Yksinkertaiset WooCommerce-vinkit myymäläsi entistä paremmaksi

Nykyään oman verkkokaupan perustamisen ei tarvitse olla vain unelma. WordPressin ansiosta kuka tahansa voi rakentaa verkkokaupan WooCommerce-palvelun avulla. Se on nopea, melko helppo ja voit perustaa ammattimaisen verkkosivun myymään tuotteitasi kuluttamatta tonnia rahaa. Lisäksi näiden yksinkertaisten WooCommerce-vinkkien avulla sinun ei tarvitse edes palkata suunnittelijaa myymälän mahtavaksi tekemiseksi.


Tästä postituksesta saat nopeita ja yksinkertaisia ​​WooCommerce-vinkkejä, joita voit käyttää tänään. Jotta pitkä tarina olisi lyhyt, kerromme sinulle kuinka parantaa WooCommerce-kauppaa. Oletko valmis näkemään sinulle helppoja WooCommerce-vinkkejä? Aloitetaanpa!

Vinkki # 1: Harkitse WooCommerce-kaupan navigointia

Aluksi suosittelemme, että tasoitat verkkosivustosi navigointia. Mitä tämä tarkoittaa ja miksi se on niin tärkeä? Litteä verkkosivustoarkkitehtuuri lyhentää napsautusten lukumäärää, joka asiakkaan on suoritettava haluamansa määränpäähän saavuttamiseksi, ja se on melko suosittu malli. Käy vain suosituissa verkkokaupoissa, kuten ASOS tai West Elm nähdäksesi mitä tarkoitamme – he näyttävät selkeästi linkit suosituimpiin sivuihinsa plus uutta tai erittäin osuvaa sisältöä (kuten myyntiä tai rajoitetun erän tuotteita).

Tämän tasoitetun, tiivistetyn valikkorakenteen avulla kotisivun ja syvimmän kerroksen (tai asiakkaan kohdesivun) välinen napsautusten määrä vähenee huomattavasti. Seurauksena on, että verkkokauppasi kävijä löytää tarvittavan sivun helposti. Lisäksi tämä navigointimalli on loistava tapa parantaa hakukoneoptimointia, koska se helpottaa sivustoasi myös hakukoneiden robotit indeksoimaan.

Kuvaillaan seuraava tilanne valaisemaan kuinka kaikki toimii. Esimerkiksi asiakkaasi on suoritettava 10 napsautusta ennen tietyn sivun löytämistä. Se on paljon napsautusta ja vie todennäköisesti melko kauan. Vierailija voi luopua ja jättää sivustosi löytääksesi sopivamman vaihtoehdon. Toisaalta Googlen (ja muiden tunnettujen hakukoneiden) robotit viettävät sivuillesi vain rajoitetun ajan. Kiistatta haluat, että he näkevät mahdollisimman monet sivusi ja mieluiten parhaat sivusi (ne, joille todella haluat sijoituksen). Sekä asiakkaat että robotit pystyvät avaamaan tarvittavat sivut muutamalla napsautuksella tasaisen arkkitehtuurin ansiosta. Voit tarkastella esimerkkiä TemplateMonsterin suunnittelemasta Woostroid-teemasta.

Yksinkertaiset WooCommerce-vinkit: Woostroid-tasoitettu valikko

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Pääteeman esittely näyttää selkeästi helposti navigoitavan valikon, samoin kuin uusien tuotteiden ja suosittujen sivujen esitellyt osiot (kuten Zaran kengät, Takit ja ilmaisen toimituskuljetuskampanjan). Huomaa, kuinka kävijä voi avata suosituimmat osiot yhdellä napsautuksella.

