A gyönyörű WordPress-életem: Találkozz Freddy-vel

Freddy Muriuki vagyok, szabadúszó WordPress blogger és részmunkaidős webdesigner. Míg kissé nehéz magamról írni, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy betekintést nyújtsak nekem, bár enyhe is. gyönyörű WordPress élet. Ez egy visszatekintés a gyönyörű életre, amelyet olyan kegyesen segítettél felépíteni.


Az egész 2008 decemberében kezdődött, amikor felfedeztem a WordPress.com webhelyet. Természetesen, mielőtt 2007-ben, néhány hónappal a középiskolás befejezése után, kiberkávézóban kezdtem dolgozni, minden bizonnyal felkeltették az érdeklődését a webdizájn iránt. Többet erről egy pillanat alatt.

Már régen a webdesign, vagy akár a WordPress elõtt tudtam, hogy szeretnék írni. Amikor csak 12 éves voltam, összeállítottam az első novellám; Ronnie és barátai kalandjai, amely később rejtélyes körülmények között eltűnt a szekrényemből. Ebben a gyengéd korban soha nem gondoltam egyszer, hogy végül kenyeret sütök az asztalra írással, vagy inkább blogolással.

Mielőtt azonban felfedeztem a blogolást, rövid történeteket, verseket, leveleket és bármi mást írok, majd később elküldöm (és sokkal később e-mailen) barátaimnak és szerelmeseinek. Imádtam, hogy a gondolatokat szavakba öntik, és sokáig rabja volt attól, hogy mennyit értek el egyszerűen azáltal, hogy tollat ​​papírra tettem. Itt romantikus hódításokról beszélek, minden fiatal ember álmáról. Természetesen ez az osztályzatomat is segített.

Amikor középiskolába mentem, három jó évre elfelejtettem az írást, mielőtt végül úgy döntöttem, hogy felveszem a kézművességet, és megírom a „Ronnie and Friends” második részletét. A diploma megszerzése után egy évvel később az írást a hátsó égőre tettem, amikor egyetemi tanárként dolgoztam. Megtakarító kegyelmem azonban egy internetes kávézó kísérő munkája formájában jött, amelyet néhány hónappal később földettem.

cyber-számítógép-kávézó

A számítógépes kávézóban sokat történt. A lehetőség nyitotta meg a szemem egy teljesen új világ felé. Olyan sok emberrel találkoztam, online és offline is. Az egyik olyan ember, akivel online találkoztam, Isten áldja meg, bemutatta a SEO írásban. Ugyanakkor, mivel korlátlanul tudtam hozzáférni az internethez, erőteljes szeretettel fejlődtem ki a webdizájn iránt, amelyet nap mint nap folyamatosan tanultam..

Mire elmentem egyetemre, néhány hónappal később, alulfizetett SEO író voltam és kezdő webes tervező voltam. Megtanultam néhány C ++ -ot is, szóval igen, már szórakoztam a számítógépekkel és az írás közben. A SEO írásból származó szokatlan és szegény fizetés nem zavart engem egyáltalán, és nem emlékszem, hogy az az volt, hogy frissen éltem az egyetemen, némi megtakarítással, vagy egyszerűen azért, mert élveztem az írást.

Az egyetemhez 2008. november hónapjában csatlakoztam, és ugyanezen év decemberére este rendszeresen írtam. Az összes írásom a SEO és néhány más hétköznapi téma köré összpontosult. Aztán véletlenül felfedeztem a WordPress.com webhelyet (vagy sors?), És elindítottam egy ingyenes blogot.

Ugyanakkor hosszú időn át mentem volna anélkül, hogy a blogba tennék, mivel egyrészt iskolai munkám volt, másrészt SEO írásban. Ugyanakkor még mindig zavart voltam abban, hogy mit szeretnék csinálni az életemmel, még akkor is, ha beiratkoztam arra, amit sokan presztízsű és jövedelmező kurzusnak tartanak. A második évre az iskolai munka és a SEO írás kiegyensúlyozása sokat tett nekem. Szakítottam a tanfolyamok és a teljes munkaidős írás között, főleg mivel a SEO írásból származó fizetések javultak.

