Yksinkertaiset ratkaisut WordPress-tietokannan luomiseen

Yksinkertaiset ratkaisut WordPress-tietokannan luomiseen

Kattava tietokanta voi auttaa parantamaan yritystäsi sekä sisäisesti että olennaisena osana asiakaspalvelupyrkimyksiä. Jos kuitenkin harkitset sellaisen lisäämistä verkkosivustollesi, saatat löytää itsesi hieman hukkaantuneesta mahdollisuudesta.


Tietokannan tarjoamien monien etujen ansiosta on olemassa monia ratkaisuja, jotka voivat auttaa sinua. Näiden työkalujen avulla voit luoda kattavan ja organisoidun tietolähteen yrityksellesi (ja ehkä jopa koko alalle). Lisäksi parhaat saa sinut nopeaan toimintaan.

Tässä artikkelissa puhumme siitä, miksi tietopohja voi olla tärkeä WordPress-sivustollesi. Sitten käsittelemme suosikkiratkaisujamme ja keskustelemme siitä, mitä kukin tekee parhaiten. Aloitetaan!

Miksi tietokanta on arvokas lisä sivustoosi

HubSpot-tietokanta

HubSpot-tietokanta sisältää usein kysytyt kysymykset, käyttöoppaat, tuotetiedot ja paljon muuta.

Tietopohja on resurssi, joka tarjoaa verkkosivustosi kävijöille, asiakkaille ja asiakkaille tietoja yrityksestäsi ja tarjouksista. Olet todennäköisesti perehtynyt muutamiin suosittuihin tietopohjina käytettyihin muotoihin, kuten UKK ja wikit.

Jos sinulla on yritystä, kattavan tietopohjan ylläpitäminen on erinomainen tapa tarjota asiakkaillesi tarvitsemansa tiedot ja tuki. Tämä työkalu tarjoaa kuitenkin monia muita etuja sinulle ja yleisöllesi käyttämäsi sivustotyypistä riippumatta. Esimerkiksi tietokanta:

 • Alentaa tukikustannuksia ja säästää aikaa. Kun verkkosivustollasi on enemmän tietoa (asiakkaille, työntekijöille tai yhteisön jäsenille), käytät vähemmän aikaa tukipuhelujen ja sähköpostiviestien kentämiseen.
 • Tarjoaa jatkuvaa tukea vierailijoille. Yleisösi voivat palata tietopohjaasi aina, kun tarpeita ilmenee.
 • Asettaa sinut ammattimaiseksi teollisuusviranomaiseksi. Mitä enemmän tietoja voit antaa, sitä tietoisempi näytät alan ammattilaisille.
 • Auttaa sijoittumaan korkeammalle hakukoneissa. Vastaamalla verkkosivustosi teollisuuskysymyksiin, voit parantaa sijoitustasi kaiken arvokkaan sisällön ansiosta.

Tietokannat voivat toimia hyödyllisenä lähteenä asiakkaillesi, blogin lukijoille tai muulle palvelemallesi yleisölle. Lisäksi ne voivat olla kätevä tapa jakaa tietoja sisäisesti ryhmän jäsenten ja työtovereiden kanssa. Olipa kiinnostunut ulkoisen tai sisäisen tietopohjan (tai molempien!) Rakentamisesta, tutkitaan joitain ratkaisuja, jotka helpottavat työn tekemistä.

Nyt kun sinulla on parempi käsitys tietopohjan tarjoamasta arvosta, katsotaanpa viittä yksinkertaista, mutta tehokasta ratkaisua, joita voit alkaa käyttää WordPress-sivustossasi nyt.

1. WP-tietokanta (ilmainen)

WP Knowledgebase -laajennus

WP Knowledgebase on helppokäyttöinen laajennus, joka tarjoaa sinulle toiminnallisuuden, joustavuuden ja mukauttamisen. Jos etsit perinteistä tyyppiä olevaa ratkaisua, WP Knowledgebase on vastauksesi!

