10 legnagyobb WordPress mítosz, amelyet el kell temetnie

10 legnagyobb WordPress mítosz, amelyet el kell temetnie

Ma lehozjuk a kalapácsot, mint például Thor a kedvenc CMS-ről szóló 10 legelterjedtebb mítoszról, a jó oldalt WordPressről. Miután első kézből megtapasztaltam ezt a jóindulatú szoftvert, garantálhatom, hogy a WordPress segítségével meglehetõsen lehetetlent érhet el. Kétségei vannak? Csak nézd meg ezt a 20 nagy márkát, amelyek hajlamosak a WordPress-re, hogy ajánlattételt tegyenek.


Ez az, ami miatt a pokolba és hátba engesztel, amikor találok embereket tévesen értelmezett „szórakoztató tények” körül, a.k.a hazugságok szeretett WordPress-ről. Hookay, Visszamegyek egy kicsit. úgy értettem mi szeretett WordPress.

Ma tönkrement a 10 legnagyobb WordPress-mítosz, amelyek közül néhány megakadályozhatta, hogy belemerüljenek és megtapasztalják a platformot, mint senki más, csak hogy láthassák a WordPress teljes és tiszta dicsőségét. Jól van, akkor tegyük ezt a babát már ötödik fokozatba.

A WordPress (csak) egy blogplatform

A WordPress több, mint egy Blogging Platform

Nem cáfolom azt a tényt, hogy a WordPress blogplatformként született. Ugyanakkor az évek során fejlesztette ki és szuperhatalmas tartalomkezelő rendszerré (CMS) nőtte ki magát, és most az Internet 25% -át birtokolja..

Természetesen ezek a webhelyek nem lehetnek személyes naplók / blogok. Minden bizonnyal különféle WordPress-alapú webhelyekkel kell rendelkeznünk, főleg az összes olyan kedves funkcióval, amelyre a CMS népszerű.

Az egyedi üzenettípusokkal, oldalakkal, widget-ekkel, kiegészítőkkel és bővítményekkel – többek között – kibővítheti WordPress-telepítését a legnagyobb internetes slágerek – például ViralNova, Time, CNN, TechCrunch, Harvard Law School, Mozilla Firefox, eBay, SONY – táplálására. és a Microsoft többek között. Ezek a srácok csak személyes blogokat futtatnak? Nem fogadok; ezeknek a neveknek néhánynak vannak a legfelső szintű weboldalai, amelyek sok forgalmat vonzanak, és amelyek a következő mítoszhoz vezetik bennünket.

A WordPress nem méretezhető

A WordPress méretezhető platform

Nem tudjuk, hogy ez azért van-e, mert a WordPress „ingyenes”, vagy csak „a közösségi projekt”, amely a blues eredményeként jött létre, de gyakran látni fogja megjegyzéseket, amelyek megkérdőjelezik a platform méretezhetőségét. Hogyan fog teljesíteni webhelyem, ha növekszik a forgalom? Mely tulajdonságok szenvednek egy forgalmi tüske esetén? A WordPress összeomlik, ha népszerűvé válik?

Talán az az ötlet, hogy a WordPress egykor egy blogplatform volt kifejlődött CMS-be, de gyakran olyan ügyfelet talál, aki attól tart, hogy a WordPress összeomlik megnövekedett terhelés miatt. Nem igaz. A kisméretű bloggerektől egészen nagy multinacionális vállalatok, mindenki készít egy darab WordPress-tortát.

Ha webhelye forgalmi szélsőségek miatt csökken, akkor ennek minden köze van a webgazdahoz, nem pedig a WordPresshez. Feltéve, hogy rendelkezik a megfelelő szerver erőforrásokkal, például a WPEngine által kínált halmokkal, a WordPress a generált forgalom méretétől vagy mennyiségétől függetlenül támogatja az Ön webhelyét..

A WordPress nem biztonságos

WordPress biztonság

De ismét, melyik szoftver 100% -ban védett? A hackerek megpróbálják kihasználni a szoftverek legkisebb sebezhetőségét, nem csak a WordPress-t. Most a WordPress eléggé népszerű platform, és mint ilyen, a támadást követő támadást csak a puszta hangerő miatt vonzza, nem pedig azért, mert hajlamos a biztonsági megsértésekre..

Ha nem lennének azok a központi és biztonsági frissítések, amelyeket a platform rendszeresen kap, akkor az Internet e pillanatban alátámasztó lenne. Az emberek minden nap elveszítik balra, jobbra és középpontjában lévő webhelyüket. A veszteségek hatalmasak lennének, az internet elromlik, és a WordPress megtenné a dodo útját.