Vihje 2: Tee tuotteista löydettäviä luokkien ja alaluokkien kanssa

WooCommerce-vinkkien suhteen tämä on niin yksinkertainen mutta tehokas. Olet järkyttynyt! Yksi yleisimmistä virheistä, joita ihmiset tekevät suunnitellessaan WooCommerce-kauppaa, unohtavat lisätä luokkia ja alaluokkia. Kun asiakas käy myymälässäsi, on todennäköistä, että hän haluaa lajitella kohteita haun aikana, ja luokat tarjoavat nopean tavan tehdä se. Lisäksi voit käyttää alaluokkia tarkentamaan tuloksia edelleen.

Joten miksi tarvitset luokkasivuja? Ensimmäinen suuri syy on hakukoneoptimoinnille. Mitä tarkempia sivuja sinulla on pitkillä hännän avainsanoilla, sitä todennäköisemmin uudet asiakkaat löytävät sinut hakukoneissa, kuten Google tai Bing. Joten vaikka mekkokategoria on suuri, alaluokkien lisääminen pieniin mekkoihin ja Coachella Ready Festival -mekkoihin antaa sinulle vielä parempia sijoituskertoimia.

Yksinkertaiset WooCommerce-vinkit: Kauppiasluokat ja alakategoriat

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Toinen syy on asiakkaillesi. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on WooCommerce-myymälä, joka myy kirjoja. Sanomattakin on selvää, että joskus ihmiset eivät vain tiedä mitä haluavat. Joskus vierailija avaa “Romaanit” -kategorian ja näkee suosituimmat tuotteet. Heidän on kuitenkin vieritettävä kaikkia sivusi, jos sinulla ei ole luokkia ja alaluokkia auttaakseen heitä selaamaan mainosjakaumaa.

Kuten yllä olevasta myymälänhoitajan WordPress-teeman esittelystä voi nähdä, alakategorioiden käyttäminen ja sisällyttäminen niihin helposti luettavaan megamenuun on hieno tapa varmistaa, että asiakkaat ja robotit tutustumalla kauppaan. Joten älä unohda asiaankuuluvia avainsanoja, ja käytä sitä sitten hyväksi luodessasi luokkia (huom: jos teemaasi ei kuulu mega-valikon tuki, voit lisätä ne Ubermenu-laajennuksella).

Vinkki 3: Lisää suora haku WooCommerce-palveluun

Pyrkiessään tekemään asiakkaillesi helppoa löytää juuri haluamansa, suosittelemme myös Live-haun käyttöä. Sen avulla potentiaaliset asiakkaat voivat nähdä verkkokauppasivustosi suosituimpia ja osuvimpia hakutuloksia reaaliajassa nopeuttaen verkkokaupoissa tapahtuvaa ostoprosessia..

Yksinkertaiset WooCommerce-vinkit: ShoppyStore Ajax Live Search

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Voit myös lisätä nämä ominaisuudet mihin tahansa sivustoon käyttämällä WooCommerce-tuotehaku laajennus tai valitsemalla teema, joka sisältää jo tämän ominaisuuden, kuten ShoppyStore-teema. Jos menet heidän demoun, voit kokeilla sitä. Kun kirjoitat hakukenttään vain muutama kirjain, näytetään vastaavat myymälätulokset automaattisesti. Mitä enemmän kirjoitat, sitä suppeammat tulokset tulevat.

Vinkki # 4: Luo omat yksilölliset tuotekuvauksesi

Lisäksi sinun on luotava todella ainutlaatuinen sisältö ilman kopiointia. Loppujen lopuksi päällekkäinen sisältö on toinen yleinen virhe, jonka käyttäjät tekevät rakentaessaan WooCommerce-kauppojaan.

Sisällön kopioiminen ja liittäminen tuotesivulta on erittäin helppoa. Jopa laajennuksia, jotka linkittävät WooCommerce-kauppaasi Amazon Associates -tiliisi prosessin automatisoimiseksi. Niin houkutteleva kuin tämäkin voi olla paras tapa välttää se. Huomaat, että sivuillasi on paljon paremmat mahdollisuudet napsauttaa ylin hakutulos, jos kirjoitat omat yksilölliset kuvauksesi.

