20 fantasztikus példa a WordPress webhelyekre

Félelmetes webhelyek, amelyeket a WordPress készített

Van olyan kategória, akiknek fogalma sincs arról, hogy a WordPress létezik. Aztán vannak olyan srácok, akik hallottak a platformról, de soha nem próbálták meg. Van egy másik embercsoportunk, akik kipróbálták a WordPress-t, de soha nem vezették el messzire. És akkor van a másik kaliberű srác, aki elképzelhetetlen módon hajlítja meg a WordPress-t, hogy ebből a világból webhelyeket készítsen.


Nem számít a kategóriába, a mai bejegyzés 20 fantasztikus példát foglal össze a WordPress-webhelyekkel örömére. Ez a bejegyzés inspirációt, de inkább a WordPress CMS páratlan képességeinek és hatalmának szemléltetését szolgálja. Újabb másodperc pazarlása nélkül menjünk be.

La Pierre Qui Tourne

Félelmetes példák a WordPress-re: La Pierre Qui Tourne

Csomagoljuk be ezeket a zsákokat, és repüljünk egészen Franciaországba, ahol találkozunk Isabelle-vel és Benedict-kel, a fantasztikus srácokkal, akik a La Pierre Qui Tourne bio kekszek mögött állnak. Az övék a legkorszerűbb művelet, és weboldaluk segítségével zökkenőmentesen bejuthat a fellépésbe, mintha ott lenne valamelyik pontjukban, de vente vagy más néven.

Teljes képernyős csúszkákkal, csodálatos képekkel, parallaxissal, reagáló elrendezéssel és csábító CSS ​​animációkkal ez a webhely ma kiemelkedik az első helyen, mivel egyszerű, bár elegáns kialakítása miatt néhány keksz vágyakozik Önre.

Jay Z

Félelmetes példák a WordPress-re: Jay Z

A hírességek állítják be a trendeket, és a zeneipar egyik legnagyobb trendmeghatározó nevének Jay Z-nek kell lennie. Az egyedülálló formatervezési koncepcióval és a tartalomirányítás erőteljes érzékelésével nem kell eldöntenie, miért Jay Z helyén a 2. pozíciónk van. Úgy értem, még soha nem láttam, sőt még nem is elképzeltem egy ilyen mintát.

Az egyedi honlapgaléria-csúszka, a könnyedén reagáló kialakítás és a WordPress o-beágyazásainak kiváló használata (ellenőrizze a Soundcloud lejátszási listákat) teszi ezt a webhelyet kiváló példává arra, hogy a WordPress mit tud tenni egy képzett fejlesztő segítségével..

Eginstill

Félelmetes példák a WordPress-re: Eginstill

Akkor Hollandia, Van Persie otthona, tulipánok, csatornák és kerékpárosok találhatók. Mindannyian tudjuk, mi a legismertebb Amszterdam, a főváros, ezért nem fogok belemenni a részletekbe. Hollandiában otthont adnak még Eginstillnek, a belsőépítész srácoknak is, akik „nem konyhát készítenek…, de… teret adnak minden dolognak, amelyet az életben fontosnak tartanak”.

A tökéletes képek nagy szerepet játszanak a webfejlesztésben, és az Eginstill WordPress webhely mögött a tervezők is tudják ezt a tényt. Az egérrel kiváltott görgetés hihetetlenül jól működik ezen a webhelyen. Kíváncsi lenne, miért nem próbálta még meg a saját webhelyén.

Nincs megfelelő szavaim annak leírására, hogy Eginstill miért olyan fantasztikus a WordPress webhely, ezt magának kell látnia, hogy elhiggye. Ó, egyébként, elég egyszerű színsémát használnak, de az eredmények elképesztőek.

Cienne NY

Félelmetes példák a WordPress-re: Cienne NY

Ha a célközönség fiatal nőkből, szerelmeseikből és bárki másból áll, akik bármit megtennének, hogy a görbe előtt divaton maradjanak, akkor kölcsön kell vennie egy levelet a Cienne NY WordPress oldaláról.

