30 WordPress szakember, akiket követni kell a Twitteren

30 WordPress szakember, akiket követni kell a Twitteren

Mutassa ki minden WordPress szakembert, valamint a tökéletes kezdőt, aki felkészül a nagy merülésekre. Ez egy külön odaadás mindenkinek, aki úgy tűnik, hogy nem elég elegendő a WordPresshez. Te tényleg kedves vagy, tehát készülj fel szórakozni.


Nagyjából egy évvel ezelőtt közzétettünk egy 25+ Amazing WordPress Blog-ot, amelyet Önnek kellene követnie, egy hozzászólás, amely nagyszerű visszajelzést kapott tőled. Olyan fantasztikus és nosztalgikus megjegyzésekről beszélünk, mint például:

Ez egy nagyszerű gyűjtemény, Freddy! Kedvenceim a WPExplorer, a WPKube és természetesen WPMU Dev Blog. Szereted a tartalmat is WPLift és a WPBeginner. �� – Syed Naimath, @SNaimath

Vagy…

Freddy, ez egy hihetetlen lista, amelyet összeállítottál. Nagyon köszönöm, hogy megemlítette a WP Supersztárokat – magam és a csapat nagyon értékeljük. – Adam Connell @wpsuperstars

És tovább tudtam menni, mert te sziklasz. Mindannyian. Szeretjük meghallgatni a gondolatait, és közted és közted a megjegyzéseid egy nagyon szükséges morál lendületet adnak. Ma felépítjük a társkereső szellemét egy olyan hozzászólással, amely felhívja Önt, és bezárja a WordPress közösség creme de la creme-jával.

Arra mutatunk, hogy 30 WordPress szakember felé kövesse a Twitter oldalt. Ezek a srácok (és lányok) a WordPress tippeinek, híreinek, oktatóanyagainak, eszközeinek és még sok másnak a legjobbjaival vannak felszerelve. Más szavakkal: ez egy olyan tömeg, amellyel szeretne lógni, hogy a WordPress szempontjából görbe előtt maradjon.

Éhes és szomjas a WordPress világának legújabb eseményeiről? Ha ez igen hangos, nézd meg a következő Twitter-fiókokat, és ne habozzon megütni ezt a követő gombot. Kész? Jó.

Minden WordPress szakember

WordPress szakemberek, hogy kövesse a twitter

Ez nem gyakorlat. Ez külön említés a WordPress összes szakembere számára szerte a világon. Ha szereti és / vagy használja a WordPress-t, ebbe a kategóriába tartozik. Ha a WordPress használatát tervezi, kérjük, már vegye be a merülést, és ne aggódjon; a megfelelő helyre jöttél.

Kár, hogy nincs Twitter-kezelőnk, hogy megrázza a kezét, és személyesen beindítson téged. De van, de van.

Függetlenül attól, hogy Ön WordPress kezdő vagy hatalmas felhasználó – felkérjük Önt, hogy hagyjon minket egy sorral és a Twitter kezelőjével a megjegyzésekben, így bátoríthatjuk és felismerhetjük Önt, mint létfontosságú fogaskereket a WordPress működtető fogaskerekekben. Ha tökéletes kezdő vagy, nyugodtan kövesse @WordPress Twitteren.

WP Explorer

wordpress szakemberek követhető-wpexplorer

Torzítás, vagy nincs torzítás, a WPExplorer egy Twitter-fiók, amelyet be kell tartania. AJ Clarke és Kyla a WordPress legjobb szakemberei a listámon, és ezt nem mondom, mert ők vágtak nekem ellenőrzéseket. Nem, nem az.

Láttam, ahogy a duó növeli ezt a blogot egy apró foltból a hatalmas WordPress-univerzumban a nagy fényes csillagig, amely ma van. A WPExplorer Twitter-hírcsatornája meg van töltve a legjobb WordPress-véleményekkel, hírekkel, útmutatókkal, tippekkel, ajándékokkal és még sok mindennel..