De már több mint tíz év telt el, amikor a WordPress eltalálta az internetet, és minden hajnalban egyre nagyobb, jobb és biztonságosabb lesz. A hatalmas WordPress közösség hozzászólásai egyidejűleg frissítik a szeretett CMS-t.

Minden frissítés jobb funkciókat és szigorúbb biztonsági intézkedéseket hoz, például a továbbfejlesztett jelszóbiztonsági funkciót, amelyet a WordPress 4.3 „Billie” verziójában vezettek be. Ezen felül a WordPress-webhely biztonságát is megerősítheti olyan pluginekkel, mint a iThemes biztonság többek között.

Amikor minden elhangzott és megtett, a WordPress-webhely (és még inkább az értékes tartalom) biztonsága veled kezdődik. A WordPress telepítését, a témákat és a bővítményeket mindig frissíteni kell. Ráadásul rendszeres és teljes webhelyről készítsen biztonsági másolatot, ha a hackerek sztrájkolnak.

A titka annak, hogy a WordPress mindenkor biztonságban maradjon az alapvető biztonsági gyakorlatok végrehajtása érdekében, majd a frissítés megjelenésekor a platformokat javítva tartsa. Persze, a biztonsági lyukakat időről időre felfedezzük, de a WordPress nyílt forráskódú jellege azt jelenti, hogy a lyukakat is gyorsan lezárják. – Mike Wallagher, HostingFacts.com

A WordPress INGYENES (ennélfogva nem alkalmazható kereskedelmi használatra)

A WordPress ingyenes, de erőteljes

A srácok számára, akik szeretik az ingyenes cuccokat, és ez azt jelenti, hogy mindannyiunk számára a WordPress ingyenes termék, valóban nagyszerű hír. De mi a szabad, pontosan jelenti a WordPress-t?

Először is, a WordPress ingyenes a szabadság (olvasási használati jogok) szempontjából. Ez azt jelenti, hogy elfoglalhatja, lebonthatja, módosíthatja, másolatot készíthet és / vagy létrehozhat saját egyedi verziót anélkül, hogy bármilyen hatóság engedélyét kéri.

Nyílt forráskódú; a közreműködők közösségének által készített szoftver, azaz nem tartozik egyetlen társasághoz vagy személyhez. Másodszor, nem fizet a WordPress, a CMS használatáért – csak le kell töltenie a szkriptet a WordPress.org oldalról, telepítenie kell bárhová, és jó.

Egy olyan szolgáltatás, mint a WordPress.com, lehetővé teszi a WordPress használatát a platformon ingyenesen. Ingyenes aldomaint adnak Önnek, pl. yourname.wordpress.com és ingyenes tárhely. Más hasonló szolgáltatások, nevezetesen kezelt WordPress-házigazdák, lényegében lehetővé teszik, hogy díjazás ellenében a WordPress-t a platformon használják (ellentétben a szokásos webhely-tárolással, ahol választhat a különböző egyszerűen telepíthető lehetőségek közül)..

A különbség? A WordPress.com webhelyen szolgáltatott WordPress ingyenes íze kifejezetten korlátozott a szolgáltatások és a rugalmasság szempontjából. Szoros prémium árat is fizet, ha személyre szabott tárhelyet enged meg saját domain nevével együtt. A költségek gyorsan akár 3000 dollárt is elérhetnek havonta.

A kezelt WordPress-házigazdák viszont lehetővé teszik, hogy a WordPress a teljes dicsőségében megtapasztalja a költségek töredékét. Ezenkívül a hagyományos internetes házigazdák, mint például a Dreamhost és a Bluehost, szintén lehetővé teszik a WordPress teljes élményének élvezését, annak ellenére, hogy kevesebb energiát igényel, mintha egy kezelt WordPress gazdagéppel kellene mennie..

A továbbiakban a legtöbb üzleti vállalkozás elkerüli az ingyenes, nyílt forráskódú, polcon kívüli megoldást egy egyedi igényekre szabott CMS javára..

Lehet, hogy ez a bürokrácia, a nagy költségvetés vagy valaki, aki megpróbálja lecsökkenteni a sarkokat, de valakinek meg kell mondania ezeknek a srácoknak (és szürke öltözeteiknek), hogy nyilvánvalóan kimaradnak a lehetőségtől, hogy nagy pénzt takarítsanak meg, és rendkívül sokoldalú platformot kapjanak, vagy formátlan vízként ”, ahogyan az ex volt, hogy leírja magát. TMI? Vedd át, a WordPress az ingyenes és csak a kereskedelmi webhelyek számára.

