27 személyiség a WordPress-ben, amelyet követned kell

Sokan az egyszerűség kedvéért választják a WordPress-t, de a közösség számára maradnak. Nem gondolok sok más olyan online eszközről, amelyek versenyeznek azzal a felhasználói bázis puszta méretével és barátságosságával, valamint a felhasználói bázis hajlandóságával megosztani a megoldásokat.


A közösségen belül néhány ember kiemelkedik hozzájárulásáról, az extra mérföld eléréséről vagy pusztán karizmájáról. Itt bemutatom a WordPress világának tíz legérdekesebb személyiségét (szándékosan számozhatatlanul, mivel nincsenek különösebb rendben!).

Matt Mullenweg (@photomatt)

Nem sok ember rendelkezik személyre szabott négybetűs domain névvel, de ma.tt az egyik szerencsés! A WordPress, az Automattic és a WordCamp alapító tagjaként több érzelemmel rendelkezik a WordPress-ben, mint a legtöbb.

“Mint az evés, a légzés és a zene, nem tudok dolgozni a WordPressen”, írja a blogjában.

Jeff Chandler (@wptavern)

Van-e életképes üzleti modell a WordPress hírportál számára? Ez a közelmúltban nagyon fontos téma volt, és Jeff Chandler, a WP Tavern „Tavern Keeper” -je megfelelő helyzetben van a válaszadáshoz. Jeff megjelent a címsorban, amikor eladta a blogot egy rejtélyes vásárlónak, aki végül kiderült, hogy nem más, mint Matt Mullenweg, a WordPress társalkotója..

Azóta Jeff személyes profilja megrázkódott, és több interjút adott a WordPress üzleti modellek témájáról..

Jeff kenyér-vajja azonban a WPTavern blog, ahol lépést tartott minket az elmúlt öt év legfrissebb híreivel. Más WordPress híroldalak jönnek és mennek, de a Tavern nyitva marad az üzletek számára.

Matt Medeiros (@mattmedeiros)

Olyan gyakran találok valakit, aki felbukkan az interneten, és fogalmam sincs, hogyan találják meg az időt mindezre. Matt Medeiros határozottan ezen emberek egyikének minősül. Először a Slocum Design Studio társalapítója, egy speciális WordPress tervező és fejlesztő iroda. A Slocum zászló alatt két podcastot állít elő, a PressThis és a SEOLunch.

Mintha ez nem lenne elég, a Matt Report-ot is irányítja, ahol rendszeres interjúkat tesz közzé a WordPress-sel dolgozó emberekkel. A WordPress üzleti oldalára összpontosítva egy szép kiadói rést hozott létre. Nincs töltőanyag, csak minőségi interjúk Chris Lema, Brad Williams (WebDevStudios) és Jeff Chandler kedvelőivel.

Joost de Valk (@yoast)

SEO bővítményeit több mint 10 millió alkalommal töltötték le és a legmenőbb neve a WordPress-ben. Joost de Valk holland Rand Fishkinnek köszönhetően hozta létre a Yoast márkát Moz, aki azt mondta Joostnak, hogy mondja el az angolul beszélõknek a nevet „toast with y” -val ejtették!

Akár mondod Joostot, akár Yoastot, a WordPress plugin már a 2009-es kezdete óta szinonimája a SEO-nek. Rendszeresen beszél a SEO és a WordPress minden területén, és mindenkivel naprakészen tartja a kitűnő blogjának helyét. yoast.com.

Brian Gardner (@bgardner)

A WordPress talán leginkább lemásolt embere, Brian Gardner a StudioPress Genesis keretének agya, Mashable szerint a WordPress témájú keretek között a “legjobb közül a legjobb”. Néhányan azt állítják, hogy a Revolution témájával és az azt követő Genesis / StudioPress projekttel feltalálta a prémium témájú keretek teljes koncepcióját.

Brian személyes blogja a WordPress tippeinek és trükköinek (elsősorban a Genesis-hez irányított) olvasztóberendezése, valamint saját témájának fejlesztésére szolgáló játszótér, gyakran utalva a Genesis gyermek témájú jövőbeli kiadására. Jelenleg megmutatja, amit a Genesis 2.0 tárol nekünk.

Toni Schneider (@tonidotorg)

A WordPress kereskedelmi oldala iránt érdeklődők számára Toni az ön embere.