YITH WooCommerce esitteli videota ilmaisen WordPress-laajennuksen

Samoin voit varmistaa, että tuotesivut erottuvat vieläkin enemmän, jos lisäät mukautettuja kuvia tai mediaa. Jos käytät jotain ilmainen YITH WooCommerce Featured Video -laajennus Voit jopa lisätä mukautettuja videoita tuotegalleriaasi. Kuvittele vain oma videosi, lataa se YouTubeen tai Vimeoon ja lisää se tuotesivullesi laajennuksen asetusten avulla.

Vihje 5: Muista parantaa sisäistä linkittämistä

Sisäinen linkittäminen on aina ollut välttämätöntä kaikille voittaville verkkoyrityksille. Ajatuksena on, että sivustosi kävijät lukevat yhden blogiartikkelin ja napsauttavat linkkejä muihin aiheeseen liittyviin viesteihin. Mutta tänään puhumme erityisesti WooCommerce-sivustoista, ja tämä on toinen verkkokaupan verkkosivustojen omistajien yleinen virhe. Mikä on sääli, koska kauppaan on erittäin helppo lisätä sisäisiä linkkejä!

WooCommerce myy ja ristiin myy

WooCommerce sisältää sisäänrakennetut vaihtoehdot lisätä myyntimyyntejä ja ristimyyntejä tuotteisiisi. Myyntiä suositellaan tuotesivulla siihen liittyväksi tuotteeksi, josta asiakas voi myös pitää (esimerkki: punaisella mekulla kannattaa myydä kalliimpi punainen mekko). Ristiinmyynnit näkyvät ostoskärryllä täydentävinä tuotteina (esimerkki: jos asiakas lisäsi uimapuku ostoskoriinsa, hän saattaa myös haluta lisätä aurinkolaseja).

Yksinkertaiset WooCommerce-vinkit: Noir-tuotteet

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Joissakin WordPress-teemoissa on myös täysin tyylisiä tuotesivuja, jotka auttavat sinua esittelemään myymälätuotteitasi. Noir WordPress -teema on loistava esimerkki. Teema näyttää automaattisesti saman kategorian tuotteet. Lisäksi voit lisätä WooCommerce-widgettejä sivupalkkiisi näyttääksesi parhaiten arvioidut tuotteet, joista asiakkaasi voivat myös olla kiinnostuneita.

Voit jopa viedä sen askeleen pidemmälle ja lisätä a WooCommerce hintavertailu kytkeä. Tämä pakollinen-toiminto auttaa kävijöitä vertaamaan useita tuotteita pääominaisuuksien mukaan. Tämä tarkoittaa, että on enemmän mahdollisuuksia, että WooCommerce-kauppasi vieras ostaa jotain (tai useita asioita).

Sisäinen linkittäminen on hyvä myös SEO: lle sen lisäksi, että autat lisäämään tuloksia houkuttelemalla asiakkaita tarkastelemaan useita sivuja. Sisäistä linkittämistä käyttämällä voit johtaa hakukoneiden robotteja löytääksesi lisää sivuja, jotka indeksoivat syvemmälle rakentamaasi WooCommerce-sivustoa. Älä unohda päivittää WooCommerce-kauppaasi, jos lisäät linkkejä manuaalisesti. Tilastot osoittavat, että melkein 40 prosentilla sivustoista on ongelmia katkenneiden linkkien kanssa, mikä johtuu yleensä linkitettyjen tuotteiden poistamisesta.

Vinkki # 6: Varmista, että arvostelut ovat oikeita

Olemme käsittäneet yli puolet WooCommerce-vinkkistä, mutta tämä on erittäin tärkeä. Nykyään sosiaalinen todiste on valtava tekijä sen suhteen, ostaako asiakas tietyn tuotteen vai ei, ja yksi tehokkaimmista sosiaalisen näytön muodoista on arvostelu. Mieluiten monia positiivisia. Mutta kun potentiaalinen asiakas näkee tuotteesta selvästi vääriä arvosteluja, se voi olla loppumassa. Oletko varmasti nähnyt tuotteita, joissa on kyseenalaisia ​​arvosteluja? Se on vain täydellisesti muotoiltu (tai päinvastoin – hämmentävästi rikki) ollakseen totta?