A WordPress nem jön támogatással

WordPress támogatás

Most, hogy éppen azt mondtad, hogy a WordPress egy ingyenes platform, amelyet a közösség értékes hozzájárulása révén tettek lehetővé, hol fordulnék, ha problémákba kerülnék? Jó kérdés.

Egy tipikus szoftvercég a következőképpen működik. Van szüksége. Ön egy jó hírű céget keres, aki viszont olyan szoftvert kínál Önnek, amelyért fizet. Ha problémákat tapasztal a szoftverük használata során, vegye fel a kapcsolatot a támogatási csoportjával, és kiszorul.

A WordPress kapcsán egyetlen cég vagy személy sem rendelkezik a platformon, senki sem fizet a használatáért, és amikor elakad … nos … Ön elakad. Rossz.

A WordPress nagyszerű fejlesztőkkel, tervezőkkel, fordítókkal, bloggerekkel, támogató képviselőkkel stb. Rendelkezik, akik nagyon sokat tettek a WordPress kódex; a legkorszerűbb dokumentáció, amelyhez hasonlót még soha nem látott. Ez még nem minden, a WordPress nagyon aktív támogatói fórum a közösség tagjai által látogatott.

Ezekkel az erőforrásokkal és számos független szolgáltató társasággal, a WordPress karbantartó szolgáltatókkal, valamint rengeteg kész és elérhető szabadúszóval megdöbbentő lesz, mennyire gyors a válasz a bűnére.

A WordPress nem megfelelő az e-kereskedelem számára

WordPress az e-kereskedelemhez

Szükségem van mindenhol a „CMS” eldobására, hogy felhívjam a figyelmet a WordPress sokoldalúságára? A WordPress korai napjaiban nehéz volt elképzelni, hogy a WordPress használatával épít-e e-kereskedelmi áruházat.

Többé nem; a WordPress közösség számtalan keretrendszer és WordPress e-kereskedelmi bővítmény beáramlását látta, amelyek az e-áruház felépítését olyan egyszerűvé teszik, mint a pite. Manapság létrehozhat egy teljesen működőképes WordPress-alapú e-kereskedelmi webhelyet, többek között olyan pluginek segítségével, mint a Woocommerce, a WP e-kereskedelem és az Easy Digital Downloads..

A szórakoztató rész a WordPress, amelyet könnyű beállítani és online áruházként használni. Valójában a kifejezetten az e-kereskedelemre épített, testreszabott CMS a jelenlegi formájában nem tud versenyezni a WordPress-szel. WordPress az e-kereskedelmi webhely készítője? Ki gondolta volna?

A WordPress webhelyek lassúak

WordPress webhelysebesség

Elmúltak azok a napok, amikor a webhelyek csupán HTML oldalak, grafikák és CSS sorozatát alkották össze. Az új technológiák születésével a webhelyek mérete és funkcionalitása növekedett. A szoftver telepítésének ötlete a webhelyek kiépítésének elindításához arra késztetheti Önt, hogy higgyék, hogy a WordPress lelassítja a szervert. Hamis.

A WordPress a legjobb webes szabványokat és szemantikus XHTML-t használja, biztosítva ezzel a gyors és gyors beállítást és használatot. A legjobb kódolási gyakorlat azt is biztosítja, hogy a WordPress a SEO szempontjából is SEO-barát.

A lassú webhelysebesség általában az olcsó host szolgáltatókhoz és / vagy a rosszul kódolt pluginekhez kapcsolódik. Az olcsó tárhelyszolgáltatók általában ugyanazon a szerveren fogják üzemeltetni az Ön webhelyét, valamint egymillió és egy másik webhelyet, ami egyéb kérdések mellett csak a gyenge teljesítményt idézi elő.

A rosszul kódolt beépülő modulok hozzáadják a „szemét kódot” olyan létfontosságú fájlokhoz, mint például a header.php, lelassítva a sebességet, mivel a felesleges objektumok betöltődnek a tartalom előtt. A hibás beépülő modulok szintén veszélyt jelentenek a WordPress-webhely biztonságára.

Csak válassza ki a legjobb WordPress tárhelyet és jó hírű beépülő modulokat, és jó az, hogy ringatja a partit.

