Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Yrityksesi perustaminen

 1. 1. Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPress: Hosting
 2. 2. Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Teemat, laajennukset, tuotteet ja palvelut
 3. 3. Luettu tällä hetkellä: Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Yrityksesi perustaminen
 4. 4. Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Brändäys ja markkinointi

Minkä tahansa verkkoyrityksen perustaminen vaatii perusteellista valmistelua ja toteutettavuussuunnitelmaa. Jos olet käynnistämässä yritystä, sinun on asetettava joitain tavoitteita:


 • Lyhytaikainen (luo tuotteita ja palveluita, lisää liikennettä, enemmän viittauksia ja kirjautumisia markkinoinnin ja tuotemerkkien avulla)
 • Pitkäaikainen (saavuta kestävä liiketoimintamalli esittelemällä asiantuntemusta ja luomalla yhteyksiä)

Ketteryyttä mukautua uusiin trendeihin edustaa yksi tärkeimmistä liiketoimintataitoista nykyään. Aina on ollut tärkeää pysyä kilpailun edessä, mutta nykyään se on selvempi kuin koskaan ennen, lähinnä nopeiden muutosten takia IT-maailmassa. Virtuaalimaailma ohittaa liiketoiminnan valtaistuimen reaalimaailman konkreettisista yrityksistä. Ja tuskin on parempaa tapaa aloittaa online-liiketoiminnan osallistuminen kuin oman WordPress-liiketoiminnan käynnistäminen.

Blogin kirjoittaminen

WordPress-yritys voi olla tekemisissä uusien laajennusten, teemojen, räätälöityjen suunnitteluratkaisujen luomisen tai tuen tarjoamisen kanssa, mutta se voi myös viitata oman blogin perustamiseen, joka käyttää WordPressiä pääaiheena ja auttaa muita hyödyntämään sitä..

Jos haluat kirjoittaa luotettavan ja tietopitoisen blogin, pidä kiinni siitä, mitä osaat parhaiten. On parasta, jos blogi ja yrityksesi liittyvät toisiinsa ja liittyvät verkkosivustoosi. Joskus näen blogin, joka on aliverkkotunnuksessa, mikä on hieno, mutta siinä ei käytetä samaa brändäystä kuin verkkosivustolla.

Kun ajattelet liiketoimintaa, pysy aina luotettavana lähteenä. Vierailijat ja lukijat kiinnittävät enemmän huomiota opettajan kirjoittamaan blogiin kuin joku muu. Joten sinun tulisi kirjoittaa niin paljon kuin mahdollista ensikäden kokemuksestasi. Muiden ihmisten tarinoita voidaan lisätä linkkeinä ja nämä ihmiset voivat ottaa sinuun yhteyttä myöhemmin. Huolimatta siitä, miten maailma muuttuu, aitot, tosielämän ja käytännön tarinat jaetaan aina eniten.

Siksi alkuperäinen ja tietoinen blogisisältö on tärkeämpää kuin mikään muu. On paljon helpompaa ja parempaa kirjoittaa omista kokemuksistasi kuin kirjoittaa “kuumiin” aiheisiin, joista tiedät vähän. Tulet tuntemaan ihmiset, jotka ovat todella kiinnostuneita siitä, mistä olet intohimoinen, ja tämä tarkoittaa kohdennettua yleisöä.

WordPress-ammattilaiseksi tuleminen tarkoittaa, että sinun on erikoistuttava intohimoasi ja jatkuvasti kouluttauduttava itseäsi ja muita.

Henkilökohtainen ote

Muokkaa-WordPress-teema

Jokainen menestyvä bloggaaja ja yrityksen omistaja tietää, että heidän asiakkaansa tai yleisö arvostavat, kun he paljastavat itsensä. Näin tekemällä osoitat yleisöllesi, että olet vilpitön ja rehellinen heidän suhteensa. Ihmiset kiinnittävät enemmän huomiota mielipiteesi ja muistoihisi, jos merkitset sen henkilökohtaisella leimalla.

Jokaisessa liiketoiminnassa on ihmisiä, jotka tekevät sen vain siksi, että horisontissa ei ole mitään parempaa, ja silloin on muita, jotka todella nauttivat työstään ja yrittävät aina parantaa taitojaan.

WordPressin kirjoittaminen yrityksestäsi tuottaa paljon parempia vaikutuksia, ja nautit siitä paljon enemmän, jos kuulut jälkimmäiseen. Aivan kuten kun siirryt keikkaan ja tunnet, onko yhtyeellä taitoja ja tunnet mitä he esiintyvät vai tekevätkö se vain rutiininomaisesti, yleisösi tuntee värähtelysi. Ollessasi aito ja avoin työssäsi saat enemmän tukea ja palautetta ihmisiltä, ​​jotka käyvät blogissa tai käyttävät WordPress-työkaluja.

Sen lisäksi, että lisäät persoonallisuuttasi blogiisi, sinun pitäisi osoittaa se blogin suunnittelussa. On olemassa paljon hienoja työkaluja, joiden avulla voit mukauttaa WordPress-teemaasi ja tehdä WordPress-sivustostasi erottuvan. Tämä on helppo tapa rakentaa brändisi ja yrityksesi ilman paljon vaivaa.

