45 Csodálatos WordPress-blog, amelyet követned kell

A legjobb WordPress-blogok, melyeket követned kell

WordPress rajongóként mindig lépést szeretne lépni a WordPress világának legfrissebb eseményeivel és bizonyos mértékig a webfejlesztéssel. Tudni akarod, mi az kinek a WordPress-nek bármikor kell mondania. A görbe előtt akarsz maradni; lapokat tartson a WordPress hírekkel, a legújabb technikákkal, a hack-ekkel, a témákkal, a bővítményekkel és a lényeggel. És mi lenne jobb módja annak, hogy tájékozódjon és frissüljön, mint a WordPress blogjainak olvasása?


A mai felszolgáltatásban több mint 45 fantasztikus WordPress bloggert mutatunk be, amelyeket tudnod kell. És feltétlenül nézd meg a Twitter-fiókokat, szóval lépj tovább, és nyomd meg a követés gombot. Készüljön fel szórakozni.

1. WPExplorer

A követett WordPress-blogok - WPExplorer

Látogassa meg a WPExplorer Blogot    Kövesse @WPExplorer

Lehet, hogy itt kissé elfogult vagyok, de a tény továbbra is tény; A WPExplorer kétségkívül az egyik legjobb WordPress-blog itt található. Úgy értem, csak annyit lehet megtanulni a WPExplorer webhelyen.

Kíváncsi, mi van a menüben? A WPExplorer a részletes oktatóanyagoktól, a téma- és plugin-áttekintésektől kezdve a tippekéig és a nagyszerű útmutatókig nyújt segítséget a könyvjelzőhöz. A nagyszerű üzenetek között adományokat és exkluzív ajánlatokat is közzéteszünk, amelyek sok pénzt takaríthatnak meg ��

2. Elegáns témák

A WordPress-blogok, amelyeket követned kell - elegáns témák

Látogassa meg az Elegáns Témák Blogot    Kövesd a @elegantthemes oldalt

Az Elegáns Témák blog csodálatos WordPress tippeket, oktatóanyagokat és frissítéseket kínál az új WordPress témákhoz és beépülő modulokhoz. A blog olyan tiszteletreméltó WordPress bloggerekkel foglalkozik, mint Kevin Muldoon, Brenda Barron és Jacqueline Thomas.

3. Chris Lema

A WordPress-blogok, amelyeket követned kell - Chris Lema

Látogassa meg Chris Lema blogját    Kövesse @chrislema

Hacsak nem a közelmúltban kezdte el használni a WordPress-t, hallhatott volna egy vagy két dolgot Chris Lema-ról – a legmagasabb szintű WordPress bloggertől, akit felhívtak, hogy tanácsot adjon a WooThemes, az iThemes, a Reaktiv, a WP101 és mások kedvelőinek. Blogjait foglalja magában az e-kereskedelemről, a freelancingról, a tagságról, az e-tanulásról és az előadásokról a WordPress-rel kapcsolatos egyéb témák között.

4. A WP beállítása

WP telepítés

VISIT WPSETUP    FOLLOW @wp_setup

Útmutatót keres a WordPress telepítéséhez? Kiválaszt egy fogadási tervet? Vagy valami más? A WP Setup rengeteg nagyszerű cikket tartalmaz, amelyek számos olyan témát tartalmaznak, amelyek hasznosak minden új WordPress-felhasználó számára a webhely beállításához.

5. WPLift

A WordPress-blogok, amelyeket követned kell - WPLift

Látogassa meg a wplift blogot    Kövesse @wplift

A WPLift WordPress útmutatókkal, útmutatókkal és tippekkel rendelkezik a legjobb WordPress bloggerek körében. Ráadásul megvan néhány remek ajánlatuk. Ez, valamint a belépő szintű felhasználókra való összpontosítás teszi a WPLiftet egy nagyszerű blognak, amelyet követni lehet a WordPress ismereteihez.

6. WinningWP

A követett WordPress-blogok - InningWP

Látogasson el a WinningWP oldalra    Kövesse @WinningWP

A WinningWP-t Brin Wilson kezeli, és nagyszerű forrás a WordPress számára. Tudjon meg többet az új WordPress témákról, nézzen ki néhány plugin áttekintést, és tanuljon új készségeket hasznos oktatóprogramokkal.