Yksinkertaisuuden vuoksi tämä laajennus on erinomainen valinta. Se tarjoaa paljon mukavuutta – myös ennakoivaa tekstiä ja integroitu leivänmuru – Tietokannan tekeminen helpoksi asentaa ja käyttää. Lisäksi voit mukauttaa sen esitystä, sisällyttää (tai poistaa käytöstä) käyttäjän kommentteja ja jopa käyttää vetämällä ja pudottamalla -sovellusta yksinkertaiseen artikkelin organisointiin.

Ehkä yksi parhaimmista asioista tässä laajennuksessa on 100% ilmainen, joten voit asentaa sen WordPress-sivustollesi ja alkaa käyttää sitä heti.

2. Tietää kaikkia

WordPress KnowAll -teema

KnowAll on premium-tietokannan teema, jonka on kehittänyt HeroThemes, ja se on puhdas ja yhtenäinen. Tämä teema on loistava valinta jokaiselle, joka etsii kattavaa tietopohjaratkaisua verkkosivustolleen tai verkkokauppaan.

KnowAllin avulla voit muuttaa verkkosivustosi tehokkaaksi tietopohjaksi, joka tarjoaa esiteltyjä artikkeleita, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja niihin liittyviä sisältöehdotuksia. Siellä on myös joustava hakuominaisuus, jonka avulla kävijät löytävät helposti tarvitsemansa. Lisäksi voit jopa seurata artikkeleidesi hyödyllisyyttä analytiikan ja artikkeleiden palautteen avulla.

Tämän kaikki-yhdessä -teeman hinta on 149 dollaria, joka sisältää yhden vuoden päivitykset ja premium-tuen. KnowAll sisältää myös HeroThemesin oman Sankarillinen tietokanta laajennus, joka tarjoaa laajemman toiminnallisuuden.

3. Yada Wiki (ilmainen)

Yada Wiki WordPress -laajennus

Kuten nimestä voi päätellä, Yada Wiki on wiki-tyyppinen laajennus, jonka avulla voit rakentaa tietokannan, joka on täynnä toisiinsa linkitettyjä linkkejä ja täyspitkät artikkelit. Kun tämä resurssi on paikallaan, voit ohjata asiakkaasi helposti siihen vastaamaan kaikkiin heidän kysymyksiinsä.

Lisäksi Yada Wiki tarjoaa sinulle melkein kaikki työkalut, joita tarvitset rakentaaksesi kattavan tietopohjan, jossa käyttäjien on helppo navigoida. Voit lisätä wiki-viestejä ja pitää ne erillisessä osiossa verkkosivustollesi tai käyttää wiki-asettelua koko sivustossasi.

Mikä parasta, Yada Wiki on täysin ilmainen käyttää. Ei ole premium-lisäosia tai -laajennuksia, mikä vahvistaa entisestään tämän laajennuksen yksinkertaisuutta.

4. Perimmäinen UKK (Freemium)

Ultimate FAQ WordPress -laajennus

Ultimate FAQ on kysymysten ja vastausten laajennus, jonka tarkoituksena on helpottaa verkkosivustojen kävijöiden oppia lisää sisällöstäsi, tuotteistasi ja muista tarjouksista.

Erilaisilla muotoiluvaihtoehdoilla ja lyhytkoodilla, jonka avulla voit lisätä UKK: ta melkein mihin tahansa verkkosivustollesi, ei ole mitään rajaa sille, mitä voit saavuttaa tällä laajennuksella. Itse asiassa Ultimate FAQ integroituu jopa WooCommerce-palveluun, joten voit lisätä usein kysyttyjä kysymyksiä usein tuotesivuille!

WordPress-laajennushakemistossa tarjottu peruslaajennus on ilmainen. Kuitenkin a palkkio päivitys tarjoaa muita muotoiluvaihtoehtoja, käyttäjän lähettämiä UKK: ta ja paljon muuta toiminnallisuudessa.

5. Flatbase (49 dollaria)

WordPress Flatbase -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Flatbase on toinen WordPress-tietokanta, jonka avulla voit muuttaa verkkosivustosi tietolähteeksi vierailijoille ja asiakkaille.

