A WordPress továbbra is a legjobb WordPress témák forrása?

A téma kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amelyet a webhely létrehozásakor hozhat. A WordPress témakönyvtár már régóta az első felhívás a WordPress felhasználók számára, akik stílussá teszik a webhelyüket, de későn felmerültek a kérdések, hogy ez a legjobb megoldás a webhelytulajdonosok és a témafejlesztők számára.


A funkcionalitás és a bemutatás közötti különbség a közelmúltban WordPress téma áttekintő csoport Felhívta a figyelmet arra, hogy a WordPress.org továbbra is a legjobb WordPress témák forrása. Ebben a cikkben a legutóbbi kerfuffle hátterét fedjük le, megvizsgáljuk, hogy a WordPress.org továbbra is az alapértelmezett rendeltetési hely legyen-e a szabad WordPress témák kereséséhez, és felhívjuk a figyelmet néhány hasznos alternatívára. Kezdjük némi háttérrel!

Mi az egész a felhajtásról??

A tartalomvándorlás közbeni felügyelet a legutóbbi dráma központi eleme. Mint WP Tavern rámutatott, a Téma-áttekintő csoport már hosszú ideje bevezetett politikát alkalmazott, amely megtiltotta a témaíróknak a felhasználói tartalom generálásának meghatározását. Ennek oka kiemelkedően ésszerű: a felhasználók nem veszíthetnek adatot a témák megváltoztatásakor.

Sajnos a témakövetelményeknek a kódexből az új otthonába való áthelyezése során a Téma-áttekintési kézikönyv, ezt a követelményt kihagyták. Chip Bennett 2015 májusában tette közzé a hiányzó szakaszok összefoglalóját. A különösen releváns részt az alábbiakban idézzük:

Bemutatás és funkcionalitás
Mivel a Témák célja a felhasználói tartalom megjelenítésének meghatározása, a Témákat nem szabad felhasználni a felhasználói tartalom generálásának meghatározására, vagy a Témafüggetlen webhely-opciók vagy -funkciók meghatározására..

A hosszú történet rövidítéséhez mindez azt eredményezte, hogy a témákat a WordPress.org-on egy ideig nem következetesen vizsgálták át, míg a követelmények két verziója egyszerre lépett online.

Ahogy a WordPress csapata (visszamenőlegesen) szigorúan szigorúan alkalmazta az következetlenül alkalmazott irányelveket, sok ingyenes témafejlesztő természetesen elkezdett érezni a csípést, mivel a korábban elfogadott témákat hirtelen tagadták meg, és drága további fejlesztési munkával szembesülnek, hogy a dolgok helyrehozhassanak..

A Codeinwp annyira ingyen kiadta a közelmúltban megjelent Parallax One témát, de teljes egészében kihagyta a WordPress témakönyvtárból – nagyrészt válaszul arra, hogy a téma áttekintő csoport eredeti tárgyalása során kiemelték az ügyet. Július átláthatósági jelentésükben részletesebben foglalkoztak a témával. Szóval mi köze van ennek a baseball-ben a webhely tulajdonosának? Folytassuk ezt a mérlegelést.

Miért kellene a webhelytulajdonosoknak gondot fordítani arra, hogy az iparág összezavarja-e az ingyenes témákat?

A fentiekből két elvitel lehetséges, amelyeket a webhelytulajdonosok átvethetnek:

  1. A múltban nyilvánvalóan következetlen szabványokat alkalmaztak a hivatalos témakönyvtárba való belépéskor. Ez nemcsak a fejlesztők számára okoz kényelmetlenséget, hanem sokkal nehezebbé teheti a meglévő témák támogatásának megszerzését. Az a gondolat, hogy egy téma ma is érvényes lehet, és holnap elterjedhet, szintén aggasztó.
  2. Néhány legitim témafejlesztő, például a minőségi ingyenes témákat teljesen elkezdi felsorolni a hivatalos könyvtáratól külön, tehát nyilvánvalóan ez már nem az egyetlen show a városban.

Adja hozzá azt a tényt, hogy sok webhelytulajdonos egyszerűen nem igazán érdekel a bemutatás és a funkcionalitás közötti különbségtételt, mindaddig, amíg a téma kielégíti az igényeiket, és láthatja, miért kezdhetik az emberek azon, hogy elgondolkodnak azon, hogy ingyenes témákat máshol keresjenek. Vizsgáljuk meg a lehetőségek közül néhányat.

Alternatív források a minőségi ingyenes WordPress témákhoz

Figyelmeztetés, mielőtt elkezdené ingyenes WordPress témák keresését a hivatalos könyvtár hangulatos területein kívül: itt egy extra felelősségvállalási felelősség terheli a vállait. Ön elhagyja az extra kényelmet és biztonságot, amelyet egy dedikált téma-áttekintő csapat kínál Önnek. Ha nincs ilyen figyelmeztetés, nézzük meg néhány szilárd, ingyenes témaforrást.