Nem tudtam elhagyni, mert nem volt gömböm, és úgy éreztem, hogy az embereimnek nem lesz ilyen. A lélek keresése után úgy döntöttem, hogy több időt szentel a kód írására és megtanulására, néha az óráim rovására. Aztán a következő három évet töltöttem bulizni, mint őrült annak vizsgálata és eldöntése, hogy teljes munkaidőben ki kellene-e hagynom és dolgoznom a kézművemen, vagy csak keményen dolgoznom, és életem hátralévő részét azzal sajnálom, hogy nem használtam ki esélyemet.

Időnként frissítettem az ingyenes WordPress.com blogomat, valódi terv nélkül, és mivel elfoglaltam a vizsgákra és más dolgokra való tanulást, kevés időm volt a valódi haladáshoz. Aztán összeállítottam egy írói csoportot, hogy segítsen a munkaterhelésnek, elegendő időt hagyva szabadon ahhoz, hogy tényleges kutatásokat végezzenek a blogok készítésével kapcsolatban..

2011 utolsó negyedévében néhány blogra (Helyszín 180 és A munka hátrahagyása többek között), amely olyan életmód mellett állt, amelyről mindig álmodtam. Az e blogokban tanított alapelvek szilárd hivõivé váltam, amelyek a munka integrálásának körül mozognak az életében, így zökkenõmentesen alig tudja megmondani, melyik melyik. Dolgozz, hogy élj, nem élj, hogy helyesen dolgozz?

Miután egy ideig követtem ezeket a bloggereket, megvannak az anyagok és a szellem, amire szükségem van a saját online vállalkozásom megkezdéséhez. Ugyanakkor többet megtudtam a WordPress-ről, az ingyenes verzióról, de egy önálló házigazda blog gondolata még mindig idegen volt számomra. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen nem tudtam, mire gondolok a szerverek körül, és hogyan kell szkripteket telepíteni.

wordpress-install-változata

Tehát napi néhány órát fordítottam arra, hogy többet megismerje az önálló üzemeltetett WordPress-t, és 2012 decemberében elindítottam az első WordPress-webhelyet. Olyan jól emlékszem a napra. Nem azért, mert óriási üzletet csináltam belőle, hanem azért, mert nagyon izgatott voltam a saját webhelyem birtoklása miatt. Az első néhány olvasóm barátaimból és az ingyenes WordPress.com blogom olvasóiból állt.

Tíz hozzászólással és néhány oldallal indítottam az ön házigazda blogomat, azzal a egyértelmű céllal, hogy megtanítsam más online vállalkozóknak, mit tudok a SEO-ról, és hozzon létre hatékony webtartalmat. Ez nem zárja ki azt a tényt, hogy fogalmam sincs, ki a célközönség.

Egy ötlet megsemmisítésével kezdtem, de oly motivált voltam az olvasás és az újraolvasás után Gondolj és gazdagodj Napoleon Hill. Néhány barátom úgy gondolta, hogy őrült vagyok, ha egy egyszerű e-könyvben „rögzítem a jövőmet”. Nem volt kedvtelésem, és bár fogalmam sem volt róla, mit csinálok, folyton száguldoztam, írok és összekapaszkodtam.

Ha sikerül felépítenem az olvasóközönséget, akkor a terv az volt, hogy elkezdenék webtartalom-készítési szolgáltatások nyújtását azon online vállalkozóknak, amelyeket vonzanék a bloghoz. Folyamatosan feladtam a blogot, naponta dolgoztam rajta, miközben továbbra is üzletet folytattam SEO ügyfeleimmel. Szükségem volt a SEO pénzre, hogy támogassam az egyetemen egyébként furcsa parti életemet. Mit? Főiskola. Plusz annyira szórakoztattam, hogy magammal dolgoztam!