Sen lisäksi, että Flatbase mahdollistaa kattava tietokannan luomisen, se auttaa sinua sisällyttämään usein kysytyt kysymykset Web-sivustoosi. Lisäksi voit lisätä yhteisön tukifoorumin, koska teema on yhteensopiva bbPress-laajennuksen kanssa. Nämä yhteisökeskeiset ominaisuudet tekevät siitä vankan valinnan verkkosivustojen omistajille, joilla on vahva seuranta.

Yhden verkkosivuston lisenssi on 49 dollaria, ja tämä sisältää tulevat päivitykset ja kuuden kuukauden tuen. Voit jatkaa tukea yhdeksi vuodeksi maksamalla lisämaksun.

6. HelpieWP

Helpie - WordPress-tietokannan laajennus | Wiki

HelpieWP on sinun Go-to-laajennus, jos sinun täytyy tallentaa, järjestää ja oppia irti tietojärjestelmästäsi. Laajennus on hieno:

 • Verkkosivustot, jotka tarvitsevat dokumentaatiota
 • WooCommerce-verkkosivustot
 • Verkkosivustot asiakkaiden / jäsenten alueella ja
 • Wiki-verkkosivustojen tekemiseen

Jos rakennat vakavaa tietopohjaa, niin haku on tietokannan tärkein työkalu. Tehokkaan haun avulla käyttäjät voivat helposti löytää osuvimpia tietoja laajasta tiedonvarastosta. Siksi kanssa HelpieWP, DEV: t ovat tehneet täysin uuden hakutyökalun sisällyttämään kaikki ominaisuudet, jotka tekevät hausta tehokkaan ja helpon käyttää:

 • Sisällön priorisointi ja painotus
 • Osittainen avainsanahaku
 • Suoran haun nopeus

HelpieWP antaa sinun luoda tehokkaan tietopohjan, jossa on dynaamisia oivalluksia käyttäjiisi. Tämä auttaa vähentämään asiakastukilippuja, määrittämään ongelmakohdat dokumentaatiossa ja parantamaan käyttäjän onnellisuusindeksiä.

Voit käyttää etusivun muokkausominaisuuksia, mukaan lukien rajoittamalla etusivun muokkausmahdollisuuden tiettyihin käyttäjärooleihin (sanovat tekijät, toimittajat ja järjestelmänvalvojat) ja käyttää HelpieWP: tä täysimittaisena wiki-järjestelmänä. On lukemattomia tapoja käyttää tätä ominaisuutta käyttäjien kokemuksen parantamiseksi.

Automaattinen sisällysluetteloominaisuus luo sivun sisäisiä navigointilinkejä artikkelisi käyttämiin otsikoihin. Tämä on uskomattoman hyödyllistä, jos sinulla on pitkä sisältö, joka on järjestettävä oikein ja selattava helposti.

HelpieWP toimii kaikkien tärkeimpien teemojen ja laajennusten kanssa. Kyllä, jopa nuo sivujen rakentajat. Ja on tärkeintä tietää, että HelpieWP: n tiimi tarjoaa premium-tukea kaikille käyttäjilleen.

7. MinervaKB

MinervaKB WordPress-tietokanta

Tiedot ja lataaNäytä esittely

MinervaKB on WordPress-tietokannan laajennus, joka voi todella helpottaa tukielämääsi. Suorasta hausta artikkelien palautteeseen, siinä on kaikki ominaisuudet, jotka auttavat asiakkaitasi ratkaisemaan ongelmansa nopeasti. Vähennä asiakkaidesi tukemiseen kuluvaa aikaa ja rahaa. Ja jos olet tosissaan parantamassa tietopohjaasi päivittäin, Analyticsin kojetaulu, artikkelien palaute ja arviot auttavat. Se integroituu jopa Google Analyticsiin, jolloin voit käyttää suosikkityökalujasi kb-tilan tarkistamiseen.