7. WP Tavern

A követett WordPress-blogok - WPtavern

Látogassa meg a wptavernet    Kövesse @wptavern

A Jeff Chandler által 2009-ben alapított WP Tavern közzéteszi többek között a legújabb WordPress híreket, hackeket, téma- és plugin-bejelentéseket. A blogot Jeff Chandler és Sarah Gooding kezeli. A blog rendszeresen frissül a legújabb WordPress-hírekkel.

8. WPEka

Blogok, amelyeket követned kell - WPeka

Látogassa meg a WPEka Blogot    Kövesse @wpekadotcom

Nem tudom, hogyan jöttek létre a névvel, de ez egy idő után minden bizonnyal rád nő. De a név nem az oka annak, hogy a WPEka bekerült ebbe a listába; a blog hetente többször publikál nagyszerű vélemény-hozzászólásokat, téma- és plugin-áttekintéseket, valamint alapos útmutatásokat.

9. WPKube

A követett WordPress-blogok - WPkube

Látogasson el a WPKube oldalra    Kövesse @wpkube

Devesh Sharma 2014 júniusában alapította a WPKube-t, hogy „… minõségi WordPress témákat, plug-ineket, oktatóanyagokat, híreket és módosításokat biztosítson…” Dev, mindenki számára sikeres webmester, nagy munkát végzett a WPKube-val. Két naponta új beszámolót tesz közzé. A WPKube olyan neves WordPress bloggerekkel foglalkozik, mint Joe, Ashley és Sourav Kundu.

10. WPMU DEV Blog

A követett WordPress-blogok - wpmudev

Látogassa meg a wpmudev Blogot    Kövesse @wpmudev

Frissen sütött, több mint 360 ezer taggal és egy weboldallal, amely a WordPress legjobb tananyagainak, tippeinek és tanácsainak néhány részét tartalmazza. A WPMU DEV a WordPress forrása sok felhasználó számára – tapasztalt vagy más. A blogban szereplő témák a WordPress, a WordPress Multisite, a BuddyPress és a WordPress közösség köré fordulnak..

11. BobWP

A követett WordPress-blogok - BobWP

Látogassa meg a bobWP Blogot és Podcastot    Kövesse @bobWP

Akár kezdő, akár haladó WordPress-felhasználó, mindig tanulhat valamit Bob Dunn-tól. Nagyon nagy ügy, tehát jobban érdemes figyelni, amikor a színpadra lép. A podcastját még a WordPress jóságának követésére is követheti.

12. ManageWP Blog

A követett WordPress-blogok - ManageWP

Látogasson el a managewp Blogba    Kövesse @managewp

A ManageWP lehetővé teszi több WordPress-webhely kezelését egyetlen műszerfalról, sok időt és energiát megtakarítva. Nem próbálom meghúzni a lábát, ez nagyon kényelmes, főleg, ha küzdenek a webhelyeidet kezelni. Az olyan magas szintű írókkal és fejlesztőkkel, mint Vladimir Prelovac, Charnita Fance és Brenda Barron, az ManageWP blog oktatóanyagokat, tippeket, áttekintéseket, véleményeket, híreket, üzleti tanácsokat, témákat és pluginokat oszt meg többek között.

13. WP polgármester

A követett WordPress-blogok - WPMayor

Látogasson el a wpmayor oldalra    Kövesse @wpmayor

Ha a legfrissebb és legfrissebb WordPress-híreket, cikkeket, hackeket és plugin-áttekintéseket keres, csak néhányat említhet, felveheti a WP Polgármestert az olvasási listájába. Mint most. A WP polgármesterét Mr. Galea és Mrs. Mrs. és Mrs. Mrs. Zahra segíti, aki Galea unokatestvére. Ez a családi vállalkozás néhány közreműködőt képvisel az élet minden területén, így a tartalom globális (multikulturális) érzést ad.

14. WPBeginner

A követett WordPress-blogok - WPBeginner

Látogasson el a wpbeginner oldalra    Kövesd @wpbeginner alkalmazást

Több mint 130 ezer WordPress-felhasználónál a WPBeginner a végső erőforrás a WordPress kezdőknek. Ne tévessze meg téged, mégis sokat tanulhat a WPBeginner-en még tapasztalt WordPress-felhasználóként is. Végül is a tanulás az élet során soha nem áll meg.

15. SitePoint

A követendő WordPress-blogok - SitePoint

Látogassa meg a WordPress webhelypontját    Kövesd a @sitepointdotcom oldalt

1999 óta a SitePoint számtalan tervezőt inspirált magas színvonalú webhelyek és webes alkalmazások készítésére. A heti kiemelkedő WordPress-oktatóanyagok és tippek közzététele mellett fantasztikus könyveket és tanfolyamokat kínálnak, amelyek HTML, CSS és JavaScript körül forognak. A blogjuk tartalmát hatalmas teremti meg írók és fejlesztők csapata.