Ez a WordPress webhely egyszerű, 100% -ban érzékeny, lenyűgöző képekkel, rögzített menüvel és rengeteg helyet foglal el. Összekeverné ezt a szépséget egy egyoldalas WordPress-mutatóval, de ez egy többoldalas webhely, amely olyan gyorsan töltődik be, hogy hiányozhat a gyönyörű CSS-átmenetek. De valószínűleg azért, mert a Cienne NY a Shopify CDN tartalmát szolgáltatja. Továbblépni…

Fubiz Media

Félelmetes példák a WordPress-re: Fubiz Media

Hát, nem tartott sokáig visszamenni Franciaországba. És hibáztathat bennünket? A szép formatervezésről a franciaiaknak nincs szükségük az Ön jóváhagyására. Nem tesznek mentségeket; csak csinálják a dolgukat, és te is jól vagy.

Ha nem hiszi ezeket a szavakat, mi lenne a Fubiz Media webhelyének megnézése? A megamenük, a rögzített menük, az animált logók, a CSS3 technikák, a gyönyörű grafika és még sok más összekapcsolódik a fiókok legfontosabb ügyében, amely a Fubiz Media webhelyén található..

Mit csinálnak újra? Kihúzódnak a művészetekben. Online magazin: „… látomást és perspektívat nyújt a kreativitásról, az inspirációról és a popkultúráról szóló legfrissebb hírekről”. Megadhattuk volna a 1. helyet, de ezt megtették, tehát az ötödik helyzet. Átmenetileg.

ESPN sportprogramozás

Félelmetes példák a WordPress-re: ESPN Sports Programming

Az Awwwards ezen a weboldalon átlagosan 7.37 / 10.00 értékelést ad. A formatervezés 7,57-et, a felhasználhatósági arányt 7,29, a kreativitást a 7.14-es, a tartalmi vásárokat pedig a 7.29-es pontszámmal érinti. Nagyszerű eredmények, ha kérdezel tőlem, de félre.

Az ESPN minden évben több mint 5000 órát terjeszt „élő eseményekre, kiemelt eseményekre, sorozatokra, stúdióra és forgatókönyvekre a műsorszolgáltatók számára szerte a világon”. Küldetésük az, hogy a sport rajongóit bármikor, bárhol szolgálják.

De hogyan húzzák le ezt a látszólag szörnyű feat? Hölgyeim és férfiak, üdvözöljük az ESPN Sports Programming webhelyet, amely a mindig hatékony WordPress platformon működik. Ha csak a Facebookon több mint 14 millió kedvelés van, akkor fogadhat, hogy ez az oldal sok gyümölcslevet von be. Ennek ellenére a WordPress viseli a napot ezeknek az embereknek. Skálázhatóság baba. skálázhatóság.

Alexander Engzell

Félelmetes példák a WordPress-re: Engzell

Belépés az engzell.me oldalra, Alexander Engzell – egy svéd kreatív igazgató portfóliójának weboldalára – és érezheti, hogy a WordPress kivételes szinergiája kitölti a helyiséget.

Oké, nem túlzás, ez egy WordPress webhely, amely annyira folytatódik rajta, mint az egyoldalas és a többoldalas. A grafika és a tipográfia ponton vannak. A CSS3 animációk kiválóak. Még soha nem látott ilyen egyszerű, de hihetetlenül elegáns és erőteljes portfóliót. Mostanáig.

HelloGiggles

Félelmetes példák a WordPress-re: HelloGiggles

Természetesen korábban már megbotlott a HelloGiggles oldalán – rengeteg hír ad otthont a kultúráról, ételekről, szórakozásról, munkáról, szerelemről, stílusról és még sok másról. És nagyon sok megjelennek a keresési eredmények között, amikor csak a Google-t használja.

Egy érdekes magazinstílus-elrendezéssel, a közösségi média zökkenőmentes integrációjával, a hirdetések okos elhelyezésével és az aranyos részletekkel (mint például a láblécben szereplő „Szeretünk téged”) teszik ezt a webhelyet kiemelkedő példává a dolgokra, amelyeket a WordPress tehet.!

