20+ nő a WordPress programban, amelyet követned kell

20+ nő a WordPress programban, amelyet követned kell

Miután tíz személyiséget választottam ki a WordPress-ben, amelyet követned kellene, több megjegyzést és e-mailt kaptunk, hogy megkérdezzék, miért nem szerepelnek nők a listában.


Nem volt tudatos ok, miért nem magában foglalja a nőket, de én lennék az elsők, akik beismernék, hogy rossz formájú számomra. A WordPress világában rengeteg nő van, akiket érdemes megemlíteni. Ezt szem előtt tartva azt akartam készíteni, hogy nyomon kövessem a „tíz személyiség” üzenetét, és bemutassam neked a WordPress tizenegynél fiatalabb nőt, akiknek követniük kellene. Élvezd!

Sarah Gooding (@PollyPlummer)

Sarah GoodingSarah volt az egyik első emberek Találkoztam a WordPress közösségben, nem is beszélve az első nőről. Együtt dolgoztunk a WPMU.org ami volt az első online író koncertem.

Abban az időben Sarah-t büszkén mutatták be a blogban díjnyertes íróként, jó indokokkal. Régebben írt a WordPress-ről, mint sokan közülünk már használják. Nem csak, hogy partner Untame, egy butik digitális marketing cég, amely nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszerekre és szociális hálózati architektúrára szakosodott (közvetlenül kölcsönt kérhet a WPMU.org profiloldalán.

Siobhan McKeown (@SiobhanPMcKeown)

Siobhan McKeownSzorosan követte Sarah sarkát Siobhan – egy másik régi csapattagom a WPMU.org oldalon. Amikor először elkezdtem írni a webhelyet, félelmet fejeztem ki egy olyan cikk sikere miatt, amelyet Siobhan írt: Miért ne keressen soha ingyenes WordPress témákat. Mellesleg, az e üzenetben szereplő üzenet ma ugyanolyan fontos, mint valaha.

Siobhan azóta költözött a WPMU.org oldalról, de továbbra is dolgozik a WordPress-szel, és természetesen részt vesz a WordCamps-on.

Helen Hou-Sandí (@HelenHouSandi)

Helen Hou-SandiIsmerje meg a Helen Hou-Sandit, a multitasker meghatározását. Nappal a WordPress implementációs szakembereknél dolgozik 10up a felhasználói felület tervezésének igazgatójaként, de a WordPress-ben való részvétele még mélyebb. Részt vett a közelmúltbeli 3.6 fejlesztési ciklusban, mint vendég-elkövető és a postai formátumok felhasználói felületének vezetője, és rendszeresen segít a következőkben: Trac jegyek. Ráadásul számos beépülő modult írt.

Nem meglepő, hogy Helen a sajátját is megtartja blog, ahol nemrég vallotta be szeretetét (és gyűlöletét) a világ kedvenc tartalomkezelő rendszere iránt:

Szeretem a WordPress-t. Fejlesztem a munkámhoz és a saját projektjeimhez, (alkalmanként) használva írom, és folyamatosan eszközként javaslom tartalom alapú webhelyek számára. Utálom is. Ha azt gondolnám, hogy a WordPress tökéletes, ahogy van, nem működne a lényeg.

A közösségen kívül Helen tehetséges együttműködő zongorista, számos rendezvényen fellép a New York-i térségben.

Jen Mylo (@JenMylo)

Jen MyloJen Mylo a listán egyik legismertebb nő, részben UX-ben végzett munkája miatt Automattic, de a közelmúltban azért, hogy vállalta a nők és a sokféleség ösztönzésének szerepét a WordPress közösségben.

“Amikor Matt meggyőzött arról, hogy vállalkozom az Automattic-nál, az egyik dolog, ami elkapott, az volt, hogy elmondta, hogy olyan programokon dolgozhatok, amelyek segítségével nőket és lányokat vonzhatunk a WordPress közösségébe, különösen a programozás körül” – mondja Mylo.