16. CodeinWP

A követett WordPress-blogok - CodeInWP

Látogassa meg a COdeinWP Blogot    Kövesse @codeinwp

Daniel Pataki, Tom Ewer (esküszöm, nem emlékeztetett meg nekem a megemlítésekre), Adelina Tuca és Kol, mint önmaga kedvelőinek, a CodeinWP blog egy jól kezelt gyűjtemény a legjobb WordPress oktatóanyagokból, trükkökből és tippekből. . A CodeinWP bejegyzései valóban nagyszerűek, nem akarsz hiányozni!

17. WP szupersztárok

A WordPress Blogok, amelyeket követned kell - WPsuperstars

Látogasson el a WP SuperStars oldalra    Kövesse @WPSuperstars

A WP Superstars inkább egy recenziós oldal, mint egy blog. Függetlenül attól, hogy nagyszerű WordPress oktatóanyagokat és hozzászólásokat jelentenek, amelyek mind a kezdők, mind a profik számára előnyösek. Tehát nemcsak félelmetes áttekintést kap a kedvenc WordPress-termékekről (azaz témák, plug-inek, tárhely stb.), Hanem alaposan megvizsgált üzeneteket is megismerhet a WordPressről.

18. ThemeShaper

A WordPress-blogok, amelyeket követned kell - ThemeShaper

Látogasson el a ThemeShaper oldalra    Kövesse @ThemeShaper

Ki mögött a ThemeShaper WordPress blog, amely egyszerűen túl fantasztikus ahhoz, hogy ellenálljon? Ian Stewart, Caroline Moore, Daniel Robert és tizenkét (12) másik WordPress rajongó, akik törődnek vele nagyon a WordPress témákról. A blogrész egy hatalmas archívum a WordPress hírekkel, tippekkel, inspirációkkal, trükkökkel, hackekkel, kivonatokkal és mélyreható oktatóanyagokkal.

19. Nyomaték

A WordPress-blogok, amelyeket követned kell - Torque Mag

Látogasson el a tOrgue Magazine oldalra    Kövesse @TheTorquemag

A WPEngine mögött álló srácok, a sokuk számára választott WordPress tárhely, a Torque a WordPress hírekkel, frissítésekkel és a WordPress világának legújabb eseményeivel foglalkozik. A híreken kívül üzleti, közösségi és fejlesztési kategóriákkal is gazdagabbá teszik a blogot. A tartalmat olyan szakértők készítik, mint Shaun Quarton, John Stewart és Josh Pollock.

20. Tuts+

A WordPress-blogok, amelyeket követned kell - Tuts +

Látogassa meg a WordPress webhelyet a tUts + webhelyen    Kövesse a @TutsPlus oldalt

Nem tehetünk közzé egy bejegyzést a követendő legjobb WordPress blogokról, és nem említhetjük a Tuts + alkalmazást, amely egyedülálló erőforrás kezdőknek és a WordPressersnek. Ha megengedi magának, inspirációt kerestem a Tuts-on+ Pár számtalanszor korábban, és minden alkalommal nem voltam csalódott.

21. Macskák, akik kódolnak

A WordPress-blogok, melyeket követned kell - Macskák, akik kódolnak

Látogasson el a Cats Who Code oldalra    Kövesse @catswhocode kódot

Több mint 17 ezer követő számára, a Cats Who Code-t Jean, egy 30 éves valami blogger kurátora, Belgiumban született. Ez egy hatalmas archívum a fantasztikus WordPress-ötletekről, hack-ekről és a WordPress-kódolási oktatóanyagokról. Jean munkáját olyan népszerű blogokban mutatták be, mint például a Smashing Magazine, a WPHacks és a Pro Blog Design.

22. WP Arena

A WordPress-blogok, amelyeket követned kell - WP Aréna

Látogasson el a WP Arénába    Kövesse @wparena

A WP Arena hasznos blog, amely véleményekre, összehasonlításokra és gyűjteményekre szakosodott. Számos fantasztikus útmutatót kínálnak a népszerű WordPress pluginokhoz és egyszerű tippeket, amelyek bármely WordPress felhasználó számára hasznosnak találhatók (például a blog testreszabása a márkájához).