Jakamisen kauneus

Vaikka yritysmaailmassa ihmiset edelleen ajavat rottakilpailua, Internet-maailma kirjoittaa usein erilaisen tarinan. Ei vain sosiaalisen median suosion vuoksi, Internetin avainsana on nykyään jakaminen. Tuhannet verkkosivut ja blogit luovuttavat tietoa. Internet on todella sytyttänyt maailmanlaajuisen vallankumouksen, kun kyse on tiedon jakamisen kulttuurista.

Ihmiset lataavat omat ilmaiset oppituntinsa eri kielten oppimiseen, tietokonetaitojen parantamiseen ja monien muiden asioiden tekemiseen. Joten kirjoittaessasi WordPressille tai yrityksestäsi, jaa joitain menestyneistä strategioistasi, jotka ovat toimineet hyvin sinulle ja yrityksellesi.

Toisaalta voit vapaasti kertoa yleisöllesi myös jokaisesta epäonnistumisesta tai virheestä. Se auttaa heitä tulevassa työssään ja saat myös heidän luottamuksensa. Yhdistämällä eri ihmisiin ja heidän blogeihinsa opit jotain heidän voitoistaan ​​ja tappioistaan. Jos sinulla on viimeaikaisia ​​arvioita, lisää lisäksi linkkejä niihin tapahtumiin tai verkkosivustoihin, joissa työsi on julkaistu tai arvostettu.

WordPress-kaltaisten palveluiden olemassaolon taustalla oleva ajatus on yhdistää ihmiset luomaan valtava yhteisö, joka jakaa ajatuksiaan ja taitojaan samalla kun jatkaa oppimista toisiltaan..

Viestinnän olennaisuus

Olemme jo maininneet taitoa liiketaloudellisesti. Monet meistä ovat kokeilleet erilaisia ​​asioita ja ymmärtäneet, että meidän pitäisi noudattaa jotain muuta kokonaan. Kun puhumme Internet-viestinnän kontekstista, sitä voidaan parantaa monin tavoin, mutta hyvän viestinnän ydin on yksilön sisällä.

Aluksi voi olla vaikeaa luoda sisältöä ja osallistua rakentaviin keskusteluihin, mutta opit niin paljon itsestäsi ja WordPress-yrityksestäsi tekemällä niin. Se on kuin keskustelu ystävälle, on helpompaa nähdä oikea polku, kun jaat huolenaiheesi muiden kanssa.

Kokeile mahdollisimman monta sisällön luomismuotoa:

 • Kirjallinen (teksti, miten, mainos- ja kriittiset, WordPress.org-foorumit)
 • Visuaalinen (infografiat, video-oppaat, taulut)

Hieno viestintä tarkoittaa valmiutta vastata lukijoillesi tai tuotteidesi ja palveluidesi käyttäjille. Jos olet tehnyt teeman WordPressille ja saat palautetta käyttäjiltä, ​​sinun tulisi olla heille auttamassa heitä ratkaisemaan mahdolliset ongelmat tai kiittämään heitä aina kiitosta tai kritiikkiä. Mainosta työtäsi ja edistymistä omalla nichelläsi sosiaalisen median avulla, mutta älä odota ihmettä Facebookista tai Twitteristä. He ovat aivan kuin tuli – hyvät palvelijat, mutta pahat mestarit. Anna heidän työskennellä puolestasi, ei päinvastoin. Täältä löydät työkalut sitoutumisen lisäämiseksi WordPress-verkkosivustollasi.

Mene perustamaan online-yritystäsi

liikenainen kannettavan tietokoneen kanssa toimistossa

WordPress on hyvä yksinkertaistamaan online-liiketoimintaa. Jos haluat kirjoittaa siitä, kuinka tuotteesi ja palvelusi ovat hyödyllisiä ihmisille, sinun on ehdottomasti oltava hieno blogi, jossa on tosielämän tarinoita ja tapaustutkimuksia. WordPress-liiketoiminnan tärkeimmät piirteet ovat:

 • Uskottavuus ja auktoriteetti esittämällä asiantuntemustasi hienon tuotteiden, palveluiden ja blogin kautta
 • Ole ystävällinen ja vilpitön kommunikoidessasi asiakkaidesi ja vierailijoidesi kanssa
 • Tuen antaminen ajoissa

Usein kysyttyjen kysymysten ja asiakirjojen luominen käyttäjien palautteen perusteella on toinen hieno tapa saada lisää sisältöä ja tehdä heidän (ja elämäsi) elämästä helpompaa. WPExplorer-blogissa voi löytää työkaluja, jotka voivat auttaa sinua perustamaan WordPress-yrityksesi, ja löytää kaiken mitä tarvitset.

Pysy avoinna uusille ideoille ja huomaat, että kuuntelemalla asiakkaitasi saat yrityksestäsi paremman paikan kaikille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector