A WordPress és a webdizájn trendjei 2016-ban, hogy izgatjanak

WordPress és Web Design Trends 2016

A webdizájn folyamatosan fejlődik, és ez különösen igaz a WordPressre. Tehát a WordPress természetesen a webdesign trendjeinek forrássá vált, mivel egyre több az internet használja ki a népszerű és könnyen használható keretrendszert..


Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk, hogy mi a véleményünk szerint (továbbra is) lesz a 2016-os WordPress és webdizájn legnagyobb trendjei. Valószínűleg ezek közül már sokat láttál már korábban, de további beavatkozás nélkül nézzünk bele!

Anyagtervezés

Anyagtervezés

Bizonyára már hallottál az anyagtervezésről. A Google bevezette ezt szabványos kialakítás koncepciója a közelmúltban, és határozottan tendencia, hogy figyelemmel kísérjük az év előrehaladtával. Pontosan mi az Anyagtervezés? Ez a Google által ajánlott színek, ikonok, tipográfia, felhasználói felület, elrendezések, navigáció, rácsok, listák, csúszkák, gombok, menük, lapok, lapok, eszköztippek, képek betöltése, görgetés, gesztusok és még sok minden más..

(Szinte) Lapos kivitel és rácsos elrendezés

Az Material Design két legnagyobb elfoglalása a lapos webes tervek folytatása, hozzáadott árnyékcsavarral, a dimenzió létrehozása érdekében, valamint egy könnyen olvasható rácselrendezés. Az Anyagtervezés középpontjában a látogatók olvashatósága áll, és erre jó példát talál a Ritka Anyagtervezés Blog.

Ritka anyag tervezés WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ez a téma a Google összes ajánlása közül sokat használja. Alapértelmezett alapszínek, egyszerű árnyékok, szép kis gombok, leíró képek és még sok más. Csak nézd meg magad – biztos benne, hogy beleszeret.

Képek, amelyek hatással vannak

Fotózás és képek

Egy másik nagy trend, amely némileg a 2015-ös átvitelről szól, a nagy képek. Nagy a hatás és a tényleges méret szempontjából. Hős képek határozottan továbbra is dolog, és szinte minden szabadúszó vagy webdesign-irodában megtalálhatja őket. Parallaxis mindenhol van. És oly sok új és fantasztikus ingyenes stock fotóforrással (mint például Pixabay és Unsplash) nem kérdés, miért csatlakozott ennyi ember ehhez a trendhez.

Képek> Szöveg

A képek fontosak. Sok esetben egy kép nem csupán ezer szó értékű, hanem teljesen feleslegessé teszi a szavakat. És sok vállalkozás számára a képek online jelenlétük döntő részét képezik. Például az éttermek nagyrészt mindig nagymértékben támaszkodtak a fényképezésre, és a hatásos képek tendenciájával nagyobb, jobb és ízletesebbé tették az ételeket kínáló webhelyeket. Csak nézzen meg Plate-t.

Plate étterem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ez a kedves étterem, a WordPress téma nagy, merész képeket használ, amelyek kiválóan alkalmasak arra, hogy ésszerűvé tegyék ügyfélkörüket és készen állnak a foglalásra. Ráadásul a téma teljesen érzékeny, így minden hozzáadott gyönyörű kép minden eszközön jól néz ki.

Videók hosszú üzenetek helyett

Videók hozzáadása a WordPress-hez

Az egyetlen dolog, amely jobb, mint egy hatásos kép, egy videó, és ezek mindenütt megtalálhatók. A videók nagyszerű módja annak előadás a termék működésében, hogy bemutatni a csapatod, hogy jobb megmagyarázni szolgáltatásait, vagy egyszerűen csak azt mondani, amit mondani szeretne a blogjában. Plusz egy új hullám videonapló témák, amelyek már sok piacra esnek.

Moview Video WOrdPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az egyik ilyen téma a Moview, amely megkönnyíti véleményének, útmutatásainak és egyebek megosztását az olvasókkal. A WordPress natív oembed funkcióin túl ez a téma hozzáadott opciókkal rendelkezik az osztályozáshoz, az egyedi oldal elrendezésekhez, a bbPress és a BuddyPress támogatáshoz és még sok máshoz.

A céloldal emelkedése

Egy másik trend, amelyet láttunk, a céloldalak. Miért építsen egy hatalmas weboldalt az oldalak labirintusával, amikor egyszerűen létrehozhat egy csodálatos oldal kapni magasabb konverziók? Noha nem mindenki számára tökéletes, az egyoldalas webhelyek szabadúszók, ügynökségek és természetesen különálló termékek vagy szolgáltatások számára készültek.

Helyi görgetés hozzáadása a zökkenőmentes felhasználói élmény érdekében

Amellett, hogy egyetlen oldallal rendelkezik, mivel a teljes weboldal hozzáteszi a helyi görgetést, az kulcsfontosságú, így az olvasók könnyen navigálhatnak a különböző szakaszokba anélkül, hogy az örökkévalóságig kell görgetniük. Szerencsére sok téma magában foglalja a helyi görgetés támogatását (és más céloldal-funkciókat), amelyek közül az egyik a legjobb.