A WordPress beépülő modulok Dodgy

WordPress plugins

És akkor is, ha bárhonnan telepít árnyékos plugineket, és sírni kezd, amikor szar eltalálja a ventilátort. Nem számít az emberiségbe vetett hitmennyiségről, egyszerűen nem tudja feltételezni, hogy az összes plugin – ingyenes vagy prémium – hibátlan. Szörnyű szolgáltatás lenne magadnak, most nem lenne az?

Éppen ezért kerülje el a gyártók pluginjait, amelyekben nem bízhat meg. Annak elkerülése érdekében, hogy hibákat, elavult és nem hatékony kódot, biztonsági problémákat és rossz támogatást kapjon, mindig töltsön le nagyszámú letöltést, nagyszerű értékeléseket és véleményeket, valamint kiváló támogatást..

Mellékesen megjegyzem, hogy a bővítmények elképzelhetetlen módon kibővítik a WordPress-webhely funkcionalitását, lehetővé téve annyi potenciál kiaknázását, amelyet nagyon nehéz vagy drága elérni az említett bővítmények nélkül..

Csak ne adjon be vakbe beépülő modulokat, mert így bánhatja a rossz teljesítmény és a fokozott biztonsági kockázatok miatt a bíróságok. Végezze el a kellő gondosságomat, barátom. Kellő gondosság.

A WordPress webhelyek kezelése nehéz

A WordPress webhelyek kezelése

Szinte bármely webhely, nem csak a WordPress webhelyek kezelése félelmetesnek tűnhet a kezdő számára. A WordPress webhely (ek) telepítése egy dolog, a webhelyek kezelése pedig valami más.

Olyan sok kérdésen kell füleket tartania, beleértve a megjegyzések jóváhagyását, a biztonság figyelését, a forgalom nyomon követését, valamint a témák, beépülő modulok, valamint a WordPress mag frissítését. Ha van néhány WordPress-webhely az egész helyszínen, akkor elég gyorsan rendetlenné válhat.

De ez csak akkor fordulhat elő, ha nem tervezi előre, amely tudatja például azzal, hogy van egy hatalmas plugin, az úgynevezett ManageWP, amely segít nyomon követni az összes WordPress telepítést egyetlen központi irányítópulton..

A ManageWP helyett a webhely karbantartási kötelezettsége néhány gombra kattintva csökken és a munka elvégzett. Szeretne többet megtudni a WordPress-webhelyek kezeléséről? Lefedtük a hátad.

A WordPress nem reagál (vagy akár jövőbeli bizonyítékot is jelent)

WordPress érzékenység

Aggódik, hogy a WordPress telepítése nem fog-e jól játszani a fejlett webes funkciókkal? Jövőbeli technológiák? Nos, hiszem mi, nem kell egy kicsit aggódnia, ha a WordPress jövőbeni bizonyíték, mert … nos … hát ez! Rendszeres frissítésekkel és a legjobb webes szabványokkal a WordPress mindig a jövő számára készül.

Mi lenne a reakciókészség? Hogyan illeszkedik a WordPress webhely a különféle képernyőszélességekhez? Nos, feltéve, hogy a WordPress témája érzékeny, a webhely automatikusan reagál. Annyira könnyű megtalálni az érzékeny WordPress témákat a WordPress.org webhelyen és a tematikus üzletekben / piacokon, mint például a Themeforest, az Elegáns témák, aTémák és a Saját témabolt, csupán néhányat említve. Időt takaríthat meg, kérjük, fontolja meg a saját Total responsive multi-purpose témát.

Ha a WordPress témája nem reagál a kizárólag az Ön számára ismert okok miatt, akkor mindig használhatja a WordPress mobil beépülő modulokat, vagy létrehozhat webhelyének mobilbarát változatát.

A WordPress a technológiát követõen veszi igénybe a technológiát, vagyis egy hatalmas CMS-sel rendelkezik, amely napokon, hónapokon és évekig vezet a webhelyén. Élvezheti a jQuery, a backbone.js, a Flash, CSS3, a különféle API-k és más technológiák kedvelőit, lehetővé téve a WordPress webhelyének bármilyen módon történő elfordítását..

Csomagolás fel

Egyszerűen fogalmazva: a WordPress pontosan az a CMS, amelyet keresett. De ha még több meggyőzésre van szüksége, tudassa velünk minden mítoszát, amellyel szembesült. Örülünk, hogy eltávolítjuk őket! Mi szereti a legjobban a WordPress-t? Elég hatalmas kérdések, hogy a következő alkalommal elgondolkodhassunk. Időközben, kérlek, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban. Adios!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map