Svájcban született Toni Kaliforniába költözött főiskolára, és úgy döntött, hogy felfüggeszti magát, figyelmen kívül hagyva a lehetőséget, hogy „igazi munkát” szerezzen, és vállalkozóvá tette magát egy új e-mail indításkor. Miután sikeresen távozott a Yahoo-ba, Toni csatlakozott Matt Mullenweghez a Automattic program.

Az Automattic vezérigazgatójaként Toni felügyelte a Jetpack, VaultPress, Gravatar projektek elindítását és természetesen a WordPress.com folyamatos sikerét. Azt is megtalálja az idő, hogy partnerként dolgozzon a True Ventures kockázatitársaságoknál, biztosítva, hogy nem csak a WordPress-ben résztvevők, hanem a Szilícium-völgy is tudja a nevét..

Itt található a tavalyi kulcsszó, amely tele van a WordPress kereskedelmi oldalával kapcsolatos információkkal.

Mark Jaquith (@markjaquith)

Mark webes kiadói tanácsadóként él, de jobban ismert WordPress szupersztárként. Mark, mint a WordPress egyik vezető fejlesztője, létfontosságú szerepet játszott abban, hogy a WordPress-t odajuttassa, ahol ma van.

Saját szavai szerint Mark vallási szkeptikus, az egyik elakadt Mac-felhasználó, és nagyon rosszul válaszol e-maileket. Ő egy elkötelezett családtag is, annyira elindította saját felvételét az Amazon áttekintő webhelyein, amelynek címe: Baby, Need Stuff. Funkcionális, nagyszerű nézni, és ó, természetesen a WordPress-en is található!

Mark jelenleg a figyelem középpontjában áll, mint a WP 3.6 vezető fejlesztője.

Daniel Espinoza (@d_espi)

A WordPress bővítmények fejlesztése segített Danielnek és feleségének 67 000 dollár adósságának megfizetésére mindössze 8 hónap alatt. Az ismétlődő bevétel-bővítmények építésére összpontosított a WooCommerce platformon, majd eladta azokat, hogy elérje pénzügyi célját.

Mi a következő Daniel? „Változások vannak a WordPress-ben, vannak változások az interneten, és vannak változások a világon. Mivel sok változás történik, nagyon biztos vagyok benne, hogy új rést találok az ügyfelek kiszolgálására ”- írja a blogjában.

Egy dolog biztosnak tűnik – a WordPress még nem látta utoljára Daniel Espinozát.

Chris Pearson (@pearsonified)

Chris dolgozott ki a tézist, a népszerű WordPress témakeretet, ám sokkal több, mint egy-trükk póni. Chris bármit és mindent elmondhat a WordPress-től, kezdve a SEO-tól kezdve, hogy hetente hány órát dolgozik üzleti vállalkozásán. Ez a saját lelkes, lemondó karakterével együtt Chris-t rendszeresen lefoglalják, hogy beszéljen a WordCamps-on és más ipari konferenciákon..

A Pearsonifiednál olyan változatos témákkal foglalkozik blogokkal, mint a dolgozat témája, valamint a webes tipográfia iránti érdeklődéséről.

Frederick Townes (@ w3edge)

Frederick ujjai sok piteben vannak. Ő a W3Edge tervező és fejlesztő cég mögött és a W3 Total Cache plugin alkotója. Megalapította a Mashable CTO-ját, a WordPress-en működő nagy webhely nagyszerű példáját, és ma továbbra is vezető műszaki tanácsadója. Mindemellett ő a társalapítója és a CTO az ingatlan-webes marketing helyiségben működő Placester cégnél.

Frederick óriási tapasztalata a WordPress vállalkozói szellemében vállalkozóként nagy igényt jelent neki. Visszaadja a közösségnek az, hogy számos WordCamps-en beszélt, nem csak Massachusetts otthona közelében, hanem olyan messze, mint Norvégia, Dánia és Hollandia..

Tom McFarlin (@tommcfarlin)

Az első bejegyzésben Tomot az egyik megjegyzésben említik, mint figyelemre méltó hiányosságot, ezért csak helyénvaló, hogy vele kezdjem. Tom egy WordPress fejlesztő és lelkes blogger, aki blogolási idejének nagy részét a WordPress tippeinek, útmutatásainak, kivonatainak, erőforrásainak és a WordPress megosztásának szenteli..

