Yksinkertainen suunnitelma lisäämään sitoutumista WordPress-blogiisi

Tavallisella bloggaajalla on taipumus olla pakkomielle liikenteestä ja tarkemmin sanottuna saada enemmän siitä. Määrä on avain, eikö niin? Ehkä, mutta minä mieluummin ammunta matalalla roikkuvilla hedelmillä parantamalla laatu liikenteestä sivustoilleni. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla:


 1. Houkuttele osuvampaa liikennettä (ts. Ihmisiä, jotka ovat todennäköisemmin tekemisissä sisältösi kanssa)
 2. Tee parempi työ “myy” blogiisi uusille kävijöille

Tässä viestissä haluan keskittyä näiden kahden menetelmään, jonka kauneus on, että sinun ei tarvitse työskennellä houkutellaksesi lisää liikennettä – sinun on vain optimoitava se, mitä sinulla jo on. Määrässä pakkomiellessä ajatusta parantaa jo olemassa olevaa on usein villisti aliarvioitu..

Olen hiljattain käsitellyt miten luoda linkkejä WordPress-blogiisi lisääntynyttä sitoutumista (ts. Minkä tahansa vierailijan todennäköisyyttä tarttuu ympärilleen) ja tässä viestissä aion käytännössä viedä tätä strategiaa askeleen pidemmälle tarjoamalla sinulle suunnitelman, jonka avulla voit lisätä blogin “tarttuvuus”. Tämän pitäisi olla suoraan suotuisa vaikutus liittymähintoihisi ja arvo vierailijaa kohti (jos blogiisi ansaitaan rahaa).

Aloitetaan!

Sivustosi osat, jotka lisäävät sitoutumista

Suunnitelma on jaettu neljään osaan, joista suurin osa WordPress-blogeista koostuu:

 1. Otsikko ja navigointipalkki
 2. Sisältö
 3. sivupalkki
 4. Alatunniste

Jokaisella osastolla on oma osuutensa joko pitämällä kävijä sivustossasi tai muuntaa hänet tilaajaksi tai ostajaksi. Aion selittää, kuinka sinun tulisi optimoida kukin niistä suurimman hyödyllisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

Ensimmäinen askel on lukea edellinen viestini linkkien luomisesta ja varmistaa, että sivustosi on oikein asennettu maksimoimaan lukijakysymys. Yksinkertaisesti sanottuna, minkään linkin ei pitäisi viedä ihmisiä pois lukemastaan ​​sivusta (riippumatta siitä, onko heidän napsauttama linkki sisäinen vai ulkoinen), ellet voi olla varma, että ne tehdään sivulla.

Sitten sanotaan, murtataan!

1. Otsikko ja navigointipalkki

Ensimmäinen kysyttävä kysymys on: “Läpäiseekö sivustoni otsikon poistotestin?” Tämä testi (kohteliaasti Derek Halpern) on yksinkertainen – kuvittele, että otsikko ja tunniste on poistettu kotisivultasi, ja kysy itseltäsi, voiko uusi kävijä vielä selvittää, mistä sivustosi on kyse.

Jos vastaus on kieltävä, kannattaa todennäköisesti yrittää tehdä se selvemmäksi. Vaikka se on selvää sinä, uusilla vierailijoilla on yleensä oltava viesti kotonaan. Yksi parhaimmista tavoista tehdä tämä on ominaisuusruutu – joko suoraan otsikon ja navigoinnin alapuolella tai sisältöruudun yläosassa. Tässä on loistava esimerkki älykkään passiivisen tulon ominaisuuslaatikosta:

Kuvakaappaus Smart Passive Income -sivulta.

Vaikka ominaisuusruutu ei sinänsä selitä sivuston sisältöä, se tarjoaa suoran linkin täydelliseen selitykseen. Se erottuu sivulta ja rohkaisee heti uusia kävijöitä kaivaamaan sivua pidemmälle.

Suosittelen, että kaikissa blogeissa olisi ominaisuusruutu – joko kuten yllä oleva (sisäiseen sisältöruutuun rakennettu) tai Social Triggers -sovelluksen kaltainen täysleveä versio:

Kuvakaappaus Social Triggers -sivulta.

Kun olet selvittänyt, kuinka aiot ottaa käyttöön ominaisuusruudun sivustollesi, sinun tulee kääntää huomio navigointipalkkiisi. Yleisesti ottaen linkkisi tulisi rajoittaa enintään seuraavaan:

 • Koti
 • Noin
 • Aloita tästä
 • Ottaa yhteyttä
 • Tilaa splash-sivu (tarvittaessa)
 • Tuotesivu (tarvittaessa)
 • Palkkaa minut (tarvittaessa)

Näkyvyys voi tietenkin vaihdella, mutta pääperiaatteena on, että navigointipalkin linkkien tulisi osoittaa joko suuren liikenteen sivustoille, jotka auttavat ihmisiä tuntemaan sivustosi paremmin, tai muuttamaan ne tilaajaksi tai asiakkaaksi. Kaikki muu on tarpeetonta ja vähentää todennäköisemmin sitoutumista kuin sillä on myönteisiä vaikutuksia.

2. Sisältö

Kun kyse on tietystä sivustosi sivusta tai viestistä, sinun on keskityttävä siihen, mitä voit tehdä pitämään kävijän kiinnostuneena. Suosittelen, että teet tämän upottamalla heidät sisältövaihtoehtoihin (mutta hyvällä tavalla). Täydellisessä maailmassa vierailijasi ei voi auttaa, mutta sillä on useita välilehtiä avoinna, kun he selaavat sisältöäsi ja napsauttavat liittyviä linkkejä ja niihin liittyvää sisältöä.

