Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Teemat, laajennukset, tuotteet ja palvelut

 1. 1. Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPress: Hosting
 2. 2. Luettu tällä hetkellä: Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Teemat, laajennukset, tuotteet ja palvelut
 3. 3. Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Yrityksesi perustaminen
 4. 4. Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Brändäys ja markkinointi

Olemme jo keskustelleet oikean isännöintiratkaisun valitsemisen tärkeydestä online-läsnäoloasi. Tällä kertaa puhumme niistä täydellisistä WordPress-tuotteista ja -palveluista, jotka yksinkertaistavat online-läsnäoloasi, joten liiketoiminnasta tulee ilo ylläpitää ja hallita.


Kuinka löytää noita täydellisiä WordPress-tuotteita

Ennen kuin etsit premium-WordPress-ratkaisuja, suosittelen tutustumaan ilmaisiin ratkaisuihin. WordPress.org-laajennuksen ja teemavaraston löydät sotkuista tuotteista, joita ei ole kovin luokiteltu, joten sinun on ponnisteltava löytääkseen arvovaltaisia ​​blogeja, jotka tekevät WordPress-tuotearvioita..

Mikään ei ole oikein ilmaista ja maksat usein turmeltuneena tai ilman tukea, mutta on aina poikkeuksia. Löydät hyvin koodattuja ja säännöllisesti päivitettäviä WordPress-laajennuksia, jos kaivaa vähän syvemmälle, tee pari hakua ja luet arvosteluja. Se maksaa takaisin myöhemmin, kun joudut miettimään muita online-läsnäoloasi tarvittavia asioita ja olematta huolissasi yhteensopimattomuuksista tai epävakauksista.

Kuinka valita paras WordPress-teema yrityksellesi

Teeman valitsemisen ei pitäisi olla muuta kuin ihon valintaa. Mielestäni tämä on oikea nimi sille, joka on vain visuaalinen päällekkäisyys verkkosivustollesi. On olemassa monia upeita all-in-one-ratkaisuja, kuten Total WordPress -teema, joka voi kattaa jokaisen näkökulman, jonka ajattelet, ja tyydyttää kaikki nykyiset ja tulevat tarpeesi.

plugins selvitettävistä-WordPress

On olemassa myös kapeita WordPress-teemoja, joissa sinun on ensin tehtävä ajatteluosa ja sitten etsittävä teema, joka on rakennettu vain yhdelle asialle, jonka haluat innokkaasti näyttää sitä maailmalle. Esimerkiksi AcademiaThemes on loistava paikka etsiä koulu- ja oppimisteemoja, ShowThemes on koti aiheille, jotka on tarkoitettu erityisesti tapahtumien hallintaan, ja Themeforest-sivustolla voit löytää minkä tahansa markkinaraon, jota voit ajatella (kiinteistöt, häät, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, valokuvaus, isännöinti) , jne.).

Jos tarvitset lisätietoja, voit tarkistaa viestisi siitä, kuinka valita täydellinen WordPress-teema. Täällä WPExplorerissa olemme peittäneet melkein kaikki niche-asiat, jotka voit ajatella, joten ota valinta kaikista teemoista, jotka olemme sisällyttäneet kierroksiin.

Kuinka valita täydelliset WordPress-laajennukset

WordPress on niin monipuolinen sisällönhallintajärjestelmä, koska laajennukset lisäävät verkkosivustollesi lisäominaisuuksia. Voit helposti muuttaa minkä tahansa teeman kapeammalliksi lisäämällä vapaa tai premium-laajennuksia.

Täydellisten WordPress-tuotteiden löytäminen ei tarkoita täydellisen “tee kaikille” -laajennuksen löytämistä, mutta sen, joka peittää yhden kulman ja tekee sen täydellisesti. Ennen kuin aloitat idean käsittelemisen, sinun on vähennettävä sotkua kaikista luomistasi malleista ja herätetyistä ideoista. Keskity minimitoimintoihisi, joka tarvitaan online-läsnäoloasi, ja luot vakaan perustan.

Liian monien laajennusten käyttö on turvallisuusriski, etenkin laajennuksia, joita ei päivitetä säännöllisesti. Voit löytää melkein kaiken mitä tarvitset. Joku on jo luonut laajennuksen ilmainen WordPress.org-laajennusten arkisto. Skannaamalla laajennussivuja näet, mitkä kirjoittajat tukevat ja päivittävät laajennuksiaan säännöllisesti.

verkkokaupan ratkaisut

Useimmat verkkokaupan ratkaisut ovat melko helppo toteuttaa mihin tahansa CMS: ään. Koska WordPress on kasvanut enemmän kuin pelkäksi blogiympäristöksi, siihen ilmestyi paljon verkkokaupan ratkaisuja WordPress-laajennuksina. Jotkut eniten käytetyistä ja parhaiten tuetuista ovat:

 • Helppo digitaalinen lataus
 • WooCommerce
 • Cart66

Jos luulet, että kolme ei riitä, tutustu täydelliseen luetteloomme verkkokaupan WordPress-laajennuksista. Kun valitset teema, joka tukee näitä ratkaisuja, teemalla on erityinen CSS, joka on kirjoitettu juuri heille. Tällä tavalla verkkokaupan laajennus näyttää mahtuvan saumattomasti teemaasi. Mikään muu verkkokaupan toiminta ei saa olla teeman sisällä.