Bloomberg: Profi

Félelmetes példák a WordPress-re: Bloomberg

Kérjük, hazudjon egy pillanatra, és mondja meg, hogy nem látta, hogy ez távolról jön. Természetesen a Bloomberg említést szerez ezen a listán, mert kiváló példa arra, hogy mennyit lehet elérni a WordPress segítségével.

A Bloomberg Professional, a terminál (ezek szerint) „a legerősebb és legrugalmasabb platform a pénzügyi szakemberek számára, akiknek valós idejű adatokra, hírekre és elemzésre van szükségük, hogy okosabb, gyorsabb és tájékozottabb üzleti döntéseket hozzanak”. És a WordPress-t választották a termék promóciós oldalaikhoz, a GYIK-hoz és a blogjukhoz. Út menni Bloomberg, út menni.

Katy Perry

Félelmetes példák a WordPress-re: Katy Perry

Már tíznél vagyunk? Bocsásson meg, nem tudtam, hogy átjárjuk a listát ezen összes nagyszerű WordPress-webhelyen. De lassítsunk egy kicsit ebben az utazásban, és vessünk egy pillantást Katy Perry WordPress-alapú webhelyére.

Szeretne egy teljesen testreszabott és 100% -ban önálló weboldalt? Ne keresse tovább, mint a WordPress. Csak vessünk egy pillantást Katy-re. Villogó teljes képernyős háttérképek, háromszög alakú levágott blogképek, egyedi animációk, divatos dupla görgetésű Twitter-hírcsatorna, fantasztikus képfényképeket tartalmazó galéria és még sok minden más. Nagyon félelmetes WordPress webhely, ha feltenne kérdést.

Lelőttem őt

Félelmetes példák a WordPress-re: Meglőttem őt

Nincs korlátozása annak a soknak, amelyet a WordPress segítségével el lehet érni, miután beletette a szívét és elmét. Én lelőttem elég bizonyíték.

Dióhéjban az I Shot Him egy San Francisco-i székhelyű tervezőstúdió. Úgy vélik, hogy „a tervezés hatalma több, mint egy termék eladása, de változást hozhat azáltal, hogy megváltoztatja az észleléseket, az érzelmeket és a cselekedeteket mindannyiunk javára.”

Rögzített menükkel, parallaxis, CSS3 animációkkal és csodálatos tipográfiaval – többek között a funkcióval – nem kell külön figyelnie, hogy miért készítettem a listát.

Vasról vasra

Félelmetes példák a WordPress-re: vas-vas

Kevin tervező és Jonathan fejlesztő hozta nekünk, a Iron to Iron az egyik WordPress webhely, amelyet érdemes megnézni.

A beállítás nagyjából egyszerű, de a lapos kialakítás, a fantasztikus tipográfia, az őrült animációk és a nagyszerű képek többek között a Iron to Iron-tól nagyon félelmetes WordPress-webhelyet tesznek.

A Iron to Iron szálloda a 409 River Street utcában található, Troy, New York, ha szeretne egy gyors látogatást megtenni nekik.

GG Music & Audio Productions

Félelmetes példák a WordPress-re: GG Music & Audio Productions

A WordPress nemcsak a tervezők, fejlesztők, kreatív igazgatók és más tech-hozzáértésű szakemberek számára szól, hanem mindenkinek és bárkinek, aki elegáns és erőteljes CMS-t keres.

A platform meglehetősen sokoldalú, és a GG Music & Audio Productions ezt nagyon jól ismeri. Az övék egy sokoldalú WordPress-webhely, amely az olvasó figyelmét a tartalomra összpontosítja.

“Meglehetősen sok erőforrás és kísérlet után a Joomla, a Drupal és a WordPress mellett az utóbbiakon telepedtem meg saját vállalati blogomban, a Tinderboxban. Ezután a WordPress CMS-ként történő felhasználása természetes lépés volt. Véleményem szerint, ahol a WordPress valóban kiemelkedik, az a tény, hogy az ügyfelemnek olyan könnyű használni. ” – Adam Alloway, tervező.