Devesh Sharma

WordPress szakemberek, hogy kövesse a wpkube-ot

Keresse fel, ha a Dev számos WordPress webhelyén járt már. A Devesh tweetje az egyik legerősebb WordPress-szakember, aki valaha is megragadta az internetet @wpkube. Az Tweetek a WordPress fejlesztésének, a témák, a pluginek, a hírek, az oktatóanyagok és még sok más körül forognak.

WinningWP

wordpress szakemberek követhető-winningwp

Kurátorként Brin Wilson, a londoni WordPress önhordó rajongója, a @winningWP rengeteg WordPress szakértelmet és tudást oszt meg a világ minden tájáról származó WordPress szakemberek részvételével..

Syed Balkhi

wordpress szakemberek követhető-syedbalkhi

Nem tudom, szeretnék-e kapcsolódni Syed személyes Twitter-fiókjához @syedbalkhi vagy népszerűbb @wpbeginner fiókot, mert mindkettő félelmetes. Syed a srác más kedvező WordPress projektek mögött, mint például a Soliloquy, az Easy WP Forms, az Envira Galéria, az Optin Monster és még sok más.

Tom McFarlin

wordpress szakemberek követhető-tommcfarlin

Tom a WordPress környékén volt, olyan fantasztikus koncertekkel, olyan kedves oldalakon, mint a Tuts + Code, a CareerBuilder.com és a Smashing Magazine, csak néhányat említve. Időnként beszélt a WordCamps-ban és a MeetUps-ban bloggerként és fejlesztőként. Munkáját a WordPress plugin-tárhelyén és a GitHub-ban is megtalálja. Alapította és vezet @pressware.

Jean-Baptiste Jung

wordpress szakemberek követhető-catswhocode

Jean egy profi webfejlesztő, blogger és a Cats Who Code és a WP Receptek mögött álló fickó. Követheti a WordPressről és minden webfejlesztésről szóló tweetet.

Lorelle VanFossen

wordpress szakemberek követhető-lorelle

Lorelle VanFossen annyira fantasztikus, hogy hagyom, hogy egy rajongó beszéljen a nevében:

Ha van egy WordPress-alapú webhely, iratkozz fel Lorelle blogjára. Valójában, ha még nem rendelkezik WordPress-alapú webhellyel, iratkozz fel. Tippeket és trükköket ír a WordPress számára, de általános blogkészítési tippeket is tartalmaz. Mindenki számára előnyös lehet Lorelle olvasása a WordPress-en. – Tyme White, 9 Rule Network

Carrie Dils

wordpress szakemberek követhető-Carrie-dils

Carrie Dils ismeri a dolgát, és a blogja … nos … ez valami más. De ez valószínűleg azért van, mert ő működik a Genesis kereten. Megemlítettem, hogy tudja a dolgát? Carrie Dils egy professzionális WordPress fejlesztő és tanácsadó. Twitter-hírcsatornája pontosan ott van, ahol kell lennie. @cdils ez ��

Sarah Gooding

wordpress szakemberek követhető-sarah-Gooding

Ez a lista egyre jobb és jobb. A Sarah a korszak egyik legfontosabb WordPress szakembere? Darn igaz, hogy van. Mókás, vicces és jól tud beszélni velük. Cukorbevonat nélkül is nagyszerű blogger és kötő! Rendszeresen csipog @pollyplummer.

Paul Andrew

wordpress szakemberek követhető-speckyboy

Paul Andrew az a fickó, aki elhozta nekünk a népszerű Speckyboy Design magazinot. Széles körű tapasztalattal rendelkezik a webdesignban és tweetekben a WordPress és általában az internetes tervezés eszközeiről, forrásairól és innovatív technikáiról.

Chris Lema

wordpress szakemberek követhető-wordpress-chrislema

Ez a darab nem lenne teljes Chris Lema nélkül, nem igaz? Híres profi edző, hangszóró, író és blogger. Az ő tanácsai nagy segítséget jelentenek, ha WordPress-t kell kiaknázni, saját blogot készíteni vagy nagy teljesítményű csapatot felépíteni.