23. Elementor

Blogok, amelyeket követned kell - Elementor

Látogassa meg az Elementor Blogot    Kövesse @elemntor

Természetesen hallottál már az Elementorról – ez a legjobb ingyenes oldalkészítő plugin a WordPress számára. De tudta, hogy ők blogot is működtetnek? Jól vannak, és tele van nagyszerű tippekkel arra vonatkozóan, hogyan lehet jobb weblapot létrehozni az Elementor segítségével, az inspiráció és a webdizájn körét, a szabadúszó interjúkat és még sok minden mást.

24. 1stWebDesigner

A követendő WordPress-blogok - 1. webdesigner

Látogasson el az 1.WebDesigner oldalra    Kövesd @ 1stwebdesigner alkalmazást

Az 1stWebDesigner volt az egyik első (nem szándékkal bíró) WordPress blog, amely arra ösztönözte alapítóinkat, hogy indítsák el a WPExplorer programot, így természetesen fel kellett venni őket ebbe a listába. több száz hasznos hozzászólás webdizájn-tippekkel, csalólapokkal, ingyenes forrásokkal (témák, Photoshop eszközök stb.), a legjobb listákkal és még sok minden más számára, amelyet minden webes tervezőnek el kell olvasnia – nem csak a WordPress felhasználóinak.

25. Woorkup

A követett WordPress-blogok - Woorkup

Látogasson el a Woorkup oldalára    Kövesse @mywoorkup

Brian Jackson (egy komoly WordPress és SEO guru) irányítása alatt a Woorkup határozottan szilárd WordPress erőforrás. Ha valaha nem biztos benne a plugin miatt, vagy valamilyen inspirációt keres, olvasson el Brian blogját. Ő is megoszt egy szabadúszó tippeket egy vállalkozás vezetésével kapcsolatban, saját személyes tapasztalatai alapján, és rendelkezik egy ajánlott termékkel ellátott eszközkészlettel, amely segít Önnek az indulásban..

26. WPShout

A követendő WordPress-blogok - WPShout

Látogasson el a WPShout oldalra    Kövesse @WPShout

A WPShout Fred Meyer és David Hayes üzemelteti azokat, akik következetesen pumpálnak fantasztikus tartalmakat, például heti oktatóanyagokat, erőforrás-ajánlásokat, fejlesztési tippeket, biztonsági útmutatásokat és így tovább. Kövesse őket a Twitteren, hogy rendszeresen értesülhessenek arról, hogy mit vetnek hetente.

27. Kinsta

A WordPress-blogok, amelyeket követned kell - Kinsta

Látogassa meg a Kinsta Blogot    Kövesse @kinsta

Az emberek dühöngnek a Kinsta gyors, megbízható és biztonságos WordPress-tárhelyéről. Miért? Mert tényleg tudják a cuccaikat! És szerencséd van, és rendszeresen megosztják ezeket az ismereteket a blogjukon keresztül. Látogasson el a blogjukba, ahol megismerheti a pluginokat, a biztonságot, az üzleti tippeket, a blogolást és egyebeket.

28. Colorlib

A követett WordPress-blogok - Colorlib

Látogasson el a Colorlib oldalra    Kövesse @colorlib

Ha valaha egy adott WordPress rést keresett, például a “legjobb kreatív WordPress témák” vagy a “legjobb WordPress témák a kisvállalkozások számára”, akkor valószínűleg már látta a Colorlib listát. De ez nem minden, amit a bloguk kínálhat. A Colorlib plugin-útmutatókat, tervezési tippeket és még néhány ingyenes témát is kínál, amelyeket felhasználhat webhelyén.

29. Narrowem

A követett WordPress-blogok - Narrowem

Látogassa Narrowem    Kövesse @narrowthem

A Narrowem ismeri mélyreható témájukat, plugin-áttekintéseiket és útmutatásaikat. Ha a témák között (vagy a beépülő modulok között) kíván dönteni, akkor felkerül a blogjukra, hogy meg tudja-e hasonlítani a szolgáltatásokat és a funkciókat. Vagy nézzen meg esettanulmányait, hogy a valós életbeli webdesign-példákból tanuljon.

30. Felhők

A követett WordPress-blogok - Cloudways

Látogassa meg a Cloudways Blogot    Kövesse @Cloudways

A Cloudways egy nagyszerűen kezelt felhő-tárhely lehetőség, de ők is nagyszerű követendő blogok. Noha nem feltétlenül csak a WordPress-re koncentrálnak, téma-áttekintéseket, webhely-beállítási útmutatót és rengeteg üzleti tippet kínálnak (a GDPR-hez, a tervezéshez, az e-kereskedelemhez stb.), Amelyeket hozzáadni szeretnének az olvasási listához..