Maksuyhdyskäytävät

Jos tavoitteesi on luoda verkkosivusto, jolla ihmiset voivat ostaa tuotteita tai lahjoittaa rahaa aiheeseesi, sinulla on onni. Monet yhdyskäytävät tukevat WordPressiä (ja ne voivat olla jo integroitu premium – laajennuksiin tai ilmaisia ​​laajennuksia WordPress-arkisto lisätäksesi ne verkkosivustoosi), katsotaanpa joitain suosituimpia vaihtoehtoja:

PayPal on vanha pelaaja, joka tukee yli 190 maan maksuja ja hyväksyy kaikki tärkeimmät luottokortit. Löydät paljon laajennuksia, jotka tarjoavat sen integroinnin WordPressiin.

Gumroad on täydellinen ohjelmistojen, kirjojen, elokuvien tai musiikin tuottajille, jotka haluavat helpon tavan myydä digitaalisia tuotteitaan. Integrointi WordPressiin on 5 minuutin työ, ja tapahtumat tapahtuvat paikan päällä.

2checkout hyväksyy luottokortit, pankkikortit ja PayPalin. Minulla on ollut joitain vaikeuksia heidän palvelunsa käyttämisessä, koska he ovat erittäin tiukat siitä, mitä tuotteita ja palveluita voit myydä. Myös jos et ole aktiivinen 6 kuukaudeksi, he voivat keskeyttää tilisi, koska heillä on minuni.

Authorize.net voi auttaa sinua kaikissa asioissa verkossa ja mobiililaitteissa. Heidän petostentorjuntajärjestelmänsä ovat asia, josta he ovat selvästi erittäin ylpeitä. Sinun on kuitenkin maksettava maksu etukäteen saadaksesi tämän maksuväylän.

Raita on maksujärjestelmä, joka oli saatavana vain Yhdysvalloissa. Äskettäin he ovat siirtyneet globaaliksi ja sisältävät nyt Australian, Ison-Britannian, Irlannin ja myös eräät muut maat (vaikkakin beeta). Se sopii erinomaisesti myymälöihin ja laskutusjärjestelmiin tehokkaan sovellusliittymänsä vuoksi.

Maksuportit käytettävissä WordPressille

Braintree on PayPalin omistama yritys. Yhden integroinnin avulla WordPress-verkkokauppasi pystyy käsittelemään PayPal-, Venmo-, Apple Pay-, luotto- ja pankkikortteja, Bitcoinia jne. PayPal-rahoituksen avulla olen varma, että se on saatavilla useimmissa maissa melko pian..

Paymill on saatavana vain kahdeksassa maassa. Se hyväksyy suurimman osan luottokorteista, ja sitä voidaan käyttää verkko-, mobiilimaksuihin tai toistuviin maksuihin, jos aiot harjoittaa SaaS-liittymäyritystä.

Dwolla on saatavana vain Yhdysvalloissa. Sillä on yksi halvimmista maksuista tapahtumaa kohden, ja se on ilmainen alle 10 dollarin tapahtumille. Maksu tapahtuu sivustosi ulkopuolella, joten yhdyskäytävän seuranta Google Analyticsin avulla ei välttämättä ole yhtä helppoa.

Google Wallet ei ole teknisesti maksuväylä, joten jos käytät sitä, joudut silti määrittämään yhden yllä luetelluista yhdyskäytävistä. Tärkein etu on, että Google Walletin käyttäjät voivat maksaa tuotteistasi helposti.

automaatio

Jos olet yksi niistä sarjayrittäjistä, haluat ehkä tietää, kuinka ajaa useita verkkosivustoja samanaikaisesti käyttämällä verkkopalveluita, kuten: ManageWP, WP Remote. Tai ohjelmisto, joka asentuu verkkosivustoillesi ja toimii kokonaan palvelimellasi, kuten InfiniteWP. Katsotaanpa kuinka nämä kolme pinoutuvat:

ManageWP on online-palvelu, jonka avulla voit hallita verkkosivustojasi kojelaudassa. Se antaa sinulle valtuudet tehdä yhdellä napsautuksella päivityksiä, varmuuskopioita, lisää ylimääräisiä suojaustasoja ja mahdollistaa sivuston helpomman siirtämisen. Sillä on erinomainen asiakastuki, ja jos sinulla on vähemmän kuin viisi sivustoa hallita, se ei maksa sinulle mitään.

WPRemote sisältää samanlaisia ​​toimintoja kuin ManageWP, jossa voit päivittää WordPress-ytimen, laajennuksia ja teemoja yhdellä napsautuksella ja ladata myös verkkosivustosi “valokuvien” varmuuskopioita varten. Palvelu on ilmaista, kuten heidän verkkosivustollaan todetaan, mutta olen aina varovainen ilmaisten verkkopalvelujen suhteen. Ehdotan, että otat yhteyttä heidän tiiminsä ja tutustu heihin ennen kirjautumista.

InfiniteWP on omaksunut hyvin erilaisen lähestymistavan kuin kaksi edellistä. Lataat laajennuksen heidän verkkosivustoltaan, ja se opastaa sinua InfiniteWP-hallintapaneelin asennuksessa. Se toimii siten, että asennat InfiniteWP palvelimellesi ja hallitset verkkosivustojasi sieltä.

johtopäätös

WordPress on loistava vaihtoehto online-läsnäoloasi, jonka voit määrittää todella nopeasti. Tarvitsetpa henkilökohtaisen blogin, yrityssivuston, verkkokaupan ratkaisun tai WordPress-kaupan, löydät aina WordPress-teemoja ja -laajennuksia tämän vetämiseksi. Mutta nyrkki, määritä filosofia, joten päätät tietä vain läpi. Valitse viisaasti, ajattele aina kahdesti ja asenna kerran ja saat yksinkertaisen online-läsnäolosi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map