Pippin Williamson

wordpress szakemberek követhető-pippinsplugins

A Pippins Plugins Pippin W. egy finom sör rajongója és a srác a legnépszerűbb WordPress pluginek mögött, mint például a RestrictContentPro, az Easy Digital Downloads és az AffiliateWP. Blogjában rengeteg WordPress oktatóanyag és otthona található, amelyek tele vannak a legjobb tippekkel. Fogd el Pippint @pippinsplugins.

Brian Krogsgard

wordpress szakemberek követhető-brian-krogsgard

Brian létrehozta és most működteti a Post Status egy hosszú űrlapú blogot, amelynek célja a WordPress szakemberek tájékoztatása az iparról. Hallgassa meg a WordPress podcastokat útközben, vagy olvassa el cikkeket a WordPress magjáról, hírekről, fejlesztésről, üzletről és még sok másról.

Lisa Sabin Wilson

https://twitter.com/LisaSabinWilson

Tweeting from @LisaSabinWilson, Lisa az agy és az agy mögött @AppPresser, a Web Dev Studios társtulajdonosa és a WordPress For Dummies szerzője. Mindig az üzleti, a WordPress tervezési, fejlesztési és általában az élettel kapcsolatos témákkal foglalkozik.

Nílus Flores

wordpress szakemberek követhető-nílusi-Flores

Nílus az egyik fiú anyja, Luis Angel Flores. Professzionális WordPress tervező / fejlesztő és SEO tanácsadó. Amikor nem dolgozik, rajta, csillagászatával és karate-val foglalkozik, többek között hobbi. Tweet a @blondishnet.

Adii Pienaar

wordpress szakemberek követhető-Adii

Hallottál már valaha @WooThemes? Nem? Nos, ők készítik a legjobb WordPress témákat. Ó, majdnem elfelejtettem; ezek a srácok adták a WordPress közösségnek a legnépszerűbb e-kereskedelem bővítményt, a WooCommerce-t. Szól a csengő?

Adii a WooThemes társalapítója, és most dolgozik @getconversio. Új apa és ex-rockstar, Dél-afrikai Köztársaságban, Fokvárosban.

Christian “Kriesi” Budschedl

wordpress szakemberek követhető-kriesi

Kriesi kiváló minőségű WordPress témákat árusít a Kriesi.at webhelyen. Ő maga mondja, és 17 prémium témával és több mint 170 ezer ügyféllel, akik ezt mutatják be, ő a WordPress szakemberek között, akiket követnie kell. Időnként tweetelt a WordPressről. Kövesse @kriesi.

Frederick Townes

wordpress szakemberek követhető-frederick-Townes

Ha szereti a szupergyors WordPress webhelyeket, akkor szeretnie kell a W3 Total Cache-t. Most Frederick Townes a széles körben publikált blogger ennek a csodálatos pluginnak. Olyan témákat foglal magában, mint például a szociális média, a webtárhely, a webdizájn és az internetes marketing.

Matt Mullenweg

wordpress szakemberek követhető-matt Mullenweg

Hogyan tudnánk elfelejteni Matt Mullenweget, a WordPress alapító apa és vállalkozó extraordinátort? Twitter-életrajza számos WordPress-projekthez kapcsolódik, és a hírcsatorna fantasztikus frissítéseket tartalmaz az üzleti, a vállalkozói és a WordPress-ről, nyilvánvalóan.

Mark Jaquith

wordpress szakemberek követhető-markk-Jaquith

A soros WordPress alkotója és blogger, Mark Jaquith megemlítést szerez a WordPress szakemberek ezen listáján, óriási hozzájárulása miatt egy olyan platformhoz, amelyet drágán szeretünk. Blogokat írt a WordPressről, és az általa nyújtott tanácsok felbecsülhetetlen értékűek, akár kezdő, akár profi vagy.

Matt Medeiros

wordpress szakemberek követhető-matt Medeiros

Ha vállalkozásában a WordPress programot használja (vagy tervezi használni), meg kell hallgatnia Matt podcastját. Interjúkat készít azon emberekkel, akik a WordPress segítségével élnek meg, és mindent megosztanak a Matt Report-ban, a saját blogjában. Ez, és ő egy ravasz WordPress blogger, amelyet érdemes megnézni.

