A WordPress által támogatott emberek: Kevin Graham

Nagyon sok blogbejegyzés és cikk található a WordPress által működtetett webhelyekről. Ahelyett, hogy e cikkeknek „csak újat írtunk”, a WPExplorer itt úgy döntött, hogy olyan sorozatot indít, amely mélyebbre merül, mint a webhely. A WordPress által támogatott emberek körében olyan embereket foglalunk magukban, akik a WordPress segítségével képesek vállalkozást vezetni, a WordPress által az üzleti folyamatokra gyakorolt ​​hatást, valamint az életét, amelyet üzleti életük miatt képesek élni..


Az első részletben kapcsolatba léptem a barátommal, Kevin Grahamnel, a digitális nomáddal, akivel Thaiföldön Chiang Maiban találkoztam, és feltett néhány kérdést, hogy közelebbről megismerje életét és üzletét..

Kérjük, ismertesse magát, és mit csinál…

A nevem Kevin Graham, és két alapító tag vagyok a Private Blog Networks számára – a LaunchCDN és a Bulk Buy Hosting. Emellett egy termék-áttekintő webhelyet és egy Szoftvert, mint Szolgáltatási terméket is létrehozok, amelynek címe Friss Visszajelzés, amely lehetővé teszi az üzleti tulajdonosoknak, hogy visszajelzéseket gyűjtsenek ügyfeleiktől, és arra utasítsák boldog ügyfeleiket, hogy hagyjanak véleményüket a számukra fontos felülvizsgálati oldalakon..

Mikor kezdted??

2014 óta teljes munkaidős munkát töltök ezen a téren, de 1999 óta építtem webhelyeket, és először használtam a WordPress-t, 2008-ban, ami a WordPress 2.6 idején volt..

Miért döntött úgy, hogy online üzleti vállalkozást akar kezdeni?

Körülbelül 14 éves korom óta online vállalkozásokat működtetök, amelyek webdizájnot kínálnak és hirdetési bevételeket keresnek. Azért kezdtem, mert nagyon érdekeltem a technológiát és az internetet, és új internetes tartalom termelője akartam lenni, nem pedig csak fogyasztóként..

Mikor / miért választotta a WordPress alkalmazást?

Először a WordPress-t választottam annak egyszerű felhasználása érdekében, mint tiszta blogplatform – azaz hogy blogot tartson és frissítéseket tegyek közzé az interneten talált új dolgokról, valamint az életemből és az oktatási karrieremről szóló frissítéseket..

Az utóbbi időkben átmentem a WordPress használatára, mint inkább egyszerű Tartalomkezelő Rendszerre és webhely-készítőre statikusabb marketing stílusú webhelyekhez, és igazán értékelem, hogy kényelmessé válasszon egy nagyszerű WordPress-témát, és felhasználja azt egy nagyszerű webhely.

Melyek a WordPress erősségei / gyengeségei a versenytársakhoz képest??

A WordPress erőssége a körülötte létező nagy közösségből származik, akik csodálatos témákat és plug-ineket dolgoznak ki a platform alapvető funkcióinak kibővítéséhez. Ez megkönnyíti az új funkciók gyors és egyszerű használatát, és a WordPress használatát sokféle szempontból, ideértve a WooCommerce tagsággal rendelkező e-kereskedelmi áruház működtetését vagy az S2 Member pluginokkal rendelkező pluginokkal ellátott képzési webhelyeket, vagy bármi mást, amit el tud képzelni..

Kipróbáltam már más tartalomkezelő rendszereket is, mint például a Drupal és a Joomla, de egyikük sem volt olyan könnyű az induláshoz, mint a WordPress.

Mondjon egy kicsit a jelenlegi életmódjáról (és hogy miben különbözik attól, amikor utoljára dolgozott)

Az elmúlt 4 évben digitális nomád voltam, amely lehetővé tette számomra, hogy utazhassak a világon, miközben vállalkozásomat vezettem. Abban az időben Chiang Mai-ban, Thaiföld északi részén és a szülővárosában, Adelaide-ban, Ausztráliában székheltem, és Ázsiában / Délkelet-Ázsiában is számos országban utaztam, ideértve hosszabb utakon történő utazást, ideértve Vietnamot, Japán, Dél-Korea, valamint sok Európa, ideértve a hosszú tartózkodást Németországban és az Azori-szigeteken, egy távoli szigetcsoporton, amely Portugália partjainál található..

Gondolod, hogy van egy olyan technikai akadály, amely blokkolja az embereket, akik nem számítógépes mérnökök abban, hogy megteszik amit csinálsz, vagy más vállalkozásokat hozzon létre online?

A WordPress szakértő cégekkel, mint például a WP Engine, a Kinsta és a Flywheel, nagyon könnyű elkezdeni a WordPress használatát. Úgy gondolom, hogy azok a napok, amikor számítógépes mérnöknek kell lennie egy funkcionális online üzleti vállalkozás felépítéséhez, jó és valóban mögöttünk vannak, és a WordPress határozottan az élen jár, hogy megkönnyítse egy gyönyörű webhely felépítését, és szinte bármi, amit online szeretne eladni..

Mit gondol, mit jelent az ilyen akadály hiánya a legtöbb ember számára?

Ez azt jelenti, hogy szuper könnyű elkezdeni az oldalsó szorongást online, és havonta néhány száz (vagy néhány ezer) dollárt keresni saját blogjából vagy online áruházából. Rengeteg ember csinálja, és olyan podcastok vannak, mint a Side Hustle School segítenek bemutatni az embereket, akik pontosan ezt csinálják.

Kevesebb, mint 9 dollárba kerül a saját domain név vásárlása, és egy olyan kiváló minőségű WordPress host, mint a Flywheel (Megjegyzés: a blogon a Flywheel-t és a WordPress egyéb legfontosabb tárhelyi lehetőségeit fedeztük fel) Havonta 15 dollárba kerül – napi 50 cent. Adjon hozzá körülbelül 60 dollár egyszeri díjat egy prémium WordPress témához, és este este online webhelyet kaphat.

Hol lehet az emberek kicsit többet megtudni rólad és vállalkozásáról?

A Saját Blog Hálózatot üzemeltető cégeimet itt találhatja meg LaunchCDN és Tömeges vásárlás tárhely. Az én webszolgáltatást, amely lehetővé teszi az üzleti tulajdonosoknak, hogy visszajelzéseket gyűjtsenek ügyfeleiktől, és arra utasítsák boldog ügyfeleiket, hogy hagyjanak véleményeket rájuk az számukra fontos felülvizsgálati oldalakon, Friss visszajelzés. És a személyes blogomat itt találhatja meg: KevinGraham.com.

Végezetül van valami mondani azoknak az embereknek, akik álmodnak online üzlet alapításáról, de nem húzzák meg a ravaszt?

Menj és nézd meg a Side Hustle School podcastját, találj inspirációt olyan emberek napi epizódjaiból, mint te, akik online üzleti vállalkozásokat építenek, és ami a legfontosabb, tegyen lépéseket erre és kezdjen el.

Utószó

Nagyon köszönöm, hogy a Kevin első sorozatú interjúalanyá vált. Válaszai határozottan ösztönzik olvasóinkat néhány cselekvésre és saját web-alapú vállalkozás indítására, és remélhetőleg még megváltoztatja az életüket.

És az olvasóinknak: Ha bármilyen kérdése lenne Kevin számára, minden kérdést fel kell venni a közelgő interjúkba, vagy ha van valaki, akit szem előtt tartani szeretne beszélgetni, szívesen megismerjük. Kérjük, alább hagyjon megjegyzést kérdéseivel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map