Elindította a nőknek szóló műhelyek sorozatát, de nem mindig gondolja, hogy a pozitív megkülönböztetés az előrelépés, amint azt blogjában megfogalmazott kommentárok is igazolják:

A sokszínűség-aktivisták (és azok a nem aktivisták, akik általában csak retweettel foglalkoznak) negatív, keserű visszaesése, amikor bejelentették, hogy Peter Capaldi – egy 50-szeres brit fehér srác – vállalja a szerepet, elég szerencsés volt. Nem vagyunk jogosultak a művészek kreatív döntéseit saját társadalmi-politikai programjaink alapján meghatározni. Művészek okból … vannak ötleteik, amelyeket kifejezni akarnak.

Tammie Lister (@Karmatosed)

Tammie Lister

Az idő múlásával egyre több ember kísérletezik a közösségi pluginokkal, például BuddyPress. Tammie Lister (még egy WPMU.org diplomás) BuddyPress szakemberként ismert. Mantra a „tervezés az emberek számára”, különös tekintettel a logikai utak biztosítására a weboldalakon. A felhasználói élményre összpontosítva Tammie-t népszerűnek tartja a WordCamps-ben, ideértve a kimerült BuddyCamp-ot Miami-ban.

„Biztos vagyok abban, hogy megteszem azokat a dolgokat, amelyeket szeretsz, és ez megmutatja. Szenvedélyesen foglalkozom a közösségekkel, a tartalommal és a felhasználókkal. Kicsit megszállott vagyok azzal, hogy visszatértem az emberi kapcsolatot a weboldalakhoz, és érzelmi és személyes digitális élményeket hoztam létre. Nem hiszem, hogy az egyik méret mindenkinek megfelelő lenne ”- mondja.

Ez év elején elindította a Buddy Design Labs-t, egy olyan blogot, amely feltárja, hogy mit lehet tenni a BuddyPress felhasználói felülettel, például egy statisztikai irányítópultot és egy tevékenységfolyam idővonalát. Jelölje meg könyvjelzővel, ha még a legkisebb is érdekli, hogy megnézze, mit lehet tenni a BuddyPress segítségével.

Lisa Sabin-Wilson (@LisaSabinWilson)

Lisa Sabin WilsonLisa Wisconsin lakója Lisa Sabin-Wilson a szabadúszó álom poszterlánya. Tízéves regisztrált nővérként töltötte el karrierjét, hogy webdizájn és fejlesztési vállalkozást indítson. Nyolc évvel később elfogadta az egyesülési megállapodást WebDevStudios, ahol ő most társtulajdonos és partner.

Útközben a Liszt a Wiley Publishing írta alá, hogy írja a WordPress for Dummies, és utána további öt kiadás. A könyv hatalmas siker volt, és vezetett írásához BuddyPress a dummy számára, WordPress Minden egy bábukhoz és WordPress webdesign bábuk számára.

Ismeri a Multisite környékét, és tavaly beszélt a WordCamp Las Vegas-ban a témáról. Népszerű beszélgetés volt, különösen az első 30 másodpercben. Ha meg szeretné tudni, miért, nézd meg a videót a blogjában.

Mika Ariela Epstein (@Ipstenu)

IpstenuMika Ariela Epstein, más néven Ipstenu, a Half-Elf támogató gazember. A DreamHostnál WordPress támogatási szakemberként dolgozik, de mint sok más, a közösségben részt vevő munkatársa, munkája messze túlmutat a napi munkájában. Rendszeres problémamegoldó a WordPress.org fórumokon, és természetesen a plugin fejlesztésében is.

Különleges érdeklődési területe a Multisite, egy olyan téma, amelyről két könyvet írt.

Mika a WordCamps rendszeres beszéde. Különös figyelmet érdemel a portlandi bemutató, ahol a WordPress támogatása iránti szeretetét egyesítette a szerepjátékok nyilvánvaló szeretetével a „Rolling Your WordPress Support Character” című részben. tudsz itt láthatja a diákat.

Franck Suzette (@suzette_franck)

Franck suzette

Suzette a web hosting szakembereknél, a Media Temple-nél dolgozik, ahol oktat és támogatja a WordPress-t. A munkaidő és a szabadideje közötti vonal azonban homályos, mivel hihetetlenül sok WordPress találkozón és WordCamps-on vesz részt.

Neki blog remek hely, ahol megnézheti mindazokat a tevékenységeket, amelyekben részt vesz, de megismerheti azt is, hogy mi a WordPress közösség valójában, a Suzette első kézből származó fiókjaival az eseményen, amelyen részt vesz. Végül, de nem utolsósorban, ő is rendszeres vendég a WPWatercooler video podcast.

Kathy Drewien (@kdrewien)

Kathy DrewienKathy Drewien a „elhagyott, csúnya, árva, törött és nem termelékeny” WordPress webhelyek önkihirdetője. Arra összpontosít, hogy megtanítsa az embereket, hogy milyen szórakoztató (és jövedelmező) lehet a WordPress. Egy ideje részt vesz a közösségben, többek között hét éven át szolgálja az Atlanta WordCamp szervezői csapatában, mentorál az újabb WordCamp szervezőket és sokféle más önkéntes szerepet vállal..

Keresztül az ő webhelyén, Kathy testreszabott szolgáltatásokat kínál fejlesztéssel, oktatással, képzéssel és egyebekkel kapcsolatban. Folyamatosan inspirálja a WordCamps felhasználóit is. Ön is megismerheti a közelgő eseményeket, amelyekben részt vesz, elolvashatja a korábbi események tartalmát, és kapcsolatba léphet Kathy-val.

Carrie Dils (@cdils)

Carrie DilsCarrie Dils egy szabadúszó WordPress fejlesztő és tanácsadó, aki többféle módon aktív a közösségben, és tudását felhasználva másokat ösztönöz arra, hogy fektessenek be saját vállalkozásukba.. A blogján keresztül, értékes tanácsokat kínál a freelancing, a WordPress és számos kapcsolódó témában. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy tapasztalt fejlesztő, Carrie bölcsességgel osztja meg, amit kihasználhat.

A blogja és a Twitter-fiókja mellett számos módon követheti Carrie-t és tanulhat tőle. Meghallgathatja a heti podcastját, OfficeHours.FM, és nézd meg a kapcsolódó e-könyv. Ő is teremtett egy dedikált tanfolyam új szabadúszók számára, hogy segítsék nekik a jobb láb elindulását. Nagyon javasoljuk, hogy alaposan vizsgálja meg Carrie webhelyét, mivel nagyon sok van a kínálatban.

Kim Doyal (@kimdoyal)

Kim DoyalKim Doyal egy meghatározott webhelyet működtet, amely a tartalommarketingre és az üzleti stratégiára összpontosít. Többek között podcaster, edző és általános WordPress varázsló. Időt tölti azzal, hogy másokat tanítson vállalkozásuk felépítésére és méretezésére azok kifejezéseket, vagy amint mondja, anélkül, hogy „elhomályosítaná a ragyogást”. Szakértelme a vállalkozásainak hosszú évek óta működik, webdizájnban, coachingban és más területeken dolgozik.

Ha szeretne Kim-től hallgatni, számos módon teheti meg. tudsz nézd meg podcastját, amely arra koncentrál, hogy segítsen megtanulni további leadok generálását és vállalkozása növekedését a WordPress használatával. Azt is fenntartja egy aktív blog, az üzleti, a WordPress, a fejlesztési és egyéb témák sokféle témájával foglalkozik. Ezenkívül testreszabott szolgáltatásokat kínál mindenki számára, aki szilárd oktatást keres mindenféle online üzleti vállalkozásnál.

Christine Rondeau (@bluelimemedia)

Christine RondeauChristine Rondeau egy WordPress fejlesztő és szakember, aki 2004 óta egy vagy több módon kapcsolódik a platformon. A front-end fejlesztésre szakosodott, és több éven keresztül akár tanított is a WordPress órákat. Az ő üzlete, Bluelime Media, arra összpontosít, hogy segítse az embereket fantasztikus webhelyek létrehozásában, függetlenül attól, hogy alkotók vagy grafikusok-e. Összehozza a különféle készségekkel rendelkező embereket, így együtt tudnak működni annak érdekében, hogy jövőképeik valóra váljanak.