Mire felfedeztem A Problogger Munkabizottsága köszönet Tom Ewer, a blogom úgy alakult ki, hogy bemutassam a potenciális ügyfeleket. Ez egy életmentő, a munkalehetőség volt, mert a fizetés sokkal jobb volt, mint amit a SEO írásból készítettem.

laptop billentyűzet

Benyújtottam első kérelmet, és ez volt az életem egy új fejezetének kezdete. Fogalmam sem volt, hogy később WordPress bloggerré válok, amikor 2013 utolsó negyedévében benyújtottam az első jelentkezést, de ez az első blogküldési munka ajtókat nyitott a WordPress lehetőségeinek teljesen új világához. Azóta sem néztem vissza, és örülök, hogy soha nem tettem. Valójában a mai munkám nagy része a WordPress köré fordul. A webdesignban és az internetes marketingben foglalkozom, ám a WordPress a napot viseli nekem.

2013 óta számos nagy WordPress-ügyféllel dolgoztam, és be kell vallanom, a munka ugyanolyan élvezetes volt, mint jövedelmező. Ez egy nagyszerű tanulási lehetőség, amely lehetővé tette számomra olyan sok gyönyörű ember találkozását. Te, kedves olvasóm, ezek a gyönyörű emberek vagytok.

Minden reggel várom, hogy megoszthassam veled a kis világomat a WordPress bloggal. Amikor megosztom a tapasztalatokat, tippeket vagy oktatóanyagokat, és közelebb kerülök a célokhoz, akkor megmutatkozik a gyönyörű WordPress-életem. Amikor belépsz a megjegyzés szakaszba, és megosztod véleményét és ötleteit, nem tudok segíteni, de hihetetlenül megalázottnak érzem magam. Gyönyörűvé teszi a WordPress-életem.

Ha szeretettel terjeszti üzenetünket a közösségi médián keresztül, könnyű érezni magát, de csak azért, mert segítesz nekünk elérni, és több embernek segítünk. Amikor reggel felébredek, és mielőtt visszamegyek lefeküdni, manapság csak annyit szeretnék tenni, hogy tollat ​​papírra teszek, és jönnek érted, ha csak egy kiegészítő tippet szeretnék megosztani, egy extra ötlettel ezt a platformot illetően, mindketten annyira szeretek.

Soha nem szerettem egy platformot annyira, mint a WordPress-nél, de azért van, mert te, kedves olvasóm, az egész oldalamon voltál. Az első naptól a WordPress óta elsöpört a lábamtól, és ez a folyamat segített egy alaposan ösztönző blogszerkezet felépítésében. Lehet, hogy a WordPress a motor, de te vagy a WordPress-életem szépsége.

És ez azért van, mert nélküled megszűnnék a létezés – nem lennék releváns. Te csináltál nekem, mi vagyok, és a folyamat során segítetted nekem, hogy én váljak. Te vagy a WordPress-életem szépsége.

Források, amelyeket az út mentén használtam

wordpress-tools

A következő eszközök és források felbecsülhetetlen voltak számomra a WordPress blogging vállalkozásom felépítése során:

