és a fejlesztés nem kizárólag a szakemberek számára készült. Éppen ellenkezőleg, a leghasznosabb WordPress pluginokat hobbiisták készítették. Ezt lehetővé teszi az a tény, hogy a WordPress közösség manapság a leglelkezetesebb és tehetségesebb; ez a barátságos közösségi légkör valóban hozzájárult ahhoz, hogy a WordPress vonzóvá váljon a fejlesztők számára, és kívánatos legyen a blogírók számára. Ráadásul a WordPress nem csak CMS a fejlesztők számára; finoman kidolgozták, hogy könnyen használható legyen az élet minden területén, akár a kódot ismerik, akár nem. Ez az oka annak, hogy véleményem szerint méltóan vált a világ kedvenc blogplatformjává. A WordPress mottója, a „Code is Poetry” azt mutatja be, hogy a WordPresset milyen szenvedélyezi a szenvedély és a kiválóság vágya; a WordPress projektnek nem célja semmiféle monetáris vagy vállalati cél, hanem a tökéletességre. Ez rendkívüli, megmutatva, hogy a WordPress miért valóban csodája az Internetnek.
~ Harri Bell-Thomas
Tom Ewer
Hol kezdjem? Nem vagyok benne biztos, hogy egy egyszerű választ tudnék-e adni! Biztos vagyok azonban abban, hogy válaszokat kap az emberek részéről a legnyilvánvalóbb dolgokról: a rendelkezésre álló témák és pluginok hatalmas számáról, a könnyű használatról, a fantasztikus közösségről és így tovább. Tehát kipróbálok egy kicsit másikat: szeretem a WordPress-t, mert olyan sok lehetőséget kínál azok számára, akik pénzt akarnak keresni online. Személy szerint a WordPress blogger karriert folytattam (többek között), és minden webhelyem a WordPress-en fut. Csak annyi lehetőség van – íróként, tervezőként, fejlesztőként, programozóként … a lista csak folytatódik. A WordPress önmagában gazdaság!
~ Tom Ewer
Gerasimos Tsiamalos
2007-ben vissza kellett választanom egy kis CMS-t ügyfeleim webhelyeire. A WordPressnek akkoriban csak a blogokat kellett támogatnia, de akkoriban még messze volt az igazságtól. Sok ügyfél elégedett a tartalomkezelő rendszerrel, és manapság még ma is többségük frissíti saját webhelyét. Gyorsan előre 2014-re, és prémium WordPress témák szolgáltatójaként azt kell mondanom, hogy a WordPress teljesen megváltoztatta az életem. Úgy tűnik, hogy megváltoztatta 16000+ ügyfelünk életét is. Hogyan lehet NEM szeretni a WordPress-t?
~ Gerasimos Tsiamalos
Kevin Muldoon
Szeretem a WordPress-t a sokoldalúságáért. Persze, könnyen telepíthető és könnyen használható, bár sok más tartalomkezelő rendszer is. A WordPress platformon elérhető bővítmények és témák teljes mennyisége meghaladja a versenyt. Ez az oka annak, hogy a WordPress annyira népszerű. Nagyon kevés, amit nem tud megtenni. Ezért használom ilyen sok projekten.
~ Kevin Muldoon
Phil Johnston
Számomra a WordPress olyan webhelyek számára készült, amelyek a lánc sebességének felfedezését jelentenék az űrutazás során. Ez tovább hajtja a webhelyeket egy gyorsabb fejlesztőcsapat segítségével, amely a biztonságot és a használhatóságot szem előtt tartja – és mindenki számára ingyenesen elérhető! A WordPress sokféle dolgot működtet annyi különböző felhasználói szinten: webhelyek, alkalmazások, tagságok, online üzletek. Fejlesztőként szeretem az alkalmazások és projektek építését a WordPress használatával, mert hatalmas átgondolt eszközökkel rendelkezik, amelyek felgyorsítják a gyártást és lehetőséget adnak arra, hogy az A pontból (egy ötlet) B pontba (ennek az ötletnek a végrehajtása) juthassak el ). A műveletek és a szűrőhorog-rendszer valóban lenyűgöző, és annyi innovációt tesz lehetővé, anélkül, hogy beleavatkozna ahhoz, amit más fejlesztők építenek az ön mellett.
~ Phil Johnston
Chris Robinson
Néhány fő ok, amiért szeretem a WordPress-t, a nyílt forráskódú, a fantasztikus közösséget és a nagyot – ez lehetővé tette számomra, hogy abbahagyjam az „Ember” szolgálatát, és faragjam a saját útomat.
~ Chris Robinson
Kyla Glover
A WordPress nagyszerű platform bármilyen szintű felhasználó számára, és azt szeretem, hogy mennyire erősíti azt. Bárki létrehozhat egy webhelyet a WordPress segítségével. Ráadásul bárki vállalkozást indíthat a WordPress segítségével. Minden költségvetésnél működik. Végtelenül rugalmas (csak telepítsen néhány plugint). És minden frissítéssel mindig jobb. Tehát nincs ok arra, hogy ne indítsunk el egy webhelyet, ha a WordPress annyira könnyű.
~ Kyla Glover
AJ Clarke
Ez nehéz – oly sok oka van! Ingyenes, tehát nagyszerű indulni, mindig fejlődik, és fejlesztőként sokkal gyorsabban hozhat létre webhelyeket a WordPress keretrendszerének felhasználásával. Ráadásul folyamatosan fejlődik – csak blogplatformként indult, de most teljes e-kereskedelmi webhelyeket, fórumokat futtathat, és még sok minden mást tehet a WordPress segítségével.
~ AJ Clarke

Te jössz

Akkor miért szereti a WordPress-t? Csak hagyjon egy gyors megjegyzést az alábbi megjegyzésekbe – Szeretném megtudni az okait!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map