Lány Kamera

Félelmetes példák a WordPress-re: Kamera lány

A Girl With A Camera az Ashley Baxter fotós portfóliójának weboldala, amely elmagyarázza azokat a csodálatos fényképeket, amelyeket határozottan szeretni fog.

A Tumblr-en indult, de a szolgáltatással járó állandó (és kiábrándító) leállások arra késztették, hogy jobb CMS-t keressenek. Megtalálta a WordPress-t, amelyet hihetetlenül könnyű testreszabni, és soha nem nézett vissza.

Most csak a Canonra kell koncentrálnia, a WordPress pedig a többit. Könnyedén testreszabhatja az egyes oldalak / hozzászólások hátterét, hogy tökéletes hangulatot teremtsen a munkáinak bókjaira.

Nos, ha a skóciai Glasgow-ban található, és egy gyönyörű és tisztességes esküvői fotósra keres, akkor tudja, hol kell keresni. BTW, remek portfóliója és néhány csodálatos könyve, amelyeket érdemes megnézni.

Vogue India

Félelmetes példák a WordPress-re: Vogue India

A világszerte elismert divatmagazinként a Vogue komoly forgalmat vonz a menetrendben. De hogyan tudsz hatalmas mennyiségű multimédiás tartalmat kiszolgálni egy világméretű közönségnek anélkül, hogy megtörténne a webhely? Ön a legmegbízhatóbb CMS-platformon, a WordPress-en működik.

És pontosan ez az, amit a Vogue India tett, és most megtartják a divat szerelmeseinek hordáját, és alaposan szórakoztatják a divatvideók, a történetek, a hírek, a képek és még sok minden más legszebb részeit. Annyi CMS-képességük van megkímélni, hogy megengedhetik maguknak, hogy kiszolgálják a zseniális hirdetéseket is.

Justin Bieber

Félelmetes példák a WordPress-re: Justin Bieber

Tekintettel arra, hogy a WordPress-t az internetes webhelyek csaknem egynegyede használja, valóban olyan meglepő, hogy a bíbiak egyike? Bármelyik bérelt tervező cég is fantasztikus munkát végzett, létrehozva egy ilyen jellegű dobozos elrendezést, amely tökéletesen illik az énekeshez.

Hozzátették a funkciókban gazdag felső sávot (hírlevél és társadalmi hivatkozásokkal kiegészítve), a fő csúszka az iTuneshoz és a legújabb zenei videókhoz mutató linkekkel, és természetesen egy teljes blog, ahol a rajongók (és a fiúk) megtalálhatják, hogy mire készül Justin. Ezen kívül webhelyén van egy fotógaléria és a közelgő események szakaszai, amelyek rendkívül egyediek, de nagyon szükségesek minden popsztár számára. Jobban hiszed.

TechCrunch

Félelmetes példák a WordPress-re: TechCrunch

Ezután megvan a TechCrunch, az egyik legnépszerűbb technológiai blog, valamint az indulókkal kapcsolatos megbízható hír- és információforrás.

Ez a 100% -ban érzékeny WordPress webhely 2,9 másodperc alatt rengeteg információt szolgáltat, amely lélegzetelállítóan nagy méretű webhely számára nyújt lehetőséget. Függetlenül attól, hogy a kialakítás, a betöltési sebesség, a tartalom nagyszerű bemutatása és a számos kütyü egyéb édes funkciók között van – a TechCrunch lehetővé teszi a WordPress legjobb élményét.

Sebesség, méretezhetőség, megjelenítés, teljesítmény és még sok minden egy CMS-ben – WordPress.

Microsoft hírközpont

Félelmetes példák a WordPress-re: Microsoft

Hallottál már valaha a Microsoft nevű kis cégről? Igen, az a Microsoft. A WordPress szolgáltatást használják hírközpontjukhoz. Miért? Mivel a WordPress megbízható, testreszabható és könnyen használható platform.

