Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPress: Hosting

WordPress-hosting
 1. 1. Luettu tällä hetkellä: Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPress: Hosting
 2. 2. Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Teemat, laajennukset, tuotteet ja palvelut
 3. 3. Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Yrityksesi perustaminen
 4. 4. Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Brändäys ja markkinointi

Tämä viesti on osa sarjaa Yksinkertaista online-läsnäoloasi. Seuraamme vaiheita luodaksesi hyödyllinen verkkosivusto itsellesi tai yrityksellesi WordPressin avulla. Tässä artikkelissa puhutaan WordPress-liiketoiminnallesi perustan luomisesta ja a WordPress-hosting yritys yksilöllisten tarpeidesi perusteella.


Helpoin tapa laittaa itsesi digitaaliseen karttaan WordPressin avulla on kirjautua WordPress.com-tilille. Mutta helpoin ei välttämättä tarkoita parasta tapaa, koska itse isännöity verkkosivusto tarjoaa sinulle monia etuja ilmaiseen WordPress.com-vaihtoehtoon verrattuna. Omalla itse isännöimällä sivustolla voit:

 • Ota käyttöön kaikki premium-WordPress-teemat
 • Suorita muutokset paikan päällä alateemoja käyttämällä
 • Laajenna toimintoja millä tahansa laajennuksella
 • Ja sinä hallitset sivustosi sisältöä ja arvoa

WordPressistä on kasvanut alusta, joka voi tyydyttää monia tarpeita. yksinkertaisista blogisivustoista suuriin tuotemerkkeihin. Kun sinulla on tehokas verkkosivustoresurssi, joka estää sinua aloittamasta?

Online-läsnäolosi yksinkertaistaminen

Yksinkertaistaminen on tietää, minkä haluat henkilökohtaisen tai yritysmaailmasi läsnäolon olevan ja kuinka vetää tämä pois optimaalisen reitin avulla keskittymällä tärkeisiin asioihin ja kantamalla prosessissa mahdollisimman vähän painolastia. Sinun ei tarvitse välttämättä tavaraliikennettä, jos matkustat kevyesti tai et halua kuluttaa liikaa rahaa.

Online-läsnäolosi yksinkertaistaminen

Jokainen online-läsnäolo alkaa hosting-yrityksestä. Loppujen lopuksi tarvitset isännöintia aloittaaksesi itse isännöimän verkkosivuston. Niitä on tonnia, ja kaikki väittävät olevansa halpoja ja laadukkaita. Nämä kaksi eivät usein kulje käsi kädessä, joten keskitymme joihinkin edullisiin WordPress-hosting-ratkaisuihin, joiden pitäisi helposti tyydyttää nykyiset ja tulevat tarpeesi.

Hosting on perusta online-läsnäolollesi, jota sinun tulisi ottaa vakavasti. Useimmat hosting-yritykset sallivat sinun muuttaa suunnitelmia tai tehdä sen automaattisesti, kun ylität suunnitelman rajan. Sinun pitäisi saada tietoa heidän skaalautuvuudestaan ​​ja WordPress-tuesta etukäteen, joten et jätä tilaa yllätyksille.

Mitkä ovat WordPressin suorittamisen vaatimukset

Viimeisimmän WordPress-version (v4.0) ajamiseksi isäntäsi tarvitsee tukea vain muutamaa alla lueteltua asiaa. Jos et löydä tietoja yrityksen verkkosivuilta, lähetä ennakkoon kysymys valitsemallesi hosting-yrityksellesi ja kysy suunnitelmasi tuesta:

 • PHP 5.2.4
 • MySQL 5.0

Jos haluamasi hosting-yritys toimii Apache-palvelimilla ja Linuxilla, voit kysyä, tukeeko se mod_rewrite, joka antaa sinulle ylimääräisen pääsyn verkkosivustosi suojaamiseksi. Huomaa, että WordPressin hallitsemissa isännöintiratkaisuissa ei ole tätä ominaisuutta, koska ne huolehtivat tästä puolestasi (mikä on paljon helpompaa, varsinkin jos olet uusi verkkosivuston rakentamisessa / ylläpidossa).

WordPress-hosting-suunnitelmat

Isäntäsuunnitelman valitseminen

Ennen kuin valitset isäntäyrityksen, tiedä, että yleisimpiä suunnitelmia, joita isännät tarjoavat, ovat:

 • Jaettu hosting
 • Virtuaali yksityinen palvelin tai VPS
 • Omistettu palvelin
 • WordPress-hallinta

Jos olet tosissasi online-läsnäolostasi, en harkitse ilmaisia ​​hosting-ratkaisuja, koska “ei ole mitään ilmaista lounasta”. Käytä jotakin maksettua isännöintipalvelua, vaikka hinta olisi symbolinen, saat silti perustukea, jota tarvitaan, luota minuun.

Jaettu WordPress-hosting

Yksi suosituimmista aloittelijoiden ja bloggaajien suunnitelmista, WordPress-jaettu hosting on aina edullinen. Jos haluat aloittaa online-läsnäolosi etkä halua käyttää paljon resursseja, tämä on tapa edetä. Jaat palvelimen, jota verkkosivustollasi ylläpidetään, muiden verkkosivustojen kanssa. Jaetun isännöinnin hinnat ovat joukkoille ja suunnitelmat alkavat 3–10 dollaria kuukaudessa. Jos haluat käynnistää ensimmäisen WordPress-verkkosivustosi, jaettu hosting on hyvä vaihtoehto. Suosittelen, että kokeilet BlueHostin jaetun isännöintipalvelun, joka on yksi WordPress.orgin suosituimmista vaihtoehdoista isännöintiyritysten suhteen..