WPExplorer.com

A legjobb ingyenes WordPress témák

Remélhetőleg mára már tudja, hogy ingyenes témákat kínálunk csak olvasóink számára! Minden témánkat biztonságos és érvényes kóddal hoztunk létre, plusz olyan témák, mint például a Zero WordPress téma, ingyenes prémium funkciókat tartalmaznak. Rengeteg nagyszerű ingyenes téma található az üzleti életben, a blogok készítéséhez és a portfóliókhoz, valamint az élő demók, így láthatja a téma összes funkcióját. Többet akar? Számos témánknak prémium verziója van a Creative Market piacon, amelyhez hozzáadott téma-testreszabási lehetőségek és prémium témátámogatás tartozik.

JustFreeThemes

Csak ingyenes témák.

JustFreeThemes teljesíti a nevének ígéretét, több mint 400 kiváló minőségű ingyenes témával felsorolva, beleértve a kedvenceket, például a Zerif Lite és az Életmód. Az élő és az admin adminok a legtöbb témához rendelkezésre állnak, így a gumiabroncsok elindíthatók, mielőtt elkötelezettek. Kategóriák szerint is böngészhet, például blogolás vagy e-kereskedelem, ha egy adott megoldást keres.

FabThemes

Fab témák

FabThemes Első pillantásra elég szilárdnak tűnik, több mint száz elegáns megjelenésű ingyenes témával a fedélzeten. Különféle kategóriák szerint is kereshet, mint például az e-kereskedelem és az élelmiszerek, és szívesen is szívesen kereshetünk. Az ötcsillagos osztályozási rendszert szintén beépítették, hogy kicsit több betekintést nyújtson az egyes témák mások általi teljesítéséhez.

A negatív oldalról a felülvizsgálat idején az összes téma előnézeti opciói nem működtek. Az előnézeti linkre kattintva egyszerűen 404-et kapunk. Biztosak vagyunk benne, hogy ez egy ideiglenes csuklás, de ugyanakkor nem olyan probléma, amellyel a WordPress.org oldalán találkozol.!

Ha a webhelytulajdonosok el akarnak mozdulni a WordPress.org webhelyről?

Ha egy ingyenes témát keres a piacon, akkor a WordPress.org továbbra is nagyon is a vezető forrás, és ez valószínűleg nem változik hamarosan. A három alternatív ingyenes témaszolgáltató, amelyet fent kiemeltünk, valóban érdekes kihasználási lehetőségeket kínál, ám egyszerűen nem tudnak versenyezni a hivatalos témakönyvtárban megjelenő lehetőségek mélységével..

Nem szabad alábecsülni azt a forrásmennyiséget sem, amely a hivatalos könyvtár témáinak magas színvonalú, biztonságos és a bevált gyakorlatoknak való megfelelõvé tétele érdekében megy végbe. Bár mind azt állítják, hogy a témákat alaposan felülvizsgálják, egyik alternatív ingyenes témaszolgáltatónak nincs olyan infrastruktúrája, mint a WordPress.org.

Javasolnánk egy ésszerű stratégiát, amelyben először vizsgálja felül a legnépszerűbb ingyenes témákat a WordPress.org webhelyen, majd gyors böngészést végezzen a fenti három alternatíva között. Így a lehető legrövidebb időn belül lefedi az alapok nagy részét, és megadja a legjobb esélyt arra, hogy megbízható ingyenes témát találjon, amely megfelel az Ön igényeinek.

Következtetés

A WordPress.org webhelyén az elfogadási kritériumokkal kapcsolatos közelmúltbeli zavaró zavarok voltak. Hosszú távon ez mindenki számára nyereséget jelent. A WordPress.org-ot arra kényszerítették, hogy tisztítsa meg cselekedeteit az elfogadási kritériumok szabványosítása szempontjából (jó hír mindenkinek), és a független ingyenes témát készítőket ösztönöztek arra, hogy új izgalmas lehetőségeket fedezzenek fel..

Az olyan webhelyek, mint a WPExplorer és a fentiekben említettek, valódi alternatívát jelentenek a szabad témák megtalálására, de a leltár és áttekintési források természetesen még mindig messze elmaradnak a hivatalos könyvtáratól. Jelenleg a WordPress.org továbbra is a szabad témák általános forrása a puszta mennyiség szempontjából, ám arra ösztönzik a webhelytulajdonosokat, hogy nézzék meg a többi lehetőséget, mivel másutt több funkciót és jobb kódot találhat..

Szeretnénk hallani a gondolatait. Gondolod, hogy a WordPress.org továbbra is az egyetlen játék a városban, vagy elkezdte ellenőrizni az alternatív listákat? Vegye fel a kapcsolatot, és tudassa velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map