Toinen suuri plus on plugin vs-teeman käyttö, jonka avulla voit käyttää sitä pääsivustosi verkkotunnuksessa. Tämä liittyy kuitenkin haasteeseen. Plugin on integroitava mistä tahansa teemasta täydellisesti, sekä suunnittelussa että toiminnallisuudessa. MinervaKB ratkaisee tämän tarjoamalla useita ennalta määritettyjä hakumuotoja sekä tonnia joustavia vaihtoehtoja. Yhdistä tämä elementtien lyhytkoodeihin ja helppokäyttöiseen sivunmuodostajaan – olet valmis lähtemään!

MinervaKB tarjoaa monia SaaS-asiakastuen ratkaisujen tarjoamia premium-ominaisuuksia ilman kuukausimaksuja. Hinta on myös melko edullinen käytettävissä olevien vaihtoehtojen määrälle. Ja koska se on rakennettu WordPressin päälle, saat parhaan sisällönmuokkausratkaisun, jota miljoonat käyttävät ympäri maailmaa.

8. Sankarillinen UKK

Sankarillinen UKK-hallinta

Heroic FAQs on WordPress-laajennus, jonka avulla voit lisätä UKK-osion verkkosivustoosi. Se sisältää monia ominaisuuksia, jotka tekevät sivuston UKK: n hallinnasta nopeaa ja helppoa. Usein kysyttyjen kysymysten rakentaja käyttää vedä ja pudota -käyttöliittymää vaivattomaan FAQ-määritykseen. Innovatiivinen FAQ-rakennusohjelma on uusi tapa hallita usein kysyttyjen kysymysten hallintaa, jonka avulla voit luoda, hallita ja muokata useita kyselyitä ja vastauksia yhdellä näytöllä. Laatikossa on viisi esiasennettua tyylit ja rajoittamaton räätälöintipotentiaali, joka sopii kaikkiin verkkosivustojen ilmeisiin tai tuotemerkkeihin. Tämä laajennus auttaa vähentämään vastaamiseen käytettyihin asiakkaiden yleisiin kysymyksiin kuluvaa aikaa, lisääen samalla luottamusta palveluusi ja parantamalla verkkosivustosi löydettävyyttä. Tämä antaa sinulle enemmän aikaa keskittyä yritykseesi.

Yritysten omistajille sankarillinen UKK voi auttaa lisäämään asiakastyytyväisyyttä ja välittämään vastauksia yleisiin kysymyksiin tyylikkäästi. Laajennuksessa on useita vaihtoehtoja usein kysyttyjen kysymysten esittämiseen, mukaan lukien valikoima kuvakkeita ja rajoittamaton määrä värejä. Usein kysytyt kysymykset voidaan ryhmitellä ja näyttää useissa paikoissa sivustollasi, mikä vähentää tarvetta muokata paljon sisältöä, kun haluat päivittää tai muuttaa UKK: ta.

Kun vain yksi myynti- tai tukilippu on tallennettu, sankarilliset UKK: t voivat maksaa itsensä. Jos et ole täysin vakuuttunut, HeroThemes tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun kaikille ostoksille. Kaikki sankarilliset asiakkaamme hyötyvät omistautuneesta tukitiimistämme, joka tarjoaa ystävällistä yksilöllistä tukea aina kun tarvitset. Sankarillinen UKK on saatavana kolmella hintapisteellä sivustojen lukumäärästä ja tarvittavasta tuesta riippuen.


Tietopohjan lisääminen verkkosivustoosi voi osoittautua hedelmälliseksi yrityksellesi. Jakamalla tietosi asiakkaidesi ja yhteistyökumppaneidesi kanssa, voit vahvistaa itsesi viranomaisena ja lähteenä tietolähteeksi.

Tässä viestissä olemme keskustelleet siitä arvosta, jonka tietopohja voi tarjota monentyyppisille sivustoille. Olemme myös korostaneet muutamia huippuosaamisratkaisuja ja niiden tärkeimpiä ominaisuuksia. Mikä näistä ratkaisuista kiinnostaa sinua eniten, ja miksi? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map