Yksinkertaiset WooCommerce-vinkit: vahvistetut arvostelut

Varmista, että käyttäjät voivat luottaa myymälässäsi julkaistuihin arvosteluihin tarkistamalla arvosteluja. Yksi helppo tapa tehdä tämä on merkitä ruutu WooCommerce> Asetukset> Tuotteet -kohdassa, jotta vain tosiasialliset “vahvistetut omistajat”, jotka ovat ostaneet tuotteen myymälästäsi ja rekisteröityneet tilille, voivat jättää arvostelun. Tai voit asentaa laajennuksen, kuten TrustedSite arvostelut jotta kolmas osapuoli voi pyytää ja tarkistaa tarkistuksia. Tällä tavalla et vain kerää aitoja, todellisia arvosteluja, mutta sinulla on myös paljon niitä.

Vinkki # 7: Entä loppumassa olevat sivut?

Sanomattakin on selvää, että kaikki verkkokauppasivustot joutuvat loppumaan vaikeiden tuotteiden onnekasongelmaan. Jos se on vain muutaman päivän, niin se ei todennäköisesti ole suuri ongelma, mutta entä jos tiedät, että kuukausien päästä voit palauttaa uudelleen? Samanlaisessa tilanteessa saatat haluta poistaa tavaroita, joita et enää halua myydä. Nämä syyt voivat olla erilaisia, mutta lopulta sinulla on sama kysymys. Mitä sinun pitäisi tehdä tuotesivuilla loppuneita tai poistettuja tuotteita varten? Loogisesti haluat poistaa ne. et halua pettyä ostajaasi, mutta älä ole hätäinen! On toinenkin vaihtoehto.

Sinun pitäisi tietää, että loppumattomien tuotteiden poistaminen vähentää verkkosivustosi sijoitussivujen määrää. Tämä tarkoittaa, että vähennät myös WooCommerce-myymälän näkyvyyttä. Lisäksi entä jos tuote tulee eräänä päivänä jälleen saataville?

Yksinkertaiset WooCommerce-vinkit: Yoast SEO -ohjaukset loppuunmyytyihin tuotteisiin

Sen sijaan suosittelemme, että ohjaat loppumattoman tuotteen sivun toiselle, mutta samanlaiselle. Seurauksena on, että molemmat tarjoat tavaroitasi ja pidät mahdollisuuden aktivoida vanha sivu tarvittaessa uudelleen. Helpoin tapa, jolla olemme löytäneet sivut uudelleen, on SEO-laajennus. Jos käytät Hiiva SEO tämä vaihtoehto on käytettävissä WordPress-hallintapaneelissa kohdasta SEO> Uudelleenohjeet. Jos uskot, että tuote on mennyt hyväksi, sinun tulisi käyttää pysyvää 301-uudelleenohjausta, mutta jos mielestäsi kyse on vain muutamasta päivästä tai viikosta, väliaikainen 307-uudelleenohjaus saattaa olla parempi.

Vinkki # 8: Nopeuta WooCommerce-kauppaa

Olet varmasti tehnyt hienoa työtä perustaessasi verkkokauppasivustosi. Tarvitset silti sen toimimaan mahdollisimman nopeasti monista syistä. Ensinnäkin se parantaa hakukoneoptimointiasi paremmin. Hakukoneet, kuten Google, ottavat sivun latausajat huomioon. Todennäköisemmin sivun, joka latautuu sekunnissa tai kahdessa, sijoitus on korkeampi kuin sivun, joka vie kolmekymmentä. Toiseksi tänään jopa viiden sekunnin viive saa asiakkaasi haluamaan poistua ja se on tärkein tekijä kohonnut poistumisprosentti.