Tom személyes blogja nagyszerű forrás, különösen az újszülöttek számára, de a haladó felhasználók és a fejlesztők is részesülhetnek a platform mély elsajátításában.

Aaron Jorbin (@aaronjorbin

Twitter profilján Aaron a következőként írja le magát Az interneten többnemzetiségű ember – bármit is jelent ez ��

Függetlenül attól, Aaron a WordPress Core elkötelezett, és idejének egy részét az interneten szenteli arra, hogy többek között segítsen a fejlesztőknek a képességeik fejlesztésében.

Helen Hou Sandi (@helenhousandi)

A WordPress alapvető csapata minden tagja érdemes megemlíteni ezt a listát, de Helen Hou Sandi kiemelkedik, mivel ő az egyetlen női tag a csapatban. Helen többek között híres WordPress evangélista, és számos WordPress konferenciát rendezett a világ minden tájáról..

Tom Auger (@TomAuger

Tom egy másik elkötelezett WordPress evangélista, aki a webhelyén és a közösségi médián keresztül rengeteg tippet és trükköt oszt meg a WordPress és más fejlesztési témák kapcsán..

Matt Medeiros (@mattmedeiros)

Matt fut mattreport.com, egy olyan webhely, amely segít az embereknek sikeres üzleti webhelyek elindításában és futtatásában a WordPress-en. Alapvetően interjúkat készít a WordPress vezető vállalkozóival, majd podcastként osztja meg ezeket az interjúkat a saját webhelyén.

Ezekkel az interjúkkal Matt sokféle trükköt megtanult a WordPress használatával pénzt keresni, és most már önmagában tekinthető autoritásnak a pénzszerzéshez..

Amber Weinberg (@amberweinberg)

Amber Weinberg egy önálló WordPress fejlesztő, aki tizenévesek óta épít weboldalakat. Szakterülete a WordPress és a front-end fejlesztés. Leginkább tippeket és trükköket oszt meg a WordPressről, a jövedelmező szabadúszóról, a tiszta kód írásáról és a közbenső dolgokról.

Ha szabadúszó WordPress fejlesztőként szeretne karriert kezdeni, Amber történetét nagyon inspirálónak találja, ezért érdemes megnéznie webhelyét, hogy egyedi betekintést kapjon..

Chris Coyier (@chriscoyier)

Chris az általános webfejlesztésre és különösen a CSS-re összpontosít. Ő fut css-tricks.com (amely a WordPressre épül) és codepen.io ahol sok olyan tervezési és fejlesztési trükköt oszt meg, amelyek átfedik a webfejlesztő fórumot, ide értve természetesen a WordPress-t is.

Chris fő hangsúlya nem a WordPress, hanem időnként megosztja a kivonataidat, az eszközöket és az erőforrásokat, amelyeket felhasználhat a WordPress projektekben. Mindent összevetve, WordPress fejlesztőként vagy lelkes felhasználóként jó, ha lépést tart a webhelyeivel.

Jeff Starr (@romlandó)

Jeff egy igazi WordPress csillag. Fejlesztő és kiadó, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a WordPress fejlesztésében. Jelenleg három webhelyet működtet: romlandó sajtó, Digging Into WordPress és WP Tao, amelyek mind a WordPress hátrányainak oktatására szolgálnak..

A Jeff WordPress oktatóanyagai és könyvei elsősorban azoknak a fejlesztőknek szólnak, akik a témafejlesztés kézművesét akarják elsajátítani.

Brennen Byrne (@brennenbyrne)

Brennen biztonsági guru, amikor a WordPress-szel kapcsolatos, és nem meglepő, hogy most már teljes mértékben az új ötletes Clef projektjére összpontosít, egy olyan alkalmazásra, amely egyszerű, de hatékony 2-tényezős hitelesítést tesz lehetővé a WordPress számára. Az alkalmazás digitális aláírást használ a hagyományos jelszavak helyett a bejelentkezéshez. A projekt kissé új, és a közösségben (még) még nem vonzott vonzerőt, de nem kétséges, hogy ez a jövő.

Brennen határozottan valaki, akit követnie kell, ha meg akarja tanulni, hogy a WordPress webhelyei hogyan alaposan biztonságosak.

Andrew Nacin (@nacin)

Andrew a WordPress vezető fejlesztője, és nem tudott volna jobban bekapcsolódni a WordPress közösség egészébe. Részt vesz a fejlesztési ciklus minden szakaszában, a helyszíni infrastruktúrától a hibajavításokig. Rendszeresen találkozik a WordCamps-szel is, ahol rendszeresen találkozik valódi WordPress-felhasználókkal (csakúgy, mint te!).