WP motor

wordpress szakemberek követhető-wp-motor

Az egyik legjobban menedzselt WordPress házigazda, a WP Engine egy jól ismert név a játékban. Ezek a srácok mindig tweettelnek a legújabb WordPress-tippekről és hírekről.

Ahsan Parwez

wordpress szakemberek követhető-ahsan-parwez

Ahsan a WordPress közösségi menedzserje a Cloudways-nél, egy felhő-tároló cégnél, mint senki más. WordPress fejlesztő és műszaki SEO szakértő, aki tweetelt a WordPress bővítményekről, hírekről, tárhelyről és blogokról több téma között.

Jeff Chandler

wordpress szakemberek követhető-jeff-Chandler

Közreműködő író a @wptavern, Jeff 2007 óta blogol a WordPressről, emellett a WordPress Weekly Podcast-ot is üzemelteti, ami azt jelenti, hogy Twitter-csatornája rengeteg fantasztikus dolgot tartalmaz..

Jesse Petersen

wordpress szakemberek követhető-Jesse-Petersen

Jesse egy ajánlott Genesis gyermek témafejlesztő, aki ideje nagy részét olyan webhelyek fejlesztésével tölti, amelyek átalakítják, szórakoztatják és eladják. Blogjában webináriumokat, videókat és tanfolyamokat talál a WordPressről, a Genesis keretről és a WordPress alapú vállalkozás működtetéséről. De még ezekkel a kalapokkal is, a családja mindig az első.

Alex Vasquez

wordpress szakemberek követhető-alex-Vasquez

Alex elragadja, alszik és álmodik az elragadó WordPress webhelyeket, amelyek kapcsolatba hozzák a vállalkozásokat az ügyfelekkel. Segít vállalkozása növekedésében, és ösztönzőleg ösztönöz téged inspiráló tweetekkel a WordPressről és a mindennapi életről.

WP Theme Info

wordpress szakemberek követhető-wpthemeinfo

Keresi a tökéletes WordPress témát a következő projekthez? Fogadok, hogy olvassa el a véleményeket, és csak a legjobban vásároljon körül. A WP Theme Info a prémium WordPress témákat és bővítményeket elemzi, amelyek „… egyszerű, megfizethető és kiváló minőségű WordPress megoldásokat kínálnak minden niche-hez”. A Twitter hírcsatornája tippeket és híreket tartalmaz a WordPress témáiról és beépülő moduljairól.

C. Bavota

wordpress szakemberek követhető-bavota

Prémium WordPress témafejlesztőként Bavota ismeri a WordPress érdekeltségeit és képességeit, hogy megismerje az összes megélhetéshez szükséges készséget. Mindig tweettel a WordPress hírekkel, tippekkel, témákkal, frissítésekkel és még sok mindennel.

Konstantin Kovshenin

wordpress szakemberek követhető-kovshenin

Kovshenin, a WordPress alapfejlesztője több, mint szemmel látható. A kezén van Python, PHP és WordPress, különben miért jelenne meg szóbeszédként olyan sok WordPress eseményen. Apja, WordPress geek (rabja?), És itt dolgozik @automattic egészen Moszkvától.

Következtetés

Elfogadod, hogy ez elég sok lista. Ugyanakkor még sok más WordPress-szakember létezik, ide számítva. Tehát ha nem látja az ismerős nevet (vagy a Twitter kezelőt), nyugodtan ossza meg az alábbi megjegyzésterületen. Ne felejtsd el megosztani a Twitter kezed is, hogy ez a lista növekedjen. Egészségére!

Pssst – A WPExplorer feljegyzése: Freddy készítette ezt a fantasztikus listát, és ő még csak nem is volt magában! Kövesse Freddy-t tovább @VistaMediaInc sok tippet kaphat a WordPress, a webdizájn, a SEO és az egyéb célokra!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map