Powered ilmainen Blogging WordPress teema

Hinta:Ilmainen (lisensoitu GPL: n kautta)
Dokumentointi:Teemadokumentit
Video:Video-opas
Github Repo:Github Repo
PreviewDownload

Nykyinen versio: 1.1.2


Haluatko paremman blogin? Powered on täysin ilmainen blogilaji WordPress-teema, jonka koodasimme täällä WPExplorerissa. Halusimme luoda käytännöllisen teeman, jota voitaisiin käyttää kaikenlaisissa blogeissa – liike, tekniikka, kauneus, elämäntapa, matkat, ruoka ja muut. Tämän teeman puhdas ja minimaalinen asettelu tekee siitä navigoinnin ja lukemisen erittäin helpoksi. Kyllä, siellä on monia mukavia ilmaisia ​​blogiteemoja, mutta Powered on hyvin koodattu teema, joka käyttää WordPress-koodausstandardeja, tarjoaa joitain premium-ominaisuuksia (valitse satojen Google-fonttien välillä, aseta leveys mukautettuna, valitse valikon värit) ei jos sinulla on roskapostilinkkejä tai salattua koodia, on erittäin nopea, helppo käyttää ja suunniteltu nykyaikaan.

Pieni, reagoiva ja nopea suunnittelu

Powered-teema on koodattu minimaaliseen ruudukkotyyliin, jonka avulla voit esitellä viimeisimpiä viestejäsi erittäin helppo selata ja samalla tavalla kuin monet suositut blogit. Mene vain WordPress Customizer valitaksesi 1, 2, 3 tai 4 saraketta ruudukolle. Voit myös valita joko sivupalkin, vasemman tai oikean sivupalkin arkistoista, viesteistä ja sivuista itsenäisesti. Valinnainen Featured Post näyttää ruudukon ensimmäisen viestin suuressa muodossa, joka lisää teemakuvaa, mutta lisää myös uusimpien artikkeleidesi näkyvyyttä. Ja valinnainen “Suositut viestit” -osa ennen widgettyä alatunnistetta antaa sinulle mahdollisuuden näyttää joitain katsotuimmista viesteistä.

Mukauttajan asetukset ja kuvan koot

Powered sisältää monia hyödyllisiä räätälöintiasetuksia, joten voit muuttaa sivuston oletusleveyttä, mobiilivalikon valikkovälityskohtaa, lisätä mukautetun logon, muuttaa merkinnän otteen pituutta, ottaa käyttöön / poistaa käytöstä teeman eri osia, valita ruudukkonsarakkeet (1,2,3 tai 4), valitse asettelut (oikea sivupalkki, vasen sivupalkki, ei sivupalkkia), muuta aiheeseen liittyviä viestejä koskevaa kyselyä ja valitse kuinka monta näytettävää, valitse haluamasi lukumäärä alatunniste-widget-sarakkeita, kirjoita mukautettu tekijänoikeusteksti, valitse oletusteeman fontti- perhe (valitse satojen joukosta Google-fontit), kirjoita mukautetut kuvasi rajauskoot ja enemmän!

”Suositellut” kuvakoot:

Seuraavat eivät ole oikeasti ”suositeltuja” kuvan kokoja, mutta niitä käytetään live-esityksessä, jos haluat käyttää niitä tai jotain vastaavaa:

 • Esitelty merkintä: 1100 x 480 x keskusta
 • merkintä: 760 x 460 x keskusta
 • Yksi viesti: 760 x 460 x keskusta
 • liittyvä: 760 x 460 x keskusta
 • sivut: 760 x 460 x keskusta
 • Suosittu: 760 x 460 x keskusta

Käännökset ja RTL-tuki

Powered WordPress -teema on täysin lokalisoitu käännöstä varten ja sisältää Powered.pot-tiedoston kielikansioon. Se sisältää myös 2 toimintoa tuen lisäämiseksi WPML ja Polylang joidenkin Customizer-asetusten, kuten mukautetun logon, kääntämiseen, jos haluat erilaisen logon jokaiselle sivuston kielelle.

Mukana on myös RTL CSS-tiedosto, joka tarjoaa oikealta vasemmalle -kielen tuen tekemättä mitään! Valitse vain RTL-kielisi WordPress-asetuksista, ja tiedosto ladataan automaattisesti siirtämällä erilaisia ​​teemaelementtejä automaattisesti.

Ei enää konflikteja!

Unohda ristiriidat kolmannen osapuolen liitännäisten kanssa! Powered on koodattu jokaiselle PHP-toiminnolle, luokalle ja HTML-tunnuksille ja luokille, jotka on yksilöllisesti lisätty etuliitteiden mahdollisten ristiriitojen välttämiseksi. Lisäksi käytämme vain WordPress-ydintoimintoja, emmekä käytä minkäänlaisia ​​kolmannen osapuolen teemapaneeleja tai kuvan koon muuttavia skriptejä, jotka voivat hidastaa asioita tai rikkoa asioita.