Kihasználták a WordPress nagyszerű képességét, hogy számos médiaformátumot bemutathasson, beleértve a videókat is. A tiszta és világos formatervezés professzionális, vonzó és könnyen kezelhető, így tökéletesen használható az ügyfelek számára a böngészéshez és a felhasználáshoz.

Sony Music

Félelmetes példák a WordPress-re: Sony Music

A Sony Music aláírta korunk legjobb zenei aktusait. Whitney Houston, Brad Paisley, Bob Dylan, Elvis Presley és Future, valamint Travis Scott kedvelőitől kezdve a Sony Music nem vicc a jó zene szempontjából..

Tudják, hogy van zenészeik, akiknek köszönetet kell mondaniuk a sikerért, ezért valószínűleg ezért tették a honlapot a művészekről. A honlap felében lenyűgöző csúszka található, amely kiváló minőségű fényképeket mutat be a különféle fellépésekről.

A weboldal többi része zenei videókat, blogbejegyzéseket, híreket és közösségi médiatartalmakat tartalmaz. Ez egy egyszerű webhely, amely elég erős ütést tartalmaz. Vagy bang? Erőteljes bumm bumm? Boom twaff? Nem?

WPExplorer

Félelmetes példák a WordPress-re: WPExplorer

Hogyan jelentkezhetünk anélkül, hogy megemlítenénk a saját WPExplorert. Ez a webhely a WordPress programot használja a legjobb tartalom kiszolgálására a WordPresshez kapcsolódó összes dologban. Mindent az oktatóktól, az inspiráló hozzászólásoktól a hozzászólások listáig és a legfrissebb hírektől kezdve a WPExplorer hátulját lefedte.

Ráadásul a legjobb WordPress témákat és bővítményeket kínáljuk, beleértve a Total WordPress témát és a Symple Shortcodes plugint. A forma tiszta, és mivel a WPEngine-t használjuk, élvezheti a csodálatos oldalbetöltési sebességeket. Nem fogok belemenni a részletekbe, csak ezt fogom elmondani: Gondolj WordPressre, gondold a WPExplorerre.

Záró szavak…

Remélhetőleg ez a gyűjtemény inspirálta Önt a fantasztikus WordPress-tárhely feliratkozásához, ragadja meg a legjobb WordPress-témát, és kezdje el létrehozni saját WordPress-alapú szuper webhelyét! Nem titok, hogy a WordPress manapság nagyon népszerű a CMS-ben – a nagyok és a hatalmasok szeretik a platformot, és így kezdők is. Mindenki részt vesz a WordPress programban. Ez provokáló. Forradalom.

És azért, mert hihetetlenül nagy teljesítményű, mégis olyan könnyű megtanulni, beállítani és használni. Számos olyan webhely, amelyet itt áttekintettünk, egyszerű tervezési szempontból bonyolult, de hatékony szolgáltatás-szempontból bonyolult, amelynek a jövőben tájékoztatnia kell a tervezési folyamatot. Végül is az egyszerűség a kifinomultság példája. Vagy ahogy Nick mondja:

Nincs egyszerűbb a CMS használata, mint a WordPress. Ingyenes, egy kattintással telepíthető, és hatalmas gyűjteménye témákból és formatervezésből áll, amelyek közül választhat, hogy perceken belül elérhetővé tegye új webhelyét. – Nick Anderson, Napi tárhely.

Emellett ne feledje, hogy néhány ilyen webhelyet nem a tulajdonosok, hanem egy tapasztalt tervező terveztek, szerződéssel. Ehhez szeretnék megemlíteni, hogy sok más nagyszerű WordPress-oldal is létezik, amelyeket a fejlesztők és a szokásos emberek is létrehoztak. Nagyon rossz, hogy nem tudjuk mindegyiket egyetlen üzenetbe összenyomni.

Mint ilyen, elmulaszthattuk a kedvenc WordPress-webhelyet. Ön azt is érezheti, hogy egy adott webhely nem tartozik ebbe a rövid listába. Nos, ne tartsa vissza. Ha kimaradtunk a kedvenc WordPress-webhelyről, vagy javaslata van, kérjük, dobjon nekünk egy sort az alábbi megjegyzés szakaszba!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector