55 nagy névmárka, amelyek WordPress-t használnak (és miért)

Az emberek bármit meg fognak mondani, hogy folytatják a zümmögést, és a WordPress – akárcsak minden más ember által készített projekt – megkapta a méltányos részét a rossz szájüregből. Az emberek (akik nem tudnak annyira a WordPress-ről vagy annak lehetőségeiről) mindenféle dolgot mondanak a platform ellen. Például nem olyan nehéz olyan kommentárokat találni, mint például:


 • A WordPress INGYENES, tehát hogy lehet valami jó egy kereskedelmi projekthez?
 • A WordPress nem méretezhető
 • A WordPress nem biztonságos, és ilyesmi

Nos, engedélyt kérek, hogy felhívjam a figyelmeztetést ezekre az alaptalan állításokra. Úgy értem, ha a WordPress nem olyan drágám volt, akit mindannyian tudunk, akkor miért választanánk a nagy márkák nem egy, nem kettő, hanem több webhelyüket (és alkalmazásukat) a platformon?

Ezen és más WordPress mítoszok pihentetése érdekében említenék néhány (körülbelül tíz) okot, amelyek miatt a népszerű márkák szeretik és használják a WordPress-t. A cikk egészében nem kevesebb, mint 55 nagymárkára mutatom rá, amelyek a WordPress-t csak érvem kiegészítésére használják. Látod, mit csináltam ott? Bővítse érvemet?

Okok, miért szeretik a nagy márkák és használják a WordPress alkalmazást

Tehát kezdjük bele – íme tíz ok, amelyeket ezek a nagy névmárkák szeretnek, és2 a WordPress használatával hajtják végre webhelyüket.

1. A WordPress könnyen kezelhető

El kell magyaráznom ezt? A WordPress-t a telepítéstől kezdve a blog / webhely elindításáig a könnyű használat kíséri. A WordPress használatához nem kell elolvasnia a kézikönyveket, és nem kell részt vennie a speciális órákon, hogy WordPress fejlesztõvé váljon. Könnyű, könnyű és egyszerűbb a WordPress módja.

A WordPress nemrégiben végzett, a @kaiserfamfound részvételével készített felmérése kimutatta, hogy mindenki, akivel „beszélték, azt mondták, hogy a WordPress volt a jobb választás a könnyű használat, az intuitivitás és az egyszerűbb munkafolyamat érdekében.” #Szó.

A BBC America azt mondta: „Ugyanazokat a szerkesztő eszközöket is megszereztük és könnyen kezelhető felület minden szerkesztőnk kezébe. “

Nagy névmárkák, amelyek WordPress-t használnak: NASA

2. NASA

A NASA hozzátette: „Lehetővé teszem a nem műszaki személyzet számára, hogy hozzájáruljon csapatunk blogjához, és valójában megtehetik Találd ki a WordPress-ben. ”

Szüksége van további bizonyítékokra? Várj? Nem használja a WordPress-t? Haha.

2. A WordPress gyönyörű

Nem igaz? A jelenleg működő legszebb (és intuitív) webhelyek közül néhány a WordPress-en működik. Hadd mutassam meg néhány példát:

007: James Bond a világon naprakészen tartja a rajongókat a világ minden tájáról a hírhedtebb ügynökök történetével, a színfalak mögött megjelenő funkciókkal, a jelenlegi / közelgő promóciókkal és egyebekkel kapcsolatban.

Az Enterprise Magazine UK megosztja a releváns utazási tippeket és útmutatásokat az autókölcsönzők számára. Mivel a WordPress programot használják, számukra könnyű testreszabni a webdizájnot, miközben a mobilját is barátságos módon kezelik (mivel ügyfeleik / olvasóik elfoglaltan utaznak).

A Rolling Stones a WordPress oldalukkal népszerűsítik összejövetelüket, új turnéjukat, zenéjukat, filmjukat, Las Vegas-i kiállításaikat és aktuális híreiket, és be kell vallania – a merész színek és az elrendezés lenyűgöző.

Jay Z a Life + Times webhelyét üzemelteti a WordPressen, ahol megosztja azt, ami érdekli őt, ideértve a stílust, művészetet, tech, sportot és természetesen a zenét.

Usain Bolt (igen, a bolygó leggyorsabb embere a WordPress-en is fut) a WordPress segítségével készítette webhelyét. Egyéni „Bolt” témát használ a hírek, a fellépések és más média megosztására.

A WordPress minden weboldalon jól néz ki, és ki jobb, mint Van Heusen (az egyik legnépszerűbb ruha ing márka), hogy megmutassa, mi a divatos az interneten?

3. A WordPress méretezhető

Meglehetősen kicsi webhelyet működtetek a WordPress-en, és ez tény. Ugyanez nem mondható el a CNN-ről. ó igen, Kábelhálózat futtassák a mamut „blogjaik” hálózatát a WordPressen, csuklás nélkül.

Úgy értem, el tudod képzelni, hogy hány oldalmegtekintést jelenít meg a CNN egy nap alatt? Ha a WordPress nem lett méretezhető, a CNN bajba kerülne.

A CNN itt nem különálló eset, van más nagy, nagy weboldalak is, mint például a CBS New York …

… A Hawaii Egyetemen (amelyet szintén a Total WordPress téma működtet) …

… és a Boise Állami Egyetemen csak néhányat említhetünk.

4. A WordPress teljesen ingyenes

Ennek előbb kellett volna jönnie, de nem lenne-e ez elég nyilvánvaló? A WordPress teljesen szabadon használható, vagy saját szavakkal:

A WordPress egy nyílt forráskódú projekt, ami azt jelenti, hogy a világ minden táján több száz ember dolgozik rajta. (Több, mint a legtöbb kereskedelmi platformon.) Ez azt is jelenti, hogy szabadon felhasználhatja bármit a macska kezdőlapjától a Fortune 500 weboldalig, anélkül, hogy meg kellene fizetnie senkinek licencdíjat és számos más fontos szabadságot..

– WordPress.org

5. A WordPress lehetővé teszi az adatok birtoklását

A nagy márkák, például a SONY Playstation rengeteg adatot generálnak, amelyek közül néhány érzékeny is lehet. Ön is elkészíti a saját adatait, és nincs szüksége másokra, akik összezavarodnak a bájtokkal. De emellett az integritás fontos szempont a nagy márkák számára, és az adatok integritásának biztosítása csak az, ha mindent birtokol.

A WordPress csak egy kiadói platform, biztonságos közzétételi platform, amely lehetővé teszi csodálatos webhelyek létrehozását. Adatainak birtokában kell lennie – minden egyes bájt, és senki sem, még a WordPress alkalmazottai sem merítik a tartalmat – ezért a Microsoft-hoz hasonló márka a WordPress-t választja.

6. A WordPress lehetővé teszi a gyors indítást

A WordPress gondoskodik az alapul szolgáló (vagy strukturális) kódbázistól, úgy, hogy új alkalmazások indításakor nem kell írnia a kódot a semmiből. Mivel a webhely a WordPress-en fut, csak beépülő modulokra vagy néhány extra kódsorra van szüksége az alkalmazás futtatásához. Nem kell órákat költenie az új alkalmazások létrehozásának befejezéséhez, mert nagy a valószínűsége annak, hogy vannak pluginek ehhez.

Képzelje el, mennyi időbe telik egy új alkalmazás létrehozása és tesztelése egy HTML + CSS statikus weboldalhoz? A gyors elindítás képessége az oka annak, hogy a nagy márkák, például a Time magazin a webes tartalmaik nagy részét a WordPress-en készítették.

„Új webtartalmunk szinte teljes egészét a WordPress-en készítettük el” – mondta a Time Magazine. De ezzel nem ér véget – a nagy márkák, amelyek új Word-tartalmat (és alkalmazásokat) hoznak létre a WordPress segítségével, más nagyszerű példái:

TechCrunch – az egyik legfontosabb forrás a tech, a média és a nerd-kultúra számára az interneten.

Ugyanezen vonal mentén a The Next Web egy fejlett technológiai blog, amely a tudomány, a számítástechnika, a műszaki és a legújabb fejleményekről szól. Ismerik a cuccaikat – és a WordPress-t választják.

7. A WordPress könnyen integrálható a közösségi médiához és más szolgáltatásokhoz

A WordPress lehet egy blogging (CMS) platform, de az a képessége, hogy integrálódjon és jól játsszon más szolgáltatásokkal, jóval a hajtás fölé helyezi azt. Néhány közösségi hálózati beépülő modul segítségével könnyedén és gyorsan elterjesztheti üzenetét a közösségi médiában.

Nem ez a vége. A nagy márkák, mint például az AMC Walking Dead, beépítették a StorySync amely összehozza a rajongókat a világ minden tájáról. Ennek a zseniális szolgáltatásnak köszönhetően a híres Walking Dead TV-sorozat rajongói megoszthatják „… pillanatnyi tekercsekkel, hűvös apróságokkal, exkluzív videofilmekkel és epizódokat nézhetnek a levegőben”. Mondd, hogy nem olyan jó a halott?

Ha a fenti Walking Dead ábra nem csökkenti az Ön számára, íme egy másik példa.

Az Angry Birds saját társadalmi promóciókat is futtat, és (ahogy kitaláltad) a WordPress programot használják. Meglepni fogja, hogy a WordPress mennyire képes elérni a többi szolgáltatással való integrációt!

8. A WordPress 100% -ban érzékeny és mobilbarát

Amint elhelyezi webhelyét a WordPress-en, nem kell hátravágnia a hátát, amikor arra törekszik, hogy illeszkedjen a mobil képernyőhöz. A platform a legújabb webes szabványokra épül, ami azt jelenti, hogy percek alatt teljes mértékben reagáló webhelyeket építhet fel.

Wptouch-free-wordpress-pluign

Ha minden más nem sikerül, akkor mindig támaszkodhat olyan pluginekre, mint például a WPtouch, hogy webhelyét kisebb (olvasott mobil eszköz) képernyőkön jelenítse meg. Tegyük tesztelésre a WordPress érzékeny kialakítását. Most indítson el egy új lapot, és keresse meg a következő webhelyek egyikét:

Nagy névmárkák, amelyek WordPress-t használnak: Kvarc

20. Kvarc

A Quartz egy digitális hírforrás, amelynek célja a mobil hírek (a kézi elektronika számára készült) bemutatása az üzleti és a globális gazdaságról.

Nagy névmárkák, amelyek WordPress-t használnak: Vogue

21. Divat

A Vogue az egyik legismertebb név a divatban, és fogadhat, hogy webhelyük könnyedén mobilkészen áll (és a WordPressre épül),

A Metro UK egy hírességek és szórakoztató hírmagazin, amelyre valószínűleg van egy készen áll a WordPress webhely is.

A Harvard Gazette megosztja a Harvard és az iskolák hivatalos híreit. A legmodernebb tartalom mellett a Harvard tudja, hogy a WordPress egyszerűen a legjobb, ha minőségi blogot készít.

Nyitott egy új lapon a fenti webhelyek egyikét? Jó. Most nyissa meg ugyanazt a weboldalt mobilkészülékén, és élvezze a legjobban reagáló kialakítást. WordPress = érzékenység.

9. A WordPress dinamikus, a WordPress életben van

A WordPress meglehetősen rugalmas, és nincs teljesen korlátozva annak lehetősége, hogy mit érhessen el a platformon. Még ennél is jobb, hogy a WordPress-t folyamatosan fejlesztik a közreműködők világszerte működő csapata. Minden új frissítéssel új funkciókkal kezelünk minket, és a platform dinamizmusa soha nem áll meg. További jó példákat keres? Nézze meg a következő webhelyeket:

A Target megosztja a napi eseményeket, promóciókat és személyes történeteket a Target Pulse WordPress blogban.

A People Magazine minden hírállványon megtalálható, de a legfrissebb hírességekhez és pletykákhoz való hozzáférés még könnyebbé válik a túltöltött WordPress webhelyen keresztül..

A Mercedes Benz a világ minden tájáról ismert a jó minőségű autójairól, tehát csak akkor van értelme, hogy webhelyüket a WordPress legújabb verziója működteti..

10. A WordPress több, mint szoftver, ez egy közösségy

Először a következőt idézem: Nagy névmárkák, amelyek WordPress-t használnak: Interaktív

27. Interaktív

“A nyílt forráskódú közösség hatalma teszi a WordPress-t olyan jóvá, mint amilyen van.” – Interaktív

“Nagyon jó érzés, ha olyan javításokat tudunk nyújtani, amelyek az egész közösség számára segítenek.” – BBC America

“Ha mindezt a kódot elérhetővé teszi és megosztja a WordPress közösség többi tagja, megkönnyíti számunkra a webhelyen történő munkát.” – NASA

Kell ennél többet mondanom?

Még több nagy névmárka, amelyek WordPress-t használnak

Most, hogy felvázoltuk a nagy márkák miért szeretik a WordPress-t, és megosztottuk 27 fantasztikus céget, akik a WordPress-t választják webhelyükhöz, azt gondoltuk, hogy folytatjuk. Miért álljon le most? Tehát itt még több nagy márka van, amelyek WordPress-t használnak.

Nagy névmárkák, amelyek WordPress-t használnak: Obama

29. Obama

Nagy névmárkák, amelyek WordPress-t használnak: Lifetime Fitness 60 Day Challenge

37. Egész életen át tartó fitnesz 60 napos kihívás (ami egy másik téma-felhasználó lesz)

A WordPress-t használó nagy névmárkák: a letöltés

53. A letöltési blog (a Cnet-től)

A WordPress-t használó nagy névmárkák: Matt Mullenweg

55. Matt Mullenweg (természetesen a WordPress alapítója)

Következtetés

Arra gondoltam, hogy ha összeállítanám az 55 nagy márka összefoglalását, amelyek WordPress-t használnak, akkor nem lenne elég anyag rágni. Most, hogy tudja, miért szeretik és használják ezek a népszerű márkák a WordPress-t, valószínűleg hajlamos lesz a következő webes projekt futtatására a WordPress-en. Ha ezt az utat választja, megígérem, hogy soha nem fog csalódni. Viszlát �� környékén

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map