Jaetulla isännöintipalvelulla on kaksi suurta haittaa: kyseenalaiset turvallisuus- ja palvelimen kuormituskysymykset. Molemmat ongelmat johtuvat muista verkkosivustoista, joille jaat tilasi. Et voi tietää, ovatko he turvallisia, vai odottavatko heti liikennettä pian. WordPress on turvallinen alusta, mutta hammasharjan jakaminen ei ole koskaan hyvä käytäntö, ainakin turvallisuuden kannalta. BlueHostin lisäksi myös hyviä jaetun isännöinnin tarjoajia ovat BlueHost ja HostMonster.

WordPress VPS (Virtual Private Server) -majoitus

VPS on lyhenne sanasta Virtual Private Server. VPS antaa sinulle pääsyn fyysiseen palvelimeen, joka on jaettu useisiin virtuaalisiin palvelimiin. Jos olet WordPress-suuntautunut yritys ja sinulla on paljon asiakkaita, sinun tulisi käyttää VPS: ää. Tällä tavalla luot uuden ohjauspaneelin jokaiselle asiakkaallesi ja he toimivat useina fyysisesti erillisinä tietokoneina. VPS-hosting voi olla kallista, mutta siitä, mitä saat, se on erittäin edullinen. Jos aiot käyttää teemakauppaa, odotat paljon liikennettä tai ylläpidät monia asiakkaasi verkkosivustoja, VPS on loistava valinta.

Yksi haitta VPS-isännöinnissä on, että sinulla on oltava tietoa käynnissä olevista palvelimista. Jotkut isännät tarjoavat hallittua VPS-hosting-palvelua niille vähemmän tekniikan taitaville järjestelmänvalvojille, mutta katsot, että olet suurempi kuin 20–1000 dollaria. Parhaat VPS-hosting-yritykset WordPress-verkkosivustojesi käyttämiseen ovat Media Temple tai BlueHost.

WordPress-hallinta

Tämän hosting-suunnitelman avulla voit keskittyä siihen, mitä teet parhaiten: sisällön luomiseen, markkinointiin, kirjoittamiseen, myyntiin ja brändisi rakentamiseen. Sinun ei tarvitse huolehtia teknisistä ominaisuuksista, olet tuottavin. Tämä on paras lahja, jonka voit antaa itsellesi – sinun ei tarvitse asentaa välimuistin laajennuksia, säätää suorituskykymoduuleja tai huolehtia turvallisuudesta. WordPressin hallitsemalla isännöinnillä on yleensä suurta tukea, jos tarvitset sitä koskaan.

Parhaat WordPress-palveluntarjoajat

Jotkut parhaista WordPressin hallitsemista hosting-yrityksistä ovat WPEngine, BlueHost, GoDaddy ja MediaTemple. Palveluntarjoaja, joka toimii yksinomaan WordPressin kanssa, on SiteGround. Hinnoittelu menee 30 dollarista 100 dollariin kuukaudessa.

Omistettu palvelin

Paras lahja, jonka voit ostaa uudelle WordPress-verkkosivustollesi, on kääritty laatikkoon, jonka sanoma on – Dedicated Server. Sivustosi käyttää yhtä kokonaista palvelinta. Sinä hallitset mitä käyttöjärjestelmää palvelin käyttää, sen laitteistoa ja sinulla on täysi käyttöoikeus siihen. Tämä on ylikuormitus kaikille, joilla ei ole paljon liikennettä.

Dedicated Server Hosting on tarkoitettu erittäin suurille yrityksille, jotka eivät halua seisokkeja palvelimen ylikuormituksen tai tietoturvarikkomusten takia. Suunnitelmat alkavat 100 dollarista ja nousevat jopa 2000 dollariin kuukausittain MediaTemplessa lisäominaisuuksilla, kuten pääkäyttäjillä, käyttöjärjestelmän valinnalla, huipputeknisillä laitteilla jne. saat hyötyä hallitusta WordPress-isännöinnistä palvelimella, joka on täysin oma. Edullinen puolella voit myös käydä läpi BlueHostin pitääksesi budjettisi kurissa.

johtopäätös

Online-läsnäolosi yksinkertaistaminen keskittymällä tärkeimpiin asioihin säästää paljon aikaa pitkällä tähtäimellä. Luomalla vakaan, turvallisen ja nopean ympäristön online-läsnäolollesi, luomalla vankan perustan brändillesi voi kasvaa.

HostGator ja BlueHost sopivat erinomaisesti jaettuun isännöintiin, mutta myös suuriin verkkotunnuksiin, joita ei välttämättä ole rakennettu WordPressin päälle. Media Temple -suunnitelmat alkavat hieman korkeammasta hinnasta, mutta saat varmasti uskomattoman asiakastuen. Jos et halua lainkaan miettiä isännöinnistä ja olet valmis maksamaan vähän enemmän, niin SiteGround- ja WPEngine-isäntä ovat molemmat loistavia valintoja.

Yksinkertaistamisen ensimmäinen osa on selvittää, mikä hosting-ratkaisu toimii sinulle parhaiten. hoitaminen välttämättömyydestä ja kasvattamalla yritystäsi (ja tarvittavia resursseja) heti, kun tunnet tarpeen, mutta ei aikaisemmin. Seuraavassa osassa puhumme täydellisten WordPress-tuotteiden, -teemien ja -laajennusten löytämisestä, jotka auttavat sinua ylläpitämään online-läsnäoloasi hyvin vähän ylläpidolla ja häiriötekijöillä, joten pysykää kuulolla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map