Összes céloldal

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Nem számít, hogy milyen típusú céloldalt szeretne létrehozni a Total képes kezelni. A téma nem tartalmaz különféle egy- és többoldalas demokat, amelyek felhasználhatók fejfájáshoz és a teljes helyi görgetéshez, de olyan sok oldalkészítő elem és téma-testreszabási lehetőség létezik, hogy szó szerint bármilyen elrendezést létrehozhat. . Adjon hozzá feliratokat, gombokat, animált tartalmat és még sok minden más ezzel a rugalmas és erőteljes WordPress témával.

Tervezők mint fejlesztők

A webdizájn és a webfejlesztés mindig összefonódtak, és bár korábban egy egész csapat embert bérelt fel egy új webhely felépítésére vállalkozása számára, az új normavá válik a tervező és a fejlesztő számára, hogy ezekben is részt vegyen. Ennek egy része az interneten található, rengeteg ingyenes információnak köszönhető, amely lehetővé tette egyre több ember számára öntanult fejlesztők és mások számára félelmetesnek tűnnek kreatív közös inspiráció olyan oldalakon, mint a Dribbble és Behance.

De az interneten található összes ingyenes cucc mellett, a prémium oldal-készítők növekedése valóban a fejlesztést és a tervezést zökkenőmentesen ötvözi. Ha valaha is használta a WordPress-t (és tegyük fel, hogy elvégre a WPExplorer-en is részt vesz), akkor az utóbbi hónapokban valószínűleg néhány oldalépítővel találkozott..

css-hős

A CSS Hero egy fantasztikus bővítmény, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szó szerint mutathassanak, kattinthassanak és szerkeszthessenek bármilyen témát. Ez hatalmas ajtót nyit a korlátozott CSS ismeretekkel rendelkező tervezők számára. A téma megjelenésének megváltoztatásához a CSS Hero segítségével egyszerűen rákattint egy elemre, majd a szerkesztő használatával változtathatja meg a színeket egy színválasztóval, új betűkészleteket választhat a legördülő menüből, szerkesztheti a méreteket váltó sávval és így tovább.

vizuális-zeneszerző-page-építő

Egy másik oldalépítő, amellyel korábban minden bizonnyal hallottál, a népszerű és nagy teljesítményű Visual Composer. Ezzel tapasztalat nélkül is tervezhet és fejleszthet (bár ha veterán vagy, akár ez a plugin, az biztos, hogy sokkal könnyebbé teszi az életed). Szükség szerint telepítse és használja a mellékelt oldal elemeket, valamint a stílusokat, és hozzon létre egy 100% -ban egyedi webhelyet.

Tisztelt Említés Design Fads

Olyan sok trende van, hogy nehéz őket mindenki fölött tartani. Itt van még néhány, amit még érdemes keresni, amikor ebben az évben böngészi az internetet.

Hamburger és rejtett menük

Nobel-portfólió WordPress téma

Az egyszerűsített menük nemcsak a mobilokra vonatkoznak. Sok hely választja a klasszikus hamburgert az asztali számítógépeken, valamint a tisztább, minimális esztétikát. Ez nagyszerű, ha webhelyén csak maroknyi oldal van, és a valódi hangsúly a honlapon van, mint a Noble témában (amely mind a hamburgert, mind a rejtett oldalsáv menüt használja).

Kártyák csempe helyett

Sowe Magazine WordPress téma

A rácsos és a falazott elrendezés már régóta népszerű, de ha a kiemelt postaképek falazatát a szöveg fölé egyesíti, akkor az összes új „kártya” kialakítású lesz. Hasonlóan ahhoz, amit fent lát a Sowe téma bemutatójában, a kártya elrendezése megkönnyíti az olvasók számára, hogy megnézhessék, mi a legfrissebb tartalma..

Félkövér tipográfia

Őszinte WordPress téma

A félkövér képekkel megegyező vonalon a félkövér tipográfia fogalma. Nem szabad kihagyni az óriás méretű betűkészleteket, és a vastagabb szöveg segít minden olvasó számára, valójában, olvas a hozzászólásod. Nagyszerű példa erre a Array őszinte témája. A nagy, félkövér szöveg javítja a téma olvashatóságát, de a minimális kialakításnak köszönhetően nem elárasztja a közönséget.

Mókás Jellemzők

Egyre több fejlesztő szórakoztatja a témák és a bővítmények létrehozását, és olyan speciális funkciókat épít fel, amelyeket nem talál meg minden más piacon. Ez magában foglal egy egyedülálló animációt, szórakoztató elrendezést és átgondolt lebegőképeket.

Status WordPress téma

Az állapot néhány egyedi és szórakoztató funkcióval rendelkezik. Először is egy nagyon jó szivárvány menü lebeg. Ennek megtekintéséhez meg kell látogatnia a bemutatót, majd a kurzorral görgessen a navigációs menü elemein – teljes szivárványos félelmetes. Egy másik ügyes ötlet a véletlenszerű link a zsemlemorzsában. Ily módon az olvasók véletlenszerűen ellenőrizhetik az Ön webhelyén található bejegyzéseket, új tartalmat biztosítva számukra, és további nézeteket kaphatnak a régi üzenetekről.

És még sok más

Mint mondtuk – oly sok tendencia megy fel, nem tudjuk nyomon követni magunkat. Tehát mondd el nekünk – milyen tendenciákat láttál az interneten? Ön szerint mely új tervezési elemek a következő nagy dolog? Tudasd velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map