A Twitter mellett Christine blogot üzemeltet a webhelyén, amelyet érdemes elolvasni. Értékes tippeket és forrásokat oszt meg, és a legújabb fejlesztési témákról és eszközökről ír. Végül gyakran önként jelentkezik a csoportban Kanada tanulási kód (korábban Ladies Learning Code néven ismertették), amely a kódolás megtanításához szükséges technikai készségeket tanítja, és a hátrányos helyzetű csoportok támogatására összpontosít..

Sara Rosso (@rosso)

Sara RossoMint a Automattic, ismeri a WordPress-t belülről és kívül. 1996 óta dolgozik különféle technológiai cégeknél, köztük a Hewlett-Packardnál és az Ogilvynél, és nagyon ismeri az üzleti és a digitális marketing stratégiákat. Számos internetes és nyomtatott kiadványban, különféle témákban jelenít meg tartalmat, gyakran beszél a technológiáról, a WordPress-ről, a személyes márkaépítésről, az írásról és még sok másról is..

Kihívás összefoglalni az összes olyan projektet, amelyben Sara részt vett a WordPress közösségen belül és másutt. Az egyik alapítója a Lány Geek Vacsora, például egy olyan szervezet, amely a nőket népszerűsíti a technológiai iparban és 23 fejezettel foglalkozik e cikk írásakor. Még egy alapítót is alapított Nutella világnap, amelyet 2015-ben átadott a Ferrero társaságnak. Ha érdekli a Sárától tanulni és sok kalandjáról hallgatni, rendszeresen ír üzleti, WordPress és egyéb témákról. a blogjában.

Ana Segota (@Ana_Segota)

Ana SegotaAna mindig is szenvedélyesen dolgozott a tervezés iránt, de a férje kissé ösztönözve megtanította magának a HTML / CSS-t, és fejlesztõvé vált. 2012-ben megtalálta a WordPress-t, és kezdte. Most a saját webhelyén kurálja a gyönyörű WordPress-témák gyűjteményét Anariel Design, és amikor nem tweetelt a témákról vagy a WordCamps-ről, akkor a résztvevőjén megosztja finom képeit növényi alapú recepteiről a másik kezén @easyvegkitchen.

Lisa Work (@Lisa_Work)

Lisa WorkLisa tehetséges WordPress szakértő, aki nem csak a WordPress-szel dolgozik, hanem azt is tanítja! Lisa irányítja a Legyen Bright Studio ahol arra törekszik, hogy bárki (képzettségi szintjétől függetlenül) lehetővé tegye saját elképesztő webhelyének felépítését a WordPress segítségével. Tanfolyamán és műhelyén keresztül közvetlenül kapcsolódik a WordPress felhasználókhoz, de letölthető készletekkel és ingyenes erőforrás útmutatókkal tér vissza a közösségnek, hogy segítsen a barkácskiadóknak az indulásban..

Azt is erősen ajánljuk Lisa blogja ahol megosztja a márkaépítés, a webdizájn, a marketing és az egyéb tippeket, hogy segítsen vállalkozása működésében.

Claire Botherton (@abrightclearweb)

Claire BothertonClaire egy szabadúszó webfejlesztő, aki 2012-ben kezdte meg a munkát a WordPress-szel. Jelenleg weboldal-tervezést, csípést, karbantartást és egy-egy képzést kínál. De a WP-vel végzett munkája mellett az internetes akadálymentesség támogatója is.

Valójában Claire a reagáló és a # a11y barátságos webdesign. Tudjon meg többet a akadálymentességről, a webdizájnról és a WordPress egyéb hírleveleiről, Claire blogja Világos, tiszta web.