Nopeuttaaksesi verkkosivustosi, testaa ensin sivusi nopeus Googlen PageSpeed ​​Insights -sovelluksella tai jollain muulla ilmaisella työkalulla. Tämä näyttää antamasi sivun latausajan ja tarjoaa useita ehdotuksia sivun nopeuttamiseksi.

Seuraa seuraavaksi ehdotuksia! On mahdollista, että sinun tarvitsee vain optimoida kuvia. Monet myymälän omistajat tekevät virheen lataamalla valtavia, korkealaatuisia kuvia. Vaikka nämä näyttävät hyvältä, niiden lataaminen kestää kauan, etenkin mobiililaitteiden käyttäjille. Sen sijaan valitse kohtuullinen kuvan koko, tee siitä JPEG ja aja se kuvan optimoijalla. Käytä sitten CDN: ää auttaaksesi sisältöäsi latautumaan nopeammin (tässä ovat suosikki ilmaiset CDN-palvelumme WordPressille).

Vihje # 9: Lisää hyödyllisiä ominaisuuksia lisäosilla

Vaikka suosittelemme, että valitset huippuluokan reagoiva WooCommerce-teema aluksi tiedämme, että täydellistä istuvuutta ei ehkä ole mahdollista löytää. Mutta älä huolestu – on helppo ratkaisu unelma-WooCommerce-kauppaan.

New Yorkin verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Valitse ensin teema, joka näyttää samanlaiselta kuin haluat myymälänne. Mieluiten teema, jossa on sisäänrakennetut tyylivaihtoehdot. Esimerkiksi New Yorkin teema sisältää täyden WooCommerce-tuen ja sen mukana tulee käyttöliittymän ja napsautuksen muotoiluvaihtoehdot (mukana toimitetun Yellow Pencil CSS -editorin ansiosta). Tällä tavalla voit helposti säätää fontteja ja värejä joutumatta oppimaan mitään koodauskieliä.

Seuraavaksi tarkista tämä luettelo parhaista WooCommerce-laajennuksista ja lisäosista lisätäksesi vielä joitain ominaisuuksia, joita haluat tai tarvitset myymälääsi.

WooCommerce Checkout Manager

Voit esimerkiksi lisätä lisäasetuksia kassasivullesi. Tässä tapauksessa tietty laajennus, kuten WooCommerce Checkout Manager on loistava valinta. Tämän asennuksen avulla voit mukauttaa kassasivusi poistamalla tai lisäämällä mukautettuja kenttiä. Laajennuksen avulla voit myös lisätä mukautettuja maksuja (perustuen prosentteihin, yksittäisiin kenttiin tai jopa moniin valintaruutuihin), ehdollisia kenttiä, tiedostojen lähettämistä ja sähköposti-ilmoituksia..

Mutta se on vain yksi erityinen esimerkki. Riippumatta tarpeistasi, on todennäköistä, että haluamillesi ominaisuuksille on laajennus. Lisää jäsenyyksiä, alennuksia, viittauksia, ääretöntä vieritystä ja paljon muuta. Älä vain mene hulluksi ja asenna liian monta laajennusta – usein voit löytää yhden laajennuksen, jolla on useita haluamiasi ominaisuuksia, ja mitä vähemmän plugineilla sinulla on vähemmän mahdollisuuksia konfliktiin (mutta se on vain neuvojamme).

Muut WooCommerce-vinkit?

Nämä olivat kaikki WooCommerce-vinkkejä, jotka auttavat varmasti luomaan ihmeellisen WooCommerce-kaupan. Kuten huomaat, ne eivät ole liian monimutkaisia, ja voit varmasti käsitellä niitä myös ilman verkkosivustojen rakennuskokemusta. Joten aloita ja tee verkkokauppasivustosi entistä paremmaksi tänään!

Mutta onko sinulla ennen lähtöäsi lisää kysymyksiä tai muita WooCommerce-vinkkejä? Haluaisimme kuulla sinusta alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map