Avain tämän vaikutelman luomiseen on, että sivustossasi on runsaasti sisältöä ja linkki viestien ja sivujen välillä säännöllisesti. On kuitenkin elintärkeää, että kaikki linkit ovat asianmukaisia, muuten riski ärsyttää vierailijaa. Jos blogin painopiste on suhteellisen tiukka (ja sen pitäisi olla) ja tuotat sisältöä johdonmukaisesti, sinun ei pitäisi olla ongelma luoda paljon kontekstuaalisia linkkejä uusiin blogiviestisiisi.

Mutta sinun ei pitäisi vain pysähtyä linkittämiseen. Haluan myös tarjota valikoiman liittyvää sisältöä jokaisen viestin alaosaan (käyttämällä erinomaista Vielä yksi aiheeseen liittyvä lisäosa (YARPP)) yhdessä siihen liittyvien tunnisteiden kanssa.

Vielä yksi siihen liittyvä viesti -laajennuksen logo.

YARPP on tukikohta useimmille WordPress-sivustoille, joissa työskentelen.

Lopuksi jokaisen viestin tulisi päättyä toimintakehotuksella (CTA), joka antaa vierailijalle mahdollisuuden joko tilata tai tulla asiakkaaksi. Älä tee virhettä olettamalla, että vierailijat huomaavat CTA: n aina sivupalkissasi tai muualla – viestin alaosa on loistava paikka kiinnittää heidän huomionsa. Loppujen lopuksi, jos he ovat lukeneet viestin loppuun asti, heillä on todennäköisesti hyvä mielentili toimia.

3. Sivupalkki

Kuvakaappaus työstä sivupalkin takana.

Blogini sivupalkki.

Sivupalkki on ehkä useimpien WordPress-blogien väärinkäytetyin osa. Se on hirveästi liian väestönosassa valtavan määrän pienitehoisten widgetien kanssa, jotka tarjoavat käyttäjälle vain vähän ja edistävät vielä vähemmän tavoitteesi ensisijaista tavoitetta (ts. Houkutella tilaajia ja / tai asiakkaita).

Sivupalkin suorituskyvyn avain on, että se on mahdollisimman harvaan asuttu. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä vähemmän vierailijalla on valintaa, sitä suurempi on mahdollisuus, että hän tekee oikein (ts. Täyttää CTA). Haluat kuitenkin myös varmistaa, että sivupalkki tarjoaa kävijöille mahdollisuuden oppia lisää blogistasi ja tutkia tarkemmin. Suosittelen tätä silmällä pitäen seuraavien widgetien yhdistelmää (lueteltu ei erityisessä järjestyksessä):

 • Tilauslomake
 • Linkki tuotteeseen (mieluiten graafinen)
 • Linkki rahasivuille (ts. Sivuille, jotka tuottavat suoria tuloja)
 • Luettelo luokista / tunnisteista tai linkkejä resurssisivuille
 • Sosiaalisen median painikkeet
 • Hakukenttä
 • Mini biolaatikko

Tämän osan vasemmalla puolella näet kuvakaappauksen blogini sivupalkista, joka sisältää kaikki yllä olevat elementit. Jokainen tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden tutustua blogiin edelleen, tilata tai ostaa. Kaikki nämä toimet hyödyttävät sinua.

4. Alatunniste

Totta puhuen sisällytän alatunnisteen enemmän, koska se on osa sivustoa, jota et voi todella sivuuttaa, toisin kuin potentiaalinen sitoutumis- ja konversiopotentiaali. Tosiasia on, että useimmat ihmiset eivät kiinnitä paljon huomiota alatunnisteeseesi ja sen potentiaali on rajoitettu.

Monet alatunnisteet rajoittuvat pelkästään tekijänoikeusilmoitukseen, ja ollakseni rehellinen, en näe siitä mitään ongelmaa. Jos kuitenkin haluat lisätä hieman enemmän sivua sivustoosi, voit täyttää alatunnisteen yhdistelmällä yllä mainittuja widgettejä ja vielä enemmän.

WPExplorerin alatunniste on todella hyvä esimerkki siitä, mitä voit tehdä alatunnisteella – jos vierailija tekee päästä sivun alaosaan, se tarjoaa heille mukavan mahdollisuuden siirtyä toiselle sivuston osalle:

Kuvakaappaus WPExplorer-alatunnisteesta.

Alatunnisteen tulisi olla viimeinen prioriteettisi, mutta jos sinulla on aikaa, voit harkita sen asettamista joillain sitoutumista lisääville widgetteille..

Lisääntyvä blogin sitoutumisen yhteenveto

Olen sisällyttänyt yllä runsaasti toimivia neuvoja, mutta tärkeintä on ymmärtää neuvoani taustalla olevat perustelut – että käyttäjälle tulisi aina tarjota runsaasti asiayhteyteen liittyviä mahdollisuuksia tutkia sivua tarkemmin tai tilata. Se on avain – niin kauan kuin pidät tämän mielessä, et todennäköisesti mennä pieleen, vaikka otatkin erilaisen lähestymistavan kuin suosittelen.

Tätä silmällä pitäen haluaisin tietää, mitä strategioita käytät maksimoidaksesi sitoutumisen ja tulokset blogiisi. Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map