 • Nagyszerű WordPress témák – A kiemeléshez szükség van egy professzionális WordPress témára. Indulásom óta használtam a WPExplorer témákat.
 • Trello mert a projekteket meg kell szervezni. Nagyon köszönöm Dev Sharma-nak, hogy bemutatta nekem ezt a nagyszerű szolgáltatást.
 • Symple rövid kódok a kiváló extrákhoz (például harmonika, gombok, feliratok, ajánlások stb.), Amelyeknek kiemelkedniük kell.
 • Yoast WordPress SEO, mivel a SEO fontos összetevő, ha online próbálkozik.
 • A Google Analytics az internetes forgalom nyomon követésére
 • Akismet hogy elkerülje a rossz fiúkat. Lásd még: a WordPress 10 legnépszerűbb szűrője és a spam blokkoló beépülő moduljai.
 • Kiváló és megfizethető WordPress tárhely. Lásd még: Hogyan válasszuk ki a legjobb WordPress tárhelyet
 • Nagyszerű domain tárhely a Namecheap által. Az összes domain nevemet itt kezdem, a kezdetektől fogva, és soha nem volt egyetlen oka a panasznak.
 • Egy toll és egy notebook a kedvenc eszközeim eddig. Először az összes hozzászólást papírra írom, mert meg akarom őrizni az írás ezen aspektusát (érzését). Mit? Minden ember a módszereihez.
 • Rengeteg közösségi média plugin van, mert meg kell osztania fantasztikus blogtartalmát
 • Gondolj és gazdagodj a Napoleon Hill részéről a motivációért és annak a főtervnek a kidolgozásához, amelyről tudod, hogy szüksége van.
 • A munka hátrahagyása szerző: Tom Ewer. Tom megmutatja, hogyan hozhat létre jövedelmező blogcéget, még akkor is, ha kudarcot vallott angolul, és hogyan szophat az élet minden másján. Nagyon nagy segítséget nyújtott neki.
 • Helyszín 180 mert Sean Ogle hisz az életmód újratervezésében. Pontosan megmutatja, hogyan lehet vállalkozást építeni, bárhol élni és elérni a szabadságot.
 • WordPress.com – Kezdje el egy ingyenes WordPress blog birtoklását kevesebb, mint 5 perc alatt.
 • WordPress.org – Kezdje itt, ha többet szeretne megtudni a WordPress-ről.

Ezt a listát folyamatosan frissítem a megjegyzésekben, tehát vigyázz! Ha azonban több WordPress-forrást keres saját professzionális eszközkészletéhez, kérjük, nyugodtan nézze meg:

 • WordPress Toolkit: WordPress források felhasználók és fejlesztők számára
 • WordPress források: A legjobb WordPress podcastok
 • 10 WordPress erőforrás, amelyet most meg kell adnia a könyvjelzőnek
 • A legjobb WordPress eszközök és források szabadúszók számára

Mit tart számunkra a jövő??

Miközben a WordPressről írok, továbbra is számomra szerelem lesz, a közeljövőben tervezem a WordPress témafejlesztésében részt venni. Ez lehetővé teszi számomra, hogy hasznosítsák webfejlesztési készségeimet, miközben visszaadom a közösséget, amely annyit adott nekem.

Folytatom a blogolást a WordPressről, mert mivel a platform elterjed a piacon, több embernek kell megtanulnia, hogyan lehet azt a legjobban felhasználni ambícióinak továbbfejlesztésére. Csakúgy, mint másoktól megtanultam, életben fogom tartani a megosztás szellemét, így mind a jövőben visszatekinthetünk egy napra, és megnézhetjük azokat a nagyszerű munkákat, amelyeket közösen értünk el..

Külön köszönet

köszönöm

Egyedül nem jöttem ilyen messzire. Nagyon sok segítségem volt az út során. A WordPress blogos utazása nem lenne annyira szórakoztató, ha néhány különleges ember számára ez nem lenne igazán fantasztikus. Szeretettel köszönöm Kyla Glover, AJ Clarke, Tom Ewer, Kevin Muldoon, Dev Sharma, Sean Ogle, és ami a legfontosabb, kedves olvasóm. Köszönöm a fantasztikus támogatást és az első nap óta mellettem tartózkodást. Mindannyian kegyes lelkek vagytok, és oly módon befolyásoltad az életem, amelyet soha nem fogsz tudni vagy elképzelni.

Final Say…

Miután kétszer alkalmaztam, biztosan tudtam, hogy sok időt fogok szopni munkavállalóként. Tudtam, hogy saját vállalkozást akarok vezetni, és szórakozni közben. Fogalmam sem volt, hogy hová tart ez, de megtettem a hit ugrását, és míg az utazás kihívásokkal teli (és még mindig kihívásokkal teli), bárhol és bárhol élvezhetem a munkát. Nos, még nem kaptam magam pjs-ben dolgozni, de ez egy másik nap története.

Ma nagy köszönetet szeretnék mondani, hogy nagy szerepet játszott abban, ami szépé teszi a WordPress-életem. Ünnepélyesen imádkozom és remélem, hogy álmai életét is létrehozod. Köszönöm amigo. Találkozunk…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map