Megan Jones (@jonesblogs)

Megan JonesMegan egy önálló szakember, aki Brightonban él, és aki sokat is ismer a WordPressről. Ezt a tudást arra használta, hogy tehetséges íróvá váljon, aki éppen így ír a WPExplorer számára (lásd munkáját a blogunkban), valamint számos más elismert blog számára, mint például a PremiumWP, az Elegant Themes, a WPLift és még sok más. Gyakran csipog a WordPressről szóló minden dologról

Brenda Barron (@digitalinkwell)

Brenda BarronBrenda nevet adott magának az Envato, a Torque, a WPMU és természetesen a WPExplorer számára (írta a blogunkon szereplő legújabb hozzászólásait). Rendszeresen tweetelt üzleti tippeket (számos WordPress-rel kapcsolatban), és megosztja Digital Inkwell Digest-jét, amely egy ritka vagy érdekes világhírek / események. Ha többet szeretne, vegye át a következőt: Brenda blogja ahol megosztja a szabadúszó útmutatót, a közösségi média tippeit, az infografikát, az általános üzleti tanácsokat és még sok más.

Andrea Badgley (@andreabadgley)

Andrea BadgleyAndrea először bekerült a WordPressbe, napi életéről és gondolatairól blogolva a blogja). Most ő egy boldogságmérnök az Automatticnál, ami azt jelenti, hogy rengeteg idejét tölti másokat a WordPress használatához.

Andrea különféle WordCamps-okban tartott előadásokat az íráskészségről, utoljára a WordCamp Europe-ban 2016-ban, arról, hogy hogyan lehet napi 10 perc alatt közzétenni (a bemutató videóját a következő oldalon tekintheti meg: WordPressTV). De a Twitterben is nagyon aktív, személyes megosztással, jó olvasásokkal és természetesen egy kicsit a WordPress-hírekkel.

Josepha Haden (@JosephaHaden)

Josepha HadenJosepha közösségi wrangler az Automatticnál, ami azt jelenti, hogy a WordPress-szel dolgozik, és a világ minden táján találkozik..

Először 2010-ben találta meg a WordPress-t anyjának, aki várakozással tekintve extra jegyet kapott a helyi WordCamp-hez. Josepha számára ez volt a szerelem az első találkozón, és most a platform iránti szenvedélye belemerül a munkájába, a közösségi kapcsolatba és természetesen a közösségi médiába..

Leslie Bernal (@agirlandhermac)

Leslie BernalLeslie imádja a kölyökkutyákat, a hatalmas műsormegfigyeléseket, a szalonnát és a WordPress-t (duh!). BFA-val rendelkezik a grafikai tervezésben, figyelemmel van az UX-re, és széles körű ismerete van a Divi témáról. Valójában a Divi gyermek témákat fejleszti tovább a A lány és az ő Mac . Valószínű, hogy ha kérdése van a Divivel kapcsolatban, vagy a WordPress Leslie válaszol. A WordPress-szel végzett mindennapi munkája mellett időt tölt be a WordCamps-en való részvételre, valamint a Twitter tippeinek és eszközeinek megosztására..

Szeretne még többet látni Leslie-ről? Hétfőn hangoljon be Divi Chat ahol Leslie és egy csoport más profik beszélnek a WordPress témáiról.

Ki más?

A nők mindenütt megtalálhatók a technológiában. Mivel oly sok lehetőség van a WordPress résen belüli megvalósításához, nehéz lehet megtalálni azokat és egyedi hangjukat. Szerencsére a varázslatokat tovább dolgozzák, így minden nap nehezebb figyelmen kívül hagyni őket.

Ebben a bejegyzésben 21 csodálatos nőt mutattunk be Önnek, akik a WordPress-en dolgoznak. Beszéltünk arról, hogy mit tesznek a platform és a közösség érdekében, és tudattuk velünk, hogyan követheti őket online. Mindegyik felbecsülhetetlen értékű ismeretekkel, szakértelemmel és betekintéssel rendelkezik a megosztáshoz, és javasoljuk, hogy kövesse őket a Twitteren, és nézd meg a saját webhelyüket, blogjaikat és podcastjaikat.

Van egy női hang a WordPress-ben, amelyet úgy érzi, hogy fel kell venni ebbe a listába? Mondjon mindent munkájáról az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map