31. Élesztő SEO

A WordPress-blogok, amelyeket követned kell - Yoast SEO

Látogasson el a Yoast SEO webhelyre    Kövesse @yoast

Nem hagyhattuk el a Yoast SEO-t a listánkból, mert valóban a legjobbak a szakmában, amikor a keresőmotor optimalizálására kerül sor. Kövesse blogját a naprakész WordPress SEO stratégiák, a helyszíni SEO tippek, a közösségi média útmutatói és a plugin-frissítések számára (mert ha nem használja a SEO plugin-ját, akkor az lennie kell).

32. Carrie Dils

A WordPress-blogok, amelyeket követned kell - Carrie Dils

Látogassa meg Carrie Dils blogját    Kövesse @cdils

Carrie Dils WordPress szakértő, és hozzászólásait folyamatosan örömmel olvasom. Nagyon garantált, hogy megtanul valamit – akár a WordPress, a Genesis, a WooCommerce, akár valami másról szól. Ne felejtsd el követni a Twittert is – rendszeresen csipog, és attól a naptól függően, hogy egyenesen vidám.

33. Envato

A követett WordPress-blogok - Envato

Látogassa meg az Envato Blogot    Kövesd a @envato oldalt

Ha az Envato-ra gondol, akkor valószínűleg azonnal prémium témákra, plug-inekre, képekre stb. Gondol, de az Envato az elmúlt évben valóban fokozta blogját. Tippek és körök megosztása szinte minden rést illetően. Bloguk nagyszerű forrást jelent az ügyfelek munkahirdetésén dolgozó szabadúszók számára, valamint a DIY-k számára, akik kis segítséget vagy inspirációt keresnek..

34. Média templom

A WordPress-blogok, melyeket követned kell - Media Temple

Látogassa meg a Media Temple Blogot    Kövesse @mediatemple

A Media Temple egy másik fantasztikus házigazda, ugyanolyan látványos bloggal. Időnként jelentkezzen be, hogy megismerkedjen az ügyfelek reflektorfényeivel, az optimalizálási tippekkel, a képszerkesztőkkel, a WordPress útmutatókkal és még sok más témával..

35. Anariel Design

A WordPress Blogok, amelyeket követned kell - Anariel Design

Látogasson el az Anariel Design oldalra    Kövesse @Ana_Segota

Az Anariel Designot a csodálatos fejlesztő, Ana Segota üzemelteti. Kövesse blogját, és olvassa el egy-egy WordPress interjút, kövesse a hasznos útmutatásokat (és a videó útmutatókat), tanuljon új SEO tippeket és még sok minden mást. Néhány gyönyörű prémium témát is kínál, amelyekről nem akarsz hiányozni.

36. MonsterPost

A követett WordPress-blogok - MonsterPost

Látogasson el a MonsterPost oldalra    Kövesse @templatemonster

A TemplateMonster hatalmas piac, csodálatos témák és sablonok ezrei között, amelyek közül választhat, és a MonsterPost blogja ezer hasznos cikket kínál (plusz ingyenes könyveket és indító témákat). Fejlessze tervezési készségeit, megismerje a weboldal tartalmának egyszerű optimalizálását, mutassa be az Ön számára legmegfelelőbb tárhelyet és még sok más.

37. WordPress.org

A követett WordPress-blogok - WordPress.org

Látogasson el a WordPress News oldalra    Kövesd a @WordPress alkalmazást

Természetesen be kellett vonnunk a WordPress hírblogját ebbe a listába. Tartsa naprakészen a WordPress alapvető frissítéseivel, a szolgáltatás fejlesztéseivel, a közösségi eseményekkel és a fejlesztők megjegyzéseivel.

38. WPBlog

A követett WordPress-blogok - WPBlog

Látogasson el a WPBlog oldalra    Kövesse a @wpblogdottcom oldalt

A WPBlog egy másik, a WordPress környékén működő blog, ahol információkat szerezhet a WordPress trendeiről vagy kutathat egy terméket vásárlás előtt. A WordPress tippeinek, oktatóinak és áttekintésének otthona, ez egy jó webhely, amelyet felvehet az olvasási listájához.