Időjének nagy részét a WordPress.org webhelyre fordítja, és sok levelezőlistán és IRC fejlesztési csatornán találhatja meg..

Ryan Boren (@rboren)

Amellett, hogy vezető fejlesztőként hozzájárul a WordPress magjához, Ryan mérnökként működik az Automattic-ban is. A WordPress elõtt folyamatosan módosítja a kódbázist a hatékonyság és az elérhetõség javítása érdekében. Rendszeres hibajavítóként dolgozik az Automattic-nál, és „ateista vegán transzhumanista libertaristának” nevezi magát.

Peter Westwood (@westi)

Számtalan dolog, amit megtanulhat Peter Westwood-tól, a vezető fejlesztői csapat tagjától, amely 2005 óta van. Aktív a Twitteren, és bár a WordPress blogját nem frissítik olyan gyakran, amikor biztos lehet benne, hogy van valami informatív mondani.

Automattic (@automattic)

Ez a bejegyzés magánszemélyekről szól, de nehéz megkülönböztetni egyes személyiségeket anélkül, hogy megemlítenék a csapatokat, amelyeket vezetnek vagy velük dolgoznak. Kétségtelen, hogy az Automattic csapata kiemelkedik, amikor a csapat hozzájárul a WordPress közösséghez.

Az Automattic egy WordPress rajongókból álló csapat, amely a WordPress.com üzemeltetését és karbantartását végzi (számos más projekt mellett). Az Automattic Matt Mullenweg alkotása, és a csapat rendszeresen hozzájárul számos nyílt forrású projekthez, nevezetesen a WordPress.org-hoz. A csapattagokat a világ minden tájáról toborozzák, és a legtöbb távolról dolgozik, ami egyedülállóan izgalmas csapatot jelent.

Látogasson el az Automatikus weboldalra, hogy megnézze az egész csapatot. Vagy kiválogathat az egyéneket, akiket követni szeretne, vagy egyszerűen követheti a csoport egészét.

Nick Roach és a csapat (@elegantthemes)

Nick Roach az Elegant Themes alapítója, és 30 fejlesztőből, tervezőből és műszaki támogatási szakemberből álló csoportot vezet. Nick és csapata több mint 100 WordPress témát készített (sok prémium), és sokat osztanak meg a blogjukban megtanultakkal. Sok tippük a WordPress felhasználóinak szól, de a fejlesztők is sokat tanulhatnak ezekből a srácokból.

Sinisa Komlenic és a csapat (@themeskingdom)

Nick Roachhoz hasonlóan Sinisa alapította és működteti Témák Királyság, egy WordPress témafejlesztő cég Ohioban. Összeállítottak néhány szilárd témát, és sok hasznos tippet osztottak meg a blogjukban. De az Elegáns Témákkal ellentétben ezek a srácok szorosan összekapcsolt csapat, hét fejlesztőből, tervezőből és támogató ügynökből állnak. Nagyon jól szervezettnek tűnik, és ez nyilvánvalóan megmutatja munkáját. Minden törekvő WordPress témafejlesztőnek határozottan van valami, amit megtanulhat ezekből a srácokból.

WooThemes Team (@woothemes)

A WooThemes ingyenes és prémium WordPress témákat készít. Készítették a WordPress, a WooCommerce jelenleg egyik legnépszerűbb e-kereskedelem-bővítményét, valamint egy csomó más bővítményt a bővítményhez. Valójában van néhány fejlesztő, akik kizárólag a WooCommerce kiterjesztések fejlesztéséből és értékesítéséből keresnek megélhetést.

WPExplorer Team (@wpexplorer)

Elutasítanám, ha nem beszélnék a saját kedves csapatunkról, akkor nem? Egy találékony bloggal, valamint rengeteg kiváló minőségű témával és bővítménnyel választhat, amit tehet a legjobb, ha ezt a weboldalt azonnal hozzáteszi a hírcsatornához. De ez csak az én nem annyira elfogulatlan véleményem ��

Ki más hullámzik a WordPress világában?

Mindössze tíz ember kiválasztása a milliós felhasználói bázisból soha nem lesz könnyű. Szeretném hallani gondolatait a tíz választásról, és kit választottál volna – ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map