Sosiaalisen median integraatio

Vain koska muotoilu on yksinkertainen, se ei tarkoita, että ilmainen teema ei olisi täynnä kauniita premium-ominaisuuksia. Powered sisältää sisäänrakennetun sosiaalisen median jakamisen kaikissa viesteissäsi Facebookissa, Twitterissä ja Google+: ssa. Lukijasi tarvitsee vain napsauttaa nappia jakaaksesi artikkelisi (muista asentaa vain Avaa kaavio oikein sivustossasi laajennuksen kautta).

Teema sisältää myös mukautetun sosiaalisen median widgetin, jota voit käyttää sivupalkissasi tai alatunnisteessa. Lisää vain widget sivupalkin widget-alueellesi, liitä sosiaalisen median linkkeihisi ja tallenna. Voit helposti vetää ja pudottaa järjestääksesi sosiaaliset linkit uudelleen ja avataksesi linkit samassa tai uudessa välilehdessä.

Tehokas bloggaaminen

Tärkeintä Powered tekee bloggaamisesta helppoa. Mitään temppuja ei ole, julkaise vain viestit kuten tavallisesti WordPressissä ja lisää haluamasi video- tai ääni-URL-osoite, jos haluat. Viesteissäsi näkyy esitelty kuva ylhäällä (tai video / ääni) ja alla oleva sisältö. Viesteissä näkyy myös valinnainen kirjailijaruutu, jossa on bio- ja sosiaaliset linkit (kirjoita sosiaaliset linkit käyttäjän asetusten kautta), seuraavat ja aiemmat artikkelin linkit sekä liittyvä artikkeli -osa, joka näyttää muut viestit samasta luokasta tai satunnaisesti (perustuu mukauttajan asetukset).

Powered on loistava vaihtoehto kaikille blogeille ja toivomme todella kokeilevan sitä! Voit nähdä lisää teemaominaisuuksia alla tai ladata teema vain tehdäksesi blogistasi mahtava tänään!

Powered WordPress-teemaominaisuudet

 • Täysin ILMAINEN GPL-teema!
 • reagoivaa suunnittelua
 • 1-4 merkintöjen sarakeasettelut
 • Vasen, oikea tai ei sivupalkin vaihtoehtoja
 • Puhdas ja minimaalinen ruudukko – valitse muuraus tai sovitusrivi
 • Muokatun kuvan logon lataus
 • Jotkut muotoilu- ja typografia-asetukset
 • Muokattu sosiaalisen median widget
 • Muokatut viimeaikaiset viestit pikkukuvia-widgetillä
 • Tyyli kirjailija laatikko sosiaalisia linkkejä
 • Vakio-, ääni- ja videoviestit
 • Aiheeseen liittyvät julkaisut
 • Suositut viestit -osa
 • Kierteiset kommentit
 • Numeroitu sivutus
 • Muokatun alatunnisteen tekijänoikeusteksti
 • Takaisin ylös nuoli
 • Puhdas ja kelvollinen koodi
 • Ja enemmän!

Powered WordPress -teeman dokumentaatio

Powered WordPress -teeman aloittamisen pitäisi olla melko helppoa, mutta tässä on muutamia vinkkejä teeman käyttöön.

Asennus: Asenna tämä teema samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta WordPress-teemaa. Lataa vain zip-tiedosto. Asenna ja aktivoi sitten teema WordPress-maahantuojalla.

Customizer Vaihtoehdot: Muokatun logon, sivuston leveyden, sarakkeiden, mukautettujen värien ja muun vaihtoehdon vaihtoehdot löytyvät elävästä WordPress Customizer -sovelluksesta. Navigoida johonkin Ulkonäkö> Mukauta> Yleiset teema-asetukset teeman oletusasetusten muuttamiseksi. On myös joitain sisäänrakennettuja tyyli- / värivaihtoehtoja, joihin pääset käsiksi Ulkonäkö> Mukauta> Muotoilu.

powered-muotoilu

Kuvakoko: Oletuksena Powered -teema ei rajaa tai pienentä kuvan kokoa, mutta voit määrittää mukautetun rajaamisen osoitteessa Ulkonäkö> Mukauta> Kuvakoko. Täällä voit antaa sivuston eri kuvien leveyden, korkeuden ja rajauskohdan. Kun olet valmis, muista ajaa regeneroida pikkukuvien laajennus.

moottoroidut-kuva-koot

Blogiviestit: Luo blogikirjoituksia aivan kuten normaalisti valitsemalla Viestit> Lisää uusi. Tämä teema tukee myös esiteltyjä kuvia, video- ja äänityyliviestejä. Kirjoita vain oEmbed-yhteensopivat linkkisi nykyisiin metakenttiin, jotka näkyvät postieditorin alla.

Suositut viestit -osa: Valinnainen suosittu viesti -osa näkyy aivan alatunnistealueen edessä, ja sen voi poistaa käytöstä Muokkausohjelmassa ”alatunniste” -välilehdessä. Oletuksena se näkyy kommentoitujen viestien järjestyksessä, mutta voit myös asentaa Post Views -laskurilaajennus näyttääksesi katseltuimmat viestit sen sijaan.

päivitykset: Päivitykset toimitetaan automaattisesti. Jos teemaan on päivitys, sen pitäisi näkyä WordPress-hallintapaneelissa. Jos huomaat päivityksen olevan saatavana, mutta et näe päivitysilmoitusta, voit aina ladata teema uudelleen ja päivittää FTP: n kautta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map