39. A WP csaj

A WordPress-blogok, melyeket követned kell - a WP csaj

Látogasson el a WP Chick oldalra    Kövesse @kimdoyal

Kim Doyal egy WordPress profi, aki rengeteg tudást oszt meg a WP Chick blogján (bár van podcastja, amelyet feltétlenül kell fizetnie). Nagyszerű tippeket oszt meg arról, hogyan lehet a WordPress alapú blogját vagy vállalkozását jobban futtatni.

40. Rich Tabor Blog

A WordPress-blogok, amelyeket követned kell - Rich Tabor

Látogassa meg a Rich Tabor blogját    Kövesse @richard_tabor

Rich egy csillagrendszerű WordPress fejlesztő (talán már látta munkáját a ThemeBeans), aki szintén személyes blogot működtet. Ez egy remek hely, ahol sok tonna Gutenberg útmutatót, WordCamp kiemelést és sok WordPress tippet találhat..

41. WPLeaders

A követett WordPress-blogok - WPLeaders

Látogasson el a WPLeaders oldalra    Kövesse a @thewpleaders oldalt

A WPLeaders a WordPress információ önmagában leírt központja, és egyetértenünk kellene. Istiak Rayhan készítette, a WPLeaders minden bizonnyal a WordPress gyűjtemények nagyszerű forrása könyvjelzőkhöz. Bármit is keres – akár Click to Tweet plugin, akár Gutenberg kompatibilis témák, akár akár befolyásoló tényezők.

42. WPBuffok

A WordPress Blogok, amelyeket követned kell - WPBuffs

Látogassa meg a WPBuffs Blogot    KÖVETKEZÉS @THEWPBUFFS

Valószínűleg hallott már a WPBuffokról. Igény szerint segítséget nyújtanak a WordPress mindenféle testreszabásával, biztonsággal, frissítésekkel és egyebekkel kapcsolatban. De talán nem tudja, hogy rengeteg hasznos forrással is rendelkezik, például webinarok, útmutatók, áttekintések és körlevelek blogjukban!

43. CollectiveRay

CollectiveRay Blog

Látogassa meg az összegyűjtött sugarat    FOLLOW @CollectiveRay

WordPress tippeket, valamint egy kis Joomlát keres oldalán? Haladj tovább, és olvassa el David Attard blogját a CollectiveRay-en. Miután több mint 12 éve foglalkozik webdizájnnal, itt osztja meg tudását más weboldaltulajdonosokkal. A CollectiveRay útmutatókra, áttekintések tárolására és webes tervezési tippekre specializálódott a WordPress és még sok más számára.

44. WebCreate.Me

A követett WordPress-blogok - WebCreate.Me

Látogasson el a WebCreate.me webhelyre    Kövesse @webcreateme

A WebCreate.Me a kisvállalkozások számára kifejlesztett fantasztikus erőforrás, amely a WordPress webhely zökkenőmentes működését biztosítja. Kap tippeket a szövegíráshoz, a társadalmi megosztáshoz, az ütemezéshez, az e-mail marketinghez és még sok máshoz. Egyéni WordPress webhelyet keres? Vagy SEO tanácsadás? Ezt meg is teszik – csak annyit kell tennie, hogy elérje az árajánlatot.

45. Ma.tt

A WordPress-blogok, amelyeket követned kell - Ma.tt

Látogasson el a Ma.tt oldalra    Kövesse @photomatt

Végül, de nem utolsósorban érdemes ellátogatni Matt Mullenweg személyes blogjába. Gyakran betekintést nyújt a WordPress-ről, az üzleti vonatkozású szerkesztőségekről, interjúkról, az Automattic hírekről, és alkalmanként megnéz különböző WordCamps-okat vagy Meetups-ot.

Rajtad a sor…

A WordPress minden nap növekszik. A fejlesztők továbbra is elkötelezik a kódot és új funkciókat egészítenek ki, továbbhozzák a platformot a képzelet határain. Most erőteljesebb, mint valaha, és csak arra számíthatunk, hogy ez a trend tovább növekszik. A kedvenc blogjainak követésével vagy személyesen követheti nyomon az összes WordPress változást, híreket és frissítéseket hozzájárul a projekthez.

A WordPress blogok ezen finoman kidolgozott listájának köszönhetően rengeteg választási lehetőség áll rendelkezésére. Nyilvánvaló, hogy sok más WordPress-blog is van odakint, tehát ha elmulasztottuk a kedvencedet, ne felejtse el megemlíteni a megjegyzésekben, hogy tovább bővítse a listát. Ettől eltekintve tudassa velünk gondolatait és azt, hogy mekkora lesz a 2018-as év. Szia!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map